انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 11 آبان1403 - 2:58am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 985 , 986 , 987 , 988 , 989 , 990 , 991 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دشت امروز با فلزجو @};-
بعد از مدت ها وقت کردم یه سر برم بیرون و یه حالی به دستگاه بدم. اونم یه حالی به ما داد
چند تا ظرف سفالی و مفرغی که ظرف اول از سمت چپ مفرغیه. بقیه هم بواسطه اون کشف شدن. هنوز پاکسازیشون نکردم. اما ظرف بزرگ طرح داره و البته شکسته. تکه هاشو آوردم که ترمیمش کنم.
خوب این وسایل با لوپ پنجاه معمولی که با سیم لاکی درست شده در اومده. با بوق قوی و البته عمق حدود 80 سانت. قبر گبری همین حدوده دیگه. با آرزوی موفقیت برای همه بچه های فلزجو و تشکر ویژه از مهندس حمید.
دوستان عزیز یادتون باشه که این دستگاه رو اگر خوب بسازین و اوپراتوریش رو یاد بگیرین باهاتون حرف میزنه. والا ما از همون ماسفت 840 استفاده میکنیم و از همون سوکت های میکروفون و تمام چیزای معمولی دیگه. با کیفیت بسازین و زیاد تمرین کنین. بهتره به جای بحث های مفرط رو انتخاب یک قطعه یا چیزای دیگه ، برید دنبال کار . باور کنین این سیستم همین الانم از نظر سخت افزاری بسیار بهینه و کار آمده نرم افزارش هم که جادو میکنه. پس زیاد وقت تلف نکنین و بزنین تو ببابون. بالانس درست تو این دستگاه و توجه مضاعف به میتر منفی موقع حرکت بعد از بالانس6 خیلی حیاتیه و تو عمق زنی خیلی تاثیر داره.سر فرصت توضیح کامل رو خدمتتدن عرض میکنم. الان هلاکم
این عکس هم در راستای دلگرمی دوستان گذاشتم و برای همه آرزوی موفقیت های بسیار چشمگیر تر از این میکنم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 16 خرداد1394 - 8:35pm
مدیر سایت
مدیر سایت

تشكر آقا حامد عزيز ، خدا قوت بده برادر

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 16 خرداد1394 - 9:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام . مهندس حمید خسته نباشید و خدا قوت.
یه سؤال فنّی؛
آیا کیفیت کویل حاصل از پیچیدن یک کابل یا سیم یک تکه با کویل حاصل از سیم دوتکه یا بیشتر فرق میکنه؟ یعنی موقعیکه از یک سیم خاص دوتکه داریم و تکه دوم رو دنباله اولی لحیم کنیم تا به مقاومت و اندوکتانس مطلوب برسیم این باعث اشکال در کارایی میشه یا فرقی نمیکنه؟ ممنونم.

شنبه 16 خرداد1394 - 10:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
لوپ يك در يك لورنز از ٤ رشته سيم افشان به طول ٨ متر ساخته شده كه توي نقطه اي به هم با لحيم وصل شدن

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

شنبه 16 خرداد1394 - 10:40pm
مدیر کل
مدیر کل

mahmood51 نوشته است:
سلام . مهندس حمید خسته نباشید و خدا قوت.
یه سؤال فنّی؛
آیا کیفیت کویل حاصل از پیچیدن یک کابل یا سیم یک تکه با کویل حاصل از سیم دوتکه یا بیشتر فرق میکنه؟ یعنی موقعیکه از یک سیم خاص دوتکه داریم و تکه دوم رو دنباله اولی لحیم کنیم تا به مقاومت و اندوکتانس مطلوب برسیم این باعث اشکال در کارایی میشه یا فرقی نمیکنه؟ ممنونم.

خواهش میکنم ممنون.
اگر از کابل یا سیم معمولی استفاده کنین تکه شدن تاثیر محسوسی نداره. بشرطی که اولا خیلی هم تکه تکه نباشه و در ثانی محل اتصال ؛ لحیم ظریف ولی محکم و تمیزی بخوره که عایق هم شده باشه و به سیمهای اطراف اتصالی پیدا نکنه. ولی اگر از سیم لیتز یا مشابهش استفاده کنین دیگه تکه شدن سیم معنی نداره و مزیت سیم لیتز رو از بین میبره!

شنبه 16 خرداد1394 - 11:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان خاهشا کمک کنید #:-s امروز رفتم سر زمین دستگاهو تنظیم کردم روی حساسیت 10تنظیم شدبعد 10متر رفتنبوق زد دیدم قطع نمیشه حساسیتشو کم کردم بازم قطع نشد حساسیتو گذاشتم رو 1بازم قطع نشد دستگاهو خاموش کردم لوپو در اوردم از دستگاه روشنش کردم ارور کویل نداد تو دیلی 56شناسایی کرد در صورتی که لوپ وصل نبود هر کاری کردم درست نشد #:-s :-s ~X(

بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)

شنبه 16 خرداد1394 - 11:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Hamed t نوشته است:
دوستان خاهشا کمک کنید #:-s امروز رفتم سر زمین دستگاهو تنظیم کردم روی حساسیت 10تنظیم شدبعد 10متر رفتنبوق زد دیدم قطع نمیشه حساسیتشو کم کردم بازم قطع نشد حساسیتو گذاشتم رو 1بازم قطع نشد دستگاهو خاموش کردم لوپو در اوردم از دستگاه روشنش کردم ارور کویل نداد تو دیلی 56شناسایی کرد در صورتی که لوپ وصل نبود هر کاری کردم درست نشد #:-s :-s ~X(

مهندس حمید اگه هستید راهنمایی کنید دستگاه سالم بود تو خونه من صد بار تستش کرده بودم تو خونه حساسیتش تا14هم بالا میرفت با لوپ بزرگ ولی بیرون از ده بالا نرفت بعدم اونجوری شد اشکال از کدوم قسمت میتونه باشه :(

بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)

شنبه 16 خرداد1394 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من در مسیر ترانزیستور bs تا خروجی مدار برای لوپ اتصالی یا لحیم سردی دارید چک کنید احتمال داره irf840 هم اسیب دیده باشه

یکشنبه 16 خرداد1394 - 12:00am
کاربر فعال
کاربر فعال

Hamed t نوشته است:
Hamed t نوشته است:

مهندس حمید اگه هستید راهنمایی کنید دستگاه سالم بود تو خونه من صد بار تستش کرده بودم تو خونه حساسیتش تا14هم بالا میرفت با لوپ بزرگ ولی بیرون از ده بالا نرفت بعدم اونجوری شد اشکال از کدوم قسمت میتونه باشه :(

دوست خوب .الانم بدون کویل ارور نمیده ؟ولتاژ باتری روی ال سی دی چند میزنه؟

یکشنبه 16 خرداد1394 - 12:22am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

mohsen_lachini نوشته است:
Hamed t نوشته است:
Hamed t نوشته است:

دوست خوب .الانم بدون کویل ارور نمیده ؟ولتاژ باتری روی ال سی دی چند میزنه؟

نه الان امتحان کردم بدون کویل ارور داد ولی وقتی بیرون بودم بدون کویل انگار کویل روشه با دیلی56شناسایی میکرد یبارم چند روز پیش رفته بودم بازم این ادارو در اورد ولی فکر میکردم چون هوا خیلی گرمه افتابه بخاطر همینه یکسره بوق میزنه ولی امروز مطمعا شدم یه ایرادی تو مدارم هست

یکشنبه 16 خرداد1394 - 12:26am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 985 , 986 , 987 , 988 , 989 , 990 , 991 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 238 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure