انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 26 آبان1403 - 12:21am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 641 , 642 , 643 , 644 , 645 , 646 , 647 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز و مهندس حمید @};-
بنده راجع به حرفهای این دوستمون که پشت سر اقای کاوشگر زدند چون توی این تاپیک هیچ بحث علمی نکرده بودم نشدبه خودم اجازه بدم که جوابشونو بدم چون از کسالت جسمی و روحی دوست عزیزمون کاملا اگاه بودم...

من خودم برا خاطر نبود مهارت درالکترونیک و کم بودن توان مالی برا خرید این سیستم از طرف برخی افرادبا مبالغ بالامجبور شدم از ایشون خواهش کنم برام این سیستمرو بسازند که ایشون با تمام جوانمردی برام با یک لوپ 120 در 120 و کیت کامل 400 تومن خواستن که درواقع حساب کنیم هزینه کل ساخت و قطعاتشم شاید نشه...

الانم با دیدن این پست اقای کاوشگر واقعا ناراحت شدم.اخرسر امیدوارم که اقای کاوشگر با حرفای بعضیا که هدفشون ناراحتی عزیزان هست دوستاشونو تنها نزارندوباپشتکاری بیشتر به فعالیت خودشون ادامه بدن @};-

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

شنبه 22 فروردین1394 - 2:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
ضمن تشکر از استاد حمید به خاطر زحماتی که در مورد قسمت تفکیک و حذف آهن که کشیدن و جای تقدیر و تشکر داره لازم دونستم جواب یکی از دوستان که گویا در حق ما خیلی لطف کردن رو بدم
با عرض پوزش از همه دوستان چون ایشون عمومی پیام دادن باید عمومی هم جواباشونو بشنون

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
دوست عزیز و گرامی جناب کاوشگر گل ناراحت نشی از اینکه رک حرف میزنم YMWHISTLE [/color][/size]

اتفاقا رک حرف زدن رو خیلی دوست دارم چون شخصیت واقعی هر فرد رو نشون میده و بی پرده همه چیز مشخص میشه

شما واقعا مطمنی که من دارم بچه بازی یا نه نه من قریبم بازی در میارم از خودت خیلی مطمئنی داداش
من نیازی به دلسوزی کسی ندارم و حتی دوست ندارم کسی نگرانم بشه از آزار و اذیت خلق خدا هم خوشم نمیاد میشه بگین من کجا بچه های انجمن رو سر کار گذاشتم ؟

باز شما از کجا مطمئن هستین که من خودم اومدم و همچین پیامی دادم ؟
از این که در حق من پارسال دعا کردین بسیار سپاسگذارم ولی همون دعایی هم که کردین در حد همون شناختتون از بنده بوده صمصم قلبتون هم برامون مشخص شد که چی بوده

داداش میشه بگی من کجا اومدم و این حرفها رو زدم که میخام از مرز خارج بشم مشخصه که کاملا آدم دروغ گویی هستی برا این گفته ات سند میخام الحمد الله تمام نوشته ها رو هم میتونی مطالعه کنی و هر سندی خواستی استخاراج کنی اگه جایی کم و کسری داشتی بگو تا راهنماییت کنم عجب آدمی هستی بابا ایول که رک حرف زدی تا بشناسمت

آدم مرموز هم باز فکر کنم خودت تشریف داری چون تا میبینی یکی نیست خیلی راحت پشت سرش غیبت میکنی و میشینی و بهش میخندی برادر عزیز نخواستم بهت توهین کنم چون شخصیتم بهم همچین اجازه ای رو نمیده فقط خواستم یه بار دیگه نوشته هات رو خودت با دقت بخونی ببینی چی نوشتی ولی منتظر اون جوابت همستم که کجا گفتم میخاستم از مرز خارج بشم

دوستان این آخرین پست من تو انجمن فلز جو بود که در این تاریخ نوشتم از همه دوستان بسیار سپاسگذارم که بنده رو در این مدت تحمل کردن امیدوارم که ایام همیشه به کامتون باشه ولی خواهشن اگر حتی از من خبری شنیدید که کاوشگر مرده خبری در این انجمن از من پخش نکنید چون دوست ندارم با شنیدن خبر مرگم شادی بعضی ها رو ازشون بگیرم
شاد باشید و موفق
خداحافظ @};-

داداش گلم و عزیز دلم جناب کاوشگر به خدا شرمنده که ناراحتتون کردم منو ببخشید به جون پسرم فقط قصد شوخی داشتم چون همون طور می دونید من آدم شوخ طبعی هستم شما رو خیلی دوست دارم و و چون از ته دل دوستت دارم و باهات رفیق قدیمی هستم باهات شوخی کردم به قران به دل نگیر شما استاد مایی انجمن به وجود افراد مفید و با تجربه ای مثل شما نیاز مبرم دارهو شما همیشه کار گشای مشکلات و سوالات بچه های انجمن بودید خیلی خیلی شرمنده ام منو ببخشید فقط قصد شوخی داشتم اصلا جدی نگیرید @};- @};- ~O)

شنبه 22 فروردین1394 - 2:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ابراهیم جلالی نوشته است:
اقا ارچیلو من هم با نظر شما کامل موافق هستم همون قطعاتی که مهندس حمید گفتند روی مدار نصب کنیم به نظر من بهتر جواب میده و یاد گیری اپراتوری و تست در خاک از قطعه عوض کردن خیلی بهتره

ابراهیم عزیز و دوستان گرامی سلام
من یه ای سی 357 فلزی به مبلغ 25000 تومن گرفتم که متاسفانه تقلبی بود (قابل توجه دوستانی که دنباله 357 فلزی میگردند)
ظاهرا به فلزیش هم رحم نکردن و تقلبیش رو زدن
عکسش هم تو چند صفحه قبل تو یکی از پستهام هست همراه چندین ماسفت که به قیمتهای گزافی خریدم اما 840 چیزه دیگریست هم به خاطر تفکیک هم ثبات
برادران متضرر نشید برید دنباله کاووش و کسب تجربه

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

شنبه 22 فروردین1394 - 2:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام جناب حمید عزیز دیروز رفتم بیرون و دستگاه رو تست کردم با حساسیت ۱۶ با لوپ ۸۰ سانتی معمولی با دیلی ۲۹ ۱ ساعت یک منطقه رو تست زدم که یکجا بصورت واضح بوق و عدد سنس داشتم فاصله لوپ از زمین حدود ۳۰ سانت بود که ابتدا لوپ رو در فاصله ۱۰ سانتی بالانس میکردم و بعد ۲۰ سانت بالا میاوردم چون زمین دارای علف بود منتها جایی رو که تست زدم با ردیاب هم زدم که درست نشون داد و حتما چیزی اونجا هست در مورد دستگاه باید خیال دوستان رو کاملا راحت کنم دوستان حتما برین مناطقی که شک دارید و از دستگاه استفاده کنید شک ندارم به نتیجه میرسید حمیدجان واقعا ممنونم :x ;)

شنبه 22 فروردین1394 - 2:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

2840644 نوشته است:
با سلام جناب حمید عزیز دیروز رفتم بیرون و دستگاه رو تست کردم با حساسیت ۱۶ با لوپ ۸۰ سانتی معمولی با دیلی ۲۹ ۱ ساعت یک منطقه رو تست زدم که یکجا بصورت واضح بوق و عدد سنس داشتم فاصله لوپ از زمین حدود ۳۰ سانت بود که ابتدا لوپ رو در فاصله ۱۰ سانتی بالانس میکردم و بعد ۲۰ سانت بالا میاوردم چون زمین دارای علف بود منتها جایی رو که تست زدم با ردیاب هم زدم که درست نشون داد و حتما چیزی اونجا هست در مورد دستگاه باید خیال دوستان رو کاملا راحت کنم دوستان حتما برین مناطقی که شک دارید و از دستگاه استفاده کنید شک ندارم به نتیجه میرسید حمیدجان واقعا ممنونم :x ;)

سلام استاد من
آقا فراموش کردى انجمن و مارو ،آقا قرار شد از رديابت عکس و فيلم هم بزاری که انگار قسمت ما نبوده بابت همه چيز ممنونم برای لوپ 80از چه سيمی و چند متر استفاده کردی ؟ در رابطه با ردياب هم کمک شما رو ميطلبم

خدايا مددی کن

شنبه 22 فروردین1394 - 2:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نمی دونم چرا بعضی ها با ندانم کاریشون کاری میکنند که عزیزان باتجربه از انجمن خداحافظی کنند
واقعا عجیبه

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

شنبه 22 فروردین1394 - 2:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حالا يه شوخی بده بدم من انجام بدم آقا کاوشگر جان نکنه زدی به بار نميخوای
سهم بچه ها رو بدى ؟ اگرم نزدى بزن ديگه فقط سهم بچه های انجمن يادت نره
\W/

خدايا مددی کن

شنبه 22 فروردین1394 - 2:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای کاوشگر .حالا این دوستمون یه شوخی کردن..شما جدی نگیر. معذرت هم که خواست. پس بیخیال..

شنبه 22 فروردین1394 - 3:35pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان عزیز در مورد بررسی 3 عدد کانالهای تفکیک با آیسی تقلبی 357 هم تست کردم و نتیجه به این صورت هست.
آیسی 357 تقلبی: 533 - 365 - 120
همونطور که ملاحظه میکنین تمامی اعداد بخصوص اولی و دومی بسیار کمتر از اعدادی هستن که با 357 اصلی بدست میاد! همینطور این ارقام با آیسی LF356 بسیار مشابه هست که نشون میده موج خروجی از آپ امپ تا چه حد کند صعود میکنه. نتیجه هم این هست که حذف آهن کلا کار نخواهد کرد و اعداد تفکیک هم اکثرا بسیار بالا نشون داده میشه. دقت کنین این تست رو حتما موقعی انجام بدین که مطمئن هستین فلزی نزدیک لوپ نیست. لذا دوستانی که در صفحات قبل اعدادشون شبیه به اینها بود میتونن مطمئن باشن که 357 تقلبی استفاده میکنن! :D

شنبه 22 فروردین1394 - 3:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان س تا عددی ک من رو ال سی دی دارم
547 460 135 هستش ک هر 3تا عدد همش چند عدد بالا پایین میشن..

شنبه 22 فروردین1394 - 4:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 641 , 642 , 643 , 644 , 645 , 646 , 647 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: hamid20 , mksincara و 409 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure