انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 26 آبان1403 - 2:03am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 645 , 646 , 647 , 648 , 649 , 650 , 651 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خیلی ممنون محمود جان خسته نباشین.
تست های شما در مجموع بسیار خوب بوده و جای امیدواری زیادی داره. حتی اعداد کانالهای تفکیک شما با توجه به تفاوت ماسفت و همینطور لوپ متفاوتی که به کار گرفتین واقعا خوب و تقریبا درست بودن!
در خصوص مشکلاتی که ذکر کردین تقریبا همگی اونها به کابل رابط یا فیش و کانکتور مربوط میشدن. بارها تاکید کردم که با تکان خوردن کابل نباید هیچ اتفاقی بیفته. وگرنه مشکلات مختلفی حین کاوش رخ میده که میتونه از کابل باشه.
لوپ شما هم ظرفیتش کمی پایین هست. با ظرفیت 350 میکرو نتیجه میتونه قویتر باشه. چون خود ظرفیت لوپ هم در قدرت میدان تاثیر داره و نقطه ایده آلش تقریبا بین 300 تا 400 میکرو هانری هست.
با توجه به تفاوت ماسفت شاید دیلی 50 زیاد مناسب نبوده! دیلی از حدی بیشتر بشه میتونه برد رو کم کنه. از نظر من میتونستین در حدود 30 بذارین.
اما اینکه اون حلب 17 کیلویی سنس نشد زیاد هم عجیب نیست! با محاسبه من لوپ 2 در 2 چنین هدفی رو نهایتا تا 3.1 متر میزنه که شما هم در همین عمق دفنش کردین و طبیعتا حدود 10 درصد افت برد در خاک هم که کاملا طبیعیه و چون سنوات زیادی از مدفون شدنش نمیگذره میشه گفت امکان نداره بیش از 3 متر قابل سنس باشه و همون 3 متر زدنش هم در بهترین شرایط دستگاه و لوپ و تنظیمات مختلف امکانپذیره. فراموش نکنین برای فلزیاب حجم فلز بمراتب کمتر اهمیت داره تا سطح فلز! حلب 17 کیلویی شما هم با اینکه پر از آهن بوده ولی سطح خیلی وسیعی نداره.

خواهش میکنم. قربان شما. ممنونم از راهنماییاتون. دفعه بعد سعی میکنم اونا رو به کار بگیرم.

در مورد اتصالات و کانکتورها از نوعیه که همواره در جاهای دیگه ازونا استفاده کردم ومشکلی نداشتم. نوع 6 پین نظامی پیچی و جنس خوب. بعلاوه موقع گشتن چون مجبور بودم کابلو به دست نگیرم همه فشارها وکشیدگیها روی کانکتور بود که نویزی نمیداد. البته در منزل وقتی روشن بود و هر جور رابطو میتابوندم و میچلوندم نویزی نمیداد. مگر نکته دیگه ای در مورد نحوه اتصال کابل رابط باشه مثلاً اگر در عمل عدم استفاده از نقطه شیلد مدار بهتره این تغییر رو بدم که در اینصورت شیلد کابل لوپ هم وارد گردونه میشه و اندوکتانسم هم بالاتر میره. یا جایی یه دوستی اشاره کرده بودن که بجای 2 یا 3 تا پین، از چند تا پین کانکتور به طور مشترک استفاده کنید. نمیدونم چی بگم.

شنبه 22 فروردین1394 - 10:58pm

با سلام به همه دوستان و کمال تشکر از مهندس حمید
اعداد تفکیک برای بنده 825 785 600
لوپ 60 عنکبوتی 0.8 اهم و 360 میکرو هانری ، دیلی اتومات 14
به نظر شما عدد سمت چپ چرا زیاده؟ مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید ممنون.

شنبه 22 فروردین1394 - 11:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mani1063 نوشته است:
محمود آقا میدونم مشکل شما چیه فرکاتس کاریاون رو بیارید پاین بین 100 تا 150 مطمئن باش اینبار راحت سنس میکنه

دوست عزیز، تا اونجاییکه یادمه چند بار خود حمید آقا فرمودن که کاهش فرکانس آنچنان هم تاثیری نداره و ازین حد هم کمتر زیاد جوابش جالب نیست. کما اینکه قبلاً هم در منزل فرکانسای مختلفو چک کرده بودم از همه بهتر حول وحوش همین 200 تا بود. در رنج 100 تا 150 که صدا حالت منقطع یا بریده بریده میشه.
وانگهی؛ در دستگاههای قوی معروفی که میشناسیم برعکس از فرکانسای بالاتر استفاده میکنن. چطوره که MDL از 400 تا 550 هرتز یا لورنزها بالاتر تا حد ا کیلو هرتز هم استفاده میکنن؟! فکر کنم داستان چیز دیگه ایه. :-? حالا یا کمتر کردن دیلی یا ......

شنبه 22 فروردین1394 - 11:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان به نظرتون این مدار کی به تکامل میرسه؟

شنبه 22 فروردین1394 - 11:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kamangir نوشته است:
دوستان به نظرتون این مدار کی به تکامل میرسه؟

دوست عزیز این مدار خیلی وقته برای کار حرفه ای اماده شده و هر روز هم حرفه ای تر میشه..شما اگه بخوای بشینی ببینی کی همه چی تموم میشه مثل اینه که بگی من سوار ماشین نمیشم چون هر روز یه مدل جدیدترش میاد پس با این اوصاف باید نشست منتظر مد شدن سفیه های شخصی :D

شنبه 22 فروردین1394 - 11:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

behnam karami نوشته است:
خب دوستان من امروز از ماسفت 7n80استفاده کردم که تفکيک هم خوب بود اعدا تفکيک برا مس تقريبا اعدادي از 18تا 28برا اهن 48تا 60وبقيه فلزات هم نسبتا خوب بود من يه فيلم تهيه کردم البته برا کم کردن حجم 3gpکردمش.فقط چون تو خونه بود هر از گاهي يه تک بوق ميشنويد گزينه حذف اهن هم رو 2بود.البته تو حذف اهن بعضي وقت ها يه تک بوق هست که بنظره من مهم نيست.من از يه لوپ تخت استفاده کردم که اون را محکم رو لوله اب بستشم همينطور که ميبينيد ديلي دستگاهم 14 هستش البته من از همين لوپ برا چنس هم استفاده ميکردم که همون جا هم عالي جواب ميداد.
http://s6.picofile.com/file/8182034026/felezjoo_metal_detector.3gp.html

سلام اقا بهنام عزیز
بابت فیلم ممنون که زحمتشو کشیدین
برد نهایی با این لوپ برای سکه 500 تومنی رو لطف کنید بگین چنده و همچنین مشخصاته لوپ
در ضمن بیرون هم تست کن ببین با اون ماسفت ثبات و بردت با تفکیکت در چه وضعیتی قرار داره
پیروز باشی انشالله @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

شنبه 22 فروردین1394 - 11:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

نقل قول:
سلام میکنم به همه دوستان و تشکر میکنم از اقای مهندس حمید که این مدار رو در اختیار عموم گزاشتند.
میخواستم یه ایراد کوچک از طراحی pcb ذکر کنم.البته شما استادید و بنده هرگز قصد نادیده گرفتن زحمات شما رو ندارم و شاید اصلا گفته بنده درست نباشه.
......

نقل قول:
با سلام : اگر فایل توضیحات را می خواندی ؛ با توجه به اینکه مهندس در ان فایل نیز قید کرده اند،
خصوصی به مهندس می گفتی بهتر بود .

از جناب مهندس پوزش میطلبم.من فایل راهنما رو کامل نخوندم.
نقل قول:
تکبیررررررررررررررررررررررررررررررررر :))
کجایییی مهندس حمید که گاومون زایید!از یکی دیگه از نخبگان این مرزوبوم پرده برداری شد! =)) =))
همین یه قلم رو کم داشتیم

باز هم از جناب مهندس تشکر میکنم.حالا طراحی این مدار به کنار...تحمل کردن برخی ادما خیلی سخته و شما صبر زیادی دارید....
اگر بنده یه همچین مداری رو طراحی کنم خیلی برام سخته که با وجود همچین ادمهای خودشیرینی (توهین به دوستان دیگه نباشه) علمم رو در اختیارشون بزارم.البته برعکسش هم هست...انسانهایی هم پیدا میشن که به ادم انرزی مثبت میدن...
یک اشکال این انجمن هم اینه که افراد بی تجربه هم میان و فقط برای خود شیرینی و منافع شخصیشون فقط دخالت میکنند و اظهار نظر بیجا.
البته خودم هم جزو بی تجربه ه در نظر بگیرید..... :)

شنبه 22 فروردین1394 - 11:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
نقل قول:
تکبیررررررررررررررررررررررررررررررررر :))
کجایییی مهندس حمید که گاومون زایید!از یکی دیگه از نخبگان این مرزوبوم پرده برداری شد! =)) =))
همین یه قلم رو کم داشتیم

m.aliyavary نوشته است:
باز هم از جناب مهندس تشکر میکنم.حالا طراحی این مدار به کنار...تحمل کردن برخی ادما خیلی سخته و شما صبر زیادی دارید....
اگر بنده یه همچین مداری رو طراحی کنم خیلی برام سخته که با وجود همچین ادمهای خودشیرینی (توهین به دوستان دیگه نباشه) علمم رو در اختیارشون بزارم.البته برعکسش هم هست...انسانهایی هم پیدا میشن که به ادم انرزی مثبت میدن...
یک اشکال این انجمن هم اینه که افراد بی تجربه هم میان و فقط برای خود شیرینی و منافع شخصیشون فقط دخالت میکنند و اظهار نظر بیجا.
البته خودم هم جزو بی تجربه ه در نظر بگیرید..... :)

(-| O:-) :-J :))
:-@

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

شنبه 22 فروردین1394 - 11:53pm
مدیر کل
مدیر کل

puya_ha نوشته است:
با سلام به همه دوستان و کمال تشکر از مهندس حمید
اعداد تفکیک برای بنده 825 785 600
لوپ 60 عنکبوتی 0.8 اهم و 360 میکرو هانری ، دیلی اتومات 14
به نظر شما عدد سمت چپ چرا زیاده؟ مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید ممنون.

بنظر میرسه مساله شما از داخل مدار باشه! بخصوص خازن 5 پیکو اگر در مدار نباشه یا خراب باشه ؛ عدد اول بالا میره.

یکشنبه 22 فروردین1394 - 12:03am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام
مشکل برد کم من همچنان پابرجاست و دیگه بیخیالش شدم.میخوام با همین برد برم ددر
این باطری بدرد مدار میخوره یا نه ؟
پیوست:
13.JPG

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 22 فروردین1394 - 12:59am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 645 , 646 , 647 , 648 , 649 , 650 , 651 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: m.madadi2030 , Mohammad5357 و 330 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure