نویسنده |
پیغام |
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
و آقاي عليخان اينهم مدار آقاي شير محمديكه ازپيام خصوصي كه مهدي جان بهم فرستادند لينكش رو براتون گذاشتم فكر كنم به اون خاطر باز نشد وشما هم فكر كردين عمديه هرجند كه ازتون رنجيدم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:43am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
نه دیود زنر نداره فقط 4007 با 4148 داره باز اگه خواستید من درش بیارم نگاه کنم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:47am |
|
|
hoshi
استادیار
|
درسته bu 508 ترانزیستور دارلینگتون هست یادمه زمانی که تعمیرات لوازم خانگی میکردم این ترانزیستور توی قسمت تغذیه تلویزیون وستل بود ,خیلی وقتا نشتی یکی از خازنهای 10 میکرو 63 ولتی باعث سوختن این ترانزیستور میشد.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
آخرین بار توسط hoshi در سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:52am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:49am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: میگم نکنه یه وقت دیود زنر روی مدار رو با IN4148 اشتباه گرفته باشه و متوجه شماره دیود نشده باشه جناب هدایتی ؟ چون در 12 رگولاتور ها دیود زنر هم کاربرد داره همچینین BUT11 A علي جان اين مدار ديود زنر نداره در 12 رگولاتور هم اونقسمت مربوط به LED نشانگر باتري بود كه در اين نيست همين ضمنا اگه روش BUT12A زده شده باشه فكر ميكنم بايد قدرتش زياد باشه البت اگه ثباتش خوب باشه اگه فيلمش رو بزارند ميگم چقدر قدرت داره
|
سه شنبه 4 فروردین1393 - 1:50am |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم جا داره بنده که معلومات الکترونیک هم ندارم! از آقایان هدایتی. کوروش. مهدی. اسدوف. کاوشگر...! تشکر ویژه بکنم و ابراز دوست داشتن بنده را به فال نیک بگیرید و به حاشیه توجه نکنید چون شما عزیزان بعد خدا امید بچه ها هستین ازت سپاسگزارم ممنونم خدا قوت بعضی از دوستان من و میشناسن میتونم در زمینه مگس کش کمک کنم........!
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 4:17am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
خیلی ممنونم آقا وحید من خودم همه تستهایی رو که آقا مهدی فرمودن رو مدارم انجام دادم ولی چون میبینم آقا داوود و جناب علی خان دارن از مدارشون گزارش میدن و من هم همون نتایج رو میگیرم پس نمیخام تعداد صفحات این تایپیک رو الکی زیاد کنم پس به همین خاطر هم پست نمیزنم خواهشن دوستان ناراحت نشن من هم پا به پای شما هستم و دارم همه تستهارو انجام میدم تا ایشالا این مدار به نتیجه برسه دوستان از حرفهای جناب ناصر هم ناراحت نشین ایشون واقعا چیزی تو دلشون نیست و هدفشون کمک کردنه و چون زیاد رو اینجور مدارات کار کردن خودشون هم علاقه مندن که یه فیلم تستی از این مدار ببینن آقا ناصر من از شما هم خواهش میکنم یه کم دیگه صبر کنید ایشالا به زودی راش میندازیم والا هدف من و آقای هدایتی از شروع این مدار این بود که این دم عیدی یه عیدی خوب به بچه ها بدیم چون بر این باور بودیم که دستگاه اصلی الان جلومون هستش وداره کار میکنه و با اولین نمونه سازی حتما کار خواهد کرد دیگه این جور مشکلات رو که الان باهاش بر خورد کردیمو پیش بینی نکرده بودیم من از همه دوستانی که تا الان هم باهامون بودن مخصوصا از آقا مهدی هم تشکر میکنم که همه وقتشون رو دارن رو این مدار میزارن ایشالا روزی برسه که بتونیم این همه محبت رو جبران بکنیم با آرزوی موفقیت برای همه
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 7:08am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
zinteredi نوشته است: نه اين BU508A نيست يه ترانزيستور ديگه هست البته فكر ميكنم BUT11A , BUT12A هست كه البته 12 از 11 قويتره من امتحانش كرده ام روي SX آقاناصرعزیز،این ترانزیستور ابعادش به اندازه همون 508هست یعنی درشتتره ،ولیBut12و But11 کوچکتر هستند.البته ابعادش درعکس مشخص نیست.
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 8:27am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام یه سوال از دوستان 2N3055 با TIP3055 چه فرقی داره؟ ممنون
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 9:46am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت همه دوستان یه عکس میزارم از مداری که دیروز خودم مونتاژ کردم و با اولین استارت صدای تق تق دستگاه اومدش و اسیلاتور انگار سالمه فقط مونده این ای سی 4013 چک بشه که چرا به ولوم ست هیچ ولتاژ یا سیگنالی ارسال نمیکنه غروب اقای asadof مدار رو میاره تا دوباره شروع کنیم به کار این عکس هم گذاشتم برای دوستان تا امید داشته باشن و بدونن که من هم ساختم و دارم مستقیم روش کار میکنم
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 11:42am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اگه تو عکس جای یک سری از قطعات خالی دلیلش اینه که دارم با قطعات مختلف تستش میکنم شما این جاهای خالی رو ملاک کار قرار ندین با تشکر
|
سه شنبه 5 فروردین1393 - 11:44am |
|
|
|