نویسنده |
پیغام |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام شما اطلاعاتی درباره مدار و شماره قطعات رو میدونید؟
|
پنج شنبه 28 فروردین1393 - 11:32pm |
|
|
EP63
|
mahdi8877 نوشته است: سلام شما اطلاعاتی درباره مدار و شماره قطعات رو میدونید؟ دوست عزیز من رو مدارش زیاد زوم نکردم و آنالیز نشده اما یه بخشش های از مداز احساس کردم کپی از دلتا پالس بود اگه فرصت شد سعی میکنم یه نگا بندازم.حالا یه نقطه اپراتوری جالبم رو این دستگاه برا تفکیک هست که اگه شد با توضیحات کامل میزارم تا دوستان استفاده کنند و بنوعی بغیر از تفکیک صدایی از تفکیک حرکتیم برا فلزات با ارزش و بی ارزش بهره ببرند. فقط یه نقطه به اپراتورای گرامی این دستگاه ماکزیمم کارایش برا اهداف واقعی در مد 2 و لوپ 2 است. موفق باشید.
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 11:29am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
EP63 نوشته است: mahdi8877 نوشته است: سلام شما اطلاعاتی درباره مدار و شماره قطعات رو میدونید؟ دوست عزیز من رو مدارش زیاد زوم نکردم و آنالیز نشده اما یه بخشش های از مداز احساس کردم کپی از دلتا پالس بود اگه فرصت شد سعی میکنم یه نگا بندازم.حالا یه نقطه اپراتوری جالبم رو این دستگاه برا تفکیک هست که اگه شد با توضیحات کامل میزارم تا دوستان استفاده کنند و بنوعی بغیر از تفکیک صدایی از تفکیک حرکتیم برا فلزات با ارزش و بی ارزش بهره ببرند. فقط یه نقطه به اپراتورای گرامی این دستگاه ماکزیمم کارایش برا اهداف واقعی در مد 2 و لوپ 2 است. موفق باشید. جناب ep63 خیلی ممنون بایت اطلاعاتتون بله کاملا درست میفرماید مد 2 و حساسیت 90 و فرکانس 560 بهمراه لوپ 2*2 بهترین حالت برای کاوش با ام دی ال هست و صد البته قلق های خاص این دستگاه که حتما باید اوپراتور واقف بر انها باشد
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 12:06pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
دوستان این کانکتور رو از کدوم فروشگاه جنس اصلی و مرغوبشو میشه خریداری کرد ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 31 فروردین1393 - 12:18pm |
|
|
aram451
|
سلام دوستان .این دستگاه من از نزدیک دیدمش و باهاش کار کردم وقتی کامنت های اول رو خوندم خنده ام گرفت چو ای دستگاه اصلا ای کارایی رو نداره که دوستان میگن .از من گفتن بود از شما خود دانید
|
دوشنبه 1 اردیبهشت1393 - 9:27am |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
ariana2014 جان این فیشه میکرفون اکو هست برو جایی که وسایل اکو میفروشن بگیر
|
دوشنبه 1 اردیبهشت1393 - 2:54pm |
|
|
amir6m
کاربر حرفه ای
|
فکر میکنم اصطلاحی که واسه این فیش به کار میبرن کنن بنن (kanon banon ) باشه
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
دوشنبه 1 اردیبهشت1393 - 11:42pm |
|
|
EP63
|
aram451 نوشته است: سلام دوستان .این دستگاه من از نزدیک دیدمش و باهاش کار کردم وقتی کامنت های اول رو خوندم خنده ام گرفت چو ای دستگاه اصلا ای کارایی رو نداره که دوستان میگن .از من گفتن بود از شما خود دانید با سلام خدمت دوست گرامی داشتن یا از نزدیک دیدن دستگاه یا تست بدون اطلاع از کاربردها نمیتونه برهان محکمی بر استنباط مسئله فوق باشد شایذ با کمی بررسی و رعایت مسایل ریز و درشت مربوط به طرز کار نتیجه بهتری میگرفتین. هدف تخریب یا تکذیب حقایق یا تبلیغات نیست اما اگر اطلاعات درست و مبنی بر اصول حرفه ای اپراتوری در اختیار دوستان قرار بگیرد شاید کمک شایانی در جهت راهنمایی دوستان برای انتخاب یک دستگاه مناسب برای اهداف خود پیدا کنند و گرنه ممکن است کسی دستگاههای مثل دیپمکس یا جی پی ایکس در اختیار داشته باشند اما بهره لازم را نتوانند ببرند این بیانگر ضعف دستگاه نیست. در ضمن اگر به صفحات قبل نظری داشته باشید تقریبا میتونین راهنمایی های بیشتری در این رابطه بگیرید با تشکر
|
پنج شنبه 4 اردیبهشت1393 - 10:59pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
دوست عزيز در باره mdl بايد خدمتتان عرض كنم درسته كه نسبت به بقيه فلزيابهاي يكمي عمق بيشتري ميزنه ولي چون تفكيك نداره به نظرم زياد جالب نيست چون كه من خودم حال وحوصله حفاري به قصد نعل اسب رو ندارم فلزيابي كه هم عمق زني خوب وهم ثبات خوب وهم تفكيك خوب داشته باشه بدرد كاوش واقعي ميخوره
|
پنج شنبه 4 اردیبهشت1393 - 11:46pm |
|
|
Kani
استادیار
|
zinteredi نوشته است: دوست عزيز در باره mdl بايد خدمتتان عرض كنم درسته كه نسبت به بقيه فلزيابهاي يكمي عمق بيشتري ميزنه ولي چون تفكيك نداره به نظرم زياد جالب نيست چون كه من خودم حال وحوصله حفاري به قصد نعل اسب رو ندارم فلزيابي كه هم عمق زني خوب وهم ثبات خوب وهم تفكيك خوب داشته باشه بدرد كاوش واقعي ميخوره ناصر جان چقد امیدواری فلزیابی ساخته بشه که هر سه این پارامترهارو به نحو احسن داشته باشه؟
|
پنج شنبه 4 اردیبهشت1393 - 11:53pm |
|
|
|