دشت امروز با فلزجو
بعد از مدت ها وقت کردم یه سر برم بیرون و یه حالی به دستگاه بدم. اونم یه حالی به ما داد
چند تا ظرف سفالی و مفرغی که ظرف اول از سمت چپ مفرغیه. بقیه هم بواسطه اون کشف شدن. هنوز پاکسازیشون نکردم. اما ظرف بزرگ طرح داره و البته شکسته. تکه هاشو آوردم که ترمیمش کنم.
خوب این وسایل با لوپ پنجاه معمولی که با سیم لاکی درست شده در اومده. با بوق قوی و البته عمق حدود 80 سانت. قبر گبری همین حدوده دیگه. با آرزوی موفقیت برای همه بچه های فلزجو و تشکر ویژه از مهندس حمید.
دوستان عزیز یادتون باشه که این دستگاه رو اگر خوب بسازین و اوپراتوریش رو یاد بگیرین باهاتون حرف میزنه. والا ما از همون ماسفت 840 استفاده میکنیم و از همون سوکت های میکروفون و تمام چیزای معمولی دیگه. با کیفیت بسازین و زیاد تمرین کنین. بهتره به جای بحث های مفرط رو انتخاب یک قطعه یا چیزای دیگه ، برید دنبال کار . باور کنین این سیستم همین الانم از نظر سخت افزاری بسیار بهینه و کار آمده نرم افزارش هم که جادو میکنه. پس زیاد وقت تلف نکنین و بزنین تو ببابون.
بالانس درست تو این دستگاه و توجه مضاعف به میتر منفی موقع حرکت بعد از بالانس6 خیلی حیاتیه و تو عمق زنی خیلی تاثیر داره.سر فرصت توضیح کامل رو خدمتتدن عرض میکنم. الان هلاکم
این عکس هم در راستای دلگرمی دوستان گذاشتم و برای همه آرزوی موفقیت های بسیار چشمگیر تر از این میکنم