انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 7:02pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 886 , 887 , 888 , 889 , 890 , 891 , 892 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من بنده از لوله ۱ اینچ اذین برای دسته استفاده کردم که در ۲ قسمت به فاصله دلخواه میتونید اونو ببرید بعد به وسیله اتصالات لوله های اب پلاستیکی ۱ اینچ اون ۳ تکه رو بهم متصل کردم خیلی محکم و سبکه در ضمن زمانی که از اتصالات استفاده میکنید ته اتصالات رو با اره اهن بر ببرید تا لوله داخلش بره بعد سر لوله رو کمی حرارت بدید تا نرم بشه و بعد اونو روی یه سطح صافی فشار بدین تا مثل واشر پهن بشه تا مهره اتصال از لوله دیگه بیرون نیاد به همین صورت میتونید بقیه رو هخ انجام بدین واقعا عالیه اگر بشه براتون عکس میذارم

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 9:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید من لوپ 60سانت عنکبوتی داشتم با سیم لاکی که دستگاه دیلی 27 رو شناسایی میکرد و عدد اول بزور 235 میشد همون لوپ رو با18دور سیم افشان 1*1بپیچیدم با دیلی 18 شناسایی و اعداد بترتیب 754 656 305 شدند و با دیلی 16 عدد اول 267 میشه و حذف اهن روی عدد 19بدرستی انجام میشه.نظر مهندس عزیز چیه؟؟و مهندس جان برای کاوش دیلی18خوبه یا 16؟؟؟؟؟؟؟ :x :x :x :x

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 9:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
nemoneh lop takht man ke ba das!tgahe sakhte khodam pichidam

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

قسمت !

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 9:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

1 ohm
1mm laki
352mh
18 dor !
lope 50

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

قسمت !

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 9:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohandese aziz
az alman yeki az dostanam 50m sim litz avordeh baram ! 1mm
mishe baraye medare shoma ba litz pichid?

قسمت !

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 9:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

2840644 نوشته است:
دوستان یه پیشنهاد میتونید با استفاده از سلکتور هر تعداد با هر شماره ماسفت که میخواهید روی مدار قرار بدین و دیگه نیاز به جابجایی اونا نباشه دوتا پایه رو مشترکا به همه متصل کنید و پایه سوم رو به کلید سلکتور متصل کنید و پایه وسط سلکتور رو به پایه سوم روی برد متصل کنید در اینصورت هر زمان نیاز به تفکیک داشتید میتونید از ماسفتهایی که دقت تفکیک دارن استفاده کنید و هر زمانی که نیاز به برد بیشتر داشتید میتونید از ماسفتهای دیگر استفاده کنید اینم ایده جدید

doste golam ein raveshe khobi nist !
shoma mitonid az raveshe behtary bahre begirid !
badan ax mizaram

قسمت !

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 9:37pm
مدیر کل
مدیر کل

systembbp نوشته است:
حمید نوشته است:
در خصوص تنظیم بازه انتگرال هم این رو عرض کنم که دوستان بهتره از همون تنظیم 42 استفاده کنن. چون بدلایل مختلف 42 جواب خوبی میده. کم کردنش سبب افت برد میشه و به همین لحاظ هست که ممکنه دوستان احساس کنن ثبات بهتری داره که این هم کاملا طبیعی هست و بهتره با کاهش درجه حساسیت این ثبات ایجاد بشه.
تنها نکته جدید برای دوستانی هست که احیانا با حساسیت 19 موفق به کار روی زمین میشن! در این صورت افزایش بازه انتگرال میتونه افزایش برد محسوسی داشته باشه. لذا بنده استفاده از حساسیت 20 رو بدلایل مختلف توصیه نمیکنم و به جاش دوستان میتونن از حساسیت 19 توام با افزایش بازه انتگرال برای دستیابی به حداکثر برد روی زمین هایی که شرایط مناسب دارن استفاده کنن.

مهندس جان انتگرال رو فرموده بودید هر چی بالاتر باشه حساسیت به طلا کمتر میشه.مناسبترین عدید به نظر شما همون 42 باید باشه؟

بنده هیچوقت چنین چیزی نگفتم چون با اصول طراحی مدار در تناقضه! چیزی که شما میفرمایین مربوط به تنظیم دیلی میشه نه بازه انتگرال. بازه انتگرال هر چه بیشتر باشه حساسیت به همه فلزات افزایش پیدا میکنه و البته بی ثباتی و تاثیر نویز هم بیشتر میشه.

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 9:41pm
مدیر کل
مدیر کل

saeed.jo نوشته است:
مهندس حمید من لوپ 60سانت عنکبوتی داشتم با سیم لاکی که دستگاه دیلی 27 رو شناسایی میکرد و عدد اول بزور 235 میشد همون لوپ رو با18دور سیم افشان 1*1بپیچیدم با دیلی 18 شناسایی و اعداد بترتیب 754 656 305 شدند و با دیلی 16 عدد اول 267 میشه و حذف اهن روی عدد 19بدرستی انجام میشه.نظر مهندس عزیز چیه؟؟و مهندس جان برای کاوش دیلی18خوبه یا 16؟؟؟؟؟؟؟ :x :x :x :x

خسته نباشین.
لوپ دوم شما طبیعتا بهتره. ولی چون سایز لوپ کمی بزرگه دیلی پایین زیاد اهمیتی نداره. هر دو قابل استفاده هستن. ولی لوپ اول به دیلی دستی کمتری نیاز داره در حالیکه لوپ دوم باید دیلی دستی بیشتری داشته باشه تا ثبات بالاتری فراهم کنه.

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 9:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

m.aliyavary نوشته است:
سلام به دوستان گل... @};-
یه برنامه یا یه جدولی میخواستم که از روی اون لوپ معمولی رو بپیچم...
با سیم لاکی.....خیلی احتیاج دارم....
پیشاپیش تشکر از راهنماییتون...

دوستان یه راهنمایی نمیکنند؟البته منظورم بجز اقا حمید بود...چون ایشون شب و روز دارن به تک تک سوالات جواب میدن .من دیگه خجالت میکشم از ایشون سوال کنم.
البته حمل بر بی ادبی نباشه ها....دوستان و اساتید هم هستند که کمک میکنند و من از تک تکشون تشکر میکنم.

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 10:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

m.aliyavary نوشته است:
m.aliyavary نوشته است:
سلام به دوستان گل... @};-
یه برنامه یا یه جدولی میخواستم که از روی اون لوپ معمولی رو بپیچم...
با سیم لاکی.....خیلی احتیاج دارم....
پیشاپیش تشکر از راهنماییتون...

دوستان یه راهنمایی نمیکنند؟البته منظورم بجز اقا حمید بود...چون ایشون شب و روز دارن به تک تک سوالات جواب میدن .من دیگه خجالت میکشم از ایشون سوال کنم.
البته حمل بر بی ادبی نباشه ها....دوستان و اساتید هم هستند که کمک میکنند و من از تک تکشون تشکر میکنم.

دوست عزیز برای چه سایزی

شنبه 26 اردیبهشت1394 - 10:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 886 , 887 , 888 , 889 , 890 , 891 , 892 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 391 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure