انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 11 آبان1403 - 12:54am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 860 , 861 , 862 , 863 , 864 , 865 , 866 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

Ancient نوشته است:
با تشکر از دوستان عزیزم :x
مهندس جان سلام ، خسته نباشید ، واقعااااا خدا قوت استاد ، با کمال میل ممنونم ، از روز اول هم گفتم ما هرچه داریم از برکت وجود شماست :ymhug: :-*
شما به بنده لطف دارید استاد ، هرچه آموختیم فقط و فقط از خود شما بوده و بس . مدار فلزجو واقعا یه شاهکاره ، جلو چشم پدرم و عموم و چند نفر دیگه رو سفید و سربلندم کرد . عموم قبلا بالای 7-8 مدل انواع نقطه زن آورده بود این محل اما هیچکدومشون بجز میخ و پیچ آهنی چیزی نگرفته بودن !
این بزرگترین موفقیت زندگیم بود ، با اینکه قبلا با ردیاب 22 یکی دوتا قبر کوچک موفق شده بودیم و شاید از این هم یکم ارزش مادی بیشتری داشته ، اما احساسی که الاان دارم در تمام طول زندگیم نداشتم ، مهندس از صمیم قلبم دوست دارم دستتون رو ببوسم ،بخدا قسم نه بخاطر چندتا سکه نقره کم ارزش ، بخاطر تمام کارایی که انجام دادین و میدین تا بنده و امثال بنده به موفقیتی دست پیدا کنیم ، بخاطر وجود سراسر بخشندگی تون ...
خدمت دوستان عزیزم عارضم قبل از اینکه سراغ این نقطه بیایم ، چند محل مشکوک دیگه رو با لوپ 1*1 کاوش کردم و به تنظیمات فوق العاده ای رسیم که دستگاه در زمین کشاورزی خیس ( یونجه کاری شده ) و با تکان های شدید لوپ هم بدون افت برد محسوسی از ثبات خارج نمیشه و با قدرت تمام میتونه کاوش رو انجام بده ، که اگر اجازه بدید فردا انشاالله اگر عمری باقی بود با جزئیات خدمتتون عرض خواهم کرد.از فرط خستگی و 3شب بیخوابی دیگه واقعا چشمام تار میبینه و فکر میکنم در پست های امشبم حسابی غلط املایی و نگارشی داشته باشم ، پیشاپیش عذرخواهی میکنم.
خداییش دلم نیومد این موفقیت بزرگ مدار فلزجو رو با اعضای خانواده فلزجو تقسیم نکنم :ymhug:
شب بر همگی دوستان و استاد حمید بزرگوار خوش :x
پاینده باشید @};-

:-BD :ymapplause: آفرین بر شما و عرض تبریک از این هوش و زکاوت که تونستید در این عمق تشخیص خوبی داشته باشید ، انشاا.. در پناه خدا همیشه لذت همچین کشفیاتی رو باز هم بچشید :-BD
دوستان در فرمایشات این دوستمون مسائلی نهفته هست که باید خوب بهشون توجه کنید تا دستتون بیاد که دستگاه به شما چی میگه ! یاعلی

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 7:57am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Ancient نوشته است:
از لطف همه دوستان برادران عزیزم بینهایت سپاسگذارم :ymhug: :x
امیدوارم انشاالله همگی به بار بزنید ، زرد و سفید و ... نداره ، مهم موفقیت هست .
عرض کنم خدمتتون لوپ 60 انکبوتی بنده 18 دور سیم 1*1 افشان مرغوب مارک آمون ، کابل رابط هم کابل مکس میکروفن .
ماسفت بنده همون ماسفت اورجینال طرح IRF840 هست !
اینم فراموش کردم بگم ، بعد از خارج شدن سکه ها رو روی همون تخته سنگ درپوش گذاشتم ، لوپ رو روی زمین ثابت قرار دادم و سکه های روی سنگ رو حرکت دادم ، از فاصله 135 سانتی متری سنس کامل با تن صدای زیر و از فاصله 110 سانتی متری سنس با تن صدای نیمه بم ( همون تن صدایی که زیر خاک سنس کردم ) با قدرت سنس داشتم.
اعداد دی دی آی هم در تست روی خاک دقیقا در همون بازه 30-35 سانتی بود.
دوستان فقط یک نکته مهم که بنده قبل مسافرت بهش رسیدم اینکه سیم رابط مدار به کانکتور لوپ خیلی مهمه و حتما از سیم شیل دار استفاده کنید ، من قبلا کانکتور نظامی رو لمس میکردم میتر منفی داشتم اما وقتی این سیم رو تعویض کردم هم ثبات مدارم روی خاک به طرز خیره کننده ای افزایش پیدا کرد (به طوری که با حساسیت 19 روی خاک براحتی کار میکنم ) و هم دیگه با لمس کانکتور نظامی میتر منفی و بی ثباتی نداشتم.
اینم یه عکس دیگه از پشت سکه ها خدمت دوستان :ymhug:
پاینده باشید @};-
اقا تبریک انشالله به هدفهای بزرگ تر بزنی مهندس حمید از شما هم قدر دانی میشه :ymhug:

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 8:24am
کاربر فعال
کاربر فعال

جنابAncient با پشتکار و تلاش و علاقه ایکه از شما دیده می شد این موفقیت دور از ذهن نبود به شما و استاد حمید بابت این پیروزی تبریک عرض می کنم و ارزو می کنم به همه اهدافتون برسید. @};-

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 8:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام
دوستان من از هر مدل کانکتوری استفاده کردم
متاسفانه با هر کدومشون یه مقدار افت برد پیدا کردم
تنها کاری که تونستم بکنم یه کانکتور معمولی پاور روی لوپ لحیم کردم و سبم رو بصورت ثابت روی دسگاه گذاشتم
در واقع هر کانکتوری حتی پیچش اهنی باشخ تاثیر نامطلوب میزاره
پس قبل اینکه کانکتورو اتصال بدین با اهنربا تست کنید تا اهنی نباشه
من از این دو مدل استفاده کردم و مشکل نداشتم
پیوست:
mp_3.JPG

پیوست:
power_connector_t.gif

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 9:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دفینه نوشته است:
Ancient نوشته است:
عرض کنم خدمتتون لوپ 60 انکبوتی بنده 18 دور سیم 1*1 افشان مرغوب مارک آمون ، کابل رابط هم کابل مکس میکروفن .
اینم فراموش کردم بگم ، بعد از خارج شدن سکه ها رو روی همون تخته سنگ درپوش گذاشتم ، لوپ رو روی زمین ثابت قرار دادم و سکه های روی سنگ رو حرکت دادم ، از فاصله 135 سانتی متری سنس کامل با تن صدای زیر و از فاصله 110 سانتی متری سنس با تن صدای نیمه بم ( همون تن صدایی که زیر خاک سنس کردم ) با قدرت سنس داشتم.
دوستان فقط یک نکته مهم که بنده قبل مسافرت بهش رسیدم اینکه سیم رابط مدار به کانکتور لوپ خیلی مهمه و حتما از سیم شیل دار استفاده کنید ، من قبلا کانکتور نظامی رو لمس میکردم میتر منفی داشتم اما وقتی این سیم رو تعویض کردم هم ثبات مدارم روی خاک به طرز خیره کننده ای افزایش پیدا کرد (به طوری که با حساسیت 19 روی خاک براحتی کار میکنم ) و هم دیگه با لمس کانکتور نظامی میتر منفی و بی ثباتی نداشتم.
پاینده باشید @};-
اقا تبریک انشالله به هدفهای بزرگ تر بزنی مهندس حمید از شما هم قدر دانی میشه :ymhug:

بهت تبریک میگم من هم دریک قبرستان قدیمی چندجاسنس داشتم اما عددتفکیک آهن نشون میداد درهرحال آهن وطلا برام فرقی نداره قصدحفاری دارم تاببینیم خداچی میخواد.

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 9:11am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
Ancient نوشته است:
پاینده باشید @};-

دوست عزیزم بهت تبریک میگم،همینطور تبریک مضاعف خدمت مهندس دوست داشتنی عزیزمون و کلیه بچه های محترم فلزجو. دوستان فقط با اعتماد بنفس و پشتکار به کاوش بچسبید و از سیستم مطمئن باشید.انشااله که هممون موفق باشیم :-BD

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 10:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید عزیز تشکر از شما قسمت جی ان دی که تو لورنز استفاده شده را میتونی در این مدار طراهی کنی واینکه بیشتر کارش چیه ایا در شرایط مختلف زمینی کاربرد داره.؟

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 10:21am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
archilO نوشته است:
Ancient عزیز با عرض تبریک مجدد
برادر ایا عدد میتر هنگام سنس رو یادتون هست که چند بود و هم چنین ممدوده سنستون چند بود
زیر ۱۰۰ بود یا بالای۱۰۰ و این که رطوبت اون منطقه در چه حدی بود
ممنون از شما اخه منم یه همچین موردی دارم که البته تو بارون نشد زیاد رو نقطه کار کنم ولی عدد تفکیک همون عددی بود که شما فرمودین و جالب که محدوده سنسش هم یه محدوده ۵۰ تاً۶۰ سانتی بود برام البته از محدوده سنس خودتون چیزی نگفتید

فرمودند که 1*1 سنس داشتند \:d/

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 10:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام یک لوپ 65 سانت با 18دور سیم یک افشان اهمش چند در میاد

خدايا مددی کن

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 10:41am
کاربر فعال
کاربر فعال

غضنفر نوشته است:
سلام یک لوپ 65 سانت با 18دور سیم یک افشان اهمش چند در میاد

اقا محسن جسارت نباشه یه ویکتور۸۸ بگیر خودتو راحت کن ۹۰تومان قیمتشه با توجه به کیفیت مختلف سیمها اهم و اندوکانس سیمها با هم فرق میکنه

سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 10:57am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 860 , 861 , 862 , 863 , 864 , 865 , 866 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , kاوه و 67 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure