انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 27 آبان1403 - 3:58pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 661 , 662 , 663 , 664 , 665 , 666 , 667 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
m_m نوشته است:
سلام خدمت آقا حمید گل @};-
من تازه وارد انجمن شدم ولی مطالب رو تاصفحه 250 مرور کردم و از چند وچون و جو سایت و حسن نیت شما مطلع شدم و از این صبوری شما کمال تشکر رو دارم :-BD
من مدار عالی شما رو حدود دو سه هفته قبل مونتاژ و راه اندازی کردم و از این بابت خوشحالم :-H
ازتون میخواهم در مورد لوپی که ساختم نظرتون رو بگین
مشخصات لوپ عنکبوتی 60 سانتی متر:
20 دور سیم رو کشدار افشان یک در یک و نیم(1.5 * 1 ) با کد 02(607)
کابل رابط Maruni Professional microphon با کانکتور سه پین نظامی

خواهش میکنم دوست عزیز. به فلزجو خوش اومدین.
فکر میکنم ظرفیت لوپ شما با 20 دور سیم کمی زیاد تر از 350 میکرو باشه. بنظرم 18 دور مناسب تر هست. کیفیت کابل رو هم همونطور که توضیحشو دادم باید بررسی کنین که مشکلی نداشته باشه. کانکتور 3 پین نظامی هم خوبه ولی ظاهرا دوستان از کانکتورهای پلاستیکی مشابه هم جواب خوبی گرفتن.

مهندس چون ایشون از سیم نمره ی 1.5 استفاده کردن قطعا اهم لوپشون مناسب این مدار نخواهد بود و جواب درستی هم نمیتونن با این لوپ بگیرن

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 4:22pm
مدیر کل
مدیر کل

غضنفر نوشته است:
مخلص کلام مدار آقا حميد هيچی کم نداره به جز دو مورد که واقعا باعث عذاب دوستان سازنده شده هرچند آقا حميد با قطعات رايج اين مدار رو طرح ريزى کردن اما داشتن مقاومت 390 اهم يک درصد و آيسی 357 جنس خوب شده يک رويا من تا الان ده نمونه آيسى آمپ امپ گرفتم که فقط يک نمونه که خودم از قزوين الکترونيک گرفتم جواب خوب و قابل قبولی داده که شمارش jm19acهست بنابراين يا بايد به فکر يک آمپ امپ ديگر بود يا زحمت خريد اين آيسی رو از خارج توسط کسی صورت بگيره و در اختيار دوستان انجمن قرار بگيره وگرنه اصل مدار واقعا ساده و به سرعت قابل ساخته اما به آيسی 357که ميرسه کاربه هم ميريزه
والسلام

مقاومت 390 اهم زیاد اهمیتی نداره که حتما 1 درصد باشه! بنده جفتشو هم امتحان کردم فرق زیادی نداشتن. البته رنج 1 درصد 380 اهم داره که اون هم با 390 اهم تفاوت محسوسی نداره.
ولی در خصوص ایسی 357 کار بسیار حساسه و قلب قسمت آنالوگ مدار همین آیسی هست! اگر جستجو بزنین مشابهاتی برای این آیسی وجود داره ولی هیچکدوم متداول نیستن! معلوم هم نیست که نوع مشابه دقیقا معادل 357 اصلی کار بکنه. بخصوص که محاسبات برنامه داخلی میکرو به تمام جزئیات ولتاژ خروجی این آپ امپ و شیب موجش کاملا وابسته هست.

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 4:24pm

حمید نوشته است:
m_m نوشته است:
سلام خدمت آقا حمید گل @};-
من تازه وارد انجمن شدم ولی مطالب رو تاصفحه 250 مرور کردم و از چند وچون و جو سایت و حسن نیت شما مطلع شدم و از این صبوری شما کمال تشکر رو دارم :-BD
من مدار عالی شما رو حدود دو سه هفته قبل مونتاژ و راه اندازی کردم و از این بابت خوشحالم :-H
ازتون میخواهم در مورد لوپی که ساختم نظرتون رو بگین
مشخصات لوپ عنکبوتی 60 سانتی متر:
20 دور سیم رو کشدار افشان یک در یک و نیم(1.5 * 1 ) با کد 02(607)
کابل رابط Maruni Professional microphon با کانکتور سه پین نظامی

خواهش میکنم دوست عزیز. به فلزجو خوش اومدین.
فکر میکنم ظرفیت لوپ شما با 20 دور سیم کمی زیاد تر از 350 میکرو باشه. بنظرم 18 دور مناسب تر هست. البته سیم شما هم کمی ضخیم بنظر میاد و باید چک کنین مقاومت لوپ شما زیاد زیر 1 اهم نباشه! کیفیت کابل رو هم همونطور که توضیحشو دادم باید بررسی کنین که مشکلی نداشته باشه. کانکتور 3 پین نظامی هم خوبه ولی ظاهرا دوستان از کانکتورهای پلاستیکی مشابه هم جواب خوبی گرفتن.

ممنون آقا حمید
تعداد دور سیم رو کم میکنم. اهم متر ندارم ، ولی ضخامت مغزی سیم دقیق 1.5 میل هستش. کابل رابط هم خوب عمل کرده و با تکان دادن نویزی ندارم. سعی میکنم از نوع کانکتور پلاستیکی استفاده کنم. :ymhug:

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 4:40pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
دوست عزیز ما هیچوقت نگفتیم سیم با مغزی 1.5 میل برای هیچ لوپی مناسب هست! برای لوپ 60 و حتی 1 متری سیم با مغزی 1 میل کاملا مناسبه. سیم 1.5 میل مقاومتش بیش از 2 برابر کمتر از سیم 1 میل هست و مقاومت لوپ شما قطعا زیر 0.5 اهم خواهد بود که اصلا مناسب نیست!

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 4:53pm

حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
دوست عزیز ما هیچوقت نگفتیم سیم با مغزی 1.5 میل برای هیچ لوپی مناسب هست! برای لوپ 60 و حتی 1 متری سیم با مغزی 1 میل کاملا مناسبه. سیم 1.5 میل مقاومتش بیش از 2 برابر کمتر از سیم 1 میل هست و مقاومت لوپ شما قطعا زیر 0.5 اهم خواهد بود که اصلا مناسب نیست!

ممنون آقا حمید
حتما از سیم 1 میل مغزی استفاده میکنم.
تعداد دورهای سیم با 1 میل چقدر باشه مناسبه؟ :-\

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 4:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

m_m نوشته است:
حمید نوشته است:
خواهش میکنم.

ممنون آقا حمید

با اجازه ی مهندس
شما میتونی 18 دور استفاده کنی که واسه همه جواب خوبی داده

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 4:59pm

mhak نوشته است:
m_m نوشته است:
حمید نوشته است:
خواهش میکنم.

ممنون آقا حمید

با اجازه ی مهندس
شما میتونی 18 دور استفاده کنی که واسه همه جواب خوبی داده

ممنون دوست عزیز ;)

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 5:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza.1286 نوشته است:
مهندس جان خدا پدر مادرتو بیامرزه خدا عمر با عزت و احترام بهت بده :YMPRAY: دستگاهت رو سفیدم کرد
یکی از دوستان که زیاد دنبال این برنامه هاست و البته خودشم یه دستگاه نمیدونم چی داره(هیچی باهاش نگرفت) یه محلی رو برا تست درست کرده تو عمقهای مختلف تا 2 متر! که 2 متریش یه هدف 30 سانتیه با لایه های نمک زغال و سنگ به گفته خودش و عمقای کم فلز هم کوچیکتره
بهش که گفتم دستگاه دارم گیر داد ببریم تست و اگه اینارو بگیره دستگاه خوبیه چون ظاهرا چنتا دستگاه اوورده بود و نگرفته بودن من هم دلم میخواست دستگاه رو تست کنم هم میترسیدم ابروریزی شه!!! :D خلاصه بعد چند شب برم نرم دیشب رفتیم! زمین نسبتا بزرگی بود کلی موانع مختلف شاخو برگ تپه و چاله و فلزات سطحی و... ایجاد کرده بود(اینا رو تو کار فهمیدم! فکر همه چیو کرده بود!) تو ظلمات شب منم هیچ پیش زمینه ای ندارم و جلو پامم نمیبینم...
خلاصه به 45 دقیقه نکشیده یکی یکی همه اهداف با ثبات و قدرت پیدا شدن!!! چشاش چهارتا شده بود! ذوقی کرده بود بیا و ببین!!! :D خدایی مهندس جان خیلی حال دادی فقط از خدا میخوام یه باری بزنیم بتونم جبران کنم
خدا عمرت بده

سلام رضا جان بهت تبریک میگم همشهری عزیز...بابا هوای ماروهم داشته باش بذار دستگاه ماهم را بیوفته...

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 5:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
حالا بنده با یک فروشگاه اصفهانی ( نیکوشاپ ) مذاکره ای داشتم و ایشون فرمایش کردن که از تقلبی بودن 357 فروشگاه خودشون اطلاعی نداشتن چون کسی مثل ما تا بحال بعد از خرید متذکر نشده بوده ! بنده خودم پارسال 4 عدد 357 از این فروشگاه خریدم که فقط دوتا از اونها از مدل اصلی بود ( jm19ac 357 )
به هرحال از تذکر بنده قدردانی کردن و گفتن که سفارش جنس درجه یک دادیم مخصوصاً 357 و متذکر هم شدم که از مدل اصلی که برای بنده و مهندس حمید مشترک بوده ( jm19ac LF357 ) از این مدل رو پیگیری کنن و سفارش بدن تا وقتی رسید بنده تست میکنم و برای خرید در این انجمن اعلام میکنم ، حالا منتظریم تا اجناس برسن ؛ درضمن امروز بنده در رادیو جوان هم که صدای بند رو هم پخش کردن انتقادی از این فروشندگان متقلب قطعات الکترونیک داشتم

سلام به همه دوستان.....
اقا مهدی تشکر از پیگیری شما...حتما نتیجه رو بگو...
راستی دوستان کسی از قوانین پستی خارج از کشور سر در میاره؟؟؟

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 5:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
systembbp نوشته است:
این آیسی که شما گذاشتین بردش خوبه ولی اعداد 3گانه رو پایین نشون میده.ولی همین نتایجی که مهندس حمید گرفتن بنده هم با این آیسی همان نتایج رو گرفتم.اهداف آهنی بزرگ رو هم قطعی حذف میکرد ولی کوچیکارو تقریباً نه.حالا نمیدونم دلیلش چیه اعداد 3گانم پاییته ولی همه چی درسته ظاهراًن.نظرتون چیه مهندس؟دیلی هم 21.الانم 1جا گیر میاد هنوز اگه اصله

مشکل اعداد شما میتونه از لوپ و حتی سایر قطعات مدار هم باشه. همین که حذف آهن کار میکنه فعلا نتیجه خوبی هست. ولی برای دقیق تر عمل کردنش باید رنج اعداد درست باشه. حذف نشدن برخی فلزات آهنی بخصوص از نوع کوچک بخاطر همین رنج اعداد شماست. البته در نسخه بعدی تغییراتی انجام خواهد شد که سازگاری با شرایط مختلف و عملکرد صحیح حذف آهن بهتر باشه.

مهندس جان به جرات میتونم بگم لوپ 30 و 60 من عالی ساخته شدن.مقاومت ها همه تست شدن و دقیق.ظرفیت هز دو لوپ 350-400 و مقاومت 1 اهم.عنکبوتی.مهندس فلزاتی که در محدوده سنس لوپ نیستن باز هم تاثیری رو این اعداد دارن؟نویزهاو برق و ... چظور؟تو جاهای پر از اهن و ... همه جا بالانس کردم و در بعضی جاها عدد اول تا 500 هم بالا رفت!
قططعاتی هم که ممکنه باعث پایین بودن این اعداد مخصوصاً اولی بشن لطفاً بفرمایید تا تعویض کنم.
ممنون

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 6:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 661 , 662 , 663 , 664 , 665 , 666 , 667 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamed0070 , Pozpoz و 362 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure