انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 8:51pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 977 , 978 , 979 , 980 , 981 , 982 , 983 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود دوستان میخوام فیبر رو بدم بیرون بزنن کسی جایی میشناسه که از روی pdf چاپ کنند؟

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 6:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بعیدمیدونم تکی جایی برات بزنن با دستگاه مگه اینکه بخوان با دست بزنن.

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 6:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
چرا با روش اتو نمی زنی؟

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 7:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با اتو زدم خوب در نیومد موقع سوراخ کاری هم اشتباها با مته یک سوراخ کردم دیگه هم فیبر ندارم شهرمونم فیبر فایبر گلاس گیر نمیاد باید از تهران سفارش بدم
از دوتا شرکت سوال کردم تکی میزنند ولی میگن باید فایل پروتل نقشه رو بهشون بدم

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 7:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
mahmood51 نوشته است:
jahanfar.b57 نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
سلام. عرض تبریک مجدد نخست به مهندس حمید عزیز و سپس به آقای کاوشگر بابت این موفقیت.

وظیفه خودم دونستم که جسارتاً در جواب اون دوستمون (آقای jahanfar.b57) که با لوپ 1x1 صبح سیگنال داشتن و غروب محو شده و با فرض درست بودن همه مؤلفه های ساختاری و ساخت دستگاه و ثبات عالی آن، میتونه هریک از این موارد باشه:

- قویترین احتمال تاثیر گرمای خورشیدیست که البته اگر زیر نور مستقیم خورشید کار کرده باشید.
به طور کل کار زیر تابش خورشید اشتباه محضه. با هر نوع دستگاهی میخواد باشه از ردزنها بگیر تا فلزیابها و مگنتومترها و دقیقترین سیستما یعنی جی پی آرها. این نکته بسیار بسیار مهمیه که دوستان جوینده باید مد نظر داشته باشن چرا که وقت و هزینه هاتون به همین سادگی هدر میره و ماحصل کارتون یه مشت سیگنال کاذب خواهد بود.

-احتمال دوم که البته اگر در اون محل شما مدام و از تمام جهات سیگنالی بزرگ و تکرار شونده داشتید وجود یک منبع قوی میدانی مثل یک ترانسفورماتور میباشد که در صبح کار میکرده و غروب بنا به هر دلیلی از کار افتاده بوده باشه. چراکه این میادین علاوه بر اثر بر روی خود دستگاه،اندک توده های معدنی داخل خاک رو هم رزونیت کرده و با شدتی مثل یک فلز نمودار میکنند.
اگر هیچکدوم نبوده ، کار دوستان اجنه بوده. :D

تشکر دوست عزیز صبح ساعت 6 بود وغروب ساعت 9 که در هردو افتاب نیست . حالا میدان الکتریکی باور کنید تا شعاع 5 کیلومتری اثری از برق یا غیره نیست بیابونه زمین کشاورزی . نکته دیگه 10 متر بالاتر از اینجا همی اتفاق افتاد صبح سنس داشتم غروب رفتیم نیم متر کار کردیم دوباره دستگاه زدم هیچی نشون نداد .اون خاک رو علک کردم ریختم جاش دریغ از یه میخ

خواهش میکنم.
سؤال مهم اینه که در اون نقاطتتون از هر سمتی که نزدیک میشدید شدت سیگنال یکجور بود؟ مثلاً در حرکت غرب به شرق سیگنال باشه ولی از شرق به غرب محو بشه یا ضعیفتر بشه. یا همینطور برای شمال-جنوب؟
بعدش اینکه در یک نقطه ثابت ماکزیمم شدت سیگنالو داشتین یا اینکه جاش بازی میکرد؟ اگر اینطور بوده احتمال زیاد اونجا پر از رگه های معدنیه متوسط و پراکندست. باید در این زمینا یه مقداری قید برد و قدرتتون رو بزنید. البته بازم تاکید میکنم که اگر دستگاهتون کاملاً با ثبات باشه ودرست ردیف شده باشه و در زمینای دیگه همچین رفتاری نداشته باشه.

سلام دوست عزیز بله از هر 4 جهت سیگنال یکی بود واعداد هم صابت بودن امروز رفتم 40 سانت خاکش رو برداشتم باز هم به تنور تازه رنگ سفال رسیدم که توش پر خاکستر بود

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 7:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
سلام مهندس حمید در موقع کار در اطراف دکلهای فشار قوی یا ترانسهای پست چه قدفاصله لازمه تا دستگاه بدون ایراد کار کنه با تشکر

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 7:55pm

باعرض سلام خدمت اقا حمید وسایر دوستان

خدمت مهندس عرض کنم این دستگاهو ساختم ( پروگرم ورژن 2.12 نصب کردم
روی صفحه ال سی دی این اعداد رو نشون میده
s18dof191p160?...باطری 24 ..رو 19.7 نشون میده بدون مشکل وارد منو میشه از این جهت مشکلی ندارم
مشکل اینجاست همش نویز میزنه ....فلزرو سنس نمیکنه :(
وقتی به کویل وصلش میکنی خطا باطری نشون میده بطوری ک ظرف چند ثانیه باطری 12 میشه و همش نویز میزنه و وقتی فلز بهش نزدیک میکین جیکش در نیماد
برای اطمینا ن کریستال .و عدسی18و 5 و 104 و ماسفت رو عوض کردم باز مشکلش حا نشد :( ممنون میشم راهنمایی کنید

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 8:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

adnistor_6 نوشته است:
HOSSEIN447 نوشته است:
سلام دوست عزیز صحت گفتهای شمارو قبول داریم اگه براتون امکان داره فرق بین دو مدار رو بصورت فیلم کوتاه در بیارین تا ماهم ببینیم ممنون از لطف تون از این که زحمت میکشین و وقت میزارین ممنون

حتما دوست عزيز خداييش حيفه دوستان اين مدارو نسازن فقط تنها مشكلي كه به نظر مت داره و قبلا هم به مهندس گفتم قسمت صوتي مدار هست شايد از نظر برخي دوستان زياد مهم نباشه ولي ما برايه كاوش بيشتر رويه همين صدا تمركز داريم و خود بنده با صدا عمق و اندازه جسم رو تشخيص ميدم ايشون فرمودن به دليل سخت افزاري مدارامكانش نيست بهتر بشه اما اگر مهندس بتونن با هر سانت نزديك شدن فلز به لوپ تغييري تويه صدا ايجاد بشه ديگه مدار كامل ميشه
حالا بيرون گود نشستم دارم نظر ميدم :D
مهندس حميد امكان اين كار به نظرتون هست ؟

سلام دوست عزیز !
اگه منظورتون مثل تون در لورنز و برخی از دستگاههای شرکتی هست (یعنی با تیک تیک شروع و به بوق ممتد برسه)که مهندس فرمودن امکانش نیست ولی توی منوی این مدار بعد از گزینه ی ولوم گزینه ی تون هست... شما اونو روی عدد 8 بزارید حالت 3 صدائی فعال میشه و با نزدیک کردن فلز به لوپ صدا از حالت تک بوق به بوق یکسره و با حالت بم و همینطور الی آخر صدا تغییر میکنه که فک کنم همینم کارتونو راه بندازه ... ضمنا میتر سنس و نمودار هم هست که میتونه در تشخیص عمق کمک کننده باشه...
موفق باشی.

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 8:52pm
مدیر کل
مدیر کل

talar نوشته است:
اقا حمید ایا بین دیلی لوپ و اون سه عدد ارتباطی وجود داره.؟

الزاما نه! ولی گاهی اوقات با افزایش دیلی لوپ عدد اول هم کمتر میشه.

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 9:51pm
مدیر کل
مدیر کل

jaber68 نوشته است:
سلام
من قبل از پروگرام ورژن جدید میکرو حذف اهنم روی 8 بود ولی حالا روی ۱۵ عمل میکنه.اعداد سه گانه من ۳۰۰.۷۲۰.۸۰۵ هستش.با دو تا لوپ هم تست کردم.
دوستال ایا مشکل در پروگرام هستش یا نه
اگه عدد حذف اهن بالا باشه میشه به تفکیکش اعتماد کرد
ممنون میشم راهنماییم کنید.
در ضمن جا داره از اقا حمید تشکر کنم چون واقعا این مدار مدار کامل و دقیقی هستش.بی خودی نمیگم کامل و دقیق چون دلیل دارم که میگم. اینجا جاش نیست که گفته بشه.دوستانی که برای ساخت این مدار تردید دارن سخت در اشتباهند .بازم ممنون از اقا حمید و دوستان عزیز

خواهش میکنم. لطف دارین.
در نسخه اخر نسبت به قبلی تغییری در خصوص درجه حذف آهن انجام نشده. شاید شما چند نسخه قدیمی تر رو قبلا استفاده میکردین! بهرحال هر چه که هست همین شرایط فعلی که شما دارین درست تر و کاملا مناسبه. عدد حذف آهن هم فقط کافیه روی یک درجه ای جواب بده. اهمیتی نداره که به حداقل و حداکثر تنظیم نزدیک باشه.

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 9:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 977 , 978 , 979 , 980 , 981 , 982 , 983 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 , Google , mahbob1363 و 86 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure