انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 27 آبان1403 - 8:41pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 685 , 686 , 687 , 688 , 689 , 690 , 691 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

مهندس در تستهايي كه بند انجام دادم با عدد اول 344 و حذف آهن 10 در ورژن 2.10 اصلاً بيل رو حذف نميكرد و تا 180 سنس ميكرد !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در شنبه 29 فروردین1394 - 6:53pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 29 فروردین1394 - 6:46pm
مدیر کل
مدیر کل

متوجه هستم مهدی جان! خودم این شرایط رو تست کردم. شما لطف کنین هر چه سریع تر نسخه 2.11 رو تست کنین نهایتا باید روی 9 یا 10 دیگه برای شما جوابگو باشه.

شنبه 29 فروردین1394 - 6:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس دیگه واقعا زبون از حرف زدن میایسته با اینهمه تلاش شما آدم دیگه نمیدونه چی بگه خدا خیرتون بده ایشالا هر چی از خدا میخواین بهتون بده.الان میرم ورژن جدید رو نصب میکنم تستا رو انجام بدم خبرشو بهتون میدم! :-* :x

شنبه 29 فروردین1394 - 7:05pm
مدیر سایت
مدیر سایت

بنده احتمال اين رو ميدم كه دوستاني كه ماسفت 11nm80 روي مدارشون هست ، حالا با اين ورژن مدارشون حذف آهن بهتري داشته باشه ، لطفا دوستان اعلام نتيجه كنن

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 29 فروردین1394 - 7:06pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

این ورژنهای جدید چه زود به زود عرضه میشه .بابا مهندس لایک داری. تلاشتون ستودنیه

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

شنبه 29 فروردین1394 - 7:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام و عرض خسته نباشید: مهندس عزیز این نسخه هم تست گردید متاسفانه سیستم حذف اهن روی مدار من کار نمی کنه ! در صورتیکه با نسخه 2 براحتی کار میکنه. روی تمام درجات تست کردم متاسفانه حذف اهن کار نمی کنه!!
اعداد سه گانه 806- 737- 399

آخرین بار توسط amiri11 در شنبه 29 فروردین1394 - 7:40pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 29 فروردین1394 - 7:38pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مهندس ورژن 2.11 حذف اهن بهتري داره ، با توجه به اينكه سه عدد ديباگ دو ، روي اعداد 775 ،673، 304 بوده اجناس آهني با ابعاد مختلف رو اول تا شماره ميتر 13 الي 15 ضعيف سنس كرده و بعد از اون صدا قطع ميشه ، ولي با درجه حذف آهن 10 فيبر مسي 10در10 رو بصورت مقطع سنس ميكنه ولي عدد ميتر نمايش عددي خودش رو نمايش ميده فقط صوت مقطع انجام ميشه ولي تا حدود 70 سانتي لوپ صدا ممتد ميشه . در مورد تغيرات عدد ديباگ دوم بايد عرض كنم كه با نزديك كردن فلزات آهني به لوپ عدد اول ديباگ دوم از 304 تا 294 تغير ميكنه و همچنين اين عدد كه در منزل 304 بوده در داخل بيابون روي 340 بوده كه دليلش براي بنده مقداري نامفهومه مهندس حميد ؟! @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در شنبه 29 فروردین1394 - 8:02pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 29 فروردین1394 - 7:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
دوستان عزیز نسخه 2.11 در پست اول تاپیک قرار گرفت! تغییرات به صورت زیر هست:

* اصلاح سیستم حذف آهن.

با توجه به مشکلاتی که دوستان با دستگاهها و لوپهای مختلف خودشون در زمینه درجه تنظیم حذف آهن داشتن ؛ در این نسخه با تست و بررسی لوپهای متعدد علاوه بر اجرای محاسبات جدید جهت سازگاری حداکثری تنظیم حذف آهن با لوپهای متنوع و البته تنظیم پهنای پالس ؛ درجات حذف آهن هم فاصله خیلی بیشتری نسبت به هم پیدا کردن! در واقع با اینکه از همون درجات 10 گانه استفاده شده ولی قدرت درجات خیلی بیشتر از قبل هست و این کمک میکنه تحت شرایط مختلف بشه درجه مناسب رو پیدا کرد. اما دوستان باید توجه داشته باشن در این نسخه با هر درجه تنظیم کمتر یا بیشتر بطور کاملا محسوسی عملکرد حذف آهن عوض میشه و بنابراین باید نسبت به درجه ای که آهن معمولی رو کاملا حذف میکنه ؛ حداکثر 1 درجه بالاتر تنظیم کنن وگرنه بتدریج سایر فلزات هم حذف خواهند شد! این هم مساله مشکلی نیست و هر کسی میتونه برای دستگاه و لوپ خودش به سادگی تست کنه تا تنظیم مناسب رو بدست بیاره.
برای این نسخه لوپهای مختلفی رو تست کردم از جمله لوپهای عنکبوتی 250 الی 500 میکرو هانری با دیلی های بین 13 تا 30 که نتیجه برای همگی واقعا خوب بود و درجه حذف آهن هم حداکثر 2 درجه کمتر یا بیشتر از 5 مناسب بود. اما نکته جالب تر استفاده از لوپ معمولی بسیار بی کیفیت با دیلی 45 بود که نه تنها با درجه 1 حذف آهن جواب خوب و طبیعی داد بلکه درجات تفکیک هم تقریبا مشابه لوپهای عنکبوتی بود! :ymparty: این مساله از این حیث بسیار اهمیت داره که نشون میده اگر دوستان لوپهای 1 متری و حتی 2 متری درست کنن و فقط مشخصات لوپ رو در نظر داشته باشن و سعی کنن کمی با کیفیت بسازن مطمئنا هم حذف آهن و هم درجه تفکیک کماکان با کیفیت خوب قابل استفاده خواهد بود و لذا برای کاوشهای بزرگتر هم واقعا کمک کنندست.
با توجه به توضیحات بالا دوستان باید توجه داشته باشن بالاخره یکی از این درجات 10 گانه فعلی باید براشون جواب بده! مگر اینکه لوپ نزدیک فلزات بزرگ باشه که برای لوپهای بزرگتر در محیط داخل منزل احتمالش بالاست و صد البته آیسی 357 هم باید اصلی باشه. بنده با 3 نمونه آیسی 357 که عدد اول براشون بین 290 تا 320 متفاوت بود تستهای دقیقی انجام دادم و نتایج کاملا مشابه بود. ولی نمونه تقلبی بهیچ وجه جواب نمیده. لازم به ذکره با لوپ معمولی که ذکر کردم عدد اول تقریبا 200 بود ولی با این حال جواب خوبی داد! بنظر میرسه اگر عدد اول شما بین 200 تا 400 باشه سیستم حذف آهن هم درست کار میکنه. البته بشرطی که 357 اصلی باشه.

مهندس حمید عزیز دستت درد نکنه
فکر کنم یک اشتباه تایپی در این پست شما هست.!!!!!
حداکثر 1 عدد بالاتر یا پااین تر

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

شنبه 29 فروردین1394 - 7:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بچه ها ، بهترین سیم برای لوپ 1 در1 چه سیمی باید بخرم و چند متر؟

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

شنبه 29 فروردین1394 - 8:00pm
مدیر کل
مدیر کل

amiri11 نوشته است:
با سلام و عرض خسته نباشید: مهندس عزیز این نسخه هم تست گردید متاسفانه سیستم حذف اهن روی مدار من کار نمی کنه ! در صورتیکه با نسخه 2 براحتی کار میکنه. روی تمام درجات تست کردم متاسفانه حذف اهن کار نمی کنه!!
اعداد سه گانه 806- 737- 399

شما لطف کنین فلزیاب رو بیرون از منزل تست کنین. بنظر من اصلا مدارتون طبیعی جواب نمیده. بدلایل مختلف بازگشت به نسخه 2 امکانپذیر نیست چون در کاوش جواب خوبی نمیده! :D

شنبه 29 فروردین1394 - 8:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 685 , 686 , 687 , 688 , 689 , 690 , 691 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 359 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure