نویسنده |
پیغام |
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
آقاي طراح ما بي صبرانه منتظر مدار آنالوگ شما هستيم اگه ممكنه ببينين اين شماره آيسيها درسته؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 6 فروردین1393 - 11:35pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
felezyabiran.com نوشته است: سلام علیکم. نوروز بر شما فرخنده باد. مدیر شرکت فلزیابیران(felezyabiran.com & metal detect.ir) هستم. برای من باعث تعجب هست که اینقدر وقت میگذارید و در مورد دستگاهی که طراحی کردم بحث می کنید. اگر همین قدر زمان را گذاشته بودید در جهت کسب درآمد مطمئن هستم که مبلغ قابل توجهی بدست می آوردید. به هر صورت متاسف هستم که نمی توانم اطلاعات ساخت مدار را به شما بدهم. و از شما می خواهم زمان را هدر ندهید چرا که به هیچ عنوان نمی توانید دستگاه را کپی کنید...به هیچ عنوان... . حتی اگر اینجانب شماتیک و برنامه و توضیحات هم به شما بدهم باز هم موفق نخواهید شد چرا که تنظیمات راه اندازی دستگاه برای رسیدن به قدرت نهایی کاوش برای کسی جز بنده مقدور نیست. امیدوار هستم با وجود مشکلات فراوان بتوانم مدل آنالوگ همین دستگاه را با همین قدرت کاوش به شما ارائه دهم تا بتوانید بهره ببرید. انجمن خوبی دارید و همه خوب دور هم جمع هستید،سعی کنید فقط بحث علمی کنید و روی هدف ها تان تمرکز کنید، به روزی حلال فکر کنید و به خاک کف کفش هاتان نگاه کنید و باور داشته باشید که ما به زودی به همین خاک تبدیل می شویم. به شما ایمان دارم می توانید مدارات خوبی بسازید. امیدوارم همگی موفق ، پیروز و سربلند باشید. خدانگهدار. جناب سازنده محترم. در مورد مسائل فنی فرض را بر صحت فرمایشاتتان میگذاریم. ولی اگه در مورد علاقه تان به پیروزی وبهروزی بچه های این آب و خاک با این وضع اقتصادی و اون درّنده های اونور مرزهامون مدّعی صادقی هستید چرا دستگاهیو که در ابتدا به حدود 600 هزار تومان میفروختید حالا شده 14 میلیون؟؟!! با چه فرمول محاسباتی؟؟ بعلاوه که اونموقع سختگیریهای دستگاهها بیشتر ورقبای کار کمتر بودند. قطعاً بحث تحریم و اینا که مطرح نیست؟؟؟ اگه دلاره، گیریم که در اونزمان دلار خیلی بوده 600 تومان(که بیشتر هم بوده) میشه 1000 دلار که با حساب امروز میشه 3 میلیون، نه؟ فوقش 4 میلیون. از طرفی وقتی بنده از شما تقاضای یک ماسفت و آیسی (به همان شکل پاک شده) کردم شما گفتید حتی یک پیچش هم نمیدیم جایی. این دیگه چه منطقیه؟؟!!! مگر اینکه فقط و فقط مادّیات به طرز وحشتناک و پررنگی برایتان ملاکه. وگرنه اگه رو قوارۀ شرافت و وجدان باشه انسان اجر مقبول را در قبال کار میگیره و کار خَلق الله رو راه میندازه. بله، درسته روزی حلال بحث خیلی مهمّیه امّا نه فقط در حد فکر به اون بلکه باید نمود عملی پیدا کنه. مسلمان جان ،آیا اونور آبیها (به اصطلاح اجنبیها) هم با هموطناشون اینگونه عمل میکنن؟ همۀ توفیق در پولی نیست که به ظا هر میگیری، بلکه در دردیست که درمان میکنی.
|
چهارشنبه 6 فروردین1393 - 11:52pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
محمود جان شما كه اوضاع رو ميبينين ولي به دوستتان كه مدار رو داره نميگين يه عكس از پشت مدار بزاره اگه دوستان متحد شوند وهمكاري كنند كلك اين mdl رو ميكنيم تا كسي نتونه قيمت 14 ميليون براش بزاره اگه دقت كني من و مهندس مهدي ومهندس حميد تنها با چند تجزيه تحليل ساده كاري كردم كه خود طراح اومد سايت ميدوني چرا براي اينكه ميترسه تمامي سيستم رو كپي كنيم اين به اصطلاح آقا طراح كه يقين دارم فقط كپي كننده مدار بيش نيست از ترس اينكه مدارش رو فاش كنيم اومده افتاده به لرزه ونتونسته خودش رو نگه داره والكي اومده پيشنهاد مدار آنالوگ ميده فكر ميكنه نميدونيم مدارش همون تغيير يافته 12 رگولاتوره كه فقط صداش ديجيت شده و قسمت ماسفت ودرايو ماسفتش عوض شده
|
پنج شنبه 6 فروردین1393 - 12:32am |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
بنده خوشحال میشم بتونیم همکاری کنیم ولی به پیشنهاد همکاری بنده که غیر منطقی هم نبود ذرّه ای توجه نشد. من که حتی اعلام آمادگی برای همکاری و بررسی حضوری دستگاه روهم کردم ولی دوستان نمیخوان دیگه. چکار میشه کرد؟ خودمو بکشم؟؟؟؟ حالا باید طرف سؤال جا و افراد دیگر باشه چون بنده تکلیفم روشنه. سایرین روشن عمل نمیکنند.
|
پنج شنبه 6 فروردین1393 - 12:50am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
محمود جان من مطمعنم افرادي مثل رو........ك در مورد پشت فيبر هم اطلاعاتي در آورده اند و ميخواهند به نفع خودشان استفاده كنند البته اگه همه دوستان مثل مهندس مهدي ومهندس حميد بودند الان كلك اين mdl رو كنده بوديم من هم با پيشنهاد شما موافقم ميتونين روي من هم حساب كنين ولي اينوبگم كه فردا اگه مهندسي معكوس كرديم نميشه گفت شايد اطلاعات رو همگاني كنم چون آقا طراح فقط اينطوري ميتونه جوابش رو پس بگيره باور كن من اگه جاي اين طراح بودم و تا الان سهم فروشم رو گرفته بودم الان اين طرح رو عموميش ميكردم ولي متاسفانه ايشون دوستان رو به خوردن نان حلال تشويق ميكنه وخودش از جماعت بالا ميكشه اونهم در ازاي فلزياب 3 ميليوني 14 ميليون اينطوري ميشه كه حرص آدم در مياد بقول خود اين آقا هممون ميريم به خاك
|
پنج شنبه 6 فروردین1393 - 1:00am |
|
|
جاوید
استاد
|
mahmood51 نوشته است: بنده خوشحال میشم بتونیم همکاری کنیم ولی به پیشنهاد همکاری بنده که غیر منطقی هم نبود ذرّه ای توجه نشد. من که حتی اعلام آمادگی برای همکاری و بررسی حضوری دستگاه روهم کردم ولی دوستان نمیخوان دیگه. چکار میشه کرد؟ خودمو بکشم؟؟؟؟ حالا باید طرف سؤال جا و افراد دیگر باشه چون بنده تکلیفم روشنه. سایرین روشن عمل نمیکنند. درود بر شما اقا محمود چه حرفها میزنی.کپی برداری از یه مدار اینجوری که کار یه ساعت و دوساعت نیست لا اقل باید یک هفته دو نفر خبره روی اون کار کنند تا بدونند چی به چیه اون هم 24 ساعته.بنده خدا مهدی که میگه من فقط توی خونه گاهی وقتی کار میکنم و مغازه ای یا تعمیر گاهی ندارم و اگه هم مغازه ای هم داشت با یک روز کار باز هم نمیشد این دستگاه را کپی کرد اوضاع و احوال مهدی را هم که خودتون میدونید اعصاب درست و حسابی نداره.یه پیچ و مهره که نیست که فقط اون را بخواد باز کنه وببنده. دستگاه کار داره و باید یکی یکی قطعات اون را برای کپی نمونه برداری کنه و همینطوز مدار را بدونه که چی به کجا وصل میشه تازه میکرو اون هم و شکنوندن احتمالی اون هم خودش یه پای قضیه هست.شما جوری میگید خودم باید با دستگاه باشم که انگار مهدی دزد سر گردنه هست و میخواد دستگاه شما را بالا بکشه. امیر که دستگاهش را فرستاد پیش مهدی و مهدی زحمت تعمیر اون را کشیدندو بعد از ارسال و تست اون توسط امیر با لوپ اصلی و جواب گرفتن منم توی نوبت هستم که دستگاه را برای شکوندن احتمالی میکرو برای مهدی بفرستم من توی بوشهر و مهدی توی تهران هست من به این اقا اطمینان دارم ولی شما که توی تهران هستید و نیم ساعت به مهدی فاصله دارید اطمینان به اون نمی کنید و ندارید و این گفته شما چیز دیگری را مشخص نمیکنه که وقتی میگی حتما خودم با دستگاه باید باشم.اخه مرد حسابی سازنده خود دستگاه حداقل میگه مدار انالوگ را تا اندازه ای در اختیارتون میگذارم هر چند هم که این یه ادعا از طرف ایشون باشه و تهش خالی اتز اب در بیاد ولی شما حاضر نشدید یه عکس خشک و خالی از فیبرتون بگذارید این دیگه چگونه همکاری هست که هی میایید توی سایت بیان میکنید و منت روی بچه ها می گذارید مدل جدید همکاری فکر کنم جدیدا اینجوری شده و ما خبر نداریم. اگه شما به روشنک اعتماد ندارید و یا پیزهای بینتون گذشته بفرض اینکه روشنک دستگاه ساز هست و با استفاده از اطلاعات شما اون را کپی کرده حالا نمی خواد به شما در تعمیر دستگاهتون کمک کنه چه ربطی به همکاری شما در یه سایت که عمومی هست و روزی چند صدنفر از اون بازدید میکنند داره. شما اگه ارتباط ناموفقی در زمینه تبادل اطلاعات دستگاه با روشنک داشتید دلیل این نمیشه که رابطه با همه افراد سر انجامی مثل ارتباط روشنک با شما داشته باشه. اگه اطمینان از مهدی یا اعضای سایت ندارید خوب دیگه بکشید کنار تا بچه ها هم بدونند که دستگاهی برای کپی کردن ندارند و وقت خودشون را با پستهای الکی نگذرونن و نگاه به دست شما نداشته باشند که جنابعالی کی هوس کنید بیاید و یه پست تکراری بزنید و باز همون اش و همون کاسه چرا هر پستی این موضوع همکاری را مطرح میکنید و هفت خوان رستم را شرط کار می گذارید. شما که بچه نیستید این جوری رفتار میکنید. اگه نمی خوای دستگاه را بدی خوب دیگه بگو نمیدهم و خودت و بچه ها را خلاص کن دیگه اینقدر توی نفرسادن یا فرستادن یه دستگاه نیم سوز که اینقدر درجا زدن نمی خواد. این تایپیک چندم هست که بچه ها زدندولی هنوز خبری از کپی این دستگاه نیست.خواهشا اگه نمی خواهید دستگاه را برای بچه ها ارسال کنید دیگه منت فرستادن دستگاه روی سر بچه ها نزارید و اعلام کنید که دیگه نمیتونید تا این تایپیک هم نوی همین افسانه بودن این دستگاه بمیره هر چند که اگه این دستگاه دست من بود و هر باری که ذرات میگرفت هر بار می کوبیدمش به دیوار تا از شر اون خلاص شوم. چون واقعا دستگاهی با این قدرت همش ذرات را درو میکنه وفقط جنس واقعی را نمیزنه پس لطفا اگه باز همین نظر را دارید نه خودتون را اذیت کنید و نه بچه ها را. رک و راست بگید اطمینان به کسی ندارم و دستگاهم را نمی فرستم تا دیگه وقت خودتون وبچه ها با زدن پستهای الکی به هدر نرود
|
پنج شنبه 7 فروردین1393 - 7:44am |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام اقای felezyabiran.com شما شاید الان چند تا از این دستگاه ساخته باشید ولی مطمئنا طراح اصلی نیستید (شک ندارم) خدمت شما عرض کنی تمام مدلهایی که از ورژن 1 این دستگاه تا چند ماه پیش توی بازار بود قابل کپی کردن هستند اونم خیلی راحت
بحث پول حلال رو هم خوب اومدی ,لازم نیست بگم که هیچ کس نان حلال از این راه نخورده و نمی خوره
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
پنج شنبه 7 فروردین1393 - 1:15pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
felezyabiran.com نوشته است: سلام علیکم. نوروز بر شما فرخنده باد. مدیر شرکت فلزیابیران(felezyabiran.com & metal detect.ir) هستم. برای من باعث تعجب هست که اینقدر وقت میگذارید و در مورد دستگاهی که طراحی کردم بحث می کنید. اگر همین قدر زمان را گذاشته بودید در جهت کسب درآمد مطمئن هستم که مبلغ قابل توجهی بدست می آوردید. به هر صورت متاسف هستم که نمی توانم اطلاعات ساخت مدار را به شما بدهم. و از شما می خواهم زمان را هدر ندهید چرا که به هیچ عنوان نمی توانید دستگاه را کپی کنید...به هیچ عنوان... . حتی اگر اینجانب شماتیک و برنامه و توضیحات هم به شما بدهم باز هم موفق نخواهید شد چرا که تنظیمات راه اندازی دستگاه برای رسیدن به قدرت نهایی کاوش برای کسی جز بنده مقدور نیست. امیدوار هستم با وجود مشکلات فراوان بتوانم مدل آنالوگ همین دستگاه را با همین قدرت کاوش به شما ارائه دهم تا بتوانید بهره ببرید. انجمن خوبی دارید و همه خوب دور هم جمع هستید،سعی کنید فقط بحث علمی کنید و روی هدف ها تان تمرکز کنید، به روزی حلال فکر کنید و به خاک کف کفش هاتان نگاه کنید و باور داشته باشید که ما به زودی به همین خاک تبدیل می شویم. به شما ایمان دارم می توانید مدارات خوبی بسازید. امیدوارم همگی موفق ، پیروز و سربلند باشید. خدانگهدار. مدير شركت فلزيابيران ما همچنان منتظر مدار آنالوگتان هستيم
|
پنج شنبه 7 فروردین1393 - 6:17pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان هم ظاهرا همه باورشون شده! ما توی این همه سال که در نت هستیم از این چیزها زیاد دیدیم. حتی در طی یک سال اخیر همین انجمن! کلا هیچوقت در محیط مجازی نمیشه اعتماد کرد و بدون مدرک یا وجود سابقه مشخص حرف کسیو باور کرد. ایشون هم از دیشب تا حالا چندین بار این تاپیک رو خوندن و چک کردن! نمونش همین نیم ساعت قبل!!! ما کماکان منتظر هستیم تا لااقل قسمتی از شماتیک این دستگاه رو بذارن و حداقل مشخص بشه که به مدار دسترسی دارن. حالا اینکه خودشون طراح یا تولید کننده اصلی این دستگاه هستن بحث دیگری هست که باید مشخص بشه. در ضمن دوستان دقت کنن در اوایل تاپیک هم عرض کردم ؛ بحث کپی برداری از این دستگاه وقتی مطرح شد که همه عزیزان تاکید کردن دستگاه اصلی 8500 دیگه تولید نمیشه و حتی شرکتش هم دیگه وجود نداره و اگر هم چیزی الان به عنوان 8500 ساخته میشه نمونه های کپی شده توسط دیگران هست که طبیعتا دارای امتیاز اختصاصی برای اونا نمیتونه باشه چون خودشون از دستگاه اصلی دیگران کپی کردن! وگرنه اگر مشخص بشه که سازنده اصلی دستگاه هنوز فعال هست و این دستگاه رو تولید میکنه ؛ از نظر من بحث کپی کردن بهیچ وجه صحیح نیست چون عرفا ؛ شرعا و قانونا قطعا جای اشکال داره.
|
پنج شنبه 7 فروردین1393 - 7:16pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ناصر جان چقدر زود باوری داداش یارو واسه تبلیغ اومده بود احتمال داره بازهم بیاد ولی حتی یه عکس هم نمیذاره ولی خودمونیم ها هیچی نشده می خواستید محرمانه بسازید و بفروشید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 7 فروردین1393 - 7:20pm |
|
|
|