حمید نوشته است:
ناصر جان ماشالا شما این بار قبل اینکه ایدی قبلیت تحریم بشه با ایدی جدید اومدی! میذاشتی ظرفیت تحمل ما با اون آیدی تکمیل بشه ثبت نام که بازه برادر من بعدا ایدی بعدی رو میساختی!
حالا جالبه شما در عرض ساعتی دو مطلب مینویسی در یکیش عکس پشت فیبر میخوای و در یکیش هم میگی از همه جزئیات این دستگاه اطلاع داری! خب این 2 تا تناقض ندارن؟ شما اگر از جزئیات با اطلاع بودی که چند ماه دنبال عکس پشت فیبر نمیگشتی! این دیگه فکر میکنم خیلی واضح باشه. از این گذشته شما با اطلاعات و عکسهای قبلی مثلا چه کار موثری بجز رایزنی شماره ایسی انجام دادی که حالا یک عکس دیگه بذارن شما کار خاصی صورت بدی؟! من بهت قول میدم 100 تا عکس واضح از همه جای مدار هم باشه شما نمیتونی مدار رو بسازی! حالا اگر بر اساس شواهد و قرائن میدونی که من درست میگم چرا الکی شلوغش میکنی؟ اینجوری که به همون مداراتی که شما تا الان هم ساختی همه شک میکنن! حالا کپی این دستگاه پیشکش!
سلام مهندس حميد عزيز
راستش من شماره آيسيهاي اين مدار mdlرو در آورده ام و چندتاش رو هم توسط دوستان مطلع شدم ولي از شماتيك مدار به علت عدم دسترسي به خود فلزياب در شبهات زيادي هستم
اگر شما زحمت بكشيد و اين مهندسي معكوسش رو استارت بزنين و طبق فرمايش دوستان روي مدار كار كنيم يقينا موفقيت حاصل ميشه البته قبل از شروع بايد دندان طمع منافع شخصي همه دوستان از اين مورد پاك شه تا موفقيت حاصل شود و وظايف تقسيم بندي شوندبين اعضاي گروه مهندسي معكوس
البته همكاري مهندس مهدي ومهندس كرمي هم زياد موثر خواهد بود اگه تاپيك يكمي محدود تر بشه حتما مياند واسه فعاليت
ميمونه برنامه نويسي كه شما خودتون اسكوپ دارين اگه شكل موجها باشه وتايمينگها مشخص بشه به نظرم برنامه نويسيش هم ممكن وميسر ميشه
اگه همكاري بشه به نظرم حرفه اي ترين مهندسي معكوس اين انجمن خواهد شد