behnam karami نوشته است:
مهندس ایول داری و واقعا خسته نباشید .سیستم خیلی باحال شده.ویه نکته جالب اینه که حذف اهن من در هر دو ورژن رو 19کار میکنه وخوب جواب میده اما نکتش اینه من با ورژن قبلی هر کا ر میکردم یه حلبی اسفند دود کنی که خیلی نازک هست را نمیتونسم حذف کنم حتی در درجات بالایه حذف اهن اما با این ورژن نسبتا البته نه بصورت کامل اون حلبی حذف میشه و رو حذف فلزات غیر اهنی هم تاثیر نداره .فقط یه سوال مهندس شما سرعت دستگاه را چند متر بر ثانیه پیشنهاد میکنید که هم تفکیک خوب داشته باشیم هم اینکه فلز تو خاک تاثیر زیادی رو اتو بالانس نذاره که یدفعه بردمون کم بشه.؟
با تشکر از لطف همه دوستان.
در خصوص سوال شما باید عرض کنم این سوال دیگه خیلی جنبه فیزیک مکانیک داشت!
از نظر سرعت متر بر ثانیه نمیشه رقم خاصی داد چون بستگی به نوع کاوش شما داره. طبیعتا با لوپهای کوچک سرعت بیشتر بهتره و البته بشرطی که گزینه اسپید هم بالاتر باشه. با لوپهای بزرگ بصورت خودکار سرعت کاوش کم میشه که طبیعی هست. بهرحال این فلزیاب از این حیث تفاوتی با سایر فلزیاب ها نداره. تفکیک هم فقط در لحظه آخر که چیزی سنس کردین مطرح میشه و همونطور که توضیح دادم باید لوپ رو چند ثانیه روی مرکز هدف نگه دارید تا تفکیک درست تری داشته باشین. نکته اخر شما هم بیشتر به تنظیم گراند بستگی داره که اگر بتونین مقادیر بیشتر رو استفاده کنین کمی برد بیشتری خواهید داشت.