انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 14 آبان1403 - 10:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 898 , 899 , 900 , 901 , 902 , 903 , 904 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

talar نوشته است:
دوستان تا حالا چندين بار بابت اپديت هاي جديد ميكرو رو پروگرام كردن.حالا يه بار هم بابت تست و قلق گيري و .... بيشتر پروگرام كنن

مثل اینکه شما متوجه عرایض این دوستمون نشدید! همه مثل شما به قطعات دسترسی ندارند برنامه ریزی مجدد براشون سخته مخصوصا تو روستاها که یه پیچ و مهره به زور گیر میاد تو همون شهرشم همه چیز گیر نمیاد من تو شیراز به این بزرگی برای پیدا کردن سوکت مادگی شارژر باتری توکار همه شهر گشتم فقط یه مغازه اون سوکت داشت!

سه شنبه 28 اردیبهشت1394 - 1:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

talar نوشته است:
عزيز جون مگه هر شب ميخواي بري كاوش كه ميگي هزار تاش كن.خوب يه دفه بگو حالت دمو رو برار..همين جوريشم دارن بعضي ها سو استفاذه ميكنن.چه برسه به اينكه هزار تا بشه.اصلا شايد نكنه بخواي ....:-?

به هر حال تجربه اینو ثابت کرده ما چه بخواهیم یا چه نخواهیم همیشه پای افراد سود جو برای هر مداری فلزیابی بوده هست و خواهد بود حتی اگه عدد دمو 1 هم باشه چنیین افرادی، سود جویی خودشونو می کنند و این وسط فقط افراد استفاده کنند ه دچار درد سر زیان و مخاطرات ناگوار بعد از آن می شوند ولی اگه عدد دمو بیشتر باشه سود جویی های حاشیه ای خیلی کمتر میشه

سه شنبه 28 اردیبهشت1394 - 1:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

به هر حال از هر لحاظ عدد دموی 1000 عدد بسیار مناسب و معقولیه برای یک فلزیابی چنین پیشرفته چون افراد استفاده کننده فقط تا یکی دو ماه از سر ذوق و خوشحالی باور کن روزی 30-40 بار با دستگاه ور میرن تا خوب باهاش الف بشن و از چنین امکاناتی لذت ببرن و باعث میشن دمو زودی فعال و از سیستم نا امید میشن امیدوارم دانشمند حمید عزیز و گرامی که خدا خوشبخت هر دو عالم قرارشون بده در نسخه جدید عدد دمو رو 1000 تا بکنه تا باعث اجر و ثواب بیشتر بیشتر شون بشه :YMPEACE: :-*

سه شنبه 28 اردیبهشت1394 - 1:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

موافقم

سه شنبه 28 اردیبهشت1394 - 1:39am
مدیر کل
مدیر کل

yahooo نوشته است:
با سلام .مهندس قطعات را دور و بر 357 را همه را عوض کردم .
یک چیز عجیب و غریب دیگه !!!!!!!! در مدار اول وقتی پهنای پالس زیاد بشه عدد اول هم زیاد میشه ولی در مدار دوم برعکس !! وقتی پهنای پالس زیاد بشه عدد اول کم میشه !!!! حالا نمیدانم مدار دوستان با افزایش پهنای پالس عدد اول زیاد میشه یا کم میشه !

اعداد مدار اول در پالس 100 >>>>> 819-748-367
اعداد مدار اول در پالس 160 >>>>> 808-743-403
.........................................................................
اعداد مدار دوم در پالس 100 >>>>>786-660-284
اعداد مدار دوم در پالس 160 >>>>>742-590-260
(توضیح اینکه ای سی 357 و ماسفت و لوپ در هر دو مدار مشترک هستند )
فکر کنم مال نو بودن مدار هم باشه که اعداد هر دو یکی نیست :D یک مقدار کار کنه قطعات گرم بشه احتمال داره بهتر بشه :D حذف اهن هم بدرستی کار میکنه ولی برد مدار اول را نداره( در دو متر 10 سانت کمتر میزنه )
شرمنده ایا اعداد مدار دوم در رنج درست قرار دارند ؟

خسته نباشین.
مساله عجیبی نیست و طبیعی هست. چون دستگاه دیلی رو با دقت 2 میکرو ثانیه پیدا میکنه و وضعیت عدد اول بطور دقیق به این نکته هم بستگی داره که دیلی واقعی در کجای فاصله بین این 2 میکرو ثانیه هست! متاسفانه اندازه گیری دیلی دقیق تر از این هم دیگه ممکن نبود. لذا بنده از روش دیگری مخصوص قسمت حذف آهن استفاده کردم که تغییرات عدد اول در اثر این موضوع رو محاسبه میکنه و در نهایت نیاز نیست شما به تنظیمی دست بزنین. کلا عدد اول فقط محدودش اهمیت داره نه مقدار دقیقش.
نکته دیگه هم این هست که بسته به لوپ و ماسفت مورد استفاده ؛ هر چه پهنای پالس بالاتر بره باید میزان دیلی اتوماتیک هم اندکی بیشتر بشه. اما این افزایش فقط تا پهنای پالس خاصی اتفاق میفته و از اون به بعد تقریبا افزایش دیلی نداریم.

سه شنبه 28 اردیبهشت1394 - 2:30am
مدیر کل
مدیر کل

mehran1545a نوشته است:
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
فقط دانشمند حمید عزیز جسارت نباشه اگه امکانش هست در نسخه جدید عدد دمو رو 1000 تا بکن که دستگا حداقل تا 3-4 ماه کار کنه بعد دمو فعال بشه چون 99 درصد افراد از الکترونیک سر در نمیارن و تو روستا زندگی می کنن تا می خواهن آموزش با دستگاه رو یاد بگیرن دمو فعال میشه و می افتن تو کلی خرج کرایه راه و اومدن به شهر و مجبور میشن به بعضی افراد سود جو مبالغ هنگفتی بدن تا دستگاه دوباره پروگرم بشه ولی اگه دمو 1000 باشه عالی میشه چون حداقل میشه همراه با آموزش و یادیگری و و کاوشگری چنین سیستم پیشرفته و بی نظیری تا 3-4 ماه با خیال راحت کار کرد و پرگرام مجدد بعد از این مدت برای این چنین افراد نیازمندی دیگه راضی کننده و قابل قبول است و کلی دعای خیر و طلب اجر دنیوی و اخروی هم نثار وجود مبارک و نابغه شما می کنند @};- :x :YMPRAY:

منم با این نظر موافقم و منم میخواستم همین درخواست از مهندس حمید بکنم که عدد دمو افزایش پیدا کنه چون تا دستگاه راه اندازی بشه و هر دفعه بخوایم اتصالات هدفون" بلندگو" تست لوپ عنکبوتی" لوپ 1متری و غیره چک کنید حداقل 50 بار دستگاه خاموش و روشن میشه این تا اینجا" حالا برای تست زیر خاک با انواع فلزات و پیدا کردن اعداد مناسب برای تنظیمات و بدست آوردن قلق کار با دستگاه دیگه چیزی تهش نمیمونه تازه باید فکر یه میکرو و برنامه ریزی دیگه باشیم

ضمن تشکر از لطف mnbvcxzaqwsx عزیز البته باید عرض کنم فعلا شاید فقط یک نسخه جزئی طی چند روز آینده داشته باشیم. وگرنه از نظر من کار مهم دیگری برای انجام دادن نیست و حقیقتش بنده هم دیگه زیاد برای ادامه کار انرژی خوبی ندارم که دلیلیش یکی پیاده شدن تقریبا همه مواردی هست که در دستور کار بوده و همینطور برخی حواشی بی پایان کارهای ما در فلزجو که احتمالا بنده رو به خروج از دنیای فلزیابی در آینده نزدیک هدایت خواهد کرد!
در خصوص تعداد دفعات روشن و خاموش رقم 300 از نظر من کاملا مناسب هست و در واقع بنده ارقام مختلفی رو تست کردم. دو نکته هست که باید بهش توجه کنین. اول اینکه با همون رقم 500 قبلی سوء استفاده های متعددی رخ داد که بنده رو وادار به بررسی مجدد رقم محدودیت استفاده کرد و نهایتا به عدد 300 رسیدیم و اکثریت قریب به اتفاق دوستان هم پذیرفتن. نکته دوم و قابل توجه دوستان اینکه کلا هیچ نسخه ای غیر همین حالت دمو حتی برای بنده هم وجود نداره! یعنی خودم هم از همین نسخه با محدودیت 300 بار استفاده میکنم و چون این محدودیت بصورت رمز و فرمول در جاهای مختلف برنامه پیاده شده حتی برای من هم ساده نیست که برای خودم عددش رو عوض کنم. لذا چیزی رو استفاده میکنم که شما استفاده میکنین و علیرغم تستهای بسیار زیاد مشکلی هم نداشتم.
حالا تستهای اولیه درسته زمان بیشتری میبره و دفعات زیادی دستگاه خاموش و روشن میشه ولی فراموش نکنین اکثر این تستها در منزل هست و براحتی میکرو مجدد پروگرام میشه. تحت شرایط واقعی که به دستگاه آشنا تر شدین و ایشالا برای کاوش تشریف بردین ؛ در هر نوبت کاوش فکر نمیکنم حتی لازم باشه دستگاه 10 بار خاموش و روشن بشه! پس در نظر گرفتن رقم 300 حداقل برای 30 بار کاوش کاملا کفایت میکنه. خدا وکیلی در کل تاریخ وجود این انجمن بنده ندیدم و نشنیدم بخصوص دوستانی که مدار میسازن 30 بار کاوش رفته باشن که حالا شما دنبال دفعات بیشتر هم هستین! :D

سه شنبه 28 اردیبهشت1394 - 2:46am
مدیر کل
مدیر کل

mehran1545a نوشته است:
talar نوشته است:
دوستان تا حالا چندين بار بابت اپديت هاي جديد ميكرو رو پروگرام كردن.حالا يه بار هم بابت تست و قلق گيري و .... بيشتر پروگرام كنن

مثل اینکه شما متوجه عرایض این دوستمون نشدید! همه مثل شما به قطعات دسترسی ندارند برنامه ریزی مجدد براشون سخته مخصوصا تو روستاها که یه پیچ و مهره به زور گیر میاد تو همون شهرشم همه چیز گیر نمیاد من تو شیراز به این بزرگی برای پیدا کردن سوکت مادگی شارژر باتری توکار همه شهر گشتم فقط یه مغازه اون سوکت داشت!

مهران جان توجه کنین از روز اول عرض کردم ؛ ساخت این مدار یا حتی تهیه کردنش از طریق دیگران بدون تهیه پروگرامر بی معنی هست! چون علاوه بر مساله محدودیت استفاده ؛ مساله آپدیت به نسخه جدید هم وجود داره و همیشه صرفا نسخه آخر مورد تایید و پشتیبانی من هست. پروگرامر در مقایسه با قیمت ساخت کل دستگاه شاید یک دهم قیمت داره و نسبت به برخی قطعات استفاده شده هم متداول تر هست. اتصالش به کامپیوتر و انجام عمل ساده پروگرام هم یک مساله پیش پا افتاده تلقی میشه که فقط شاید در بار اول برای بعضیها چیز جدیدی باشه.

سه شنبه 28 اردیبهشت1394 - 2:51am
مدیر کل
مدیر کل

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
به هر حال تجربه اینو ثابت کرده ما چه بخواهیم یا چه نخواهیم همیشه پای افراد سود جو برای هر مداری فلزیابی بوده هست و خواهد بود حتی اگه عدد دمو 1 هم باشه چنیین افرادی، سود جویی خودشونو می کنند و این وسط فقط افراد استفاده کنند ه دچار درد سر زیان و مخاطرات ناگوار بعد از آن می شوند ولی اگه عدد دمو بیشتر باشه سود جویی های حاشیه ای خیلی کمتر میشه

بله درسته. از روز اول هم بنده این پروژه رو با وجود داشتن تجربیات قبلی در برخورد با سودجویان آغاز کردم! ولی دلیل نمیشه ما از تمهیداتی که میتونیم در نظر بگیریم صرفنظر کنیم. چون براحتی با در نظر گرفتن همین چند مساله ساده میزان سوء استفاده و سودجویی به میزان بسیار قابل ملاحظه ای کاهش پیدا کرده. خب هدف ما هم همین هست که هر چند نمیشه بطور کلی جلو سودجویان رو گرفت ولی در عوض این مسائل رو خیلی محدود تر کنیم و کار این افراد رو هم بسیار سخت تر.
در مورد عدد 1 بار یا امثال اون هم اصلا موافق نیستم چون اگر رقم محدودیت از حدی کمتر باشه دیگه این طرح قابل استفاده نخواهد بود! اون کسی هم که بخواد از عدد 1 سوء استفاده کنه عملا باید قفل داخلی برنامه رو بشکنه که بعید میدونم چنین کسی اصلا وجود داشته باشه. بخصوص که اطلاع دارم خیلیها تلاش کردن و موفق نشدن و طبیعی هم هست چون سیستم رمز نگاری خاصی در این مورد استفاده شده و حتی خود من هم از طریق فایل هگز نمیتونم از محدودیت گذاشته شده عبور کنم.

سه شنبه 28 اردیبهشت1394 - 2:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام میدونم همه اعضای سایت استاد بنده هستند اگه این عکسها در حد مبتدی هست منو ببخشید

طرز قرار دادن صحیح آی سی LF357H فلزی به جای LF357N معمولی .

ردیف و شماره پایه های هر دو در سایت دیتاشیت

بهترین روش قرار دادن هیت سینگ (حرارت گیر ) برای رگولاتور 12 ولت .( البته از نظر بنده )

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 9:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ازدوستان اگه کسی خواست دستگاهم رو با قيمت مناسب ميدم بهش آخه دمو هستش و نميشه ساخت و فروختش حالا اگه 10000تا محدوديت بود ميشد يه کاريش کرد

خدايا مددی کن

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 9:46am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 898 , 899 , 900 , 901 , 902 , 903 , 904 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , hadi07 و 151 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure