انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 27 آبان1403 - 9:56pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 670 , 671 , 672 , 673 , 674 , 675 , 676 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
مهندس حمید مچکریم...

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 7:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیزایسی ازکجاتهیه کردین؟

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 7:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خداخیرت بده مهندس حمید. @};-

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 7:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسی از این همه لطفت حمید عزیز.

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 7:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
دوستان عزیز نسخه 2.10 ارائه شد و در پست اول تاپیک قرار گرفت. تغییرات این نسخه به شرح زیر هست:

* اصلاح و بهبود عملکرد سیستم حذف آهن.
* اصلاح سیستم پیدا کننده دیلی اتومات لوپ.
* ثبات بیشتر در نمایش اعداد تفکیک.
* مستقل شدن اثر نویز از تنظیم پهنای پالس.
* اصلاح سیستم نمایش نمودار سنس.
* ثبات بیشتر در نمایش عدد میتر دیجیتال.
* اصلاحات جزئی.

در مورد سیستم حذف آهن باید عرض کنم در این نسخه جزئیات زیادی لحاظ شده! اول از همه بنده برای این نسخه از لوپی با مشخصات دقیق 350 میکرو هانری و 1 اهم استفاده کردم که در توضیحات هم توصیه شده بود. جداول آماری مربوط به تشخیص آهن با این لوپ خاص و با بیش از 100 نمونه فلز تهیه و فرمول تشخیصی کمی بهبود پیدا کرده. علاوه بر این با تست چندین نمونه از آیسی 357 اصلی و در نظرگرفتن تولرانس عملکرد خود این آیسی و همینطور توجه به تنظیمات مختلف پهنای پالس و فرکانس ؛ محاسبه ای به این سیستم اضافه شده که بتونه درجه حذف آهن رو به نسبت تغییر اعداد 3 گانه بخصوص عدد اول هماهنگ کنه و لذا انتظار میره سیستم حذف آهن تحت شرایط بسیار متنوع تری خوب و دقیق جواب بده.
اما سیستم پیدا کننده دیلی لوپ دارای ایراد کوچکی بود که باعث میشد روی تنظیماتی خاص عدد دیلی بیش از 2 شماره متفاوت پیدا بشه و این مساله برای عملکرد صحیح سیستم حذف آهن مشکلساز بود. خوشبختانه این مورد برطرف شده و دیلی واقعی لوپ دقیق تر پیدا میشه و به عملکرد بهتر حذف آهن هم کمک میکنه.
اعداد تفکیک هم کمی دارای تغییر زیاد بودن که با روشهای جدید محاسباتی ثبات این اعداد بیشتر شده.
در خصوص تنظیم پهنای پالس هم باید عرض کنم تا قبل از این ؛ تنظیم پهنای پالس در میزان نویز پذیری دستگاه تاثیر داشت که این مساله هم کاملا برطرف شده و در واقع فقط با اندکی تغییر در تنظیم فرکانس میشه نویز رو حذف کرد. این موضوع قطعا برای مواجهه با اثرات نویز اهمیت زیادی داشت. لذا انتظار میره نویز رو بشه راحت تر و سریع تر حذف کرد و ثبات بیشتری داشت.
در مورد نمودار سنس همونطور که دوستان تقاضا کرده بودن نحوه و در واقع سرعت پر شدن خانه ها تغییر پیدا کرده! قبلا دوستان این ایراد رو داشتن که نمودار با نزدیک شدن فلز به سرعت تا ته پر میشه که ایراد درستی هم بود و از این نسخه به بعد نمودار بمراتب کند تر پر میشه تا جاییکه خانه اخر فقط زمانی نمایش پیدا میکنه که فلز بسیار نزدیک به لوپ باشه. البته کماکان تعداد خانه های پر شده نمودار سنس به تنظیم درجه حساسیت هم وابسته هست اما عدد میتر دیجیتال مستقل از درجه حساسیت و بر اساس مبنایی ثابت عمل میکنه.
همچنین در این نسخه نحوه نمایش عدد میتر دیجیتال کمی تغییر پیدا کرده تا اثر نویز منجر به تغییر زیاد اعداد نشه! لذا میتر دیجیتال هم ثبات بیشتری پیدا کرده که به تعیین دقیق تر مرکز هدف و حتی تخمین عمق کمک بیشتری میکنه.

بنظر من این نسخه از برنامه دارای عملکرد بسیار دقیق تر و با ثبات تر نسبت به همه نسخه های قبلی هست و امیدوارم مورد رضایت دوستان قرار بگیره. دیگه کم کم در مواردی داریم از استانداردهای فلزیاب های حرفه ای هم عبور میکنیم! :D

مهندس حمید عزیز خدا خیرت بده
لطفا شکسته نفسی نفرمایید خیلی وقت پیش که fpi رو خلق کردین پا فراتر از استاندارد فلزیاب گذاشتین
همیشه در پناه حق تعالی باشید :x :x @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 7:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با تشکر از استاد
@};- @};- @};- @};- @};-

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 8:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
دوستان عزیز نسخه 2.10 ارائه شد و در پست اول تاپیک قرار گرفت. تغییرات این نسخه به شرح زیر هست:

* اصلاح و بهبود عملکرد سیستم حذف آهن.
* اصلاح سیستم پیدا کننده دیلی اتومات لوپ.
* ثبات بیشتر در نمایش اعداد تفکیک.
* مستقل شدن اثر نویز از تنظیم پهنای پالس.
* اصلاح سیستم نمایش نمودار سنس.
* ثبات بیشتر در نمایش عدد میتر دیجیتال.
* اصلاحات جزئی.

در مورد سیستم حذف آهن باید عرض کنم در این نسخه جزئیات زیادی لحاظ شده! اول از همه بنده برای این نسخه از لوپی با مشخصات دقیق 350 میکرو هانری و 1 اهم استفاده کردم که در توضیحات هم توصیه شده بود. جداول آماری مربوط به تشخیص آهن با این لوپ خاص و با بیش از 100 نمونه فلز تهیه و فرمول تشخیصی کمی بهبود پیدا کرده. علاوه بر این با تست چندین نمونه از آیسی 357 اصلی و در نظرگرفتن تولرانس عملکرد خود این آیسی و همینطور توجه به تنظیمات مختلف پهنای پالس و فرکانس ؛ محاسبه ای به این سیستم اضافه شده که بتونه درجه حذف آهن رو به نسبت تغییر اعداد 3 گانه بخصوص عدد اول هماهنگ کنه و لذا انتظار میره سیستم حذف آهن تحت شرایط بسیار متنوع تری خوب و دقیق جواب بده.
اما سیستم پیدا کننده دیلی لوپ دارای ایراد کوچکی بود که باعث میشد روی تنظیماتی خاص عدد دیلی بیش از 2 شماره متفاوت پیدا بشه و این مساله برای عملکرد صحیح سیستم حذف آهن مشکلساز بود. خوشبختانه این مورد برطرف شده و دیلی واقعی لوپ دقیق تر پیدا میشه و به عملکرد بهتر حذف آهن هم کمک میکنه.
اعداد تفکیک هم کمی دارای تغییر زیاد بودن که با روشهای جدید محاسباتی ثبات این اعداد بیشتر شده.
در خصوص تنظیم پهنای پالس هم باید عرض کنم تا قبل از این ؛ تنظیم پهنای پالس در میزان نویز پذیری دستگاه تاثیر داشت که این مساله هم کاملا برطرف شده و در واقع فقط با اندکی تغییر در تنظیم فرکانس میشه نویز رو حذف کرد. این موضوع قطعا برای مواجهه با اثرات نویز اهمیت زیادی داشت. لذا انتظار میره نویز رو بشه راحت تر و سریع تر حذف کرد و ثبات بیشتری داشت.
در مورد نمودار سنس همونطور که دوستان تقاضا کرده بودن نحوه و در واقع سرعت پر شدن خانه ها تغییر پیدا کرده! قبلا دوستان این ایراد رو داشتن که نمودار با نزدیک شدن فلز به سرعت تا ته پر میشه که ایراد درستی هم بود و از این نسخه به بعد نمودار بمراتب کند تر پر میشه تا جاییکه خانه اخر فقط زمانی نمایش پیدا میکنه که فلز بسیار نزدیک به لوپ باشه. البته کماکان تعداد خانه های پر شده نمودار سنس به تنظیم درجه حساسیت هم وابسته هست اما عدد میتر دیجیتال مستقل از درجه حساسیت و بر اساس مبنایی ثابت عمل میکنه.
همچنین در این نسخه نحوه نمایش عدد میتر دیجیتال کمی تغییر پیدا کرده تا اثر نویز منجر به تغییر زیاد اعداد نشه! لذا میتر دیجیتال هم ثبات بیشتری پیدا کرده که به تعیین دقیق تر مرکز هدف و حتی تخمین عمق کمک بیشتری میکنه.

بنظر من این نسخه از برنامه دارای عملکرد بسیار دقیق تر و با ثبات تر نسبت به همه نسخه های قبلی هست و امیدوارم مورد رضایت دوستان قرار بگیره. دیگه کم کم در مواردی داریم از استانداردهای فلزیاب های حرفه ای هم عبور میکنیم! :D

دستت درد نکنه مهندس جان واقعا گل کاشتی کاش تو ایران قدر استعداد شما ودانش شمارو بدونن الانشم از حد استانداردهای فلزیابهای حرفه ای عبور کردین موفق باشین وپایدار

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 8:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا حميد دستت درد نکنه شک نکن دعای همه بچه های انجمن بدرقه راهته

خدايا مددی کن

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 8:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام :دیلی لوپ قبلا 16 بود الان با ورژن جدید شده 18
قبلا اعداد سه گانه به ترتیب 333 و 720 و 805 بود الان شده 394 و734 و 805
با ورژن جدید هم سیستم حذف اهن کلا از کار افتاده !!!!!!!!!! =((

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 8:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان گرامی
برای اون دسته از دوستانی که با آیسی اپ امپ lf357 با شماره غیر از شماره کد jm19acکار میکنن لطفاً فرکانس دستگاه را روی 201 بزارن و با افزایش . کاهش مقدار پالس ببینن مقدار اعداد مربوط به شیب اپ امپ به اعداد مورد نظر تفکیک نزدیک میشه یا نه . بنده با تغییر این بخش به عدد دقیق 300 نزدیک شدم و تفکیک برای مدار من با مقادیر قبلی بسیار بهتر شد شماره آیسی هم که من استفاده کردم برای این مدار JR35K بوده که بدون افزایش پالس اعداد 760 665 245 بود که با افزایش پالس به اعداد 792 687 300 رسیدم .

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 8:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 670 , 671 , 672 , 673 , 674 , 675 , 676 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 95 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure