انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 14 آبان1403 - 10:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 899 , 900 , 901 , 902 , 903 , 904 , 905 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان خسته شدم از کاووش و حفاری و اينکه ديگه توبه کردم و از امروز ديگه از اين کار ميکشم کنار دوستان خداحافظ

خدايا مددی کن

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 9:57am
کاربر فعال
کاربر فعال

غضنفر نوشته است:
دوستان خسته شدم از کاووش و حفاری و اينکه ديگه توبه کردم و از امروز ديگه از اين کار ميکشم کنار دوستان خداحافظ

نه نه ...کجا میرید....
وجود شما ارزشمنده واسه ما...

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 10:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس عزیز : چند نکته اگر طبیعی نیست لطفا راهنمایی کنید:

1- در پهنای پالس بالاتر 280 مدار بالانس نمیشه و مدام عدد منفی نشون میده.
2- وقتی پهنای پالس را کم و زیاد می کنی و بعد برمیگردی به همان پهنای پالسی که برد خوبی داشتی ، دیگه ان برد خوب را نداری و باید چند دقیقه صبر کنی تا دوباره به حالت اول برگردد.
3- ایا وقتی iron reject فعال باشه روی برد مدار هم تاثیر داره ؟
4- بعضی وقتها خصوصا کلید سمت چپ و راست هنگ میکنه و خوب کار نمی کنه البته کلید را هم عوض کردم باز هم چنین مشکلی توی دو مدار وجود داره. با پیچ گوشتی از پشت کلید به هم اتصال میدادم باز هم کار نمی کرد. و مثل اینکه عیب از کلید نبود.
با سپاس و تشکر

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 10:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
mehran1545a نوشته است:
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
فقط دانشمند حمید عزیز جسارت نباشه اگه امکانش هست در نسخه جدید عدد دمو رو 1000 تا بکن که دستگا حداقل تا 3-4 ماه کار کنه بعد دمو فعال بشه چون 99 درصد افراد از الکترونیک سر در نمیارن و تو روستا زندگی می کنن تا می خواهن آموزش با دستگاه رو یاد بگیرن دمو فعال میشه و می افتن تو کلی خرج کرایه راه و اومدن به شهر و مجبور میشن به بعضی افراد سود جو مبالغ هنگفتی بدن تا دستگاه دوباره پروگرم بشه ولی اگه دمو 1000 باشه عالی میشه چون حداقل میشه همراه با آموزش و یادیگری و و کاوشگری چنین سیستم پیشرفته و بی نظیری تا 3-4 ماه با خیال راحت کار کرد و پرگرام مجدد بعد از این مدت برای این چنین افراد نیازمندی دیگه راضی کننده و قابل قبول است و کلی دعای خیر و طلب اجر دنیوی و اخروی هم نثار وجود مبارک و نابغه شما می کنند @};- :x :YMPRAY:

منم با این نظر موافقم و منم میخواستم همین درخواست از مهندس حمید بکنم که عدد دمو افزایش پیدا کنه چون تا دستگاه راه اندازی بشه و هر دفعه بخوایم اتصالات هدفون" بلندگو" تست لوپ عنکبوتی" لوپ 1متری و غیره چک کنید حداقل 50 بار دستگاه خاموش و روشن میشه این تا اینجا" حالا برای تست زیر خاک با انواع فلزات و پیدا کردن اعداد مناسب برای تنظیمات و بدست آوردن قلق کار با دستگاه دیگه چیزی تهش نمیمونه تازه باید فکر یه میکرو و برنامه ریزی دیگه باشیم

ضمن تشکر از لطف mnbvcxzaqwsx عزیز البته باید عرض کنم فعلا شاید فقط یک نسخه جزئی طی چند روز آینده داشته باشیم. وگرنه از نظر من کار مهم دیگری برای انجام دادن نیست و حقیقتش بنده هم دیگه زیاد برای ادامه کار انرژی خوبی ندارم که دلیلیش یکی پیاده شدن تقریبا همه مواردی هست که در دستور کار بوده و همینطور برخی حواشی بی پایان کارهای ما در فلزجو که احتمالا بنده رو به خروج از دنیای فلزیابی در آینده نزدیک هدایت خواهد کرد!
در خصوص تعداد دفعات روشن و خاموش رقم 300 از نظر من کاملا مناسب هست و در واقع بنده ارقام مختلفی رو تست کردم. دو نکته هست که باید بهش توجه کنین. اول اینکه با همون رقم 500 قبلی سوء استفاده های متعددی رخ داد که بنده رو وادار به بررسی مجدد رقم محدودیت استفاده کرد و نهایتا به عدد 300 رسیدیم و اکثریت قریب به اتفاق دوستان هم پذیرفتن. نکته دوم و قابل توجه دوستان اینکه کلا هیچ نسخه ای غیر همین حالت دمو حتی برای بنده هم وجود نداره! یعنی خودم هم از همین نسخه با محدودیت 300 بار استفاده میکنم و چون این محدودیت بصورت رمز و فرمول در جاهای مختلف برنامه پیاده شده حتی برای من هم ساده نیست که برای خودم عددش رو عوض کنم. لذا چیزی رو استفاده میکنم که شما استفاده میکنین و علیرغم تستهای بسیار زیاد مشکلی هم نداشتم.
حالا تستهای اولیه درسته زمان بیشتری میبره و دفعات زیادی دستگاه خاموش و روشن میشه ولی فراموش نکنین اکثر این تستها در منزل هست و براحتی میکرو مجدد پروگرام میشه. تحت شرایط واقعی که به دستگاه آشنا تر شدین و ایشالا برای کاوش تشریف بردین ؛ در هر نوبت کاوش فکر نمیکنم حتی لازم باشه دستگاه 10 بار خاموش و روشن بشه! پس در نظر گرفتن رقم 300 حداقل برای 30 بار کاوش کاملا کفایت میکنه. خدا وکیلی در کل تاریخ وجود این انجمن بنده ندیدم و نشنیدم بخصوص دوستانی که مدار میسازن 30 بار کاوش رفته باشن که حالا شما دنبال دفعات بیشتر هم هستین! :D

حرف شما اتمام حجت است و قابل قبول دانشمند حمید عزیز باور کنید هر وقت پست های شما رو میبینم خیلی دلگرم میشم و به حضور شما در انجمن عادت کرده ام چنین انجمن مفید و پر بار علمی حیف است که حضور شما در اون غایب باشه امیدوارم هیچ وقت این کارو نکنید شما مایه دلگرمی و دل خوشی بچه های انجمن هستین به جد میگم این انجمن بدون حضور شما معنا نداره و شما مغز متفکر و دانشمند این مملکت هستین به وجود شما افتخار می کنم موفق و سربلند باشید @};- ~O)

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 11:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
غضنفر نوشته است:
ازدوستان اگه کسی خواست دستگاهم رو با قيمت مناسب ميدم بهش آخه دمو هستش و نميشه ساخت و فروختش حالا اگه 10000تا محدوديت بود ميشد يه کاريش کرد

البته از جنابعالی و امثالهم جز این هم انتظاری نمیرفت.اون از بقول خودتون دایی گرامیتون جناب آرش خان که سوابق درخشانشون در این زمینه بر کسی پوشیده نیست که حتی از پس مونتاژ ساده ترین مدارات بر نمیومد الآن هم مدتیه که با آیدی جدیدی در همین تاپیک داره کمافی السابق گیج میزنه و تا به امروز که ماه هاست از استارت این پروژه توسط مهندس حمید میگذره هنوز هم نتونسته مدار به این ساده ای را درست درمون مونتاژ کنه این هم از شما که در نهایت چهره واقعی خودتون رو نمایان کردید و جواب " دستت درد نکنه " جانانه ای به زحمات شبانه روزی آقاحمید دادین.واژه "عرض کردن" و "بلکن " هم که معلومه در ایل و تبار شما موروثی هست.

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 11:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام دوستان
برد دستگاهم پایین بود ماسفت 840 را عوض کردم هم اعداد سه گانهاش پایین تر آمده و هم مدام بوق می زنه و سنس داره
چند تا ماسفت 840عوض کردم ام هنوز درست نشده و همش سنس داره به نظر دوستان مشکلم از کجاست؟
البته به این فکر افتادم یک فیبر جدید بزنم چون دیگه خستم کرده
ممنون می شوم کسی کمک کند

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 12:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس حمید عزیز من هم این درخواست رو دارم که اگر امکان داره تعداد دفعات خاموش و روشن رو همون400تا بزارید .دوستان درست میگن تا بخوای لوپ ها رو تست کنی و تنظیمات بیاد دستت و کار با دستگاه و قلق هاش بیاد دستت حدود 200-300 بار باید خاموش و روش کنی همون400 تا 450 تا بزارید خیلی خوب میشه.

خداوند واسه این فروشندگان بی انصاف فلزیاب ها نسازه که باعث اینجور مشکلاتی میشند...خداااا

زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 12:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

به خدا من تو هفته شاید دو سه بار میرم کاوش از ترس مثلاً فاصله های این کوه تا اون کوه دستگاه رو خاموش نمیکنم میترسم تعداد دفعات زود تموم بشه. فکر کن من میرم کاوش نهایتش 2یا3 بار سیستم رو خاموش و روشن کنم و این باعث میشه شارژ باطری زود تموم بشه.

زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 12:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Linkon نوشته است:
به خدا من تو هفته شاید دو سه بار میرم کاوش از ترس مثلاً فاصله های این کوه تا اون کوه دستگاه رو خاموش نمیکنم میترسم تعداد دفعات زود تموم بشه. فکر کن من میرم کاوش نهایتش 2یا3 بار سیستم رو خاموش و روشن کنم و این باعث میشه شارژ باطری زود تموم بشه.

خسته نباشی میشه تستهای واقعی کاوشهاتو بگی استفاده کنیم ~O)

چون دوستان ظاهرن زیاد میرن کاوش ولی کسی نتیجه کاوشهای فراوانشو بیان نمیکنه چرا @-)

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 12:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان فکر میکنم این شاهکار مهندس حمید باید دارای یک باکس خوب و برازنده ی مدار باشه . که بنده از این باکس و چیدمان کلید و چاپ زیبا بهره جستم .
در قلب این باکس کوچیک و زیبا مدار مهندس و 5 سل باطری لیتیومی سبک و پر انرژی قرار داره .
اگر باکس و چیدمان کلیدها حرفه ای ساخته بشه حس خوبی به کاوشگران دست میده و باید اعتراف کنم که مدار مهندس لیاقت باکسها و طرحهای بسیار بهتر از اینو داره . تقدیم به دوستان.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

آخرین بار توسط hoshyar191 در سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 1:56pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 1:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 899 , 900 , 901 , 902 , 903 , 904 , 905 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , hadi07 و 156 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure