انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 4:59am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 989 , 990 , 991 , 992 , 993 , 994 , 995 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان یه تست و تجربه هم من داشتم میگم شاید به درد یکی بخوره
یه قبرستان بود که دستگاه اونجا چندجا رو فلز میزد روی یکی از اون جاها وقتی لوپ 1.5*1.5 رو با پهنای پالس 205 میبردم عدد میتر 48 رو نشون میداد ولی با افزایش پهنا تا 380 این عدد به 110 میرسید پس میشه نتیجه گرفت که با افزایش پهنای پالس به میزان قابل توجهی افزایش قدرت و نفوذ خواهیم داشت و البته برای بیشتر از 385 دستگاه من کویل ارور میداد که اونم احتمالا به خاطر ماسفت 11n*90 بود متاسفانه بنا به دلایلی نتونستم تستهای بیشتری بگیرم اگه فرصت شد این دفعه برای تست تفکیک و تستهای بیشتر به اون مکان خواهم رفت تنظیمات کلی دستگاه:f150.p380.s16.d21+50.iron r off.gr off.speed 2.integ 40 لوپ هم که عرض کردم 1.5*1.5 فکر میکنم 9 دور سیم افشان 1*1 کابل رابط سیم میکروفون استریو که بصورت دو مغزی موازی استفاده شده فیش اتصال 5 پین نظامی باطری 5 عدد لیتیوم یون لپتاپی
تمام :D

یکشنبه 17 خرداد1394 - 10:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

mohsen_lachini نوشته است:
Hamed t نوشته است:
2840644 نوشته است:
دوست من در مسیر ترانزیستور bs تا خروجی مدار برای لوپ اتصالی یا لحیم سردی دارید چک کنید احتمال داره irf840 هم اسیب دیده باشه

ممنون دوست عزیز چک کردم ولی چون الان کار میکنه فهمیدن علت سخته فقط این به ذهنم میرسه که سر زمین و خونه باید یه تفاوتی باشه که این اشکال پیش بیاد =((

سلام تست کردی مجدد؟

سلام دوست عزیز امروز همون ایسی رو که رو مدار جناب حمید بود در اوردم انداختم رو مدار دیگه بجای 709بردم سر زمین با این که تو خونه کار میکرد بعد ده بیست متر صداش بلند شد ولوم ستو کم کردم قطع شد دوباره بعد دو قدم بازم صداش در اومد قطع نمیشد بازم کم کردم اخرش دیدم ولوم کامل بسته شده =)) این 357های تقلبی ممکنه تو خونه کار کنن ولی به دوستان توسیه میکنم به امید این ایسی به شماره سریال31ار بی نرن سر زمین از شما هم بابت راهنمایی های دیشب ممنون @};- :ymapplause:

بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)

یکشنبه 17 خرداد1394 - 10:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من این ای سی با این پیش شماره تقلبیه بهتره از ۱۵۷ فلزی استفاده کنی موفق باشید

یکشنبه 17 خرداد1394 - 10:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
سلام مهندس حمید شرمنده از امروز حذف اهن هم از کار افتاد و وقتی هم دستگاه جای رو سنس میکنه در حال حرکت بوقش و میترش ونمودارش قطع نمیشه تا باید حساسیت رو خیلی پایین بیارم قطع بشه به نظر شما چکار کنم با تشکر

یکشنبه 17 خرداد1394 - 11:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
saleh700 نوشته است:
سلام
مهندس حمید نظرتون چیه از فیشهای زیر به جای کانکتور استفاده کنم؟ پلاستیکی هستند

پیوست:
Capture.PNG

كانكتورهايه لورنز هم دقيقا همين شكليه از كجا ميشه پيداش كرد قيمتش چه جورياست ؟

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

دوشنبه 17 خرداد1394 - 3:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اینها فیش میروفون های فانتوم هستند که به فیش کنون معروفند سایت دی جی صدا داره قیمت 7500 هستش ولی تکی نمیده حتما باید 2 تا بخریم

دوشنبه 18 خرداد1394 - 6:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان. دیروز رفتم پاساژ امجد 2 تا گانگتور گرفتم.یکی برای لوپ که پلاستیکی و زد آب بود، یکیکم کانکتور سه پین نظامی فلزی (هر کدوم 5 تومن). من قبلا از کانکتور سه پین نظامی استفاده کرده بودم که منجر به افزایش دیلی به 27 می شد . مجبورن کابل رو مستقیم به دستگاه و لوپ وصل کردم که دیلی به 21 کاهش پیدا کرد. جالب اینکه بعد از استفاده از این دو تا کانکتور جدید دیلی به 19 کاهش پیدا کرد (یعنی از اتصال مستقیمم بهتر!!). کانکتور پلاستیکی رو از طبق زیرزمین پاساژ امجد، دست چپ، اولین مغازه خریدم (رنگش سفیده و جلو پنجره گذاشته، نر و مادگیش 10 سانت سیم هم داره و صرفا کانگتور نیست، من 2 سانت از سیم رو گذاشتم و اونارو به کابل و لوپ لحیم کردم، بعد با چسب دو قلو محل لحیم به کابل رو پشوندم) اگه جلو پنجره پیداش نکردید، بگید کانگتور 2 پین پلاستیکی زد آب دارید. کانکتور فلزیم طبقه همکف پاساژ امجد، دست راست، آخرین مغازه!!فرقی که این کانکتور سه پین نظامی با اونی که قبلا خریده بودم (که متداول هم هست و همه بچه ها از اون خریدن) اینه که جسه کوچیکتری داره و 3 تا پینش خیلی کوچکترن و جنسشون از برنجه (اونم جلو پنجره گذاشته). من الان منزل نیستم که عکس بگیرم، بعدا عکسم می ذارم.

دوشنبه 18 خرداد1394 - 9:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
saleh700 نوشته است:
اینها فیش میروفون های فانتوم هستند که به فیش کنون معروفند سایت دی جی صدا داره قیمت 7500 هستش ولی تکی نمیده حتما باید 2 تا بخریم

چيز خوبي بايد باشه اگر بشه كانكتوري پيدا كرد كه يك حالت مهره مانند داشته باشه و بشه به جعبه مدار بسته بشه خوب ميشه ديگه لق هم نميزنه

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

دوشنبه 18 خرداد1394 - 12:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و عرض ادب خدمت دوستان. از دوستان کسی هستن که با این پراگرامر stk500 کار کرده باشه و راهنمای کنه که چامپرها وکریستا لی که داخل گذاشته شده چه جوری باید تغییر کنه ممنون از لطف دوستان مهندس حمید که گفتن با این پراگرامر کار نکردن :ymhug: :ymhug:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 18 خرداد1394 - 1:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

الان درسته موردی نیست کریستال هم نمیخواد

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

دوشنبه 18 خرداد1394 - 2:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 989 , 990 , 991 , 992 , 993 , 994 , 995 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 412 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure