انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 23 آبان1403 - 10:07am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

داوود جان اگه از بالا پایه ها رو ارایش دادی درسته یه چک کن ببین ولتاژ 9 رو رو پایه 7 ایسی 709 داری ؟ بعد اون خازن 3.3 میکرو قبل 709 رو هم قطبش رو درست زدی؟

دوشنبه 4 فروردین1393 - 11:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
اقا ناصر گزارش کار امروز رو میدم ما امروز قطعات ترانسیستور قدرت و 2n5401 و 2n3638 و خازن c3 و تمام ایسی ها رو از مدار اصلی اقای هدایتی بیرون اوردیم به مدار جدید که ساختیم نصب کردیم ولی مدار روشن شد داغ کردن قطعه نداشت ولوم تون کار میکرد فقط ولوم ست کار نمیکرد و سنس هم نداشتیم

فكر ميكنم دوروبر4013 مورد داشته باشين يعني شما الان فلزياب اصلي دم دستتونه ونميتونين فيبر آقا مهدي را باهاش چك كنين
والا چي بگم :-? يا اينكه خودتون نميخواين مدار ساخته بشه يا اينكه كم كاري ميكنين الان 3 هفته هست هنوز كسي نتونسته يه مدار رو راه بندازه اونوقت ميخواين mdl و لورنز كپي كنين :(( :((
در مدار sx500 يادمه من خودم اولين بار مونتاژ كردم وجواب گرفتم وبه آقاي كرمي اطلاع دادم وبه دوستان هم گفتم بسازند
يه جاي كارتون ايراد داره عزيز دلم :D ;) ;) ;)

دوشنبه 4 فروردین1393 - 11:29pm

میخواهید این مدار رو درست کنید که چی براتون بزنه . خوب اساس همه اینا یکی هست دیکه . بابا ما که داشتیم دوایی برای درد ما درمان نکرد :D

دوشنبه 4 فروردین1393 - 11:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
در ضمن من ترانسیستور bu508 رو به مدار اصلی اقای هدایتی زدم سنس نداشت یعنی رو این مدار این ترانسیستور جواب نمیده

من روي sx500 زدم جواب داد البته مال من BU508A بود نميدونم مال شماحرف A داره يا نه :-?

دوشنبه 4 فروردین1393 - 11:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت همه دوستان :ymhug: اول از همه یه تذکر مجدد میدم دوستانی که مدار رو ساختن و سنس نمیکنه یکم دس نگه دارند و الکی قطعه عوض نکنن مشکل مدار پیدا میشه به زودی من و اقای asadof امروز از صبح وقتمون رو گذاشتیم روی مدار #:-s و مدار جدید رو مونتاژ کردیم و بدون هیچ اتصالی و یا ترکیدن قطعه ای مدار روشن شد وصدای تق تق از بلندگو شنیده میشد نه خازنی ترکید نه قطعه ای داغ کرد همه چیز در حالت عادی بود و میتر هم حرکت میکرد و مدار نشان دهنده ولتاژ هم کار میکرد ولی سنس نداشتیم ولوم تون با 1 دور و نیم چرخوندن کار میکرد و عقربه میتر به ته میچسبید که این حالت درست نبود باید رو 2 دور و نیم میتر حرکت میکرد و ولوم ست هم کار نمیکرد کارهای که من و اقای asadof روی مدار انجام دادیم این بود که اول ترانزیستور bu508 رو انداختیم روی دستگاه اصلی tl12000 که سنس نمیکرد و دوباره bu 48 a رو انداختیم روی مدار باز سنس نمیکرد و دوباره ترانزیستور خود مدار اصلی رو که خط خورده بود رو انداختیم رو مدار مدار جواب داد هر دو ولوم بکار افتاد و سنس کرد بعد متوجه شدیم که ترانزیستور قدرت bu 508 نیستش و بعد مدار اصلی که دست خودم بود رو دادم به اقای asadof تا امشب روش کار کنن و با فیبر جدیدی که اقا مهدی و دوستان زحمت کشیدن تهیه کردن مقایسه کنن تا مشکل پیدا بشه مشکل اول ما اینه که ای سی 4013 کار نمیکنه چون اگه کار میکرد ولوم ست باید کار میکرد مشکل دوم اینه که باید این ترانزیستور قدرت مقدار دقیقش مشخص بشه و مشکل سوم اینه که یه مقاومت یا یه خازن تو مدار مقدارش اشتباه شده که امشب اقای asadof دارن دقیق چک میکنن باور کنید از ساعت 4 من و اقای asadof یکسره داشتیم رو مدار کار میکردیم از تمام عید و بازدید هامون زدیم تا مدار راه بیوفته من امید دارم زیاد طول نمیکشه تا مدار راه بیوفته فقط خواهش میکنم از دوستان رو مدار هاشون کار نکنن تا مدار من راه بیوفته اقا داود هم میتونن کار کنن رو مدارشون چون اقا مهدی داره راهنمایی میکنه و من به فکر اقا مهدی هستم بیشتر چون اگه همه ما یهو بخواهیم از اقا مهدی کمک بخوایم مشکله پس اجازه بدید که اقای asadof و اقا داود با اقا مهدی کار کنن تا زودتر مدار نتیجه بده و اگه کسی میخواد دوباره قطه عوض کنه یا هزینه کنه و نتیجه نده کارش دیگه تصمیم با خودشه من تو این وضعیت صلاح میدونم که کسی فعلان کار نکنه رو مدار

دوشنبه 4 فروردین1393 - 11:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
داوود جان اگه از بالا پایه ها رو ارایش دادی درسته یه چک کن ببین ولتاژ 9 رو رو پایه 7 ایسی 709 داری ؟ بعد اون خازن 3.3 میکرو قبل 709 رو هم قطبش رو درست زدی؟

خازنه هم جهت با دو تا خازن دیگه س که کنارش هستن(مثبت به آی سی)
ولتاژامم صحیح هستن. یه 9 ولت دارم رو پایه 7 و یه منفی 15روپایه چهار

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

دوشنبه 4 فروردین1393 - 11:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

709 من دیگه خروجی نداره، اسکوپ میگیرم خروجیش یه کم نویز خالی کم ولتاژ نشون میده ، دیگه اون موج میرا نیستش. مولتی متر ولی رو دی سی منفی14ولت رو پایه 6 آی سی 709ولتاژنشون میده!

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

دوشنبه 4 فروردین1393 - 11:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا ناصر با کل احترامی که میزارم برای شما از شما خواهش میکنم که به بچه ها موج منفی ندین [-X همه ما ها داریم از وقت خودمون و از خانواده خودمون میزنیم و رو این مدار کار میکنیم و من اول کار هم اتمام حجت خودم رو کردم با دوستان و بهشون بارها تذکر دادم که کسی نسازه بزارید اول اقای کاوشگر بسازن اگه جواب نداد مدار. دیگه دوستان ضرر نکنن و قرار من این نبود که مدار کپی برداری بشه من اومدم عکس مدار رو گذاشتم تا مشکل من حل بشه و مدار سنس کنه و دوستان و حتی خود شما هم کمک کردین تا مدار من سنس کرد و دوستان بودن که من رو تشویق کردن و تمایل داشتن به ساخت و من یهو دیدم یه تایپیک زدن به نام من و من هم تو صفحه های اول همه شرایط ها رو گفتم ولی کسی گوش نکرد و الان مشکل ما رو شناسایی این ترانزیستور قدرت هستش که روش خط خورده و bu508 نیستش من خودم امروز رفتم هم bu508 خریدم و هم bu48 خوب داداش هزینه دارم میکنم و وقت دارم میزارم تا مدار راه بیوفته به نظر شما دیگه چکار کنم اگه شما مدار sx500 رو راه انداختین تمام قطعاتش مشخص بود روش خط نکشیده بودن که ---من تو 1 یک روز sx500 رو تمومش کردم و سنس هم داشتم و خیلی هم ازش استفاده کردم و راضیم ازش اگه شما خیلی مشتاق هستی مدار راه بیوفته مثل من و دوستان هزینه کن و بردشو بزن مگه نمیگی میتونی کمک کنی؟ پس یه یا علی بگو مثل من و همه دوستان بیا وسط میدان ببین چه خبره من مجبور شدم تا خودم وارد میدان بشم در صورتی که من نیاز به هیچ مداری ندارم هر کاری هم کردم رو علاقه بوده و فقط هدف من این بوده که وسط کار بچه ها رو ول نکنم این مدار نهایتش 2 یا 3 روز دیگه شایدم زودتر راه میوفته من به خوب بودن یا بد بودنش هم کاری ندارم فقط این رو میدونم که اگه این مدار درست کار کنه بیشتر دوستان صاحب یه نقطه زن دقیق میشن چون صاحب دستگاه 3 بار به نتیجه رسیده با این دستگاه ما باید زودتر راهش بندازیم تا بعد رو اپراتوریش کار کنیم به گفته صاحب دستگاه که میگفت این دستگاه قلق داره تنظیمش و حرکت میترش هم الکی نیست اون خبره کار با این دستگاهه پس بهتره فکر خودمون رو بزاریم تا موفق بشن دوستان من همین جا هم بگم من تو الکترونیک تا حدی وارد هستم که گلیم خودم رو از اب بیرون میکشم و خدا رو شکر تو مونتاژ دستگاه تا به حال نشده گیر کنم و اگه هم گیرکنم از کسان دیگه کمک میگیرم چون یک مغز نمیتونه همه مشکلات رو حل کنه ولی جند مغز بهتر جواب میده پس بهتر با هم همفکری داشته باشیم و مثل همیشه صمیمانه تو این تایپیک فعالیت کنیم من دوس ندارم حرف یا حدیثی پشت من باشه و دوس هم ندارم یا باکسی قهر باشم یا با کسی دشمن باشم

آخرین بار توسط هدایتی در سه شنبه 4 فروردین1393 - 12:11am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 4 فروردین1393 - 12:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

فکر کنم 709 شما خرابه ولی یبار دیگه دربیار بزن جاش

سه شنبه 4 فروردین1393 - 12:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
فکر کنم 709 شما خرابه ولی یبار دیگه دربیار بزن جاش

اوکی ، با سپاس و قدردانی فراوان از عزیزانی که وقت و علم خودشون رو بدون چشمداشت به ما هدیه میدن ، تا باز شدن مغازه ها باهاتون خداحافظی میکنم. آقای هدایتی حرص نخورید ، تا تهش باهاتونیم، ما از اول رو حرف شما حساب کردیم ، هنوزم حساب میکنیم. اگرم نتونیم راش بندازیم چوب حرف گوش نکردن خودمون هست
یه گوشتون در باشه یکی دروازه دوست من :ymsmug:

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

سه شنبه 4 فروردین1393 - 12:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 124 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure