انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 26 آبان1403 - 1:56am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 644 , 645 , 646 , 647 , 648 , 649 , 650 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

تعطیلات عید بود .فکر کنم5 فروردین بود. 15 تومان .

شنبه 22 فروردین1394 - 7:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

systembbp نوشته است:
mhak نوشته است:
دوستان همونطور که قبلا هم عرض کردم برای تست دقیق اون اعداد توی خونه باید پهنای پالس و حساسیت دستگاه رو به حداقل برسونین که قدرت سنس دستگاه به کمترین حد خودش برسه و هیچ چیزی در اطراف رو نتونه سنس کنه امتحان کنید و نتیجه رو با حالتهای قبلی مقایسه کنید میبینید که نتیجه چقدرتفاوت داره

در حد 50 60 عدد بهتر میشه فقط

این مشکل هم میتونه از اپ امپ باشه هم میتونه از درست نیودن مشخصات لوپ باشه دوستان دقت کنن که تغییر مشخصات لوپ تاثیر زیادی روی تغییر اون اعداد میتونه داشته باشه پس تاکید میکنم مشخصات لوپ باید نزدیک به 1اهم و 350 الی 400 باشه

شنبه 22 فروردین1394 - 7:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
کسی تابحال قطعه از فروشگاههای قطعات الکترونیک درترکیه خرید کرده.؟؟؟

شنبه 22 فروردین1394 - 8:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان آدرس فروشگاه بهار که جعبه میفروشه و همینطور آدرس یه فروشگاه که کارش فقط مقاومت باشه غیر از فروشگاه شهاب. و یه فروشگاه که بشه خازنهای 5 پیکو و 2.2 مرغوب تهیه کرد. با تشکر لطفا راهنمایی کنید لطفا @};-

شنبه 22 فروردین1394 - 8:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بر همه دوستان عزیز.
بالاخره وقتی پیدا شد که ما نیز سیستمو ببریم برای یک تست جدّی. قبل از همه نیز اینرو تصریح کنم که هدف از گذاشتن نتایج به صورت واضح و بدون سانسور چیزی جز اعتلای وضع سیستم مزبور نیست تا اگر احتمالاً نکته ای به درد بخور داشته باشه دوست و برادر عزیزمون مهندس حمید بتونن در جهت رفع آن قدم بردارن. یا اگر ایراد از نحوه کار بنده بوده بدونم و اصلاحش کنم

لوپ: 2 در 2 متر، با 5 متر کابل رابط کواکسیال 2 مغزی که شیلدش بطور جداگانه ای به نقطه شیلد مدار وصله. کلّ لوپ + رابط 0.9 اهم، 250 میکرو هانری.
ماسفت : W11NM80 نرم افزار: Ver.2
فاکتورهای زیر ثابت بودن و تغییری هم روشون ندادم:
گراند: 3، دیلی: (+50) 14 ، اسپید: 3 ، بازه انتگرال: 42، پهنای پالس: ماکزیمم(300)، فرکانس: 201
ردّ آهن(تفکیک): صفر. چون اصولاً به تفکیک اعتقادی ندارم. :ymsmug: عدد چپی کانال تفکیک 298-297 بود اون دوتای دیگه حدود 700 تا 800 تا بود.

وقتی روی زمین بود با سنس 20 هم ساکت و آروم بود ولی از 17 بالاترنمیذاشت تکونش بدیم. با همین سنس 17 در حالت ساکن یه بیلو بالاتر از 3 متر واضح میزد یعنی اگر قدّمون میرسید شاید 3.5 متر هم میتونست خوب بزنه. در حرکت هم برای این تست ما افت برد( دریفت منفی) نداشت. اونجا داشتم به تمام معنا لذت میبردم. :)

ولی 4 تا نکته منفی داشت که اگر اینا رفع بشن واقعاً دستگاه عملیاتی معرکه ای میشه:
1- با دست زدن به کابل رابط نویز میگرفت یعنی مجبور بودم از باکس بگیرم.
2- فقط میشد با سرعت متوسط حرکت کرد و اجازه حرکت نمیداد که باعث نویز میشد.
3- در حین جستجو اگر کابل رابط به جایی مثل گوشه سنگی یا تنه بوته بلندی گیر میکرد وکشیده میشد حسابی به نویز میافتاد وباید متوقف میشدیم و چند بار بالانسو میزدم تا کم کم ثابت بشه.
4- مهمترین قسمت داستان اینکه هدف مدفونمون رو اصلاً نزد.( پیت 17 کیلویی پراز آهن در 3 متری که ما 10 سال پیش اونو کار گذاشتیم وسعی کردیم تا حدی شرایطشو سخت کنیم به نحویکه روشو لایه به لایه ویک در میون با سنگای درشت وخاک که هر لایه به قطر نیم متربود پر کرده بودیم ) هرجورهم نزدیک محل تست روی حساسیت بالا تنظیمش میکردم و با حرکت لاک پشتی هم به سمتش میرفتم نمیزد.!!!!!!! خیلی حالم گرفته شد. هممون (که خودم از همه بیشتر) وارفتیم. #-o #-o
حالا توجیه این قضیه چیه قطعاً اساتید و بالاتر از همه مهندس حمید بهتر میدونن. آخه چطور ممکنه که در هوا اینقدر قوی بزنه ولی نفوذ تو خاکش ضعیف باشه؟؟؟ :(( هنوزم حالم گرفتس. انگاریکه یه مالیو از دست دادم. :((

البته باید به طور خلاصه اضافه کنم که علی رغم مشکلات مذکور این سیستم توان زدن بارهای سنگین در عمقای بالا رو داره. حالا اینکه چرا..... بماند...... :D ولی خوب باید اونقدر ثبات باشه که با رغبت کامل برای هر زدنی با چنگ و دندون حفاری کنیم.
امیدوارم مفید واقع شده باشه.

آخرین بار توسط mahmood51 در شنبه 22 فروردین1394 - 9:23pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 22 فروردین1394 - 9:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

خب دوستان من امروز از ماسفت 7n80استفاده کردم که تفکيک هم خوب بود اعدا تفکيک برا مس تقريبا اعدادي از 18تا 28برا اهن 48تا 60وبقيه فلزات هم نسبتا خوب بود من يه فيلم تهيه کردم البته برا کم کردن حجم 3gpکردمش.فقط چون تو خونه بود هر از گاهي يه تک بوق ميشنويد گزينه حذف اهن هم رو 2بود.البته تو حذف اهن بعضي وقت ها يه تک بوق هست که بنظره من مهم نيست.من از يه لوپ تخت استفاده کردم که اون را محکم رو لوله اب بستشم همينطور که ميبينيد ديلي دستگاهم 14 هستش البته من از همين لوپ برا چنس هم استفاده ميکردم که همون جا هم عالي جواب ميداد.
http://s6.picofile.com/file/8182034026/felezjoo_metal_detector.3gp.html

شنبه 22 فروردین1394 - 9:22pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون محمود جان خسته نباشین.
تست های شما در مجموع بسیار خوب بوده و جای امیدواری زیادی داره. حتی اعداد کانالهای تفکیک شما با توجه به تفاوت ماسفت و همینطور لوپ متفاوتی که به کار گرفتین واقعا خوب و تقریبا درست بودن!
در خصوص مشکلاتی که ذکر کردین تقریبا همگی اونها به کابل رابط یا فیش و کانکتور مربوط میشدن. بارها تاکید کردم که با تکان خوردن کابل نباید هیچ اتفاقی بیفته. وگرنه مشکلات مختلفی حین کاوش رخ میده که میتونه از کابل باشه.
لوپ شما هم ظرفیتش کمی پایین هست. با ظرفیت 350 میکرو نتیجه میتونه قویتر باشه. چون خود ظرفیت لوپ هم در قدرت میدان تاثیر داره و نقطه ایده آلش تقریبا بین 300 تا 400 میکرو هانری هست.
با توجه به تفاوت ماسفت شاید دیلی 50 زیاد مناسب نبوده! دیلی از حدی بیشتر بشه میتونه برد رو کم کنه. از نظر من میتونستین در حدود 30 بذارین.
اما اینکه اون حلب 17 کیلویی سنس نشد زیاد هم عجیب نیست! با محاسبه من لوپ 2 در 2 چنین هدفی رو نهایتا تا 3.1 متر میزنه که شما هم در همین عمق دفنش کردین و طبیعتا حدود 10 درصد افت برد در خاک هم که کاملا طبیعیه و چون سنوات زیادی از مدفون شدنش نمیگذره میشه گفت امکان نداره بیش از 3 متر قابل سنس باشه و همون 3 متر زدنش هم در بهترین شرایط دستگاه و لوپ و تنظیمات مختلف امکانپذیره. فراموش نکنین برای فلزیاب حجم فلز بمراتب کمتر اهمیت داره تا سطح فلز! حلب 17 کیلویی شما هم با اینکه پر از آهن بوده ولی سطح خیلی وسیعی نداره.

شنبه 22 فروردین1394 - 9:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

tamashah نوشته است:
کسی تابحال قطعه از فروشگاههای قطعات الکترونیک درترکیه خرید کرده.؟؟؟

بله بنده این کارو کردم اونم از روی تفکرات اشتباه که فکر میکردم متریالشونو از اروپا تهیه میکنن اما اینطور نبود همه جا یکی هست تازه من قطعاتی که از ایران تهیه کردم خیلی درصد کمی معیوب داشتن اما ترکیه یکم وضعش برای من مطلوب نبوده مگه اینکه تو آشنا ی راننده تریلی داشته باشید به اروپا بار بزنه و از طریق اون از بازار اونجا تهیه بکنه که خیلی بهتره و مطمئن تر .

شنبه 22 فروردین1394 - 10:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
محمود آقا میدونم مشکل شما چیه فرکاتس کاریاون رو بیارید پاین بین 100 تا 150 مطمئن باش اینبار راحت سنس میکنه

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

شنبه 22 فروردین1394 - 10:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان گرامی بنده مدارو با یه نمونه دیگه از ماسفت های کانال منفی به شماره 20n80تست کردم که میزان برد با 840 برابری داشت اما تفکیک عملاً تعطیل .

شنبه 22 فروردین1394 - 10:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 644 , 645 , 646 , 647 , 648 , 649 , 650 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: m.madadi2030 , Mohammad5357 و 345 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure