انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 1:35am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 691 , 692 , 693 , 694 , 695 , 696 , 697 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amoohadi نوشته است:
آقای کاوشگر و مهندسان عزیز سلام
آقا خواهشا راهنمایی کنید.
من مدار و ساختم و منتاژ کردم . ولتاژ ای سی ها و ... همون طوری که توی سایت بود تست زدم درست بود و وقتی مدار روشن می کنم به اندازه ی یک دور و نیم ولوم ست رو می چرخونم مدار شروع میکنه به بوق زدن و عقربه میتر هم میچسبه آخر اما مدار سنس نداره ؟ لطفا بگید ولتاژ دو سر لوپ باید چند ولت باشه؟؟؟؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
تشکر از همه ی دوستان و مهندسان.

آقا هادی شما یه دونه عکس واضح از مدار و نحوه بستن ولومها ( سیم کشی ولومها)بزار ببینیم چی کار کردی تا بقیه راهنمایی ها رو بکنم

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 26 بهمن1393 - 3:35pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
مهدی نوشته است:
حمید نوشته است:
خب خدا رو شکر با ثبت نام بلافاصله و تکرار داستان قدیمی با یک فیلمنامه جدید مهر تایید دیگری بر این تحریمهای ما زدین! :D مطلب شما رو نه تنها خوندم بلکه تایید هم کردم تا سایرین خودشون بخونن و متوجه داستان بشن! واقعا من نمیدونم با این داستانهای عجیب و غریب پر از فریب قصد اثبات چه چیزی رو دارین؟ اگر قصد اثبات خودتون رو دارین که دیگه همه متوجه شدن! اگر هم اصرار دارین بگین به شما جفا شده ؛ باشه اصلا حق با شما! اگر هم اصرار دارین بگین مدار تی ال 12000 همه رو به موفقیت و خوشبختی میرسونه خب این پیام شما رو هم بیش از صد بار همه خوندن! دیگه از جون ما و فلزجو چی میخوای؟ برو به تدریس دانشگاهت بپرداز البته اگر این ساخت و فروش و موفقیت های پی در پی با تی ال 12000 اجازه بده!!! :D

با سلام
بله سنس فلز جدید 20 سانتی در 180 سانتی زیرخاک اونهم توسط کسی که هیچ اطلاعی از این مدار نداشته برای اولین بار ، واقعاً نوشتن این مطلب کاری ناشیانه بوده که هرکسی با مقداری تجربه درکار و دقت بخوبی متوجه نیت نویسنده خواهد شد !
متأسفانه اعتیاد به این انجمن از مرفین هم بیشتره و نمیشه حداقل روزی دوبار به انجمن سر نزد ! این دوستان تحریم شده هم به علت عادت کردن به این محیط دوستانه و صمیمی نمیتونن دل بکنن و براشون سخته ! چه بهتر این که تمام کاربران محترم قوانین انجمن رو رعایت کنن تا اینطور ما شاهد تحریم عزیزان در انجمن نباشیم @};-

سلام و درود
جناب مهدی عزیز بنده هم با شما موافقم...تو مدار tl12000 حداقل 8 اشتباه محاسباتی و دو ایراد اساسی در قسمت پیش تقویت کننده و.... وجود داره ;) جایگذاری قطعات هم پیشکش سازنده :D خیلی عذر میخوام و بی رودرباسی میگم اگه کسی حداقل سواد محاسبه زمان شارژ یه خازن و تو مدار بلد باشه سراغ این مدار نمیره.به همه عزیزانی که این مدار و ساختن توصیه میکنم واسه جبران خسارت pcb مدار دوازده رگولاتور مهندس رستم رو تهیه کنن و قطعات و اونجا ببندند #:-s و یا کار بهتر اینه که مدار مهندس حمید و بسازن... ;) نظر من اینه این تاپیک قفل بشه چون مدار واقعا ایراد فنی داره :-?
موفق باشین

یکشنبه 26 بهمن1393 - 3:41pm
آواتار کاربر

كرمي نوشته است:
مهدی نوشته است:
حمید نوشته است:
خب خدا رو شکر با ثبت نام بلافاصله و تکرار داستان قدیمی با یک فیلمنامه جدید مهر تایید دیگری بر این تحریمهای ما زدین! :D مطلب شما رو نه تنها خوندم بلکه تایید هم کردم تا سایرین خودشون بخونن و متوجه داستان بشن! واقعا من نمیدونم با این داستانهای عجیب و غریب پر از فریب قصد اثبات چه چیزی رو دارین؟ اگر قصد اثبات خودتون رو دارین که دیگه همه متوجه شدن! اگر هم اصرار دارین بگین به شما جفا شده ؛ باشه اصلا حق با شما! اگر هم اصرار دارین بگین مدار تی ال 12000 همه رو به موفقیت و خوشبختی میرسونه خب این پیام شما رو هم بیش از صد بار همه خوندن! دیگه از جون ما و فلزجو چی میخوای؟ برو به تدریس دانشگاهت بپرداز البته اگر این ساخت و فروش و موفقیت های پی در پی با تی ال 12000 اجازه بده!!! :D

با سلام
بله سنس فلز جدید 20 سانتی در 180 سانتی زیرخاک اونهم توسط کسی که هیچ اطلاعی از این مدار نداشته برای اولین بار ، واقعاً نوشتن این مطلب کاری ناشیانه بوده که هرکسی با مقداری تجربه درکار و دقت بخوبی متوجه نیت نویسنده خواهد شد !
متأسفانه اعتیاد به این انجمن از مرفین هم بیشتره و نمیشه حداقل روزی دوبار به انجمن سر نزد ! این دوستان تحریم شده هم به علت عادت کردن به این محیط دوستانه و صمیمی نمیتونن دل بکنن و براشون سخته ! چه بهتر این که تمام کاربران محترم قوانین انجمن رو رعایت کنن تا اینطور ما شاهد تحریم عزیزان در انجمن نباشیم @};-

سلام و درود
جناب مهدی عزیز بنده هم با شما موافقم...تو مدار tl12000 حداقل 8 اشتباه محاسباتی و دو ایراد اساسی در قسمت پیش تقویت کننده و.... وجود داره ;) جایگذاری قطعات هم پیشکش سازنده :D خیلی عذر میخوام و بی رودرباسی میگم اگه کسی حداقل سواد محاسبه زمان شارژ یه خازن و تو مدار بلد باشه سراغ این مدار نمیره.به همه عزیزانی که این مدار و ساختن توصیه میکنم واسه جبران خسارت pcb مدار دوازده رگولاتور مهندس رستم رو تهیه کنن و قطعات و اونجا ببندند #:-s و یا کار بهتر اینه که مدار مهندس حمید و بسازن... ;) نظر من اینه این تاپیک قفل بشه چون مدار واقعا ایراد فنی داره :-?
موفق باشین

با سلام بنده هم با استاد عزیز جناب کرمی موافقم

یکشنبه 26 بهمن1393 - 3:48pm

این هم عکس مدار من

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 26 بهمن1393 - 4:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

كرمي نوشته است:
مهدی نوشته است:
حمید نوشته است:

با سلام

سلام و درود
موفق باشین

سلام جناب کرمی شما که خیلی حرفه ای هستید چرا یه مدار از خودت طراحی نمی کنید تو سایت بذارید . یا همون مدار دوازده رگولاتور که سر اخر گفتید فعلا قسمت تفکیک رو نمی گم :ymsmug: حالا بفرمایید 8 اشتباه محاسباتی رو عنوان کنید کجا مشکل داره که البته میدونم مشکلت چیه و چیزی از مدار نمی دونید فقط یدک

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 26 بهمن1393 - 4:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام یکی به من و تازه کارها لطف کنه در مورد تنظیم حد استانه با دوتا ولوم توضیح بده . خواهش میکنم و تشکر ویژه @};- @};-

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

یکشنبه 26 بهمن1393 - 6:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان من امیدوارم خسته نباشید در مورد این مدار بنده باید عرض کنم چند نفر از همشهریان عزیز بنده در طی این چند ماه از این مدل دستگاه برای تعمیر برای من اوردن و این موضوع نشون میده این دستگاه در دوره خودش خوب عمل میکرده و از بهترینها بوده در این مورد باید انصاف رعایت بشه ولی دوستان من دقت در دستگاه دیجیتالی خیلی بیشتر از دستگاههای انالوگ هست و در امر فلزیابی هم دقت در کار فلزیاب باید زیاد باشه بنده کلا با مدار انالوگ موافق نیستم ولی این دستگاه به نظر بنده در انالوگها جواب خوبی داده و این رو هم نمیشه کتمان کرد در مورد دستگاههای دیجیتال هم بنده چنس و دستگاه فلزجو رو ساختم چنس برد مناسبی داره تقریبا منتها اصلا ثبات خوبی نداره بابت تفکیک هم استاد حمید درست میفرمایند تفکیک و حذف اهن دقیق در فلزیاب پالسی نیست دوستان تنها دستگاهی که تا الان هم ثبات و هم برد مناسبی داره بدون شک دستگاه فلزجو هست و این موضوع نباید باعث این بشه اساتید روی دستگاههای دیگه کار نکنن امیدوارم منظور بنده رو متوجه شده باشید بنده خودم به شخصه مدار جناب حمید رو قبول دارم موفق باشید

یکشنبه 26 بهمن1393 - 7:03pm

آقای کرمی شما که پی به اشتباهات مدار بردید چرا اونارو رفع نمیکنی تا دوستان وقت و هزینه خودشونو هدر ندن و همین مداری که ساختنو به بهره برداری برسونن نه اینکه دوستانو پاس بدید رو ۱۲ رگلاتوره.مداره مهندس حمیدم در مورد کارایش برای همه کاربرا روشنه اگه واقعا میخواید کمک کنید یه قسمت از ۸ قسمت مدارو درست کنید ولی من که فیلم گذاشتم مدار من بدون مشکلی داره کار میکنه البته بعد از تغییراتی که دادم و ازش راضیم در حد یه مدار انالوگ خیلی خوبه به نظر من چون اکتر فروشندهها این مدار میفروشن دوستان از مدار بدشون میاد یا خوده فروشندهها سنگ جلوی پا کار دوستان میندازن

یکشنبه 26 بهمن1393 - 7:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amoohadi نوشته است:
این هم عکس مدار من

دوست عزیز مدارتون ظاهرا مشکلی نداره تنها ایراد کار شما تو تنظیم ولومهاست ایشالا امشب آخر وقت در مورد تنظیم ولومها توضیح کامل رو براتون خواهم دادم

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 26 بهمن1393 - 7:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

kavoshgar نوشته است:
amoohadi نوشته است:
این هم عکس مدار من

دوست عزیز مدارتون ظاهرا مشکلی نداره تنها ایراد کار شما تو تنظیم ولومهاست ایشالا امشب آخر وقت در مورد تنظیم ولومها توضیح کامل رو براتون خواهم دادم

خیلی ممنون اقای کاوشگر منم نیاز به تنظیم ولوم ها و پیدا کردن حد استانه دارم . بی صبرانه منتظریم.تشکر @};- @};- @};-

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

یکشنبه 26 بهمن1393 - 7:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 691 , 692 , 693 , 694 , 695 , 696 , 697 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: hoshyar191 و 386 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure