انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 4:57am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 868 , 869 , 870 , 871 , 872 , 873 , 874 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
asadof نوشته است:
سلام دوستان اینم از فیلم مدار مهندس حمید که از باطری لپ تاب استفاده کردم و تو فیلم هم طریقه باز کردن باطری لپ تاب رو. نشون دادم :D

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=dfbde3011428e0f8d4b045df6f5c445b

اقای اسدف ، من تک تک باطری های قلمی موجود درلپتاپ رو باهم سری کردمه البته باشارژفول، میبینم اصلا دوام ندارند درعرض 5 دقیقه دستگاه ولتاژ کم میکنه وخاموش میشه، فکر کنم باید دوتا دوتا باهم سری کنم وسپس موازی کنم تا دوام بیاره...

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 10:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saeed.jo نوشته است:
سلام بر همگی دوستان عزیز میخوام برم تهران میخاوم lf357 بگیرم کجا اورجینال داره که بگیرم و قیمتش چنده باتشکردوستانی که گرفتن راهنمایی کنن و مقاومت 390 اهم 1درصد کجا داره

چهره الکترونیک 357 پلاستیکی اصلی اصلی داره 18500 تومن . همه مقاومت های یک درصد را جنس المانی داره نه از این چینی های بدردنخور .کانکتور اصلی هم داره جنس خوب فقط بهش سفارش کنید که از جنس های خوب بگذاره. ازش خرید کردم واقعا خوب بود.

آخرین بار توسط yahooo در چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 11:06am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 11:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مطمعنی دوست عزیزاصلیه؟

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 11:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shakib نوشته است:
مطمعنی دوست عزیزاصلیه؟

اره باهاش صحبت کردم چندین باره ازش خرید میکنم.الان زنگ بزن خودت باهاش صحبت کن تا خیالت راحت بشه

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 11:03am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
yahooo نوشته است:
saeed.jo نوشته است:
سلام بر همگی دوستان عزیز میخوام برم تهران میخاوم lf357 بگیرم کجا اورجینال داره که بگیرم و قیمتش چنده باتشکردوستانی که گرفتن راهنمایی کنن و مقاومت 390 اهم 1درصد کجا داره

چهره الکترونیک 357 پلاستیکی اصلی اصلی داره 18500 تومن . همه مقاومت های یک درصد را جنس المانی داره نه از این جینی های بدردنخور .کانکتور اصلی هم داره جنس خوب . ازش خرید کردم واقعا خوب بود.

لطفا یک عکس باکیفیت ازای سی بزار...

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 11:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

الان 357 در دسترسم نیست عکس بزارم زنگ بزن خودت باهاش در مورد 357 صحبت کن اصلی نبود نگیر !

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 11:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
حمید نوشته است:
adnistor_6 نوشته است:
درسته مهندس توی ورژن جدیدش ۳۲۸ هستش فقط مشکلم با تنظیم فیوز بیت هاست معادل اون چیزی که شما توی فایل نوشتین یکی دو تاشو توی بسکام تونستم پیدا کنم روشی هست که بتونم فیوز بیت هارو تبدیل کنم که بشه راحت توی بسکام پیداشون کرد ؟چون پراگرمرم دست سازه و با پورت پرینتر کار میکنه

فیوز بیتهای هر میکروکنترلری کاملا ثابت هست! پس با هر برنامه ای هم که باشه لیست فیوز بیتها عوض نمیشه. حتی اسمشون هم بسیار مشابه هست و براحتی میشه تشخیص داد. حالا اگر شما باز هم مشکلی در این زمینه دارین لطف کنین برنامه رو روی میکروی اتمگا 328 بذارین و در قسمت فیوز بیتها از صفحه عکس بگیرین تا عرض کنم.

مهندس عزیز خدمت شما @};-
http://uupload.ir/files/sdbu_imgddsdss.jpg

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 11:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
:-\
reza2490 نوشته است:
مهندس حمید عزیز تشکر از شما قسمت جی ان دی که تو لورنز استفاده شده را میتونی در این مدار طراهی کنی واینکه بیشتر کارش چیه ایا در شرایط مختلف زمینی کاربرد داره.؟

هر دستگاهی سیستم خودش رو داره. لذا تنظیم GND در لورنز مخصوص بخودش هست و در دستگاههای صاحب نام دیگه هم از تنظیمات دیگری استفاده میکنن. ما هم اینجا تنظیم گراند رو گذاشتیم که عملکرد مورد نظر خودمون رو داره. ضمن اینکه شرکتهای تجاری مثل ما عمل نمیکنن و بعضی امکانات رو بصورتی میذارن که بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا فنی! حالا شما اگر نکته خاصی از نظر نحوه کارکرد مد نظرتون هست بفرمایین تا ببینم امکانپذیره یا نه.

بله مهندس حمید یک مشکلی داره که دیگه چطور بخاد رفع بشه دیگه من عقلم به جای نمیرسه من میگم چطوری اتفاق میفته شما ببینید راه حلش چیه.!!!!

زمانی که روی حفره یا چاله میری وقتی منفی میندازه حتی روی چاله کوچک وقتی کنار میری دستگاه گاز میخوره وانگار اون حد بالانسشه وحتی یک ساعت هم بالنسش نکنی حتی روی گراند 1همینتور سنس کاذب تا عدد میتر23یا کمی بیشتر یا کمتر داره و توی اون شرایط هیچ کاری نمیشه کرد وانجا دستگاه قیر قابل استفاده هست.......!،؟
بعضی دوستان هم این مشکلو بیان کردن .
ایا میتونه از نرم افزار دستگاه باشه ورفع بشه یا از ماسفت 840باشه

اینم بگم با تست توی خونه نمیشه فهمید که لوپو بالا ببری منفی بندازه بعد نزدیکش کنی فقط در شرایت واقعی.!؟،؟

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 11:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza2490 عزیز کلا وقتی محیط یا جنس خاک زیر لوپ تغییر کنه دستگاه از بالانس خارج میشه. فاصله لوپ از زمین هم از زمین کم و زیاد بشه باز از بالانس خارج میشه .بنابراین وقتی روی چاله میروی بعد کنار میروی چون محیط تغییر کرده دستگاه از بالانس خارج میشه و باید دوباره بالانس بکنی و کلید پایین را بزنی . فکر کنم بالانس اتوماتیک هم میشه اضافه کرد که با توجه به هر محیط و خاکی دستگاه در کسری از ثانیه سریع بالانس بشه ولی انوقت خودمان از برد دستگاه خبر نداریم که چقدر برد کم کرده ! الان تنظیمات دست خودمان است و میدانیم توی سنس مثلا 10 چقدر برد کم کرده ولی وقتی اتوماتیک بشه شاید سنس بیاد زیر 10 و خودمان هم خبر نداشته باشیم و الکی بیگاری بکشیم. البته اگر راه دیگه ای داشته باشه که برد کم نشه و مشکلات اینجوری هم رفع بشه خیلی خوب و عالی میشه البته این به نظر مهندس بستگی داره که ایا شدنی هست یا نیست

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 11:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

yahooo نوشته است:
reza2490 عزیز کلا وقتی محیط یا جنس خاک زیر لوپ تغییر کنه دستگاه از بالانس خارج میشه. فاصله لوپ از زمین هم از زمین کم و زیاد بشه باز از بالانس خارج میشه .بنابراین وقتی روی چاله میروی بعد کنار میروی چون محیط تغییر کرده دستگاه از بالانس خارج میشه و باید دوباره بالانس بکنی و کلید پایین را بزنی . فکر کنم بالانس اتوماتیک هم میشه اضافه کرد که با توجه به هر محیط و خاکی دستگاه در کسری از ثانیه سریع بالانس بشه ولی انوقت خودمان از برد دستگاه خبر نداریم که چقدر برد کم کرده ! الان تنظیمات دست خودمان است و میدانیم توی سنس مثلا 10 چقدر برد کم کرده ولی وقتی اتوماتیک بشه شاید سنس بیاد زیر 10 و خودمان هم خبر نداشته باشیم و الکی بیگاری بکشیم. البته اگر راه دیگه ای داشته باشه که برد کم نشه و مشکلات اینجوری هم رفع بشه خیلی خوب و عالی میشه البته این به نظر مهندس بستگی داره که ایا شدنی هست یا نیست

دوست عزیز همین حالاشم بالانس اوتو داره که در کسری از سانیه خودشو بالانس کنه ولی در اون شرایط هنگ میکنه وهیچ کاره هست
شما دستگاهو درست کردید یا باهش کار کردید.؟

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 11:55am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 868 , 869 , 870 , 871 , 872 , 873 , 874 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 398 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure