انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 27 آبان1403 - 9:12am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 654 , 655 , 656 , 657 , 658 , 659 , 660 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kamal857 نوشته است:
kamal857 نوشته است:
دوستان کدوم قطعات بیشترین تاثیر رو دارن برای سکوت و بالانس بهتر دستگاه؟

یکی از مهندسین لطفا جواب من رو بدهند.

با تشکر

سلام به ترتیب
1=357
2=ماسفت 840 منظور وقتی که عرض پالس رو زیادی بالا ببرید اگه زیاد گرم بشه تو ثبات تاثیر داره بهتره هیتسینگ ببندید
3= ایسی رگولاتور 12 ولتی که اگه 24 ولت بهش بدی زیاد گرم کنه ثبات مدار رو بهم میریزه 18 ولت بهتره
4= مقاومتها و خازنها
5= اگه باطری خوب نباشه ولتاژ بازی کنه
5= هوای زیر صفر درجه باعث بی ثباتی میشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 24 فروردین1394 - 1:06am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

91150472039 نوشته است:
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز. یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی لوپو به دستگاه وصل میکنم دستگاه روشن نمیشه اما وقتی لوپو جدا میکنم روشن میشه در ضمن سه عدد تفکیک عبارتند از 250 .320 .380 و تفکیک هم تقریبا میشه گفت که ندارم یعنی بعضی وقتا میادو سریع قطع میشه. لطفا اگه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم! ^:)^

ممنون shakib جان بابت راهنماییتون. ولی مسیرو از مدار تا فیش اتصال چک کردم هیچ اتصالی نداره. :-\

سه شنبه 25 فروردین1394 - 7:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

91150472039 نوشته است:
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز. یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی لوپو به دستگاه وصل میکنم دستگاه روشن نمیشه اما وقتی لوپو جدا میکنم روشن میشه در ضمن سه عدد تفکیک عبارتند از 250 .320 .380 و تفکیک هم تقریبا میشه گفت که ندارم یعنی بعضی وقتا میادو سریع قطع میشه. لطفا اگه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم! ^:)^

سلام دوست عزیز
من هم یه بار با همین مشکل روبرو شدم وقتی که لوپ رو جدا میکردم دستگاه روشن میشد و بعد لوپ رو وصل میکردم که با تعویض bs170 و یکی از خازنهای 4700 مشکلم حل شد

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 25 فروردین1394 - 8:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اعداد سه گانه تفکیک برای دستگاه من خیلی نوسان دارن
البته تو یه محدوده کم.یعنی پنج شماره بالا پایین میشه
می خواستم بدونم برا شما هم اینطوریه؟
ممنون از دوستان

سه شنبه 25 فروردین1394 - 9:25am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ممنون بابت راهنماییتون archilo جان . :-BD بررسی میکنم نتیجه رو اعلام میکنم.

سه شنبه 25 فروردین1394 - 9:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

entezar.s23 نوشته است:
ممنون ماهک جان اما واسه خرید ای سی ۳۵۷h و جایگزین ۸۴۰ همون طور که اقا حمید راهنمایی کردن از پاساژ توکل مغازه ی توکل خرید کنن البته کسایی که تهران هستند میتونن واسه دوستان بفرستن

بنده هر نوع 357 که این فروشگاه داشته رو قبلاً گرفتم. فرق فاحشی با عملکرد 357 ها ی خریدیم از سایر جاها ندیدم. چندین بار هم تستشون کردم. :-?

سه شنبه 25 فروردین1394 - 9:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
reza68 نوشته است:
سلام محسن جان داداش
تستس که تو خونه انجام دادم ببن 5تا 10درصد بردش بیشتره که در بخش تفکیک هم با شماره 5 آهن رو حذف کرد
مهندس حمید عزیز هم باید تست کنن و نظرشون رو بگن

خسته نباشی رضا جان.
در خصوص ماسفت 11NK100 لطف کنین ابتدا بفرمایین دقیقا چقدر افزایش برد دارین؟ چون ولتاژ 1000 اگر بخواد موثر واقع بشه باید حدود 25 درصد افزایش برد داشته باشین! البته افزایش پهنای پالس فراموش نشه. بخصوص با توجه به اینکه متاسفانه مقاومت Rds این ماسفت بالاست و از طرف دیگه باید بشه به ولتاژ 1000 رسید ؛ حتما تست و مقایسه خودتون رو روی پهنای پالس 300 انجام بدین. در عین حال اعداد کانالهای 3 گانه خودش مشخص میکنه که وضعیت تفکیک به چه صورت خواهد بود.

مهندس جان سلام. خسته نباشی.
در اون لیستی که اشاره داده بودم یه دونه 1100 ولتی IXYS هم بود که تستش کردم و مشخصاتش از اینم بهتر بود ولی هیچ فرقی نداشت. نهایتاً همون W11Nm80 رو بهتر یافتم. یه صفحه مسی آبطلاکاری شده 10 در 10 سانتو که بابقیه مثلاً از 80 سانت میزدم با 11NM80 از 90 سانت میزد. ولی 900 یا 1100 ولتیا هیچیک فرقی با 840 نداشتن.

سه شنبه 25 فروردین1394 - 9:37am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام و با عرض خسته نباشید بند یک مشکل کوچکی دارم که نتونستم حلش کنم در حقیقت رشته تعصیل من الکترونیک نیست ولی تونستم تا به حال چند دستگاه رو راه اندازی کنم من در قسمت کلید ها می تونم برم داخل منو پایین رفتن در منو و زیاد کردن هر قسمت اما نمی تونم در منو به بالا حرکت کنم و اعداد رو کم کنم در ضمن کلید ها رو تست کردم و اتصالات کلید ها نیز برسی کردم آیا احتمال داره قطعه ای معیوب باشه؟ خواهش مندم راهنمای بفرمایید لطفا

سه شنبه 25 فروردین1394 - 9:56am
مدیر سایت
مدیر سایت

محمد کیا نوشته است:
دوستان سلام و با عرض خسته نباشید بند یک مشکل کوچکی دارم که نتونستم حلش کنم در حقیقت رشته تعصیل من الکترونیک نیست ولی تونستم تا به حال چند دستگاه رو راه اندازی کنم من در قسمت کلید ها می تونم برم داخل منو پایین رفتن در منو و زیاد کردن هر قسمت اما نمی تونم در منو به بالا حرکت کنم و اعداد رو کم کنم در ضمن کلید ها رو تست کردم و اتصالات کلید ها نیز برسی کردم آیا احتمال داره قطعه ای معیوب باشه؟ خواهش مندم راهنمای بفرمایید لطفا

احتمالا شما اتصالات کلید هارو خوب دقت نکردید ، ببینید یک پایه تمام کلید ها باید به هم وصل بشه که میره GND روی مدار و بقیه هم یک تک سیم میره به محل هایی که روی تصویر فایل آموزشی مشخص شده

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 25 فروردین1394 - 10:24am
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان به عرض برسونم که با فروشگاه نیکوشاپ تماس گرفتم و در مورد کیفیت آی سی 357 که مورد نظر ما هست صحبت کردم و قول دادن تا یک الی دو هفته دیگه آی سی ای که مشخصات رو دادم و خیلی خوب جواب داده رو تهیه کرده و با قیمت مناسب دراختیار ما بذارن در ضمن سفارش ماسفت 11nk100 رو هم دادم تا چندتایی حاضر کنن و هروقت حاضر شده ، ابتدا بنده تست میکنم اگر خوب بود به دوستان هم برای خرید اطلاع میدم ؛ فعلا صبر میکنم تا جنس ها برسن .. به امید خدا ، اگر جنسها خوب باشند تعداد زیادی از دوستان و عزیزان میتونن استفاده کنن و مشکلشون حل بشه . یاعلی

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 25 فروردین1394 - 10:31am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 654 , 655 , 656 , 657 , 658 , 659 , 660 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 13610101 , Google , Majestic12 و 499 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure