انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:10pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 972 , 973 , 974 , 975 , 976 , 977 , 978 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
yahooo نوشته است:
توحید موارد شما را ندید میگیریم فرض میکنیم ایشان حرفه ای نبوده و انها را تمیز کرده !! در ضمن فکر نکنم همه سکه ها مربوط به یک دوره زمانی باشد مثلا سکه ساسانی با سکه بهار ازادی در یک چاله پیدا شده ! اگر سکه ای در یک چاله پیدا بشه 99.9 درصد مربوط به همان دوره زمانی است و نمیتونه مربوط به چند دوره زمانی با فواصل زیاد باشد !!و................... خلاصه من هم دسته عینکی از جنس نقره و طلا پیدا کردم حرفه ای نبودم سمباده اش زده بودم دیگه کسی اونو نخرید رو دستم باد کرد =))

دوست عزیز شما می تونید با حرارت زیاد و چکش اونو قابل فروش کنید

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 10:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
والا نمیدونم چی بگم و از کجا بگم
باید به آقا توحید و یاهوووووووو صد آفرین گفت :ymapplause: جای تحسین داره
سکه ها روبه یه کارشناس نشون دادیم ایشون گفتن که مربوط به یک دوره نیست ولی باور کنید من خودم از تو زمین در آوردم الان تنها چیزی که هست به اون پیرمرده که صاحب محل بود شک پیدا کردم چون محل مورد نظر قبرستون بود و همه جا چاله های نیم متری که پر بود که نشون میداد 10--20 سال قبل حفاری شده و پر شده اما اون نقطه که من گرفتم فقط دوتا استخون شکسته و چند تا تیکه سفال و ذغال خرد شده بیشتر نداشت در حالی که به قول یکی از دوستان این قبر مرده نداره و اون پیر مرده هم میگفت که به احتمال زیاد کامل پودر شده حالا جایی که منو زیاد به شک میندازه یکی همین نداشتن مرده بود یکی هم این که اون پیرمرده موقع برگشت خیلی راحت سکه ها رو به ما داد و گفت من به شما اطمینان کامل دارم شما ببرید در ضمن روی همون هدف اگه اشتباه نکنم عدد سنس دور بر 250 بود که احتمال میدم خودش یه فلز سطحی هم همونجا گذاشته بوده باشه حالا خدا به خیر کنه احتمالا توی یه دام افتادم که امشب صداش در میاد X_X
دوستان تو روخدا در مورد گفته ها زود قضاوت نکین من چیزی رو که پیدا کرده بودم رو گفتم در حالی که دوستان کار بلد بحث رو به یه جای دیگه کشوندن

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 11:10am
آواتار کاربر

:(( :(( :((
من 2 3 ماه درگیره این مدار هستم و شما مدار رو ساختید لوپش رو ساختید همه کارشو کردید و حتی جنس درآوردید
ولی من بیچاره هنوز تو راه اندازی مدار گیر کردم تا الان 3 تا مدار ساختم که همشون ایراد داشتن و یک قطعه ای بیش از حد داغ میکرد و حسرت روشن شدن ال سیدی به دلم موند
این آخری هم که ولتاژ 13 ولتی داد جامپر کنار دو تا خازن بزرگ و ال سی دی از راست به چپ سیاه شد!
فکر کنم اونم دود شد رفت هوا :((
با این بی پولی و بی کاری 200 تومنی ضرر کردم دیگه اعصابم خورده نمیدونم چکار کنم =((
دوستی ، خّیِری ، یک با مرامی برام این مدار رو میسازه ارسال کنه؟
هزینش رو هم منصفانه حساب کنه
فقط مدار رو میخوام ...
بخدا ثواب داره ...

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 11:14am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام اقای کاوشگر بابط موفقیت پیروز باشید انشاالله در همه مراحل موفق باشی جسارت من رو ببخش اما یه سوال برام پیش اومده
شما که ردیاب ۳۵ رو نداشتی و همه دوستان هم میدونن که شما توان خرید هم نداشتی پس ۳۵ از کجا رسید دستت؟؟؟؟؟!!!! YMWHISTLE :-?
در ضمن شما با این همه تجربه ساعت ۴ صبح کدوم کفاشی رفتی سکه هارو تمیز کردی؟؟؟ :D

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 11:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای Ancient عزیز برادر نوشته اید :
جناب yahooo شما بفکر خرج و جیب من نباش ! فکر کرایه ماشین و یا پول بنزین خودت باش که تا اینجا بخوای بیای !!!
من انقدری نمک گیر این انجمن هستم که زندگیمو هم پاش بزارم ککم نگزه!! 2زار خرج 4 تا آدم الاف و مدعی کردن که رقمی نیست ;)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
برادر عزیز اولا من با ماشین جایی نمیروم ، هر جا بروم بلیط رفت و برگشت هواپیما و همه هزینه ها بعهده دعوت کننده است. هزینه کارشناسی هم جای خودش از قبل باید بریزه به حساب. از ادم الاف و مدعی حرف زده ای نمیدانم منظورت با من هم هست یا نیست !!! به هر حال منظورت با من باشه یا نباشه من فقط موارد فنی نویسنده را مد نظر قرار میدم و بعضی وقتا جوابی مودبانه و فنی هم مینویسم . به من توهین هم بشه انها را نمی خوانم و فقط حرفای فنی و کارشناسی را نیاز باشه پاسخ میدم. منبعد برای اینکه دوستان خوش باشند نظری نمیدم. موفق باشی

آخرین بار توسط yahooo در چهارشنبه 13 خرداد1394 - 12:03pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 11:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

habiib نوشته است:
سلام اقای کاوشگر بابط موفقیت پیروز باشید انشاالله در همه مراحل موفق باشی جسارت من رو ببخش اما یه سوال برام پیش اومده
شما که ردیاب ۳۵ رو نداشتی و همه دوستان هم میدونن که شما توان خرید هم نداشتی پس ۳۵ از کجا رسید دستت؟؟؟؟؟!!!! YMWHISTLE :-?
در ضمن شما با این همه تجربه ساعت ۴ صبح کدوم کفاشی رفتی سکه هارو تمیز کردی؟؟؟ :D

از توجهت ممنونم که خیلی زور مزنی تا منو یه دروغ گو جلوه بدی ولی بد نیست یه نگاه به این تایپیک بزنی و بعد بشینی اون جوری سوت بزنی و بخندی

viewtopic.php?f=5&t=1883&start=10

حالا من سوت میزنم :-Q

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 11:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فروشندگان گرامی سیستم از علم و همراهی خارج شد مهندس حمید یه کاری بکنید ....
کاوشگر جان اول به یه نفر که کمی در مورد این چیزها سر در میاره پیام خصوصی بده ببین میتونه تشخیص بده شما چه نگرشی دارید بعد کل پست به این خوبی با یک مطلب بی مورد برهم بزن خواهش میکنم دیگه پست ندید به کسی هم بدو بیرا نگید تشکر میکنم خواستید مخاطب خاص خودتون هدف بگیرید پیام خصوصی بدید تا این پست و این شاهکار استاد به بیراهه نکشونید با تشکر از تمام دوستان ممنون میشم خواهش میکنم ...

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 12:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقایون خواهشنا ازجنگ ونزاع باهم دست بردارید، این انجمن یک انجمن علمی هست که باید به تقویت مدار وافزایش بردش باندیشیم نه اینکه همدیگر رو مورد خصومت قرار بدیم..

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 12:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

habiib نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
yahooo نوشته است:
........ محال است در عمق 1.5 متری 65 سکه سنس شود ولو اینکه هزاران سال زیر خاک خوابیده باشد!
:D

دوست عزیز، اصلاً هم محال نیست. چرا محال؟!!! چون شخصاً سابقۀ تجربۀ چیزیرو نداریم یا مطلبی با تجارب ما نمیخونه دلیل بر انکار و یا نفی اون نمیشه.
موردی بوده از کاربرای همین انجمن با ام دی ال و لوپ 1 متری حدود 50 یا 60 تا سکه رو حدود 250 سانتی زده بودن و یا آقای Ancient یه تعدادی رو در 165 سانت زده بودن. معتقدم میتونه عمیقتر هم بزنه. بستگی داره به میزان هاله و میدان متشکّلۀ دور جنس.

دوست عزیز بنده به اقای کاوشگر کاری ندارم مبارکشون باشه
اما ۵۰ تا سکه اگه هر سکه ۳ گرم باشه میشه ۱۵۰ گرم چطور تو ۲۵۰ زده؟ هیچ نقطه زنی توان اینو نداره مگه ۵۰ تا سکه چی حجمی داره که فلزیاب تو ۲۵۰ سنس کنه داداش، این نقطه زن ها یه دیگ طلا رو تو ۲۵۰ نمیزنن حالا شما میگی ۵۰ عدد 8-} معتقدی میتونه عمیق ترم بزنه@-) داداش تورو خدا بیخیال باش اخه ام دی ال ۵۰ تا سکه رو ۲۵۰ بزنه و به اعتقاد شما حتی عمیقترم میزنه دیگه در جهان غوغایی به پا میکرد این ام دی ال به قول اقای عامل :D نمیگم ۲۵۰ نمیزنه اما یه سینی استیل بزرگ رو نه طلا رو حتی یه دیگ [-X

د نه د، نشد . تجربه دیدنش هم داشتم ای دستگاهزن و اپراتورحرفه ای.!!!! گفتم بچه های انجمن ،چون جلو چشماتونن و ممکنه حداقل به اظهارات و کاراشون احترام بذارید وگرنه با توجه به روحیات شما فقط یه دیوار حاشای بلندی دارید الآنم گفتم که دیدم چی میگید؟ بگم ظرف مفرغی کوچکو راحت راحت در 350 سانت زدیم چی میگی؟ حاشششششششششششاااااااااااا و کلّااااااااااا حالا بگید یه دیگ فلان، یه دیگ بهمان.
حالا فرقی نداره mdl در 250 زده FPI که حداقل 200 تارو میزنه. ضمناً عین جملات شما : " محال است در عمق 1.5 متری 65 سکه سنس شود ولو اینکه هزاران سال زیر خاک خوابیده باشد!" بدون تاکید بر سیستمی خاص .یعنی اساساً این مطلبو رد کردید.

داداشم اگر لوپ بزرگو استفاده میکردن که به احتمال زیاد نمیزدن. برای زدن این سایز جنسها لوپای تا سایز 1 متری مناسبن و راحت شکار میکنن. بزرگتراش برای کاوش جنسای بزرگ در عمقای بالاتر کاربرد دارن. نه طبق قاعدۀ جا افتاده در ذهن شما. گفتم که اون دوستمون هم با 1 متریش زده بودن. اینم اظهارات دوست قدیمی (Ancient جان) مگر اینکه بخواهید چشماتونو رو حقیقت ببندید که یه حرف دیگه ایه. یعنی وقتی ایشون اینقدر قوی در 165 سانت سنس داشتن قطعاً اگر تا 2 متریم میبود میزدن.
اصلاً داداش یاهووووووو یه چیزیو خدمتت عرض کنم که دنبال اون تیپ تست شبیه سازی سکه ها و اینا نباش. سرکاریه. چرا؟ یه سری نکات رو (اگرچه تکرارین و چندین جای دیگه هم نوشتم) برای دوستان حرفه ای مثل این دوستمون یاهوووووووو عرض میکنم که همگی اثبات شدن:
چون در کاوش دفینه همه قواعد به هم میخوره. از عمق کاوش تا تفکیک و..... بر اساس تجاربی که شده و عمدتاً هم ماحصل تجارب رفقای اجنبیه وحتی خیلی از کاربرای باهوش و حواس جمع در اینجا بهش رسیدن؛ برای جنسایی که مدت خیلی طولانی از دفنشون میگذره دستگاهها خیلی قویتر میزنه که این ضریب میتونه به 3 یا حتی 4 برابر همون جنس به شکل تازه برسه. حالا میخوای برو هی سکه بریز تو قلک و تستش کن و غصّه بخور که چرا 1 متر میزنه
البته در اون تست هوایی که کردید تقریباً جواب خودتونو دادید:
" 80 تا سکه را توی هوا قبلا تست کرده ام حدودا 1 متر اونو میزنه"
میگیم زیر خاک 80 سانت بزنه با احتساب قدمت و هاله متشکله حداقل میشه 200 سانت.و شایدم 300 سانت.
داریم بحث منطقی میکنیم نه تعصبی. منطقش هم هاله و یونیزاسیون جنس و تجارب خیل عظیمی از اپراتورای سراسر دنیاست.

بازم اون دوستمون(habib) بیان و بگن 50 گرم سکه چطور ال وچطور بل و شکلک بذاره.....داداش آقای Penamena از کاربرای اینجا مدّعی این قضیه بودن که زدن البته دروغ نگم در مورد عدد دقیقش 50 تا مطمئن نیستم ولی زیاد نبودن شایدم 100 تا سکه بود. اونم مدعی بود که سیگنال خیلی شدیدی داشته یعنی اگر سکه هاش در 300 سانتم بود میزده. شما هم که معلومه تازه از گرد راه رسیدید تو این انجمن و گزارشات و تجارب بقیه رو هم نمیدونی و این تجارب هم برات قابل هضم نیستو ثقیله، نمیدونی چطور ابراز وجود کنی میمونه برات یک کار اون هم هوچیگریه.
خوب الآن شما شدی مصداق بارز یک هوچیگر اونقدر هوچیگر که گستاخانه نحوه کار دیگران رو با مغلطه وسفسطه وجود میخ و ... زیر سؤال میبری. آقای حرفه ای، سیگنال میخ معلومه و با یک حرکت میشه فهمید. خوب این اظهاراتتون سطح کارتون رو نشون میده که با یه میخ یا نعل وقوطی در بیابون گیر میافتید!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان، در مورد تفکیک هم عرض کنم که مثل عمق داستان داره. خودتونو سرکار نذارید ممکنه جایی دفینه ای از طلای ناب داشته باشید ولی سیستم اونو سراسر آهن نشون بده. مخصوصاً که خیلی موارد بارای خوب همراه سلاحهاشون هم هست که دیگه نگو، نور علی نور میشه. یا حلبای پوسیده زیر خاک سیگنال کپی طلا میدن. اینارو شک ندارم.
خوبم یادمه بنده خدا مهندس حمید هی میگفت آقایون بیخیال تفکیک بشید زیاد قابل اعتماد واتکا نیست ولی بنا بر اصرار دوستان زحمت اون هم کشیدن.........خود دانید.

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 12:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
mahmood51 نوشته است:
د نه د، نشد . تجربه دیدنش هم داشتم ای دستگاهزن و اپراتورحرفه ای.!!!! گفتم بچه های انجمن ،چون جلو چشماتونن و ممکنه حداقل به اظهارات و کاراشون احترام بذارید وگرنه با توجه به روحیات شما فقط یه دیوار حاشای بلندی دارید الآنم گفتم که دیدم چی میگید؟ بگم ظرف مفرغی کوچکو راحت راحت در 350 سانت زدیم چی میگی؟ حاشششششششششششاااااااااااا و کلّااااااااااا حالا بگید یه دیگ فلان، یه دیگ بهمان.
حالا فرقی نداره mdl در 250 زده FPI که حداقل 200 تارو میزنه. ضمناً عین جملات شما : " محال است در عمق 1.5 متری 65 سکه سنس شود ولو اینکه هزاران سال زیر خاک خوابیده باشد!" بدون تاکید بر سیستمی خاص .یعنی اساساً این مطلبو رد کردید.

داداشم اگر لوپ بزرگو استفاده میکردن که به احتمال زیاد نمیزدن. برای زدن این سایز جنسها لوپای تا سایز 1 متری مناسبن و راحت شکار میکنن. بزرگتراش برای کاوش جنسای بزرگ در عمقای بالاتر کاربرد دارن. نه طبق قاعدۀ جا افتاده در ذهن شما. گفتم که اون دوستمون هم با 1 متریش زده بودن. اینم اظهارات دوست قدیمی (Ancient جان) مگر اینکه بخواهید چشماتونو رو حقیقت ببندید که یه حرف دیگه ایه. یعنی وقتی ایشون اینقدر قوی در 165 سانت سنس داشتن قطعاً اگر تا 2 متریم میبود میزدن.
اصلاً داداش یاهووووووو یه چیزیو خدمتت عرض کنم که دنبال اون تیپ تست شبیه سازی سکه ها و اینا نباش. سرکاریه. چرا؟ یه سری نکات رو (اگرچه تکرارین و چندین جای دیگه هم نوشتم) برای دوستان حرفه ای مثل این دوستمون یاهوووووووو عرض میکنم که همگی اثبات شدن:
چون در کاوش دفینه همه قواعد به هم میخوره. از عمق کاوش تا تفکیک و..... بر اساس تجاربی که شده و عمدتاً هم ماحصل تجارب رفقای اجنبیه وحتی خیلی از کاربرای باهوش و حواس جمع در اینجا بهش رسیدن؛ برای جنسایی که مدت خیلی طولانی از دفنشون میگذره دستگاهها خیلی قویتر میزنه که این ضریب میتونه به 3 یا حتی 4 برابر همون جنس به شکل تازه برسه. حالا میخوای برو هی سکه بریز تو قلک و تستش کن و غصّه بخور که چرا 1 متر میزنه
البته در اون تست هوایی که کردید تقریباً جواب خودتونو دادید:
" 80 تا سکه را توی هوا قبلا تست کرده ام حدودا 1 متر اونو میزنه"
میگیم زیر خاک 80 سانت بزنه با احتساب قدمت و هاله متشکله حداقل میشه 200 سانت.و شایدم 300 سانت.
داریم بحث منطقی میکنیم نه تعصبی. منطقش هم هاله و یونیزاسیون جنس و تجارب خیل عظیمی از اپراتورای سراسر دنیاست.

بازم اون دوستمون(habib) بیان و بگن 50 گرم سکه چطور ال وچطور بل و شکلک بذاره.....داداش آقای Penamena از کاربرای اینجا مدّعی این قضیه بودن که زدن البته دروغ نگم در مورد عدد دقیقش 50 تا مطمئن نیستم ولی زیاد نبودن شایدم 100 تا سکه بود. اونم مدعی بود که سیگنال خیلی شدیدی داشته یعنی اگر سکه هاش در 300 سانتم بود میزده. شما هم که معلومه تازه از گرد راه رسیدید تو این انجمن و گزارشات و تجارب بقیه رو هم نمیدونی و این تجارب هم برات قابل هضم نیستو ثقیله، نمیدونی چطور ابراز وجود کنی میمونه برات یک کار اون هم هوچیگریه.
خوب الآن شما شدی مصداق بارز یک هوچیگر اونقدر هوچیگر که گستاخانه نحوه کار دیگران رو با مغلطه وسفسطه وجود میخ و ... زیر سؤال میبری. آقای حرفه ای، سیگنال میخ معلومه و با یک حرکت میشه فهمید. خوب این اظهاراتتون سطح کارتون رو نشون میده که با یه میخ یا نعل وقوطی در بیابون گیر میافتید!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان، در مورد تفکیک هم عرض کنم که مثل عمق داستان داره. خودتونو سرکار نذارید ممکنه جایی دفینه ای از طلای ناب داشته باشید ولی سیستم اونو سراسر آهن نشون بده. مخصوصاً که خیلی موارد بارای خوب همراه سلاحهاشون هم هست که دیگه نگو، نور علی نور میشه. یا حلبای پوسیده زیر خاک سیگنال کپی طلا میدن. اینارو شک ندارم.
خوبم یادمه بنده خدا مهندس حمید هی میگفت آقایون بیخیال تفکیک بشید زیاد قابل اعتماد واتکا نیست ولی بنا بر اصرار دوستان زحمت اون هم کشیدن.........خود دانید.

درود بر شما برادر محمود عزیز :ymhug:
حق مطلب رو ادا کردین ، امیدوارم استاد حمید انقدر به بعضی ها میدون ندن!!
واقعا عجب صبری دارین خداوکیلی مهندس جان... :ymsigh:
بهتره دیگه بحث رو ادامه ندیم و روال فنی و علمی تاپیک رو پیش ببریم انشاالله :x
پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 12:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 972 , 973 , 974 , 975 , 976 , 977 , 978 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google و 168 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure