انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 11 آبان1403 - 3:01am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 987 , 988 , 989 , 990 , 991 , 992 , 993 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
دشت امروز با فلزجو @};-
بعد از مدت ها وقت کردم یه سر برم بیرون و یه حالی به دستگاه بدم. اونم یه حالی به ما داد
چند تا ظرف سفالی و مفرغی که ظرف اول از سمت چپ مفرغیه. بقیه هم بواسطه اون کشف شدن. هنوز پاکسازیشون نکردم. اما ظرف بزرگ طرح داره و البته شکسته. تکه هاشو آوردم که ترمیمش کنم.
خوب این وسایل با لوپ پنجاه معمولی که با سیم لاکی درست شده در اومده. با بوق قوی و البته عمق حدود 80 سانت. قبر گبری همین حدوده دیگه. با آرزوی موفقیت برای همه بچه های فلزجو و تشکر ویژه از مهندس حمید.
دوستان عزیز یادتون باشه که این دستگاه رو اگر خوب بسازین و اوپراتوریش رو یاد بگیرین باهاتون حرف میزنه. والا ما از همون ماسفت 840 استفاده میکنیم و از همون سوکت های میکروفون و تمام چیزای معمولی دیگه. با کیفیت بسازین و زیاد تمرین کنین. بهتره به جای بحث های مفرط رو انتخاب یک قطعه یا چیزای دیگه ، برید دنبال کار . باور کنین این سیستم همین الانم از نظر سخت افزاری بسیار بهینه و کار آمده نرم افزارش هم که جادو میکنه. پس زیاد وقت تلف نکنین و بزنین تو ببابون. بالانس درست تو این دستگاه و توجه مضاعف به میتر منفی موقع حرکت بعد از بالانس6 خیلی حیاتیه و تو عمق زنی خیلی تاثیر داره.سر فرصت توضیح کامل رو خدمتتدن عرض میکنم. الان هلاکم
این عکس هم در راستای دلگرمی دوستان گذاشتم و برای همه آرزوی موفقیت های بسیار چشمگیر تر از این میکنم

با درود و تبریک
اگه وقت کردین در باره تجربه بالانس که فرمودید بیشتر توضیح بدین
سپاسگزارم

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

یکشنبه 17 خرداد1394 - 9:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بر دوستان گرامی

در رابطه با لوپ 1*1 سوالی داشتم
تعدادی از دوستان 9 دور عده ای 10 دور و تعدادی 11 دور پیچیدن .
با سیم 1 به طور دقیق چند دور لازمه .
لطفا دوستانی که نتیجه خوبی با هر یک از موارد گفته شده گرفتن بگن که کدوم بهتره
10 دور رو با ال سی متر اندازه گرفتم شد 615 میکر - 9 دور رو اندازه گرفتم شد 510 میکرو . حالا شاید ال سی متر دقیق نباشه نمیدونم .

یکشنبه 17 خرداد1394 - 9:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

منم ال سی متر نداشتم،یازده دور پیچیدم .شده 600 میکرو.
باید چند دورش رو کم کنم.

یکشنبه 17 خرداد1394 - 10:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در ضمن یه لوپ معمولی هم درست کرده بودم ،با 15 دور سیم 75.
طبق نرم افزار درست درمیاد ولی در عمل اندازه گرفتم ،302 میکرو در میومد.
فکر کنم از روکش سیم افشان باشه ،بدلیل فاصله انداختن بین رشته ها.

یکشنبه 17 خرداد1394 - 10:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

10دورسیم بقطر1میلیمترجواب خوبی خواهدداد.1دورکمتریابیشترتفاوت زیادی نداره.
تقریبا0/9 اهم و400میکروهانری.

یکشنبه 17 خرداد1394 - 11:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
دوستان طبق تجربه ای که دارید بهترین کانکتور کدومه و از کدوم فروشگاه بخرم؟

یکشنبه 17 خرداد1394 - 11:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان در مورد نحوه بالانس دستگاه فلزجو باید این رو به عرض برسونم که حتما وقتی توی یک نقطه ای که تقریبا مطمئن هستین فلزی وجود نداره دستگاه رو بالانس کردین ، اصلا فکر نکنین که تو حداکثر عمق زنی قرار داره . باید بعد از زدن کلید بالانس حد اقل 2 متر از هر طرف لوپ رو ببرین و اگر تغییر ناگهانی میتر به سمت منفی وجود نداشت ، اونوقت میتونین مطمئن بشید که دستگاه تو حداکثر قدرت قرار داره و محل بالانس اولیه عاری از فلز بوده . حفظ فاصله لوپ از زمین هم بسیار مهمه و در صورتی که بخواین از حد اکثر توان سیستم بهره ببرین ، باید فاصله لوپ از زمین رو تا حد ممکن ثابت نگه دارین . البته من تو زمین هایی هم کار کردم که دستگاه حتی با حداکثر توان خیلی به فاصله از زمین حساس نبوده . اما تو چند تا قبرستان که بودم حفظ این فاصله خیلی حیاتی بوده . یه بار تو یه قبرستان گبری که کار میکردم دیدم دستگاه ساکت بشو نیست و هر نیم متر یه بار بوق میزنه . اول فکر کردم مشکل بالانس داره. اما با حفاری اون نقاط میدیدم که واقعا فلزات ریز و درشت تو عمق وجود داره . پس اگر بالانس رو توی نقطه عاری از فلز انجام دادین و با حفظ فاصله لوپ ، توی نقطه یا نقاطی صدای بوق شنیدین ، راحت ازش نگذرین . برای تایید وجود یک فلز پس از شنیدن صدای بوق در نقطه ای ، لوپ رو به صورت ثابت روی اون نقطه نگیرین . بلکه با یه سرعت آروم از جهات مختلف به اون نقطه نزدیک کنین . با ثابت نگه داشتن لوپ روی نقطه دارای فلز ، سیستم اوتو بالانس دستگاه ، خودش رو با شرایط جدید وفق میده و سیستم تا حد عدم سنس اون فلز کاهش عمقزنی پیدا میکنه . البته این در صورتی اتفاق میافته که بوق سنس ضعیف باشه و فلز یا کوچیک باشه و یا در عمق بیشتری باشه . پس حتما روی بالانس دستگاه خیلی دقت کنین . براحتی میتونین نحوه بالانس کردن صحیح رو تمرین کنین . به این صورت که در حین کاوش از یک دوست بخواید بعد از بالانس کردن در یک نقطه ، یک فیبر مسی مثلا 15x15 رو از بالا به لوپ بالانس شده نزدیک کنه . اگر نتیجه نزدیک به تست هایی باشه که قبلا در محیط عاری از فلز از دستگاه داشتین ، میتونین نتیجه بگیرین که بالانس درسته و اون زیر تقریبا چیزی نیست و میتونین به کاوش ادامه بدین . اما اگر دیدین برد خیلی کم شده و مثلا نصف شده ، اون وقته که شما دارید با یک بالانس اشتباه و در نقطه اشتباه کاوش می کنین . چند متر جابجا بشین و دوباره بالانس و تست . با این روش می تونین مطمئن بشید که از حداکثر توان دستگاه استفاده می کنین . اگر از گراند خاموش استفاده می کنین ، این روش بیشتر به کار میاد . با سیستم گراند روشن، در صورت حرکت آهسته لوپ ، سیستم خودشو با خاک منطبق میکنه و سعی میکنه در حداکثر عمقزنی باقی بمونه . اگر در حین حرکت با بوق های خفیف برخورد داشتین ، چندین بار اون نقطه رو از جهات مختلف چک کنین .در صورتی که حذف نشد، یک لایه چند سانتی خاک برداری کنین و دوباره بزنین . اگر ادامه داشت میتونین تقریبا از وجود فلز مطمئن بشین .
در هر حال یادگیری زبون این دستگاه یا هر دستگاه دیگه نیاز به تمرین داره و در فلزیاب فلزجو به دلیل دارا بودن تنظیمات حرفه ای ، باید پارامتر های بیشتری رو برای کار کردن در نظر داشته باشین . البته فایل توضیحات مهندس حمید کامله و نیاز به بحث اضافه ای نیست . ما هم همه چیزو از ایشون یاد گرفتیم . با آرزوی موفقیت برای همه
اگر سوالی داشتین ، در حد دانش و تجربه خودم در خدمتم .

یکشنبه 17 خرداد1394 - 12:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
دوستان در مورد نحوه بالانس دستگاه فلزجو باید این رو به عرض برسونم که حتما وقتی توی یک نقطه ای که تقریبا مطمئن هستین فلزی وجود نداره دستگاه رو بالانس کردین ، اصلا فکر نکنین که تو حداکثر عمق زنی قرار داره . باید بعد از زدن کلید بالانس حد اقل 2 متر از هر طرف لوپ رو ببرین و اگر تغییر ناگهانی میتر به سمت منفی وجود نداشت ، اونوقت میتونین مطمئن بشید که دستگاه تو حداکثر قدرت قرار داره و محل بالانس اولیه عاری از فلز بوده . حفظ فاصله لوپ از زمین هم بسیار مهمه و در صورتی که بخواین از حد اکثر توان سیستم بهره ببرین ، باید فاصله لوپ از زمین رو تا حد ممکن ثابت نگه دارین . البته من تو زمین هایی هم کار کردم که دستگاه حتی با حداکثر توان خیلی به فاصله از زمین حساس نبوده . اما تو چند تا قبرستان که بودم حفظ این فاصله خیلی حیاتی بوده . یه بار تو یه قبرستان گبری که کار میکردم دیدم دستگاه ساکت بشو نیست و هر نیم متر یه بار بوق میزنه . اول فکر کردم مشکل بالانس داره. اما با حفاری اون نقاط میدیدم که واقعا فلزات ریز و درشت تو عمق وجود داره . پس اگر بالانس رو توی نقطه عاری از فلز انجام دادین و با حفظ فاصله لوپ ، توی نقطه یا نقاطی صدای بوق شنیدین ، راحت ازش نگذرین . برای تایید وجود یک فلز پس از شنیدن صدای بوق در نقطه ای ، لوپ رو به صورت ثابت روی اون نقطه نگیرین . بلکه با یه سرعت آروم از جهات مختلف به اون نقطه نزدیک کنین . با ثابت نگه داشتن لوپ روی نقطه دارای فلز ، سیستم اوتو بالانس دستگاه ، خودش رو با شرایط جدید وفق میده و سیستم تا حد عدم سنس اون فلز کاهش عمقزنی پیدا میکنه . البته این در صورتی اتفاق میافته که بوق سنس ضعیف باشه و فلز یا کوچیک باشه و یا در عمق بیشتری باشه . پس حتما روی بالانس دستگاه خیلی دقت کنین . براحتی میتونین نحوه بالانس کردن صحیح رو تمرین کنین . به این صورت که در حین کاوش از یک دوست بخواید بعد از بالانس کردن در یک نقطه ، یک فیبر مسی مثلا 15x15 رو از بالا به لوپ بالانس شده نزدیک کنه . اگر نتیجه نزدیک به تست هایی باشه که قبلا در محیط عاری از فلز از دستگاه داشتین ، میتونین نتیجه بگیرین که بالانس درسته و اون زیر تقریبا چیزی نیست و میتونین به کاوش ادامه بدین . اما اگر دیدین برد خیلی کم شده و مثلا نصف شده ، اون وقته که شما دارید با یک بالانس اشتباه و در نقطه اشتباه کاوش می کنین . چند متر جابجا بشین و دوباره بالانس و تست . با این روش می تونین مطمئن بشید که از حداکثر توان دستگاه استفاده می کنین . اگر از گراند خاموش استفاده می کنین ، این روش بیشتر به کار میاد . با سیستم گراند روشن، در صورت حرکت آهسته لوپ ، سیستم خودشو با خاک منطبق میکنه و سعی میکنه در حداکثر عمقزنی باقی بمونه . اگر در حین حرکت با بوق های خفیف برخورد داشتین ، چندین بار اون نقطه رو از جهات مختلف چک کنین .در صورتی که حذف نشد، یک لایه چند سانتی خاک برداری کنین و دوباره بزنین . اگر ادامه داشت میتونین تقریبا از وجود فلز مطمئن بشین .
در هر حال یادگیری زبون این دستگاه یا هر دستگاه دیگه نیاز به تمرین داره و در فلزیاب فلزجو به دلیل دارا بودن تنظیمات حرفه ای ، باید پارامتر های بیشتری رو برای کار کردن در نظر داشته باشین . البته فایل توضیحات مهندس حمید کامله و نیاز به بحث اضافه ای نیست . ما هم همه چیزو از ایشون یاد گرفتیم . با آرزوی موفقیت برای همه

hamedkk عزیز امیدوارم تو کاوش های بعدی به خمره ی پر از سکه بزنی و برای کشف اشیا باستانی هم بهت تبریک میگم.از اینکه تجربیاتت رو دراختیار کاربران قرار میدید بسیار سپاسگذارم . ولی اگر میشه تنظیمات و جزییات دستگاه رو هنگام کاوش به اشتراک بزارید. با تشکر و آرزوی موفقیت های بیشتر.

زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت

یکشنبه 17 خرداد1394 - 1:37pm
مدیر کل
مدیر کل

حامد عزیز بابت یافته های جدیدتون تبریک میگم. :ymhug: همینطور ممنون از توضیحات کمک کننده ای که در اختیار دوستان میذارین. ایشالا بیش از پیش موفق باشین.

یکشنبه 17 خرداد1394 - 4:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:

خیلی ممنون خسته نباشید .دوستان توجه کنند بعضی جا ها هم هستش که دستگاه برعکس عمل میکنه یعنی تو یه منطقه وقتی لوپ رو تو 10 سانتی بالانس میکنید اگه لوپ رو به زمین نزدیک کنید کمتر از 10 سانت بشه دستگاه بوق میزنه یعنی سنس داره ولی تو بعضی مناطق که خاکش فرق داره برعکسه ! وقتی شما لوپ رو تو 10 سانتی بالانس میکنید اگه لوپ رو به زمین نزدیک کنید و کمتر از 10 سانت بشه میتر به سمت منفی میره .

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 17 خرداد1394 - 5:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 987 , 988 , 989 , 990 , 991 , 992 , 993 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 273 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure