نویسنده |
پیغام |
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
narenji نوشته است: باسلام خدمت اساتید ودوستان گرامی. من دوتا عکس قرار دادم که یکی از اونها ابشار ودر فاصله 100 متری از اون یک تار عنکبوت بزرگی حک شده که نتونستم به دلیل دشواری مسیر از اون عکس بگیرم. و دقیقا در روبه روی این تار عنکبوت در اون طرف دره کوچک سنگ چینی از دیواره کنار جاده به دلیل خاک برداری بیرون اومده که دقیق دقیق رو به روی تار عنکبوت روی صخره هستش. و این سنگ چین همونطور که مشخصه شبیه یک درب ورودیه و اگه خاک داخلش رو برداری فکر می کنم به یک درب ورودی یا یک راه پله برسی. میخواستم نظر اساتید رو در این زمینه بدونم و اینکه آیا از مسیرش برم یا از روی مال و آیا ممکنه تله یا طلسم باشه. در ضمن راجع به عنکبوت یا تار عنکبوت اگه اطلاعاتی دارین بفرمایین ممنون میشم. طلسم چیه برادر من اخه.باز تله ممکنه باشه
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
سه شنبه 18 تیر1392 - 11:49am |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
از اساتيد خواهشمندم ك مورد من رو بررسي كنن.بخدا واقعا واسم حياتيه..........
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
سه شنبه 18 تیر1392 - 2:33pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
Ancient نوشته است: از اساتيد خواهشمندم ك مورد من رو بررسي كنن.بخدا واقعا واسم حياتيه.......... سلام دوست عزیز واقعا اگه بخوام بگم اینها مربوط به دفینه نیستند چون اولا سنگی که اینها روش حک شده سنگهای مقاومی نیستن و شکننده و فرسایشی هستند و نه علائم براساس اصول و قاعده خودش حک شده که بخواد دفینه ای رو نشون بده ولی شما عکس تپه و مکان موردنظزتون رو بذارید تا نظر داده بشه البته باید علامت خاص تپه ها رو هم پیدا کنید چون ما واقعا علم غیب نداریم داداش
|
سه شنبه 18 تیر1392 - 2:57pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
narenji نوشته است: باسلام خدمت اساتید ودوستان گرامی. من دوتا عکس قرار دادم که یکی از اونها ابشار ودر فاصله 100 متری از اون یک تار عنکبوت بزرگی حک شده که نتونستم به دلیل دشواری مسیر از اون عکس بگیرم. و دقیقا در روبه روی این تار عنکبوت در اون طرف دره کوچک سنگ چینی از دیواره کنار جاده به دلیل خاک برداری بیرون اومده که دقیق دقیق رو به روی تار عنکبوت روی صخره هستش. و این سنگ چین همونطور که مشخصه شبیه یک درب ورودیه و اگه خاک داخلش رو برداری فکر می کنم به یک درب ورودی یا یک راه پله برسی. میخواستم نظر اساتید رو در این زمینه بدونم و اینکه آیا از مسیرش برم یا از روی مال و آیا ممکنه تله یا طلسم باشه. در ضمن راجع به عنکبوت یا تار عنکبوت اگه اطلاعاتی دارین بفرمایین ممنون میشم. سلام در مورد عنکبوت باید گفت که شما یاید از طریق دالانی یا چاهی که منتهی به دالان میشود و دالان هم منتهی به اتاقک میشود عبور کنید که با توجه به نشان تار عنکبوت که سست میباشد شما با یک تله خطرناک مواجه هستید البته در مورد شما اگر عنکبوت واقعا عنکبوت باشه و تارش هم تار این گفته ها دلالت میکنه اما در مورد سنگ چین شما نمیشه نظر داد که حتما راه ورودی باشه شاید سنگ چین چاه ورود به دالان باشه یا اصلا سنگ چین مربوط به زمانهای قدیم چاه اب یا قنات یا ... باشه و اصلا نشان دفینه نباشد چون به تنهایی نمیشه در مورد سنگ چین نظر داد باید علامات دیگه هم باشه خلاصه با توجه به دست خوردن مکان همه چیز محتمل است
|
سه شنبه 18 تیر1392 - 3:09pm |
|
|
narenji
|
parsi نوشته است: narenji نوشته است: باسلام خدمت اساتید ودوستان گرامی. من دوتا عکس قرار دادم که یکی از اونها ابشار ودر فاصله 100 متری از اون یک تار عنکبوت بزرگی حک شده که نتونستم به دلیل دشواری مسیر از اون عکس بگیرم. و دقیقا در روبه روی این تار عنکبوت در اون طرف دره کوچک سنگ چینی از دیواره کنار جاده به دلیل خاک برداری بیرون اومده که دقیق دقیق رو به روی تار عنکبوت روی صخره هستش. و این سنگ چین همونطور که مشخصه شبیه یک درب ورودیه و اگه خاک داخلش رو برداری فکر می کنم به یک درب ورودی یا یک راه پله برسی. میخواستم نظر اساتید رو در این زمینه بدونم و اینکه آیا از مسیرش برم یا از روی مال و آیا ممکنه تله یا طلسم باشه. در ضمن راجع به عنکبوت یا تار عنکبوت اگه اطلاعاتی دارین بفرمایین ممنون میشم. سلام در مورد عنکبوت باید گفت که شما یاید از طریق دالانی یا چاهی که منتهی به دالان میشود و دالان هم منتهی به اتاقک میشود عبور کنید که با توجه به نشان تار عنکبوت که سست میباشد شما با یک تله خطرناک مواجه هستید البته در مورد شما اگر عنکبوت واقعا عنکبوت باشه و تارش هم تار این گفته ها دلالت میکنه اما در مورد سنگ چین شما نمیشه نظر داد که حتما راه ورودی باشه شاید سنگ چین چاه ورود به دالان باشه یا اصلا سنگ چین مربوط به زمانهای قدیم چاه اب یا قنات یا ... باشه و اصلا نشان دفینه نباشد چون به تنهایی نمیشه در مورد سنگ چین نظر داد باید علامات دیگه هم باشه خلاصه با توجه به دست خوردن مکان همه چیز محتمل است ممنونم از توضیحاتتون
اپراتورخوب+ردیاب خوب+نقطه زن خوب+نسخه اصلی=90% موفقیت
|
سه شنبه 18 تیر1392 - 5:07pm |
|
|
pedram
|
اساتید راهنمایی کنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 18 تیر1392 - 5:24pm |
|
|
az56
کاربر فعال
|
pedram نوشته است: اساتید راهنمایی کنید ايا عكس دوم سم اسب هست يا نه ؟
|
پنج شنبه 20 تیر1392 - 7:26pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
az56 نوشته است: pedram نوشته است: اساتید راهنمایی کنید ايا عكس دوم سم اسب هست يا نه ؟ خیر دوست عزیز
|
پنج شنبه 20 تیر1392 - 7:42pm |
|
|
pedram
|
سم شتر با ناخن استادددددددد
|
پنج شنبه 20 تیر1392 - 11:30pm |
|
|
juyande