انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 28 آبان1403 - 1:00pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 692 , 693 , 694 , 695 , 696 , 697 , 698 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
سلام مهندس حمید عزیز
این آپ امپ opa 637 با کدوم پسوند باید باشه؟ OPA637AP یا OPA637AU

یکشنبه 30 فروردین1394 - 10:02am
مدیر کل
مدیر کل

mhak نوشته است:
فکر میکنم این opa رو یه جایی دیدم فردا کل بردایی که تو مغازه دارم رو زیر رو میکنم و پیداش میکنم شانس بگه ننداخته باشمش بیرون

جهت تسهیل جستجوی شما عرض کنم OPA627 یکی از بهترین و با کیفیت ترین آپ امپ های دنیا برای کارهای صوتی هست که در امپلی فایرها هم مورد استفاده داره! حتی شرکت گیگابایت هم در خروجی صوتی مادربورد های خودش از این آپ امپ استفاده کرده! :D

یکشنبه 30 فروردین1394 - 2:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس حميد عزيز
چنتا اي سي smd كه روي برد فلزياب گرت بود به دستم رسيد لطفا ببينيد ميشه استفاده كرد يا نه
ممنون
lm358-lm393m -op37g-op80gp
يه اي سي هم هست كه روش نوشته 50L05C كه شبيه همون اي سي هاي بالاس ولي فكر كنم رگلاتور باشه نه؟
اين ايسي ها هم توشون بود كه فكر نكنم به كار اين مدار بياد(LM386M-1 و LMC662CM و OP80GP)
ممنون مهندس @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

یکشنبه 30 فروردین1394 - 2:43pm
مدیر کل
مدیر کل

91150472039 نوشته است:
سلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز. مهندس یه سوالی داشتم اگه از سه عدد تفکیک اولی 300 باشه دوتای دیگه پایین باشن مشکل از چی میتونه باشه؟ :-?

البته اون 3 عدد تفکیک نیستن بلکه مربوط به 3 کانالی هستن که روی کل موج در نظر گرفته شده و تفکیک بر اساسش انجام میشه. لذا بررسی این 3 عدد مشخص میکنه که اصلا فلزیاب داره درست و طبق انتظار کار میکنه یا نه!
خب بستگی داره دو تای دیگه چقدر پایین باشن. مثلا 50 تا زیاد اهمیتی نداره. مهم اینه عدد دوم بیش از 2 برابر اولی و عدد سوم حدود 100 تا بیشتر از دومی باشه. این معادل شکل موج درستی هست که انتظار داریم در خروجی آپ امپ داشته باشیم.

یکشنبه 30 فروردین1394 - 2:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
mhak نوشته است:
فکر میکنم این opa رو یه جایی دیدم فردا کل بردایی که تو مغازه دارم رو زیر رو میکنم و پیداش میکنم شانس بگه ننداخته باشمش بیرون

جهت تسهیل جستجوی شما عرض کنم OPA627 یکی از بهترین و با کیفیت ترین آپ امپ های دنیا برای کارهای صوتی هست که در امپلی فایرها هم مورد استفاده داره! حتی شرکت گیگابایت هم در خروجی صوتی مادربورد های خودش از این آپ امپ استفاده کرده! :D

استاد پس ميشه از اين اي سي برا اين مدار استفاده كرد؟

یکشنبه 30 فروردین1394 - 2:45pm
مدیر کل
مدیر کل

مهدی نوشته است:
با سلام
آقایونی که روی مدارشون ماسفت 11nm80 بوده آیا تست کردن که با ورژن 2.11 حذف آهن خوب عمل میکنه یا نه ؟ لطف دوستان پاسخ بدید !
L-)

توجه داشته باشین درسته عدد اول مهم هست و ما سازگاری با اون رو ایجاد میکنیم. ولی اگر عدد دوم و سوم اختلاف حدود 100 تایی نداشته باشن و طبق گفته برخی دوستان با هم مساوی باشن دیگه هیچ کاری نمیشه کرد! بنابراین در تعویض ماسفت اتفاقا باید به عدد دوم و سوم بیشتر دقت کرد! :D

یکشنبه 30 فروردین1394 - 2:47pm
مدیر کل
مدیر کل

reza68 نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز
این آپ امپ opa 637 با کدوم پسوند باید باشه؟ OPA637AP یا OPA637AU

طبق دیتاشیت پسوندهای BM , BP , SM انواع باکیفیت تر از این آیسی هستن و مابقی معمولی هستن.

یکشنبه 30 فروردین1394 - 2:49pm
مدیر کل
مدیر کل

archilO نوشته است:
سلام مهندس حميد عزيز
چنتا اي سي smd كه روي برد فلزياب گرت بود به دستم رسيد لطفا ببينيد ميشه استفاده كرد يا نه
ممنون
يه اي سي هم هست كه روش نوشته 50L05C كه شبيه همون اي سي هاي بالاس ولي فكر كنم رگلاتور باشه نه؟
اين ايسي ها هم توشون بود كه فكر نكنم به كار اين مدار بياد(LM386M-1 و LMC662CM و OP80GP)
ممنون مهندس @};- @};-

ممنون از شما.
خیالتون راحت هیچکدوم جواب نمیده! 3 تاشو خودم قبلا تست کرده بودم! :D اصولا تعویض آپ امپ اون هم در این شرایط فعلی که پروژه خیلی جلو رفته و دقت عملکرد آپ امپ هم برای برنامه نوشته شده بمراتب از هر قطعه دیگری مهم تر هست ؛ کاری اشتباه بنظر میرسه! تنها حالتش این هست که شماره دیگری که استفاده میشه دقیقا معادل 357 باشه. هیچ راه دیگه ای نیست. میبینید همونطور که عرض کردم مشابهات و معادلها هم براحتی یافت نمیشن. علتش هم بطور کلی این هست که قطعه با کیفیت و درست و حسابی کلا در بازار ما کمیابه! حالا روی هر شماره ای دست میذاری میبینی همین داستانه! پس زیاد فایده نداره خودمونو خسته کنیم.
در مورد تعویض آپ امپ هم دوستان توجه داشته باشن برخی انواع میتونه موجب سوختن میکرو بشه چون ولتاژ خروجیشون ممکنه بالاتر از 357 باشه! پس الکی شماره ای رو تست نکنین. 99 درصد شماره ها جوابگو نیستن.

یکشنبه 30 فروردین1394 - 2:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
archilO نوشته است:
سلام مهندس حميد عزيز
ممنون
ممنون مهندس @};- @};-

ممنون از شما.
خیالتون راحت هیچکدوم جواب نمیده! 3 تاشو خودم قبلا تست کرده بودم! :D اصولا تعویض آپ امپ اون هم در این شرایط فعلی که پروژه خیلی جلو رفته و دقت عملکرد آپ امپ هم برای برنامه نوشته شده بمراتب از هر قطعه دیگری مهم تر هست ؛ کاری اشتباه بنظر میرسه! تنها حالتش این هست که شماره دیگری که استفاده میشه دقیقا معادل 357 باشه. هیچ راه دیگه ای نیست. میبینید همونطور که عرض کردم مشابهات و معادلها هم براحتی یافت نمیشن. علتش هم بطور کلی این هست که قطعه با کیفیت و درست و حسابی کلا در بازار ما کمیابه! حالا روی هر شماره ای دست میذاری میبینی همین داستانه! پس زیاد فایده نداره خودمونو خسته کنیم.
در مورد تعویض آپ امپ هم دوستان توجه داشته باشن برخی انواع میتونه موجب سوختن میکرو بشه چون ولتاژ خروجیشون ممکنه بالاتر از 357 باشه! پس الکی شماره ای رو تست نکنین. 99 درصد شماره ها جوابگو نیستن.

ممنون مهندس @};- @};-

یکشنبه 30 فروردین1394 - 2:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
archilO نوشته است:
سلام مهندس حميد عزيز
ممنون
ممنون مهندس @};- @};-

ممنون از شما.

ختم کلام

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

یکشنبه 30 فروردین1394 - 3:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 692 , 693 , 694 , 695 , 696 , 697 , 698 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mrn و 106 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure