نویسنده |
پیغام |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
bina نوشته است: سلام دوستان پویا جان اعداد به ترتيب : 622-468-180 هستش. یاحق آیسی 357 مدار شما ایراد داره، با یه نمونه دیگه تست کن.
|
شنبه 22 فروردین1394 - 7:19am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
pouya83 نوشته است: bina نوشته است: سلام دوستان پویا جان اعداد به ترتيب : 622-468-180 هستش. یاحق آیسی 357 مدار شما ایراد داره، با یه نمونه دیگه تست کن. سلام دوستان پویا جان من با 3 نوع 357 که ازفروشگاههای مختلف گرفتم تست کردم. البته تا قبل از نسخه آخری هم ثبات و هم عمقم خوب بود ولی الان ثباتم کم شده و تفکیک هم عمل نمیکنه. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 22 فروردین1394 - 8:02am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: pouya83 نوشته است: bina نوشته است: سلام دوستان پویا جان اعداد به ترتيب : 622-468-180 هستش. یاحق آیسی 357 مدار شما ایراد داره، با یه نمونه دیگه تست کن. سلام دوستان پویا جان من با 3 نوع 357 که ازفروشگاههای مختلف گرفتم تست کردم. البته تا قبل از نسخه آخری هم ثبات و هم عمقم خوب بود ولی الان ثباتم کم شده و تفکیک هم عمل نمیکنه. یاحق اینکه از فروشگاهای مختلف خرید کردین،دلیل بر اصلی بودن اونا نمیشه. بنده هم یه نوع دارم که تا قبل از این ورژن با وجوداینکه میدونستم تقلبیه ولی با ورژنهای قبلی بخوبی و با ثبات کار میکرد ولی با ورژن 2 اعداد تفکیک تقریبا نزدیک اعداد مدارشماست. لطف کن عکس هر سه رو بذار،تا ببینیم از چه نوع هستن.
|
شنبه 22 فروردین1394 - 8:23am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام مجدد پویا جان الان امکان ارسال عکس ندارم ولی در اولین فرصت اینکارو میکنم. شما مشکلت حل شده یا باقیه؟ از کجا اصلش رو گرفتی و با چه قیمتی؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 22 فروردین1394 - 8:33am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام مجدد پویا جان الان امکان ارسال عکس ندارم ولی در اولین فرصت اینکارو میکنم. شما مشکلت حل شده یا باقیه؟ از کجا اصلش رو گرفتی و با چه قیمتی؟ یاحق چه مشکلی؟ مدار من با ورژن جدید بدون هیچ مشکلی کار میکنه،ثبات سیستم خیلی بهتر از قبل شده.فقط با ماسفت 11nm80 اصلا کارنمیکنه و کاملا بی ثباته. آیسی هارو از یه مغازه در جمهوری تهران خریدم فروشنده لطف کرد و اجازه دادکه از بین تمام آیسی های موجودش خودم سوا کردم با توجه به نوشته های روی آیسی ها فقط سه تاش اصل بود و من هم هر سه رو برداشتم.
آخرین بار توسط pouya83 در شنبه 22 فروردین1394 - 9:14am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 22 فروردین1394 - 9:09am |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
برعکس مدار بنده باnm80باثبات وپرقدرته فقط تفکیک نداره حتی باحساسیت20اسپید4وگراند4صداش درنمیادکویل ارورنمیده کنارفلزهم باشه عدددیلی هم نسبت به840چندشماره پایین تره
|
شنبه 22 فروردین1394 - 9:13am |
|
|
karajniaz
کاربر حرفه ای
|
masoud-n نوشته است: ayaz mb نوشته است: با سلام خدمت مهندس حمید یه نکته قابل تأمل .!!!!بنده مدار اولم که با هگز 1.50 پروگرام کرده بودم وقتی با ورژن شماره 2.00 پروگرام کردم تعداد محدودیت روشن خاموش 250 تا شد با اینکه برای مدار دوم مشکلی نبود و 300 تا بود مدار اول چند بار امتحان کردم اما همون 250 تا بو د دوست عزیز مشکل شما مربوط به تنضیمات فیوز بیته به جای D9 از D1 استفاده کن. دقیقا اشتباه فرمودید دوست عزیز به جای D1 باید از D9 استفاده بشه اگر از D9 استفاده کنید تعداد دفعات ریست خواهد شد قابل توجه جناب محسن غضنفریان گرامی
به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری بسا کسا! که به روز تو آرزومندست ----------------------------------------- زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه کرا زبان نه به بندست پای دربندست
|
شنبه 22 فروردین1394 - 9:31am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
shakib نوشته است: برعکس مدار بنده باnm80باثبات وپرقدرته فقط تفکیک نداره حتی باحساسیت20اسپید4وگراند4صداش درنمیادکویل ارورنمیده کنارفلزهم باشه عدددیلی هم نسبت به840چندشماره پایین تره باید به شما آفرین گفت با این مداری که مونتاژ کردید ، برای کسانی که تفکیک مهم نیست بخاطر عمق زنی بیشتر میتونن از ماسفت 11/80 استفاده کنن
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 22 فروردین1394 - 9:32am |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: shakib نوشته است: برعکس مدار بنده باnm80باثبات وپرقدرته فقط تفکیک نداره حتی باحساسیت20اسپید4وگراند4صداش درنمیادکویل ارورنمیده کنارفلزهم باشه عدددیلی هم نسبت به840چندشماره پایین تره باید به شما آفرین گفت با این مداری که مونتاژ کردید ، برای کسانی که تفکیک مهم نیست بخاطر عمق زنی بیشتر میتونن از ماسفت 11/80 استفاده کنن بله جناب مهدی کاملا درست میفرمایید.
|
شنبه 22 فروردین1394 - 9:35am |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
رامزین نوشته است: amiri11 نوشته است: دوست عزیز اقای رامزین: احتمال داره سکه ها متعلق به ان ظرف نبوده اگر دقت میکردی وجود نقره نپوسیده را دوباره توضیح دادم و گفتم برداشت بد نکنید، اینجوری نیست نقره نپوسیده وجود نداشته باشه.شرایط نگهداری مهمه. ظرف شما اگر اهن هم داشته باشه درصد کمی داره ، ان ظرف اگر اهنی بود ،اگر زیر خاک بود، اگر بدل نبود، و ................. تا الان پوسیده و اکسید شده بود. یک بار دیگه مطالعه اش بکن. خواهشا بحثی داری خصوصی بیان کن ؛ اینجا محل مناسبی نیست، تایپیک فلزجوست. دوست گرامی من بحثی ندارم خودت حرف تخصصی زدی منم دیدم اشتباه میکنید، خواستم اصلاح کنم صحبتتون رو، پس قبول دارید نقره 500 سال که هیچ 3000 سال هم بماند پودر نمیشود؟ و اینکه آقا اون محفظه رو بیخیال، شمشیر و زرهی که از جنگجویان باستان بجا مانده و آهنی هست چی اونها هم پوسیده و از بین رفته اند؟؟ در حالیکه کشف شده و در موزه های معاصر هستند؟؟ دوست عزیز نقره پودر میشه البته باگذشت سالیان دراز چیزی مایل به خاکستر
|
شنبه 22 فروردین1394 - 9:46am |
|
|
|