انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:03am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 832 , 833 , 834 , 835 , 836 , 837 , 838 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
سلام دوستان من از شروع این تاپیک تا حالا این موضوع رو دنبال کردم.ولی یه نکته هنوز برام مشخص نشده.بلاخره کدام فروشگاه اینترنتی آی سی357اصل رو داره؟؟؟؟هر کی یه چیز میگه.البته خودم از ایران میکرو خریدم که تقلبی بود

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 3:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:
ayaz mb نوشته است:
saleh700 نوشته است:
ممنونم از دوستان بابات کمکوشون
ایران میکرو اینها رو نداره
390 ohm - 2W
BS170
L7805CV
L7812CV
دوستان مهندس در توضیحات گفتند میشه از پنج باطری لیتیوم سری شده استفاده کرد
این باطری ها چند ولت و چند آمپر باید باشن؟ و از کجا میشه تهیه کرد؟
سوال دیگه اینکه جعبه مدار بهتره از چه جنسی باشه؟ پلاستیک مشکلی نداره؟

برای باطری هم بله میشه استفاده کرد منتها بایستی برای شارژشون حتماً آداپتور اتوماتیک استفاده کنی تا به هنگام فول شارژ باطری رو از مدار خارج کنه تا با خطر معیوب شدن باطری و انفجار در امان باشه

بهترین گزینه هم برای مدار پالسی به خاطر رعایت تمامی گزینه های امنیت ،سنس توسط مدار ،تشدید پدیده نویز جعبه پلاستیکی بهتره اما جنس خوبش .

برای آمپراژ باطری اگه عادت به پهنای پالس بالایی داری بهتره 4.5 امپر باشه در غیر اینصورت 1.2هم حدود 4 الی 5 ساعت کار کرد مفید داره

تشکر دوست عزیز

الآن دقیقا چندتا باطری لیتیوم چند ولتی و چند آمپر رو رو با هم سری کنم؟ و این باطرو رو از کجا بخرم؟

پروگرامر Multi AVR تو گوگل سرچ کردم پیدا نکردم

مکرو کنترولر ATMEGA328 که ایران میکرو داره همون ATmega328P-PU که مهندس گفتن هستش یا فرق میکنه؟

دوست من باطری هارو اکثر لوازم الکترونیکی ها دارن ولی میتونی از مغازه های تعمیر باطری کمک بگیری اونا هم دارن اما در مورد سری کردن بستگی داره که فروشنده چه ولتاژهایی رو داره
اصولاً برای ولتاژ 18 پنج عدد باطری 3.7 ولت مناسبه با امپراژ 1.2 یا بالاتر که بعد از سری کردن کمی ولتاژ اضافه میاد که اونم به ولتاژ بی باری باطری ربط داره موقع اتصال به مدار درست نشون میده

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 4:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اما در مورد میکرو 328 همون شماره که گفتی ATmega328P-PUمناسبه فرقی هم نمیکنه
برای پروگرام کردن میکرو هم برای اینکه زیادی تو خرج نیفتی همون مورد پیشنهادی مهندس از همه لحاظ مناسبه اگه کارای زیادی میخوای انجام بدی سری stk500 مناسبه

آخرین بار توسط ayaz mb در جمعه 18 اردیبهشت1394 - 4:11pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 4:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام @};-
دیروز قطعاتی که از پایا سفارش داده بودم رسید ولی نمیدونم با این قطعه ها بسازم یا نه .تقلبین یا نه راهنمایی کنین ممنون میشم.
خازنارو روشون دست میکشی رنگش میره(مارکش nichicon هست)
ماسفتش :irf840b با کد y45k
آپ امپاش:یکی mac157 a40 و lf357n با کد h1126
bc337 و bs170 رو نمیدونم اصلن یا نه.
کمک کنید خواهشن اگه اصل نیستن کدوم فروشگاه همه رو یک جا داره و من سفارش اینترنتی بدم یا اگه یکی از بچه ها لطف کنن و زحمت قطعات مهم رو بکشن و برام بخرن ممنون میشم واقعا چون خیلی دیگه خرید قطعات داره اذیت میکنه #:-s

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 4:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
دوست من باطری هارو اکثر لوازم الکترونیکی ها دارن ولی میتونی از مغازه های تعمیر باطری کمک بگیری اونا هم دارن اما در مورد سری کردن بستگی داره که فروشنده چه ولتاژهایی رو داره
اصولاً برای ولتاژ 18 پنج عدد باطری 3.7 ولت مناسبه با امپراژ 1.2 یا بالاتر که بعد از سری کردن کمی ولتاژ اضافه میاد که اونم به ولتاژ بی باری باطری ربط داره موقع اتصال به مدار درست نشون میده

پس پنج تا باطری موبایل باید تهیه کنم با یک شارژ اتوماتیک

نقل قول:
اما در مورد میکرو 328 همون شماره که گفتی ATmega328P-PUمناسبه فرقی هم نمیکنه
برای پروگرام کردن میکرو هم برای اینکه زیادی تو خرج نیفتی همون مورد پیشنهادی مهندس از همه لحاظ مناسبه اگه کارای زیادی میخوای انجام بدی سری stk500 مناسبه

پروگرامری که مهندس معرفی کردن رو سرچ کردم نتونستم پیدا کنم ایران میکرو و چهره نداشتند تو گوگل هم نتیجه ای پیدا نکردم
----------------

رگلاتور های 7812 و 7805 که ایران میکرو داره همون L7805CV و L7812CV هستش؟ ( برای 7812 ولتاژش تو ایران میکرو مشخص نیست)

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 4:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان کی میتونه یه لوپ 1.1 و یه لوپ 60 عنکبوتی خوب برای من درست کنه البته بتونه برام ارسال کنه از دوستان کسی به بهترین نحو این لوپهارو درست کرده؟

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 4:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عزیزم این قطعه یه رگوله ساز ولتاژ مثبت 12 هست چیز خاصی هم نیست تا 24 ولت هم میتونی بهش بدی و خروجی 12 ولت صاف بگیری و برای رگلاتور 7805 هم همینطوره برای ولتاژ 5 مثبت هست و تا 18 ولت هم میتونی بهش بدی
برای پروگرامر هم اگه شهر دیگه ای هستی از الکترونیک فروشی های شهر خودتون بخر تا مشکلی پیش نیاد اگر اومد کسی جوابگو باشه اگه مدل پیشنهادی مهندس گیر نمیاد stk500 خیلی هم راحته اگه واست گرون حساب نکنن نباید بیشتر از 40 تومن باشه.

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 4:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا حمید قبلا یه سایتی رو معرفی کرده بودید که براساس فاصله بین سیم ها و قطر سیم و قطر داخلی و تعداد دورها مقدار ظرفیت سیم پیچ فلت رو مشحض میکرد.یه جایی دیگه فرموده بودید که اگه می خواهید کویل عنکبوتی بسازید با اعداد وارقام اون سایت ظرفیت دقیق در نمی اید .حالا سوال من اینه که اگه لوپ عنکبوتی با همون ااعداد وارقام و تعداد دورهای اون سایت و همون فاصله سیم ها و همون قطر خارجی پیچیده شود .ظرفیت کمتر از مقدار اون سایت در می اید یا بیشتر در میاید؟.مرسی

http://deepfriedneon.com/tesla_frame6.html
این همون سایت که معرفی کرده بودید

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 6:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

talar نوشته است:
اقا حمید قبلا یه سایتی رو معرفی کرده بودید که براساس فاصله بین سیم ها و قطر سیم و قطر داخلی و تعداد دورها مقدار ظرفیت سیم پیچ فلت رو مشحض میکرد.یه جایی دیگه فرموده بودید که اگه می خواهید کویل عنکبوتی بسازید با اعداد وارقام اون سایت ظرفیت دقیق در نمی اید .حالا سوال من اینه که اگه لوپ عنکبوتی با همون ااعداد وارقام و تعداد دورهای اون سایت و همون فاصله سیم ها و همون قطر خارجی پیچیده شود .ظرفیت کمتر از مقدار اون سایت در می اید یا بیشتر در میاید؟.مرسی

http://deepfriedneon.com/tesla_frame6.html
این همون سایت که معرفی کرده بودید

با اجازه مهندس حمید.دوست عزیز مهندس قبلا هم گفته بودن که برای لوپ عنکبوتی باید ظرفیتی که با اون نرم افزار محاسبه کردین رو حدود 30 تا ازش کم کنید به طور مثال اگه تو محاسبه در اومد 380 میکرو هانری برای عنکبوتی میشه 350 میکرو هانری.

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 6:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

91150472039 نوشته است:
غضنفر نوشته است:
معمولی ميپيچم
حالا چند دور بپيچم که درست بشه

اگه 14 دور بپیچی اهم حدود 9 دهم و ظرفیت 360 میکرو هانری میشه

سلام برادر91150472039 عزیز
من یه لوپه ۱.۲۰ در ۱.۲۰با سیم ۱.۵ افشان به تعداد دور ۱۰دور درست کردم میخواستم زحمتشو بکشید ببینید ظرفیتش چقدر میشه چون سلف سنج ندارم متاسفانه
ممنون از شما

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 6:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 832 , 833 , 834 , 835 , 836 , 837 , 838 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 611 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure