انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 4:59pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 883 , 884 , 885 , 886 , 887 , 888 , 889 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود بر شما دوست من نمونه lf157 mac هم بنده تست کردم و هیچ مشکلی از لحاظ برد نداره و عالیه \M/

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 11:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بر استاد حميد عزيز و دوستان گرامي
من يه لوپه تخت با شيلد برچسپ الومينيوم اشپز خونه با مشخصات قطر بيروني45سانت و 18 دور سيم نمره 1 با روكش تفلون به اهم 8 دهم اهم و ظرفيتش رو نميدونم(سلف سنج ندارم ) ساختم كه نتايجش رو ميزارم لطفا نظر بدين (تستها همه تو خونه بوده) بعد بارون ميرم برا تست بيرون
لوپ تخت با حساسيت 19 و فركانس 201 و پهناي پالس140 و ديلي14(+28) و بازه انتگرال 42 و گراند 5 و سپيد 5و ايرون رجكت 17
1-النگوي طلا 4.5 سانتي 53 تك بوق و 50 سنس كامل
2-سكه 50 تومني(2 سانتي) 47 تك بوق و 45 سنس كامل
3-ورق اهني 10 در10 85 تك بوق و 80 سنس كامل(در ايرون 17 حذف شد) احساس ميكنم اهن رو ضعيف ميگيره كه اگه اينجوريه عاليه به نظرم
4- سيم چين در 850تك بوق و در 80 سنس كامل (در ايرون 17 حذف شد)
5- كيف الومو والت (7 در 11) 90 تك بوق و 85 سنس كامل
6- فيبر مسي 20 در 30 در 145 تك بوق ودر140 سنس كامل
7-انگشتر طلا (1.2 سانتي) در35 تك بوق و در 30 سنس كامل
8- قوطي رنگ 1 كيلويي در 110 تك بوق و در 105 سنس كامل
9- قوطي رنگ ربع كيلويي در 90 تك بوق و در 90 سنس كامل
بجز دو مورد قيد شده هيچ كدام حذف نشدن
اينم عكس لوپ و عدد 3 گانه
پیوست:
New Folder.zip

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 12:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
آقا حمید سلام ، خسته نباشی. خدا قوت. بالاخره وقت کردم با استفاده ازسیمهای داخل یکی از کابلای معطل افتاده در وسایلم یه کویل کوچک 22 سانتی مخصوص کنترل سطحی محلی با سیگنال قوی مکشوفه با لوپ بزرگ بسازم.
مقاومت 0.8 اهم و اندوکتانس 280 میکرو هانری. اگرچه اعداد دیباگش جالب نشد ( 125،565،735) عدد تفکیکیش تا حدی کار میکنه (فقط طلارو35 میزنه و بقیه فلزاتو65 تا 99 میندازه) ولی راضی کنندست. تا اینجای کار که تونستم در همین شرایط منزل با ثبات خیلی خوب ازش برد نهایی 150 سانتی بگیرم. حذف آهنش معرکه کار میکنه. طوریکه در عدد 12 سینی بزرگ قطر 50 سانتو کامل حذف میکنه و تک بوقم نمیزنه در همون حال بدون افت قابل توجهی صفحه مسی 10در 10سانتو از نیم متری میزنه. آقا، دستت درد نکنه واقعاً ممنونم. :ymhug: اینو مطمئن شدم که اگر در ساخت کویلها کمی دقت بیشتری بکنیم بتونیم به توانهای بالا و باورنکردنی برسیم.
راستی مهندس جون قربونت نحوه دقیق پسورد دادنشو توضیحی میفرمایید؟ ممکنه محبت کنی این قسمت رو هم در فایل توضیحات اضافه کنی؟ بازم ممنوم.

دوست عزیز
این هم توضیحات کامل استاد حمید در مورد قسمت پسورد
ایشالا که مثمر ثمر واقع بشه

((((((در مورد سیستم رمز عبور (پسورد) باید عرض کنم بنظرم این کار به این شکل برای اولین بار در بین طرحهای منتشر شده انجام میشه و چیزی بود که دوستان تقاضاهای متعددی برای پیاده سازیش داشتن. لذا با توجه به نبود یک کیبورد کامل روی دستگاه ؛ از کلیدهای جهت بعنوان ورودی اعداد 1 تا 4 استفاده شده و شماره کلید ها در سیستم رمز عبور به این صورت هست:
کلید چپ:1 - کلید بالا:2 - کلید راست:3 و کلید پایین:4
ترتیب اعداد و کلیدها در جهت عقربه های ساعت و شبیه به شماره گیر تلفن های قدیمی در نظر گرفته شده تا راحت تر در ذهن باقی بمونه. با این حال دوستان میتونن این 4 عدد رو کنار کلیدها روی جعبه مشخص کنن. هر چند که هنگام ورود رمز ؛ شماره کلید مورد نظر روی صفحه نمایش داده میشه.
رمز عبور میتونه 1 الی 16 رقم بسته به سلیقه اپراتور باشه و امنیتش به این صورت هست که در حالت انتخاب رمز 16 رقمی عملا برای شکستن رمز نیاز به تست 4 به توان 16 معادل حدود 4 میلیارد حالت هست و پر واضحه که در چنین شرایطی امکان شکستن قفل رمز تقریبا محاله! نامشخص بودن تعداد ارقام رمز هم خودش درجه امنیتی رمز عبور رو افزایش میده.
دستگاه بصورت عادی دارای رمز عبور نیست و مثل گذشته روشن میشه و کار میکنه. گزینه ای بعنوان پسورد در انتهای منو در نظر گرفته شده که مطابق سایر تنظیمات با کلید چپ یا راست میتونین واردش بشین. اگر از قبل رمزی تعریف شده باشه پیغام Old Password نمایش داده میشه و برای تعویض رمز باید حتما رمز قبلی وارد بشه و سپس کلید وسط (OK) فشرده بشه. اگر رمز صحیح نباشه با نمایش پیغام Wrong Password دستگاه به منو برمیگرده و امکان تعویض رمز رو به شما نمیده. اما در صورت صحیح وارد کردن رمز قبلی پیغام New Password ظاهر شده و میتونین رمز جدید رو وارد کنین. اگر بجای رمز قبلی فقط دکمه OK فشرده بشه و در واقع رمز خالی وارد بشه ؛ رمز از روی دستگاه برداشته میشه و در حالت OFF قرار میگیره. در هر صورت پس از تعویض رمز دستگاه با نمایش پیغام Password Changed به منو باز میگرده و اگر رمز خالی نبوده باشه گزینه پسورد حالت ON رو نشون میده.
در صورتیکه رمزی تعریف بشه ؛ در دفعه بعدی که دستگاه روشن میشه قبل از هر چیز یک علامت ? ظاهر میشه و نشون میده که باید رمز رو وارد کنین! این حالت کمک میکنه که نوع کاربری دستگاه تا حدودی مخفی بمونه و تا وارد نکردن صحیح رمز ؛ دستگاه به نمایش اطلاعات و روال عادیش ادامه نخواهد داد. در اینجا هم پس از وارد کردن رمز باید دکمه OK زده بشه. با این تفاوت که اگر رمز صحیح نباشه ؛ سطر پایین که محل نمایش عدد رمز هست مجددا پاک میشه و به نوعی نشان میده که باید مجددا رمز رو وارد کنین. فعلا هیچ محدودیتی برای دفعات ورود رمز در نظر گرفته نشده و تا هنگامی که رمز درست زده بشه این روال تکرار میشه. وقتی رمز عبور درست وارد شد دستگاه با نمایش اطلاعات مربوط به دستگاه و ورژن مطابق روال عادی شروع به کار میکنه.))))))

آقا کاوشگر، بابت بذل توجهت خیلی ممنونم. @};-

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 12:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
من يه لوپه تخت با شيلد برچسپ الومينيوم اشپز خونه با مشخصات قطر بيروني45سانت و 18 دور سيم نمره 1 با روكش تفلون به اهم 8 دهم اهم و ظرفيتش رو نميدونم(سلف سنج ندارم ) ساختم كه نتايجش رو ميزارم لطفا نظر بدين (تستها همه تو خونه بوده) بعد بارون ميرم برا تست بيرون
لوپ تخت با حساسيت 19 و فركانس 201 و پهناي پالس140 و ديلي14(+28) و بازه انتگرال 42 و گراند 5 و سپيد 5و ايرون رجكت 17
3-ورق اهني 10 در10 85 تك بوق و 80 سنس كامل(در ايرون 17 حذف شد) احساس ميكنم اهن رو ضعيف ميگيره كه اگه اينجوريه عاليه به نظرم
پیوست:
New Folder.zip

با سلام
دوست عزیز نتایج تست شما به نظر من که خوبه
حالا طبق فرمایشات استاد حمید این تنظیماتو انجام بده ویه تست دیگه بگیر
فرکانس 270 پهنای پالس 170 ودیلی 20 و حساسیت 17 وانتگرال 42 وگراند خاموش
ماسفت و ای سی شما چیه؟

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 1:12pm
مدیر کل
مدیر کل

mahmood51 نوشته است:
آقا حمید سلام ، خسته نباشی. خدا قوت. بالاخره وقت کردم با استفاده ازسیمهای داخل یکی از کابلای معطل افتاده در وسایلم یه کویل کوچک 22 سانتی مخصوص کنترل سطحی محلی با سیگنال قوی مکشوفه با لوپ بزرگ بسازم.
مقاومت 0.8 اهم و اندوکتانس 280 میکرو هانری. اگرچه اعداد دیباگش جالب نشد ( 125،565،735) عدد تفکیکیش تا حدی کار میکنه (فقط طلارو35 میزنه و بقیه فلزاتو65 تا 99 میندازه) ولی راضی کنندست. تا اینجای کار که تونستم در همین شرایط منزل با ثبات خیلی خوب ازش برد نهایی 150 سانتی بگیرم. حذف آهنش معرکه کار میکنه. طوریکه در عدد 12 سینی بزرگ قطر 50 سانتو کامل حذف میکنه و تک بوقم نمیزنه در همون حال بدون افت قابل توجهی صفحه مسی 10در 10سانتو از نیم متری میزنه. آقا، دستت درد نکنه واقعاً ممنونم. :ymhug: اینو مطمئن شدم که اگر در ساخت کویلها کمی دقت بیشتری بکنیم بتونیم به توانهای بالا و باورنکردنی برسیم.
راستی مهندس جون قربونت نحوه دقیق پسورد دادنشو توضیحی میفرمایید؟ ممکنه محبت کنی این قسمت رو هم در فایل توضیحات اضافه کنی؟ بازم ممنوم.

خواهش میکنم. شما هم خسته نباشین.
البته ظرفیت 280 شاید کمی پایین باشه. ولی بهرحال مهم نتیجه و رضایت شماست! :D در خصوص رمز هم کاوشگر عزیز زحمتشو کشیدن. ایشالا در اینده فایل توضیحات رو هم باز آپدیت میکنم.

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 1:21pm
مدیر کل
مدیر کل

2840644 نوشته است:
سلام استاد حمید در مورد اعداد بنده لطفا نظرتون رو بدین ۳۰۰،۹۳۳،۹۴۴ ممنون میشم

نه این رنج اعداد هم درست نیست. مشخصا بنظر میاد شما مدار رو دستکاری کردین! ;) احتمالا عدد اول پایین بوده و خواستین تغییری بدین تا عدد اول درست بشه ولی غافل از اینکه عدد دوم و سوم هم خیلی مهم هستن! لذا مقاومتهای اطراف ایسی 357 نباید تغییری بکنن. چون کاملا محاسبه شده هستن. اگر هم عمدا این کار رو نکردین مطمئن باشین اشتباهی در اون قسمت رخ داده.

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 1:24pm
مدیر کل
مدیر کل

archilO نوشته است:
پیوست:
New Folder.zip

خسته نباشین. در تست های شما موارد مهمی وجود داره که خواهش میکنم همه دقت کنن.
در خصوص پهنای پالس باید توجه داشته باشین برای هر لوپی پهنای پالس از حدی کمتر منجر به افت برد محسوس میشه! من برای اکثر لوپها این میزان رو حداقل 150 براورد کردم. به همین دلیل عرض میکنم اگر مشکل ثبات روی زمین ندارین ؛ پهنای پالس رو هیچوقت کمتر از 150 نذارین تا برد بیشتری داشته باشین.
دیلی دستی 28 هم برای این لوپ زیاد جالب نیست. چون با لوپ 45 کماکان ممکنه اهداف کوچک بخصوص از نوع طلا بخواد سنس بشه و دیلی 28 باعث تضعیف محسوس طلای کوچک میشه. حداکثر دیلی دستی قابل توصیه برای چنین لوپی حدود 20 هست.
اسپید 5 هم تنظیم خوبی برای کاوش واقعی نیست! چون در این حالت نویز اثر خیلی بیشتری میذاره. تنظیم 4 رو بلحاظ ثبات بیشتر و در عین حال سرعت سنس قابل قبول خیلی بیشتر توصیه میکنم.
در مجموع نتایج تست شما خوب بودن و کمی جا برای بهتر شدن هم دارن.

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 1:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
2840644 نوشته است:
سلام استاد حمید در مورد اعداد بنده لطفا نظرتون رو بدین ۳۰۰،۹۳۳،۹۴۴ ممنون میشم

نه این رنج اعداد هم درست نیست. مشخصا بنظر میاد شما مدار رو دستکاری کردین! ;) احتمالا عدد اول پایین بوده و خواستین تغییری بدین تا عدد اول درست بشه ولی غافل از اینکه عدد دوم و سوم هم خیلی مهم هستن! لذا مقاومتهای اطراف ایسی 357 نباید تغییری بکنن. چون کاملا محاسبه شده هستن. اگر هم عمدا این کار رو نکردین مطمئن باشین اشتباهی در اون قسمت رخ داده.

درود بر شما حمیدجان بنده هیچ دستکاری در مدار نکردم و فقط از یک اپ امپ نظامی و ماسفت ۱۱nk100 استفاده کردم در ضمن چرا پهنای پالس رو در بالاترین مقدارشون قرار میدم پیغام high power میده و نمیشه با دستگاه کار کرد X_X

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 1:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تهم نوشته است:
archilO نوشته است:
پیوست:
New Folder.zip

با سلام
دوست عزیز نتایج تست شما به نظر من که خوبه
حالا طبق فرمایشات استاد حمید این تنظیماتو انجام بده ویه تست دیگه بگیر
فرکانس 270 پهنای پالس 170 ودیلی 20 و حساسیت 17 وانتگرال 42 وگراند خاموش
ماسفت و ای سی شما چیه؟

سلام تهم عزيز
حتما اين تنظيماتم اعمال ميكنم و نتيجه رو ميگم
اي سي از نوع اصلي
ماسفت هم 840
بازم ممنون

آخرین بار توسط archilO در شنبه 26 اردیبهشت1394 - 2:07pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 1:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
archilO نوشته است:
پیوست:
New Folder.zip

خسته نباشین. در تست های شما موارد مهمی وجود داره که خواهش میکنم همه دقت کنن.
در خصوص پهنای پالس باید توجه داشته باشین برای هر لوپی پهنای پالس از حدی کمتر منجر به افت برد محسوس میشه! من برای اکثر لوپها این میزان رو حداقل 150 براورد کردم. به همین دلیل عرض میکنم اگر مشکل ثبات روی زمین ندارین ؛ پهنای پالس رو هیچوقت کمتر از 150 نذارین تا برد بیشتری داشته باشین.
دیلی دستی 28 هم برای این لوپ زیاد جالب نیست. چون با لوپ 45 کماکان ممکنه اهداف کوچک بخصوص از نوع طلا بخواد سنس بشه و دیلی 28 باعث تضعیف محسوس طلای کوچک میشه. حداکثر دیلی دستی قابل توصیه برای چنین لوپی حدود 20 هست.
اسپید 5 هم تنظیم خوبی برای کاوش واقعی نیست! چون در این حالت نویز اثر خیلی بیشتری میذاره. تنظیم 4 رو بلحاظ ثبات بیشتر و در عین حال سرعت سنس قابل قبول خیلی بیشتر توصیه میکنم.
در مجموع نتایج تست شما خوب بودن و کمی جا برای بهتر شدن هم دارن.

سلام و خسته نباشيد خدمت استاد حميد عزيز
بله استاد مواردي رو كه گفتين حتما اعمال ميكنم و نتيجه رو دوباره مينويسم
در مورد ديلي بالاتر و پاپپن تر از اين شماره افت برد داشتم ولي باز مورد بررسي قرار ميدم
در مورد پهناي پالس هم در پهناي 160 نويز زياد بود (كه شايد اسپيد بالا باعث اين امر باشه)و در اين شماره هم نويز نداشتم هم برد مدار خوب بود به اين خاطر حداقل گذاشتم تا در كاووش هم حساسيت به زمين كمتر بشه و باز اسپيد رو كم ميكنم و تست ميكنم
ممنون از توجهتون

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 2:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 883 , 884 , 885 , 886 , 887 , 888 , 889 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 401 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure