|
ثبت نام • • ورود
|
|
|
تاریخ : پنج شنبه 24 آبان1403 - 10:08am
|
|
صفحه 1 از 1
|
[ 5 پست ] |
|
فلزیاب Blind Squirrel {سنجاب کور}
نویسنده |
پیغام |
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
باسلام. اساتید لطفا در مورد این فلزیاب هم نظر بدن .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
شنبه 12 اردیبهشت1393 - 12:55am |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز سیستم شماازنوع پالسی هست که تاجایی که حضورذهن دارم بردش به صورت کیت اماده ازطرف بعضی ازشرکت هابفروش میره بنظرم سیستم بدلیل استفاده ازکریستال فرکانسی ثبات فرکانسی خوبی داره وسیم پیچ تخت استفاده شده بردشوارتقاءمیده اماباهمه این تفاصیربردش زیادنیست ونمیشه ازش برای کارهای دفینه یابی یاستفاده کرد
|
شنبه 13 اردیبهشت1393 - 8:30am |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست عزیز . من حدود دوسال بیش این مدار ساختم و هنوز راه اندازیش نکردم. چون نیاز به اسیلوسکوب دقیق هست منم ندارم و از طرفی چون دیگه با مدارای دیگه اشنا شدم وساختم این بی خیال شدم. این فلزیاب تو تابیک داریم که با اسم (فلزیاب با برد 3 متر)اورده شده است.روی مدارم هم دیب میکرو سوییچ گذاشتم برای تغیر فرکانس کاری. اگه دوستان خواستن می تونم از بین مدارات بیدا کنم وراه اندازیش کنم. یا حق.
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 6:36pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
خوب کسی از دوستان نبود این فلزیاب نیمه کاره رو هم راه بندازیم .اگه کمک کنید مدار کاملش دست من هست اماده حتما عکس مدار رو هم می زارم
|
چهارشنبه 25 تیر1393 - 11:13am |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
اینم عکس والا تو تنظیمش موندم.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 25 تیر1393 - 11:27am |
|
|
|
|
صفحه 1 از 1
|
[ 5 پست ] |
|
چه کسی آنلاین است؟ |
کاربران حاضر در این انجمن: sky4030 و 149 مهمان |
|
در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید
|
انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای
پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی
و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب -
best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure
|