انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 10:45am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 875 , 876 , 877 , 878 , 879 , 880 , 881 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید داداش
ممنون از راهنماییهای شما
در ضمن دوستانی که دنبال جعبه میگردن الکی هزینه نکنید
به عکس توجه کنید
هم به راحتی باز وبسته میشه راحت برش میخوره سبکه و...
پیوست:
20150504_233032.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 3:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خسته نباشین.
بنظر میاد از لوپ معمولی استفاده کردین! با این حساب نتایج شما خوبه. در مورد سوکت و کابل هم که ظاهرا خودتون میدونین بهتره تعویض بشه! :D در ضمن پایین بودن اعداد در صورت استفاده از لوپ معمولی طبیعی هست.

ممنون از نظر شما لوپم عنکبوتیه ولی به نظرم شاید از کیفیت سیم یا سوکت و کابل رابط باشه که با پهنای پالس ۱۶۵ دستکاه دیلی لوپ رو ۳۷ شناخت
و به طلا حساسیت نداشت ولی با کم کردن پهنای پالس تا حداقل شماره دیلی به ۲۲ رسید و انگشتر طلا رو تا ۲۵ سانت هم میزد
ولی احساس می کنم یه مقدار ضعیف باشه که امیدوارم با تعویض کابل رابط و کانیکتور مناسب حل بشه در غیر اینصورت باید به فکر یه لوپ دیگه باشم
ولی با کابل ۱در۱ یه سینی ۳۰ سانت رو تا ۲متر سنس داشتم.

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 3:21pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
همینکه با پهنای پالس 165 دیلی لوپ 37 شده نشون میده که در قسمت لوپ مشکل دارین. وگرنه لوپ عنکبوتی اصلا نباید اینقدر دیلی بالا داشته باشه. مساله هم معمولا از جنس سیم استفاده شده در لوپ هست.

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 4:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
دوستان میکرو هانری رو با چی باید اندازه گرفت؟!

دوستان لطفا جواب سوال من رو بدید

ممنون :x

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 4:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saleh700 نوشته است:
نقل قول:
دوستان میکرو هانری رو با چی باید اندازه گرفت؟!

دوستان لطفا جواب سوال من رو بدید

ممنون :x

سلف سنج

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 4:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
حمید نوشته است:
adnistor_6 نوشته است:
مهندس حميد بنده طبق فرمايشات شما عمل كردم اما اون كد هاي دو رقمي تغييري نميكنن و با تغيير فيوز بيت ها توي حالت پيش فرض خودشون ثابت ميمونن !!!!

نه چنین چیزی امکان نداره! این کدها در همه برنامه ها معنی یکسانی دارن. پس حتما جایی اشتباه میکنین. سعی کنین بیشتر روش کار کنین درست میشه.
حالا لزومی هم نداره با بسکام یا کدویژن پروگرام کنین! این برنامه ها چون مخصوص پروگرام نیستن و در واقع برای برنامه نویسی هستن که به کار شما نمیاد ؛ در قسمت پروگرام کمی گنگ تر هستن. برنامه های مخصوص پروگرام معمولا عملکرد بهتر و راحت تری دارن.

مهندس هر كاري كردم نشد فقط وقتي فيوز بيتي رو تغيير ميدي و فيوز بيتو پروگرم ميكني اون موقع كد تغيير ميكني :( اينجوري امكان داره ميكرو قفل بشه پراگرمر من با پورت پرينتر كار ميكنه و يك كريستال ٤ مگا داره شما نرم افزاري معرفي ميكنيد كه با اين پروگرمر هم خوني داشته باشه و ميكرو هم ساپورت كنه @};- ممنونم

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 4:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان محترم خسته نباشید بخصوص جناب حمید

میخام یک سلف سنج خوب بخرم لطفا بفرمائید چه مدلی و از کدام فروشگاه تهیه کنم .اگه تهران باشه بهتره .ممنون

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 5:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.
مهندس جان چرا نرم افزارت کار نمیکنه؟هر کاری میکنم محاسبه لوپ انجم نمیشه.....چرا؟

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 5:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تهم نوشته است:
استاد حمید
من با تنظیمات فرکانس 270 پهنای 170 انتگرال 42 ودیلی دستی 20( البته دیلی لوپم18) گراند خاموش اسپید 5 حساسیت17(البته اینا با فرمایش جنابعالی بود)
اعدادم رقم 290 670 750 هستش ولی با تنظیمات دیفالت نرمالتر بود
سینی استیل 28 سانتی رو توی 150 سانت تک بوق دارم وتوی 145 بوق ممتد وتوی 100 ریجکت دارم (با لوپ 45)
ولی مثلا با این تنظیمات نتونستم سکه طلا رو سنس کنم البته حدس میزنم تنظیماتم برای فلز بزرگه
واینکه این تستها در محیط خونستایا با این حساب میتونم امیدی به دسگام داشته باشم؟
با تشکر

اقا جون مشکل من حل شد
مشکل از سکه بود =))
باور کنید. سکه مورد ازمایش من از این نازکها که کادویی هستن بودش واصلا سنس نمیشد. ولی همینکه یه دونه نیم سکه جلوی لوپم گذاشتم جیقش دراومد :)) اونم توی 40 سانتی ^:)^

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 5:51pm
مدیر کل
مدیر کل

m.aliyavary نوشته است:
سلام.
مهندس جان چرا نرم افزارت کار نمیکنه؟هر کاری میکنم محاسبه لوپ انجم نمیشه.....چرا؟

قبلا چند بار عرض کردم اون برنامه بصورت فایل تحت وب mht هست و باید با مرورگر اینترنت اکسپلورر ویندوز باز بشه. برای فعال شدن اسکریپت محاسباتی هم باید روی پیغام امنیتی که مرورگر نشون میده اوکی کنین تا اجازه اجرای بخش اسکرپیت محاسبه داده بشه. در این صورت دیگه مشکلی وجود نداره.

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 6:29pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 875 , 876 , 877 , 878 , 879 , 880 , 881 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 و 288 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure