انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:07pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام

با سلام
میخواستم کسی در مورد شیر سنگی که علامت چیه چیزی میدونه نظر بده

یکشنبه 16 تیر1392 - 6:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mani16 نوشته است:
اینم عکس کله گراز یا خوک که پوزش رو به پایین بود.

سلام اقای مانی
دوست عزیز اگر که خوک بودن این سنگ مستنده لطفا کمی راجع بهش بگید/.
اگر هم اینو شانسی پیدا کردید بهتره بیخود وقتتونو طلف این موارد نکنید چون درسته شکل و اظلاعش شبیه سر خوکه اما هیچ گونه ریزه کاری نداره که ادم مطمعن بشه چیه..در طبیعت انواع و اقسام سنگهایی وجود داره که ادم کمی بهشون زل بزنه میتونه اونو به انواع حیوانات تشابهش بده...مثلا همین ابرهای تو اسمون اگر قشنگ بهشون دقت کنی شبیه به هر شکل و چیزی در میان//به هر حال از ما گفتن بود وقت انسان بسیار ارزشمنده ;)

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

یکشنبه 16 تیر1392 - 6:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
سلام خدمت اساتيد محترم و دوستان عزيز و گرامي
اين مكان تو وسط بيابونه و اين بيابون هم پر از تپه.و اين 5 عكس به تر تيب از شرق به غرب روي 3 تپه هست و بعد از آخرين عكس،بين دوتا تپه ، يك قسمت جاي تخت هست و وسط اون به مساحت حدود 4*4 خاك نرم و احتمالا سنگ چين دورش باشه(كه عكس اين محل مشكوك رو تو پست بعدي ميزارم).
حدود 100-150 متر قبل از اولين عكس ، يك چشمه پرآب هم هست.خاطرنشان كنم ك در اون نزديكي نه كوه هست نه درخت كهنسال
از دوستان و اساتيد گرامي خواهش ميكنم نظرات خودشونو راجع به اين عكس ها بگن.ممنون ميشم
(يادم نره بگم عكسها از آخر به اول به ترتيب نشون داده شده اما تو ديدگاه نوشتم كه عكس چندمي هست)
با تشكر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

دوشنبه 16 تیر1392 - 12:41am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام وممنون از راهنماییتون.
من یک بار دیگه به منطقه رفتم واز ردیاب استفاده کردم . روی زمین پایین سمت راست اون سنگ که علامت داشت رو قیچی کرد. فقط دوتا مشکل بود برای حفاری زمین سنگلاخ بود و اون دور و اطراف هم بخاطر کشاورزی رفت وآمد میشد که موکولش کردیم برای پاییز.
به نظر شما اونجا جای کار داره یا نه؟
با تشکر مجدد.

دوشنبه 16 تیر1392 - 1:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
سلام.دوستان هنوز منتظرم ك به مورد من جواب بدين
با تشكر فراوان از اساتيد گرامي

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

دوشنبه 17 تیر1392 - 2:56pm
آواتار کاربر

باسلام خدمت اساتید ودوستان گرامی.
من دوتا عکس قرار دادم که یکی از اونها ابشار ودر فاصله 100 متری از اون یک تار عنکبوت بزرگی حک شده که نتونستم به دلیل دشواری مسیر از اون عکس بگیرم. و دقیقا در روبه روی این تار عنکبوت در اون طرف دره کوچک سنگ چینی از دیواره کنار جاده به دلیل خاک برداری بیرون اومده که دقیق دقیق رو به روی تار عنکبوت روی صخره هستش.
و این سنگ چین همونطور که مشخصه شبیه یک درب ورودیه و اگه خاک داخلش رو برداری فکر می کنم به یک درب ورودی یا یک راه پله برسی.
میخواستم نظر اساتید رو در این زمینه بدونم و اینکه آیا از مسیرش برم یا از روی مال و آیا ممکنه تله یا طلسم باشه.
در ضمن راجع به عنکبوت یا تار عنکبوت اگه اطلاعاتی دارین بفرمایین ممنون میشم.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

اپراتورخوب+ردیاب خوب+نقطه زن خوب+نسخه اصلی=90% موفقیت

دوشنبه 17 تیر1392 - 3:36pm

narenji نوشته است:
باسلام خدمت اساتید ودوستان گرامی.
من دوتا عکس قرار دادم که یکی از اونها ابشار ودر فاصله 100 متری از اون یک تار عنکبوت بزرگی حک شده که نتونستم به دلیل دشواری مسیر از اون عکس بگیرم. و دقیقا در روبه روی این تار عنکبوت در اون طرف دره کوچک سنگ چینی از دیواره کنار جاده به دلیل خاک برداری بیرون اومده که دقیق دقیق رو به روی تار عنکبوت روی صخره هستش.
و این سنگ چین همونطور که مشخصه شبیه یک درب ورودیه و اگه خاک داخلش رو برداری فکر می کنم به یک درب ورودی یا یک راه پله برسی.
میخواستم نظر اساتید رو در این زمینه بدونم و اینکه آیا از مسیرش برم یا از روی مال و آیا ممکنه تله یا طلسم باشه.
در ضمن راجع به عنکبوت یا تار عنکبوت اگه اطلاعاتی دارین بفرمایین ممنون میشم.

با کسب اجازه از اساتید محترم
دوست عزیز کاش عکس تار عنکبوت را میگذاشتی ولی به هر حال تا آنجاییکه اطلاع دارم تار عنکبوت نشانگر گنجینه ی ارزشمند و مناسبی است ولی دسترسی به آن مشکل است و احتمالا طلسم هم وجود دارد.

البته بنده هم مانند شما منتظر نظرات اساتید بزرگوار هستم

دوشنبه 17 تیر1392 - 4:18pm

ژنرال نوشته است:
mani16 نوشته است:
اینم عکس کله گراز یا خوک که پوزش رو به پایین بود.

سلام اقای مانی
دوست عزیز اگر که خوک بودن این سنگ مستنده لطفا کمی راجع بهش بگید/.
اگر هم اینو شانسی پیدا کردید بهتره بیخود وقتتونو طلف این موارد نکنید چون درسته شکل و اظلاعش شبیه سر خوکه اما هیچ گونه ریزه کاری نداره که ادم مطمعن بشه چیه..در طبیعت انواع و اقسام سنگهایی وجود داره که ادم کمی بهشون زل بزنه میتونه اونو به انواع حیوانات تشابهش بده...مثلا همین ابرهای تو اسمون اگر قشنگ بهشون دقت کنی شبیه به هر شکل و چیزی در میان//به هر حال از ما گفتن بود وقت انسان بسیار ارزشمنده ;)

سلام دوست عزیز ممنون که کاملا دوستانه وبا دیدی باز منو راهنمایی کردید.اگر صفحه 43 این تاپیک رو بخونید من دقیقا توضیح دادم که اثار بدست امده چیا هستن که در اخر رسیدم با این سنگ کناره یک سنگ مکعب سیاه. مرسی که واقعا دوستانه و بدون طعنه جواب دادید شاید اگر لازم شد عکس اثار دیگه رو هم میزارم.

آخرین بار توسط mani16 در دوشنبه 17 تیر1392 - 4:24pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 17 تیر1392 - 4:20pm

oshin نوشته است:
این عکس کله گراز یا خووووووکت محشر بود :-o
با اجازت پرینت رنگیش میکنم و رو در اتاقم میزارمش =)) :))
.
.
.
.
.
.
.
داداش من
این مسخره بازی ها چیه؟
خودتونو چرا گول میزنید
نکنید آقا حرف هر کسی رو گوش نکنید
مگه بیکارین که به یه حرف پوچ گوش میدین و میرین کلی وقت و زمان و پول و .... میزارین که گنج پیدا کنید؟ X_X

جناب از شما سوالی پرسیده نشدااا متوجه اید؟

دوشنبه 17 تیر1392 - 4:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان اگه کسی جواب ما رو هم بده بد نیست. :)

سه شنبه 18 تیر1392 - 10:12am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 303 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure