نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
amoohadi نوشته است: آقای کاوشگر و مهندسان عزیز سلام آقا خواهشا راهنمایی کنید. من مدار و ساختم و منتاژ کردم . ولتاژ ای سی ها و ... همون طوری که توی سایت بود تست زدم درست بود و وقتی مدار روشن می کنم به اندازه ی یک دور و نیم ولوم ست رو می چرخونم مدار شروع میکنه به بوق زدن و عقربه میتر هم میچسبه آخر اما مدار سنس نداره ؟ لطفا بگید ولتاژ دو سر لوپ باید چند ولت باشه؟؟؟؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. تشکر از همه ی دوستان و مهندسان. آقا هادی شما یه دونه عکس واضح از مدار و نحوه بستن ولومها ( سیم کشی ولومها)بزار ببینیم چی کار کردی تا بقیه راهنمایی ها رو بکنم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 3:35pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
مهدی نوشته است: حمید نوشته است: خب خدا رو شکر با ثبت نام بلافاصله و تکرار داستان قدیمی با یک فیلمنامه جدید مهر تایید دیگری بر این تحریمهای ما زدین! مطلب شما رو نه تنها خوندم بلکه تایید هم کردم تا سایرین خودشون بخونن و متوجه داستان بشن! واقعا من نمیدونم با این داستانهای عجیب و غریب پر از فریب قصد اثبات چه چیزی رو دارین؟ اگر قصد اثبات خودتون رو دارین که دیگه همه متوجه شدن! اگر هم اصرار دارین بگین به شما جفا شده ؛ باشه اصلا حق با شما! اگر هم اصرار دارین بگین مدار تی ال 12000 همه رو به موفقیت و خوشبختی میرسونه خب این پیام شما رو هم بیش از صد بار همه خوندن! دیگه از جون ما و فلزجو چی میخوای؟ برو به تدریس دانشگاهت بپرداز البته اگر این ساخت و فروش و موفقیت های پی در پی با تی ال 12000 اجازه بده!!! با سلام بله سنس فلز جدید 20 سانتی در 180 سانتی زیرخاک اونهم توسط کسی که هیچ اطلاعی از این مدار نداشته برای اولین بار ، واقعاً نوشتن این مطلب کاری ناشیانه بوده که هرکسی با مقداری تجربه درکار و دقت بخوبی متوجه نیت نویسنده خواهد شد ! متأسفانه اعتیاد به این انجمن از مرفین هم بیشتره و نمیشه حداقل روزی دوبار به انجمن سر نزد ! این دوستان تحریم شده هم به علت عادت کردن به این محیط دوستانه و صمیمی نمیتونن دل بکنن و براشون سخته ! چه بهتر این که تمام کاربران محترم قوانین انجمن رو رعایت کنن تا اینطور ما شاهد تحریم عزیزان در انجمن نباشیم سلام و درود جناب مهدی عزیز بنده هم با شما موافقم...تو مدار tl12000 حداقل 8 اشتباه محاسباتی و دو ایراد اساسی در قسمت پیش تقویت کننده و.... وجود داره جایگذاری قطعات هم پیشکش سازنده خیلی عذر میخوام و بی رودرباسی میگم اگه کسی حداقل سواد محاسبه زمان شارژ یه خازن و تو مدار بلد باشه سراغ این مدار نمیره.به همه عزیزانی که این مدار و ساختن توصیه میکنم واسه جبران خسارت pcb مدار دوازده رگولاتور مهندس رستم رو تهیه کنن و قطعات و اونجا ببندند و یا کار بهتر اینه که مدار مهندس حمید و بسازن... نظر من اینه این تاپیک قفل بشه چون مدار واقعا ایراد فنی داره موفق باشین
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 3:41pm |
|
|
kinglrl
|
كرمي نوشته است: مهدی نوشته است: حمید نوشته است: خب خدا رو شکر با ثبت نام بلافاصله و تکرار داستان قدیمی با یک فیلمنامه جدید مهر تایید دیگری بر این تحریمهای ما زدین! مطلب شما رو نه تنها خوندم بلکه تایید هم کردم تا سایرین خودشون بخونن و متوجه داستان بشن! واقعا من نمیدونم با این داستانهای عجیب و غریب پر از فریب قصد اثبات چه چیزی رو دارین؟ اگر قصد اثبات خودتون رو دارین که دیگه همه متوجه شدن! اگر هم اصرار دارین بگین به شما جفا شده ؛ باشه اصلا حق با شما! اگر هم اصرار دارین بگین مدار تی ال 12000 همه رو به موفقیت و خوشبختی میرسونه خب این پیام شما رو هم بیش از صد بار همه خوندن! دیگه از جون ما و فلزجو چی میخوای؟ برو به تدریس دانشگاهت بپرداز البته اگر این ساخت و فروش و موفقیت های پی در پی با تی ال 12000 اجازه بده!!! با سلام بله سنس فلز جدید 20 سانتی در 180 سانتی زیرخاک اونهم توسط کسی که هیچ اطلاعی از این مدار نداشته برای اولین بار ، واقعاً نوشتن این مطلب کاری ناشیانه بوده که هرکسی با مقداری تجربه درکار و دقت بخوبی متوجه نیت نویسنده خواهد شد ! متأسفانه اعتیاد به این انجمن از مرفین هم بیشتره و نمیشه حداقل روزی دوبار به انجمن سر نزد ! این دوستان تحریم شده هم به علت عادت کردن به این محیط دوستانه و صمیمی نمیتونن دل بکنن و براشون سخته ! چه بهتر این که تمام کاربران محترم قوانین انجمن رو رعایت کنن تا اینطور ما شاهد تحریم عزیزان در انجمن نباشیم سلام و درود جناب مهدی عزیز بنده هم با شما موافقم...تو مدار tl12000 حداقل 8 اشتباه محاسباتی و دو ایراد اساسی در قسمت پیش تقویت کننده و.... وجود داره جایگذاری قطعات هم پیشکش سازنده خیلی عذر میخوام و بی رودرباسی میگم اگه کسی حداقل سواد محاسبه زمان شارژ یه خازن و تو مدار بلد باشه سراغ این مدار نمیره.به همه عزیزانی که این مدار و ساختن توصیه میکنم واسه جبران خسارت pcb مدار دوازده رگولاتور مهندس رستم رو تهیه کنن و قطعات و اونجا ببندند و یا کار بهتر اینه که مدار مهندس حمید و بسازن... نظر من اینه این تاپیک قفل بشه چون مدار واقعا ایراد فنی داره موفق باشین با سلام بنده هم با استاد عزیز جناب کرمی موافقم
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 3:48pm |
|
|
amoohadi
|
این هم عکس مدار من
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 4:15pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: مهدی نوشته است: حمید نوشته است: خب خدا رو شکر با ثبت نام بلافاصله و تکرار داستان قدیمی با یک فیلمنامه جدید مهر تایید دیگری بر این تحریمهای ما زدین! مطلب شما رو نه تنها خوندم بلکه تایید هم کردم تا سایرین خودشون بخونن و متوجه داستان بشن! واقعا من نمیدونم با این داستانهای عجیب و غریب پر از فریب قصد اثبات چه چیزی رو دارین؟ اگر قصد اثبات خودتون رو دارین که دیگه همه متوجه شدن! اگر هم اصرار دارین بگین به شما جفا شده ؛ باشه اصلا حق با شما! اگر هم اصرار دارین بگین مدار تی ال 12000 همه رو به موفقیت و خوشبختی میرسونه خب این پیام شما رو هم بیش از صد بار همه خوندن! دیگه از جون ما و فلزجو چی میخوای؟ برو به تدریس دانشگاهت بپرداز البته اگر این ساخت و فروش و موفقیت های پی در پی با تی ال 12000 اجازه بده!!! با سلام بله سنس فلز جدید 20 سانتی در 180 سانتی زیرخاک اونهم توسط کسی که هیچ اطلاعی از این مدار نداشته برای اولین بار ، واقعاً نوشتن این مطلب کاری ناشیانه بوده که هرکسی با مقداری تجربه درکار و دقت بخوبی متوجه نیت نویسنده خواهد شد ! متأسفانه اعتیاد به این انجمن از مرفین هم بیشتره و نمیشه حداقل روزی دوبار به انجمن سر نزد ! این دوستان تحریم شده هم به علت عادت کردن به این محیط دوستانه و صمیمی نمیتونن دل بکنن و براشون سخته ! چه بهتر این که تمام کاربران محترم قوانین انجمن رو رعایت کنن تا اینطور ما شاهد تحریم عزیزان در انجمن نباشیم سلام و درود جناب مهدی عزیز بنده هم با شما موافقم...تو مدار tl12000 حداقل 8 اشتباه محاسباتی و دو ایراد اساسی در قسمت پیش تقویت کننده و.... وجود داره جایگذاری قطعات هم پیشکش سازنده خیلی عذر میخوام و بی رودرباسی میگم اگه کسی حداقل سواد محاسبه زمان شارژ یه خازن و تو مدار بلد باشه سراغ این مدار نمیره.به همه عزیزانی که این مدار و ساختن توصیه میکنم واسه جبران خسارت pcb مدار دوازده رگولاتور مهندس رستم رو تهیه کنن و قطعات و اونجا ببندند و یا کار بهتر اینه که مدار مهندس حمید و بسازن... نظر من اینه این تاپیک قفل بشه چون مدار واقعا ایراد فنی داره موفق باشین سلام جناب کرمی شما که خیلی حرفه ای هستید چرا یه مدار از خودت طراحی نمی کنید تو سایت بذارید . یا همون مدار دوازده رگولاتور که سر اخر گفتید فعلا قسمت تفکیک رو نمی گم حالا بفرمایید 8 اشتباه محاسباتی رو عنوان کنید کجا مشکل داره که البته میدونم مشکلت چیه و چیزی از مدار نمی دونید فقط یدک
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 4:44pm |
|
|
bmbm
کاربر فعال
|
سلام یکی به من و تازه کارها لطف کنه در مورد تنظیم حد استانه با دوتا ولوم توضیح بده . خواهش میکنم و تشکر ویژه
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 6:07pm |
|
|
2840644
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من امیدوارم خسته نباشید در مورد این مدار بنده باید عرض کنم چند نفر از همشهریان عزیز بنده در طی این چند ماه از این مدل دستگاه برای تعمیر برای من اوردن و این موضوع نشون میده این دستگاه در دوره خودش خوب عمل میکرده و از بهترینها بوده در این مورد باید انصاف رعایت بشه ولی دوستان من دقت در دستگاه دیجیتالی خیلی بیشتر از دستگاههای انالوگ هست و در امر فلزیابی هم دقت در کار فلزیاب باید زیاد باشه بنده کلا با مدار انالوگ موافق نیستم ولی این دستگاه به نظر بنده در انالوگها جواب خوبی داده و این رو هم نمیشه کتمان کرد در مورد دستگاههای دیجیتال هم بنده چنس و دستگاه فلزجو رو ساختم چنس برد مناسبی داره تقریبا منتها اصلا ثبات خوبی نداره بابت تفکیک هم استاد حمید درست میفرمایند تفکیک و حذف اهن دقیق در فلزیاب پالسی نیست دوستان تنها دستگاهی که تا الان هم ثبات و هم برد مناسبی داره بدون شک دستگاه فلزجو هست و این موضوع نباید باعث این بشه اساتید روی دستگاههای دیگه کار نکنن امیدوارم منظور بنده رو متوجه شده باشید بنده خودم به شخصه مدار جناب حمید رو قبول دارم موفق باشید
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 7:03pm |
|
|
mamad_13
|
آقای کرمی شما که پی به اشتباهات مدار بردید چرا اونارو رفع نمیکنی تا دوستان وقت و هزینه خودشونو هدر ندن و همین مداری که ساختنو به بهره برداری برسونن نه اینکه دوستانو پاس بدید رو ۱۲ رگلاتوره.مداره مهندس حمیدم در مورد کارایش برای همه کاربرا روشنه اگه واقعا میخواید کمک کنید یه قسمت از ۸ قسمت مدارو درست کنید ولی من که فیلم گذاشتم مدار من بدون مشکلی داره کار میکنه البته بعد از تغییراتی که دادم و ازش راضیم در حد یه مدار انالوگ خیلی خوبه به نظر من چون اکتر فروشندهها این مدار میفروشن دوستان از مدار بدشون میاد یا خوده فروشندهها سنگ جلوی پا کار دوستان میندازن
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 7:15pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
amoohadi نوشته است: این هم عکس مدار من دوست عزیز مدارتون ظاهرا مشکلی نداره تنها ایراد کار شما تو تنظیم ولومهاست ایشالا امشب آخر وقت در مورد تنظیم ولومها توضیح کامل رو براتون خواهم دادم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 7:23pm |
|
|
bmbm
کاربر فعال
|
kavoshgar نوشته است: amoohadi نوشته است: این هم عکس مدار من دوست عزیز مدارتون ظاهرا مشکلی نداره تنها ایراد کار شما تو تنظیم ولومهاست ایشالا امشب آخر وقت در مورد تنظیم ولومها توضیح کامل رو براتون خواهم دادم خیلی ممنون اقای کاوشگر منم نیاز به تنظیم ولوم ها و پیدا کردن حد استانه دارم . بی صبرانه منتظریم.تشکر
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
|
یکشنبه 26 بهمن1393 - 7:31pm |
|
|
|