انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:11pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام

با سلام خدمت همه دوستان
در کاوش زیر یک سنگ در عمق یک متری کوزه ای رنگی پدیدار شد که داخل آن دو حلقه آهنی وجود داشت قطر داخل حلقه
10 سانتی متر و ضخامت آن به اندازه ضخامت انگشت دست میباشد درضمن حلقه به صورت کاملا بسته و جوش خورده نمیباشد
دوسر حلقه باز است .
وجود این حلقه ها درون کوزه چه معنایی دارد ؟
لطفا ما را راهنمایی فرمایید. با تشکر .

شنبه 22 تیر1392 - 10:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان
در کاوش زیر یک سنگ در عمق یک متری کوزه ای رنگی پدیدار شد که داخل آن دو حلقه آهنی وجود داشت قطر داخل حلقه
10 سانتی متر و ضخامت آن به اندازه ضخامت انگشت دست میباشد درضمن حلقه به صورت کاملا بسته و جوش خورده نمیباشد
دوسر حلقه باز است .
وجود این حلقه ها درون کوزه چه معنایی دارد ؟
لطفا ما را راهنمایی فرمایید. با تشکر .

سلام شما ابتدا باید روشن کنید کوزه داخل خاک بوده یا حفره اگر داخل خاک بوده شما باید طرف باز حلقه رو به سمت جلو برید تا به سنگی بربخورید که زیرش چاه باشه
نکته/ اگر طرف باز حلقه ها هر دو به یک طرف هست انطرف مسیر شماست اگر سر باز حلقه ها رو به هم باشد باید زیر کوزه رو رو به پایین حفاری کنید تا به علامت بعدی برسید

شنبه 22 تیر1392 - 5:31pm

لطفا" نظر استاتید محترم را میخواستم بدانم ایا این جوقن نشانه بار هست یا نه اگر جواب مثت است ایا مسیر را میشود تشخیص داد با تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 24 تیر1392 - 2:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

smk451 نوشته است:
لطفا" نظر استاتید محترم را میخواستم بدانم ایا این جوقن نشانه بار هست یا نه اگر جواب مثت است ایا مسیر را میشود تشخیص داد با تشکر

سلام
اين جوغن نشانه قبر هست
اكر تو بدنه سنك باشه بايد روبروش دنبال فرو رفتكي يا تل خاكي يا سنكهاي كه رو هم ريخته هست

دوشنبه 24 تیر1392 - 5:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

smk451 نوشته است:

سلام با توجه به شواهد و شیار کنار سنگ که هر کدام تفسیری دارند بار باید در زیر خودسنگ یا نقطه ای که شیار به پایان رسیده یعنی کنار سنگ باشد ولی شما برای اطمینان سمت فلشی را هم که قرار دادم بررسی کنید ببینید مورد معناداری وجود دارد یا نه در ضمن از ردیاب استفاده کنید ممکن است تخلیه شده باشد

دوشنبه 24 تیر1392 - 5:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان من تازه با اين سايت اشنا شدم سايته خيلي جالب و بدرد بخوريه من چندتا سوال داشتم که اميدوارم جوابشا از اين سايت بگيرم من بچه شهرکردم و تو منطقمون يه جايي را برحسب تصادف پيدا کرديم که پرااز نشانه و کنده کاريه ونشانه ها حدود پنجاه تايي ميشن که من چندتاشون را که از همه جالبترن را با تو ضيحات کامل رويه خوده عکس ها براتون ميزارم اين منطقه که ميگم زماني ابه زياداي داشته و کلا از قديم چراگاه بوده و هنوزم هست ونکته جالبش اينه که همه کنده کاري ها با وجود سنگ هايه بزرگتر و به رنگ ديگه فقط بر روي سنگ سياه صورت گرفته البته به يه نفر اهل فن نشون دادم که ايشون گفتن اينجا چراگاه بوده و از گلسنگ هايه خشک شده داخل کنده کاري هاميشه گفت که بالا يه دو هزار سال قدمت داره اما تا حالا کسي پيدا نشده که درست ودرمون راهنماييم کنه ومن هم ميخوام ببينم اگه منطقه باستاني تا پايه ادم هايه بيسواد ابله که فقط کارشون تخريب و کندنه زمينه به اونجا باز نشده برم به مسولين اطلاع بدم.پيشاپيش تشکرررررفراوان .چندتا از عکس ها را برا نمونه میذارم بقیشونم تو فایل هستند.

http://up.persianscript.ir/uploads/137389969546451.zip
پیوست:
عکس ها (16).jpg
پیوست:
عکس ها (22).jpg

دوشنبه 24 تیر1392 - 6:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بازم سلام رفقا من این نشانه را تو یه دره پیدا کردم که دره پرااز درخت داغداغانه ودر قدیم محل سکونت بوده حتی یه تنه درخت داغداغان را پیدا کردیم که با شمارشه خطهایه داخل تنش عمرشا حدود 400سال تخمین زدیم متا سفانه سنگهایه اونجا اصلا جنس خوبی ندارن و پکیده شده بودن و رو شونم خیلی گلسنگ داره نمیشه براحتی نشانه ای هم اگر باشه براحتی تشخیصش داد حالا بنظره شما اصلا این نشانه مربوط به دفینس و اگر هست باید نشانه دومه کجا بایدجستجو کنیم یه نکته اون نقطه هایه رو سنگ طبیعا فقط اون نقطه ای که با فلش مشخصش کردم کنده کاریه .بازم ممنون
پیوست:
توتی باغی.jpg

دوشنبه 24 تیر1392 - 6:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

behnam karami نوشته است:
سلام دوستان من تازه با اين سايت اشنا شدم سايته خيلي جالب و بدرد بخوريه من چندتا سوال داشتم که اميدوارم جوابشا از اين سايت بگيرم من بچه شهرکردم و تو منطقمون يه جايي را برحسب تصادف پيدا کرديم که پرااز نشانه و کنده کاريه ونشانه ها حدود پنجاه تايي ميشن که من چندتاشون را که از همه جالبترن را با تو ضيحات کامل رويه خوده عکس ها براتون ميزارم اين منطقه که ميگم زماني ابه زياداي داشته و کلا از قديم چراگاه بوده و هنوزم هست ونکته جالبش اينه که همه کنده کاري ها با وجود سنگ هايه بزرگتر و به رنگ ديگه فقط بر روي سنگ سياه صورت گرفته البته به يه نفر اهل فن نشون دادم که ايشون گفتن اينجا چراگاه بوده و از گلسنگ هايه خشک شده داخل کنده کاري هاميشه گفت که بالا يه دو هزار سال قدمت داره اما تا حالا کسي پيدا نشده که درست ودرمون راهنماييم کنه ومن هم ميخوام ببينم اگه منطقه باستاني تا پايه ادم هايه بيسواد ابله که فقط کارشون تخريب و کندنه زمينه به اونجا باز نشده برم به مسولين اطلاع بدم.پيشاپيش تشکرررررفراوان .چندتا از عکس ها را برا نمونه میذارم بقیشونم تو فایل هستند.

http://up.persianscript.ir/uploads/137389969546451.zip
پیوست:
عکس ها (16).jpg
پیوست:
عکس ها (22).jpg

سلام بهنام جان اینها نماد فرهنگی و ایینی زمان است که در این چراگاه پراب زندگی میکردند و نماد دفینه نیستند و فقط باارزش از لحاظ قدمت و فرهنگ میباشند نمونه این مکان شما در مکان ما هم موجود است و این علامات بیشتر در کنار رودخانه ها که مردم زندگی میکردند وجود دارند و مربوط به گبریان(غیرمسلمانان) میباشند

دوشنبه 24 تیر1392 - 7:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

behnam karami نوشته است:
بازم سلام رفقا من این نشانه را تو یه دره پیدا کردم که دره پرااز درخت داغداغانه ودر قدیم محل سکونت بوده حتی یه تنه درخت داغداغان را پیدا کردیم که با شمارشه خطهایه داخل تنش عمرشا حدود 400سال تخمین زدیم متا سفانه سنگهایه اونجا اصلا جنس خوبی ندارن و پکیده شده بودن و رو شونم خیلی گلسنگ داره نمیشه براحتی نشانه ای هم اگر باشه براحتی تشخیصش داد حالا بنظره شما اصلا این نشانه مربوط به دفینس و اگر هست باید نشانه دومه کجا بایدجستجو کنیم یه نکته اون نقطه هایه رو سنگ طبیعا فقط اون نقطه ای که با فلش مشخصش کردم کنده کاریه .بازم ممنون
پیوست:
توتی باغی.jpg

نشان دفینه نمیباشد دوست عزیز این علامت به این کوچکی ر روی سنگی کوچک زود از بین میروند نشانهای دفینه ماندگار هستند البته بر روی سنگهای محکم و ماندگار

دوشنبه 24 تیر1392 - 7:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
parsi نوشته است:
behnam karami نوشته است:
پیوست:
توتی باغی.jpg

نشان دفینه نمیباشد دوست عزیز این علامت به این کوچکی ر روی سنگی کوچک زود از بین میروند نشانهای دفینه ماندگار هستند البته بر روی سنگهای محکم و ماندگار

سلام دوست عزیز
در مورد اثار شما حق با آقای پارسی هستش
این آثار ب صورت پراکنده در بیشتر نقاط کشور پیدا میشن
و مربوط ب زمان پارینه سنگیست.حتی چند وقت پیش ی مستند راجب این علائم پخش شد ک آقای داریوش ارجمند مجری آن بود. ک بیشتر آثار خوانسار و خمین رو برسی کردند

سه شنبه 25 تیر1392 - 10:16am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 462 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure