انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 2:51pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 881 , 882 , 883 , 884 , 885 , 886 , 887 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

2840644 نوشته است:
milad7 نوشته است:
حمید نوشته است:
میلاد عزیز بنده که نمیتونم با این توضیح شما چیزی متوجه بشم! باطری اگر اتصالی بکنه مدار هیچ اسیبی نمیبینه! اگر هم برعکس وصل کنین باز هم امکان نداره چیزی آسیب ببینه. اتصالی شما در جای دیگری بوده و احتمالا قطعه ای عیب کرده. تشخیص دادنش هم برای من ممکن نیست. باید بیشتر دقت میکردین. مدار به این سادگی اینقدر ور رفتن و گرفتاری نداره که شما و بعضی دوستان مدام درگیر مسائل ابتدایی مونتاژ مدار هستین. با این حساب مداراتی که اکثرا پیچیده تر هستن رو چطور میخواستین راه بیندازین؟ ما الان نگاهمون به تستها و نتایج کاوش هست نه اینکه همش پاسخگوی این چیزها باشیم!

شرمنده مهندس جان

دوستان عزیز به روش ولتاژگیری میتونن تا ۷۰ درصد مشکل بعد از اتصالی در مدار رو متوجه بشن در صورتی که مدار روشن نشه شما باید از ولتاژ ۵ ولت اطمینان پیدا کنید که مربوط به تغذیه میکرو هست که با رگولاتور ۷۸۰۵ تامین میشه درصورتی که دستگاه روشن بشه ولی قسمت سنس مشکل داشته باشه مربوط به بترتبب اول پروگرم میکرو دوم ترانزیستور bs۱۷۰ و سوم به ماسفت و چهارم به مقاومتهای دمپینگ و پنجم ولتاژ ۱۲ ولت روی جامپر بین خازنهای ۴۷۰۰ میکرو فارادی در مورد مشکل شما هم ابتدا ببینید ولتاژ ۵ ولت توسط رگولاتور ۷۸۰۵ تامین میشه و بعد میکروتون رو پروگرم کنید احتمالا باید حل بشه

ممنون دوست عزیز. مشکل من اتصالی بود. که بعدش دستگاه فقط گاز میخورد و بیخودی بوق ممتدد میزد .که دیود و رگلاتور 12 سوخت که اولش دیود عوض کردم دیگه روشن نشد و الانم رگلاتورو عوض کردم روشن شد ولی ولتاژ جامپر و لوپ یک از 12.12 به 12.9 تغییر کردند. و اون دوتا ولتاژ تغییری نکردند.

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 11:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

2840644 نوشته است:
milad7 نوشته است:
حمید نوشته است:
میلاد عزیز بنده که نمیتونم با این توضیح شما چیزی متوجه بشم! باطری اگر اتصالی بکنه مدار هیچ اسیبی نمیبینه! اگر هم برعکس وصل کنین باز هم امکان نداره چیزی آسیب ببینه. اتصالی شما در جای دیگری بوده و احتمالا قطعه ای عیب کرده. تشخیص دادنش هم برای من ممکن نیست. باید بیشتر دقت میکردین. مدار به این سادگی اینقدر ور رفتن و گرفتاری نداره که شما و بعضی دوستان مدام درگیر مسائل ابتدایی مونتاژ مدار هستین. با این حساب مداراتی که اکثرا پیچیده تر هستن رو چطور میخواستین راه بیندازین؟ ما الان نگاهمون به تستها و نتایج کاوش هست نه اینکه همش پاسخگوی این چیزها باشیم!

شرمنده مهندس جان

دوستان عزیز به روش ولتاژگیری میتونن تا ۷۰ درصد مشکل بعد از اتصالی در مدار رو متوجه بشن در صورتی که مدار روشن نشه شما باید از ولتاژ ۵ ولت اطمینان پیدا کنید که مربوط به تغذیه میکرو هست که با رگولاتور ۷۸۰۵ تامین میشه درصورتی که دستگاه روشن بشه ولی قسمت سنس مشکل داشته باشه مربوط به بترتبب اول پروگرم میکرو دوم ترانزیستور bs۱۷۰ و سوم به ماسفت و چهارم به مقاومتهای دمپینگ و پنجم ولتاژ ۱۲ ولت روی جامپر بین خازنهای ۴۷۰۰ میکرو فارادی در مورد مشکل شما هم ابتدا ببینید ولتاژ ۵ ولت توسط رگولاتور ۷۸۰۵ تامین میشه و بعد میکروتون رو پروگرم کنید احتمالا باید حل بشه

سلام دوست من من موارد بالارو من جمله bsوخازنای 4700روعوض کردم...ولتازجامپربین دوخازن ورگلاتور7812 هم 12.19هسش ...ولی بردم هنوز کمه...درضمن دستگاه اصلا ساکت نمیشه وقتی کابل رابط رو ک rg59هست رو با دست میگیرم 90درصد بوقای اضافی کم میشه بنظرت ایراد ازکجاست؟

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 11:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من وصف حال دستگاه شما رو اقا رضا بهم گفتن در مورد دستگاه شما میکروتون رو دوباره پروگرم کنید خازن ۵ پیکو رو هم تعویض کنید و مقدار مقاومتهای دمپینگ رو هم چک کنید درست باشه ۳۹۰ اهم دقت کنید به کیلو نباشه و مقدار مقاوتهای مدار رو دوباره چک کنید دقیق باشن اگر حل نشد مدار رو برای یکشنبه به اقا رضا بدین برام میارن مشکلشو حل میکنم موفق باشید

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 11:29pm

سلام دوستان .من سر رشته ای از الکترونیک ندارم این دستگاه یه نفر با هزینه 1.5 برام درست کرده .با دستگاه رفتم کاوش تو سنسیویتی 10 به بالا گیج میزنه اینم از عکساش.باکسش فلزیه رو زمین بدون حرکت یه سینی 25*25 رو تو1.60 میزنه عدد تفکیکش میاد رو 35 درست کار میکنه به نظرتون؟ ولی رو زمین وقتی لوپو حرکت میدم ثبات نداره.یه سیم سبزم تو عکسا واسه خودش آویزونه این چیه؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 25 اردیبهشت1394 - 1:39am

باکسش فلزیه مشکلی ایجاد نمیکنه؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 25 اردیبهشت1394 - 2:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

m.aliyavary نوشته است:
سلام و درووود
بنظرتون از سوکت ac کامپیوتر یا همون سوکت ته کابل برق رایانه میشه برای اتصال لوپ به مدار استفاده کرد؟

با سلام !
بله دوست عزیز قابل استفاده هست ولی یمقدار دیلی رو بالا میبره...
اگه از کابلی که از قبل در منزل دارید میخواید سوکت رو جدا کنید حتما دقت داشته باشید که کمترین مقدار سیم بهش متصل باشه و فقط به اندازه ای باشه که بشه با کابل رابط لحیم کرد ...

شنبه 25 اردیبهشت1394 - 3:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

helish نوشته است:

نه عزیز ... اون سیم سبز هم باید اتصال منفی مدار به بدنه باشه ...

شنبه 25 اردیبهشت1394 - 3:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر همه و مهندس حمید عزیز مهندس یه لوپ60 سانت با سیم افشان1*1 به روش عنکبوتی میخوام درست کنم چند دور بپیچم تشکرررررررررررررررر

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 8:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

helish نوشته است:
سلام دوستان .من سر رشته ای از الکترونیک ندارم این دستگاه یه نفر با هزینه 1.5 برام درست کرده .با دستگاه رفتم کاوش تو سنسیویتی 10 به بالا گیج میزنه اینم از عکساش.باکسش فلزیه رو زمین بدون حرکت یه سینی 25*25 رو تو1.60 میزنه عدد تفکیکش میاد رو 35 درست کار میکنه به نظرتون؟ ولی رو زمین وقتی لوپو حرکت میدم ثبات نداره.یه سیم سبزم تو عکسا واسه خودش آویزونه این چیه؟

سلام دوست عزیز
اون سیم سبز سیم قسمت شیلد لوپه ایشون خواستن که بدنه فلزی رو با قسمت شیلد مدار یکی بکنن تا مثلا جلوی نویز رو بگیرن ولی غافل از این که این کارشون بیشتر باعث تشدید نویز میشه و در ضمن مواظب باش در حالت روشن اون سیم با خود مدار برخورد نکنه چون باعث سوختن دستگاهت میشه چون همون سیم الان نصبت به مثبت باطری 18 ولت ولتاژ داره تو عکسهای شما عداد سه گانه خیلی ناجوره با اون عداد مشخصه که حذف آهن شما کار نمیکنه و عدد تفکیک هم برای همه فلزات عداد بین 90 تا 99 رو نشون میده برا بهبود اون هم باید ماسفت مدار عوض بشه از ماسفت 840 یا 11nk100 استفاده کن
موفق باشی

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

آخرین بار توسط kavoshgar در شنبه 26 اردیبهشت1394 - 8:57am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 8:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
helish نوشته است:

من از این جعبه برای تی ال استفاده کردم که منجر به بی ثباتی دستگاه شد

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 8:55am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 881 , 882 , 883 , 884 , 885 , 886 , 887 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: h4midr3z4 , underground و 233 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure