انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 27 آبان1403 - 4:07am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 658 , 659 , 660 , 661 , 662 , 663 , 664 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان
مهندس حمید ایا امکان استفاده از ای سی NTE937 به جای lf357 هست ? چون این ای سی تو محیط سرد دچار مشکل میشه از lf157 هم تو فروشگاه های خارجی اثری نیست اگرم پیدا بشه شاید مثل 357 دارای انواع تقلبی باشه, دوستان زیادی انواع 357 و تست کردن با قیمت های مختلف و کارایی متفاوت, اگه واقعا یه نمونه خوب قابل جایگزینی باشه ارزش سفارش خارج و داره.ممنون از شما

سه شنبه 25 فروردین1394 - 8:28pm
مدیر کل
مدیر کل

مسعود جان آپ امپی که فرمودین مشخصاتی شبیه به 357 داره ولی با این حال تا تست نشه نمیشه بصورت قطعی گفت که بجای اون قابل استفاده هست یا نه. بهرحال بررسی اون 3 عدد و مقایسه با نتایج 357 اصلی میتونه این مساله رو براحتی مشخص کنه. در هر صورت چون این شماره اصلا در بازار متداول نیست بهیچ وجه قابل جایگزینی بصورت رسمی نیست و فقط میتونین برای خودتون استفاده کنین. قبلا عرض کردم تقریبا تمام شماره های متداول رو قبلا تست کردم. گزینه ای غیر از 357 تا الان وجود نداشته. ولی اگر قرار بر بررسی شماره های غیر متداول باشه این کار هر چند ممکنه اما قطعا تهیه کردنش دوستان رو بیشتر از 357 اصلی دچار مشکل میکنه! باز اینجوری نهایتا با خرید چند ایسی 357 یکیش درست از آب در میاد! :D
در عین حال دوستان باید توجه داشته باشن درسته که تقلبی و اصلی بودن آیسی 357 مساله مهمی بوده ولی همه اشکالاتی که بعضی دوستان باهاش مواجه شدن از این ایسی نیست! مدار به عملکرد تمام قطعات وابسته هست و در عین حال گاهی لوپ و حتی کابل لوپ شرایط بدی داره که باعث کارکرد نادرست دستگاه میشه.

سه شنبه 25 فروردین1394 - 9:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام
دوستان یک سوال دارم شرمنده شاید تکراری باشه اعداد تفکیک من خیلی متفاوت هستن مثلا 100 300 400 مشکل از کجای مدار است لوپ عنکبوتی یک اهم 360 میکرو ...

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

سه شنبه 25 فروردین1394 - 9:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

لطفا مقدار دیلی لوپ و اهم لوپ رو بفرمایید.
در صورت امکان یه لوپ کوچکتر و معمولی درست کنید.
منم یه همچین مشکلی داشتم.با یه لوپ کوچکتر در خونه همه تستهامو انجام میدم.شماره روی ایسی روهم بنویسید، شاید ایسی شما بدلیه.

سه شنبه 25 فروردین1394 - 9:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

postalofik نوشته است:
reza.1286 نوشته است:
ممنون دوستان باید از مهندس حمید تشکر کرد
لوپ110*110 با ظرفیت اگه اشتباه نکنم 460 میکرو هانری و مقاومت 0.9
فرکانس 201 گراند 3 اسپید 4 و حساسیت 13

آقا رضا ميشه بگين چه مدلي ساختين؟
اگه عكس هم داشته باشه ممنون ميشيم
منظورم نوع سيم،تعداد دور و قطر سيم مورد استفاده هستش

رضاجان منتظر جوابت هستيم...........

سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزیز !
بنده پس از یک وقفه طولانی و به دلایل شخصی دوباره برگشتم به جمع شما. دلیل زدن این پست هم این بود شاید مطلبی که می نویسم به درد شما بخوره و عده زیادی رو از سردرگمی نجات بده.
ابتدا به مهندس حمید عزیز بابت راه اندازی بخش تفکیک سیستم تبریک میگم و ازشون کمال تشکر رو دارم. در ادامه باید عرض کنم که بنده همین الان از تست ورژن تفکیک دار در بیرون منزل و تو بیابان بر میگردم. این نوید رو به همه دوستان میدم که با کمی تمرین و قلق گیری به راحتی آب خوردن همه ضایعات سطحی رو رد خواهید کرد. عدد تفکیک برای مدار من به طور غیر قابل انتظاری نزدیک به ایده آله. تمامی قطعات آهنی که امشب تو زمین پیدا کردم با اختلاف حداکثر دو واحد ، حول و حوش عدد 60 رو نشون داد و در بیش از 10 مورد دقیقا عدد 60 بود. برای قوطی حلبی فرسوده عدد 21 و برای فیبر مسی عدد 41 رو نشون می داد. از نظر من نیازی به استفاده از گزینه حذف آهن نیست. چون واقعا با همون عدد تفکیک میشه فهمید چیه. امشب حتی یک مورد اشتباه از تفکیک سیستم در مورد آهن ندیدم و عدد تفکیک واقعا در مورد آهن عالی بود. البته من سنسی که منجر به فلز غیر آهنی بشه نداشتم. متاسفانه با خودم طلا نبرده بودم و نتونستم محدوده عدد تفکیک اونو بدست بیارم.امید وارم مهندس حمید عزیز در مورد محدوده عدد تفکیک برای طلا یا فلزات دیگه توضیح بدن. در مورد ثبات باید عرض کنم که بهتر شده و زبان دستگاه برای اوپراتور بسیار قابل فهم تره.
نکته مهم که میخواستم عرض کنم ضرورت استفاده از آیسی اصلی 357 هستش. بنده این آیسی رو سال گذشته از تهران برای مدار دلتا پالس خریده بودم. اما امسال نمونه تقلبیش رو هم گرفتم. امشب هردو رو رو سیستم تست کردم. با اختلاف قابل توجه از هر نظر ، نمونه اصلی خیلی بهتر جواب داد. برای تفکیک که اصلا نمونه تقلبی درست عمل نمیکنه. خواستم عرض کنم که سعی کنین نمونه اصلی رو گیر بیارین و در نهایت فایل توضیحات مهندس حمید رو خوب بخونین. تصویر آیسی اصلی که رو مدارم هست رو میذارم . شاید برای کسی مفید واقع بشه.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 12:04am
مدیر کل
مدیر کل

حامد عزیز خسته نباشین. ممنون از شما.
تستهای خوب و امیدوار کننده ای انجام دادین که البته برای بنده قابل انتظار بود! جزئیاتی در قسمت حذف آهن و سایر بخشها وجود داره که دارم روشون کار میکنم و نتیجه بنظرم بهتر خواهد شد.
در خصوص عدد 60 برای آهن در مورد اکثر قطعات آهنی بزرگ درسته. ولی اگر آهن خیلی کوچک باشه با اینکه ممکنه سیستم حذف آهن تشخیصش بده ولی عدد تفکیک ممکنه خیلی پایین تر نشون داده بشه. کلا اگر فلز خیلی کوچک باشه اعداد تفکیک پایینی نشون داده میشن و دیگه جنس فلز زیاد دخالتی درش نداره.
در مورد فیبر مسی هم درست هست برای بنده بین 40 تا 50 برای فیبر مسی از حدی بزرگتر عدد تفکیک نشون داده میشه. مثلا برای فیبر 15 در 15 عدد تفکیک 47 هست.
برای سکه تمام بهار ازادی هم عدد تفکیک برای من 43 هست. بهرحال اعداد در این رنج بسیار نزدیک هستن و نمیشه به درستی متوجه شد که جنس فلز چیه! واقعا از فلزیاب پالسی بیش از این هم نمیتونیم انتظار داشته باشیم. بهرحال انتظار میره برای مقادیر زیاد طلا عدد تفکیک کمی بالاتر باشه. پس روی این مساله که اگر عدد تفکیک 60 بود حتما آهن هست نمیشه بصورت قطعی حساب کرد! این رو عرض میکنم که احیانا هدف اصلی رو بر اساس این پیش فرض ها از دست ندین.

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 1:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
دوستانی که ۳۵۷اصلی پیدا کردن لطفا بگن از کجا تهیه کردن این ایسی هم تو ایران داستانه چند روز قبل پایا بودم یه ۸۴۰و۳۲۸گرفتم جالبه روی میز کنار هم اماده داشتن نه تو انبار چون فروشش بالاس عمده یی میارن میزارن رو میز هر کی خاست فوری میدن

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 1:11am
مدیر کل
مدیر کل

والا ما پارسال که رفتیم این قطعات رو بخریم از توی انبار و زیر یک خروار خاک در میاوردن! حالا کار به جایی رسیده این قطعات اومده روی میز! =)) خدا برکت بده به این پروژه ها! ولی در عین حال این فروشنده ها باید در نظر داشته باشن اگر قطعه تقلبی بیارن قطعا ما اینجا اعلام میکنیم و به ضررشون هست! بطور مشخص بنده حدود 1 سال پیش 357 رو از پایا گرفتم و کاملا اصلی بود ولی الان دوستان میگن تقلبی شده و تصاویرش هم که گذاشتن مشخصه! میدونم بعضی از این فروشنده های قطعات مباحث ما رو دنبال میکنن. پس از همینجا بهشون عرض میکنم خواهشا قطعه اصلی بیارین! :-w :D
حالا خارج از این موضوع واقعا موندم خودم چجوری برم خرید! اگر اوضاع اینطور باشه که من شنیدم ؛ باید با لباس مبدل برم! :-ss =))

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 1:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
والا ما پارسال که رفتیم این قطعات رو بخریم از توی انبار و زیر یک خروار خاک در میاوردن! حالا کار به جایی رسیده این قطعات اومده روی میز! =)) خدا برکت بده به این پروژه ها! ولی در عین حال این فروشنده ها باید در نظر داشته باشن اگر قطعه تقلبی بیارن قطعا ما اینجا اعلام میکنیم و به ضررشون هست! بطور مشخص بنده حدود 1 سال پیش 357 رو از پایا گرفتم و کاملا اصلی بود ولی الان دوستان میگن تقلبی شده و تصاویرش هم که گذاشتن مشخصه! میدونم بعضی از این فروشنده های قطعات مباحث ما رو دنبال میکنن. پس از همینجا بهشون عرض میکنم خواهشا قطعه اصلی بیارین! :-w :D
حالا خارج از این موضوع واقعا موندم خودم چجوری برم خرید! اگر اوضاع اینطور باشه که من شنیدم ؛ باید با لباس مبدل برم! :-ss =))

ما که اینترنتی خرید میکنیم و لباس مبدل نداریم چیکار کنیم؟.. :D راستش منم بهترین ای سیی که واسم جواب داد مال دلتاپالسی بود که از ایران میکرو گرفته بودم البته از چهره هم گرفتم که نزدیک به همون اولی بود

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 1:31am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 658 , 659 , 660 , 661 , 662 , 663 , 664 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 405 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure