dafous m.f.d نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز
لطفا روتین انتیگرال گیر رو پیام خصوصی برام بفرستین اسمبلی هم باشه مسئله ای نیست همین سر نخ دستم بیاد کافیه و همچنین دلای لوپ رو با چه الگوریتمی در میاری
اگه تمایل به تبادل اطلاعات داشته باشین باهم میتونیم مداری طراحی کنیم که کپیmdlباشه خلاصه از تکنیکی فراتر از فلزیابهای ساده دیجیتال بهره ببریم
البته اگه تلفنی باهم ارتباط داشته باشیم خیلی خوب میشه
کمی از جزئیات مدارmdlو خلاصهdspرو با مهندس کرمی در میان گزاشتم و
جزئیاتی در ارتباط با انتیگرال گیری از سری فوریه نیازه البته به مدار شما باید قسمتی اضافه شود ولی شاید بشود با روش نرم افزار کار اونقسمت رو پیاده کرد و از دستکاری مدار اجتناب کرد
خلاصه همکاری میخواد البته اگه سورس برنامه مدارتون رو در اختیارم بزارین من هم اطلاعاتی رو در مورد رزونانس مغناطیسی با استفاده ازdspدر اختیارتون میزارم که بیشک بحتزده خواهید شد چون قدرت مدارتون رو از دوبرابر بیشتر خواهد کرد و همچنین ثباتش را و همچنین مداری بهتون معرفی میکنم که با dspکار میکنه و بیسmdlهست
دیگه تصمیم گیری برای همکاری با شماست
ادغام تکنولوژی فوق حرفه ای با مدار شما که باعث میشه شوک بزرگی به صنعت فلزیاب کشورمون وارد بشه
منتظر پاسختون هستم
ناصر عزیز بنده اون چیزی که شما خواستی به صورتی که هر آدم فنی بتونه ازش استفاده کنه توضیح دادم! فکر نمیکنم این توقع درستی باشه که شما سورس برنامه رو هم از من بخوای! شما اگر جای من بودی چنین کاری میکردی؟ مسلما خیر! بخصوص که بنده مدار رو برای انتشار عمومی گذاشتم ولی شما قطعا هدفت این نیست و فقط دنبال دستگاهی برای فروش هستی! در هر صورت این پروژه چیزی نیست که در عرض چند روز به جایی برسه و ماهها کار میبره همونطور که برای من اینجور بوده.
در خصوص پیدا کردن دیلی لوپ هم وقتی شما نمونه های کافی از ابتدا تا انتهای موج داشته باشی ؛ با چند محاسبه ریاضی ساده میتونی محل شروع میرایی موج رو پیدا کنی! دانش ریاضی برای انجام این کارها نهایتا در حد دیپلم ریاضی کفایت میکنه و از یک مهندس توقع میره که لااقل این چیزها رو بلد باشه. لذا پیاده سازی دقیق به عهده خود شماست.
در خصوص MDL هم بحث زیاد بوده و خود شما از کسانی بودی که در تاپیک مربوطه در همین انجمن بسیار در موردش حرف زدی تاجاییکه گفتی اصلا کپی کردیش و حتی نسخه 9500 هم مطرح کردی!
حالا این حرفهای جدید که مشخصه در تناقض با حرفهای گذشته هست. بهرحال شما اگر فقط قسمت خروجی لوپ و ماسفت و شکل پالسهای خروجی در سر لوپ رو مشخص میکردی بیشتر داستان حل میشد. وگرنه حتی یک درصد هم تصور نکن قسمت گیرنده یا چیزی مثل DSP میتونه منجر به برد بالا در خاک بشه! هر چند در هوا این امکانپذیره ولی روی زمین چنین امکانی وجود نداره که با دستکاری گیرنده بشه به برد انچنان بالا دست پیدا کرد. در همین مدار ساده ما میشه با تقویت ساده بخش گیرنده بسادگی در هوا به برد بیشتر رسید! اما اون میزان برد برای کاوش روی زمین قابل استفاده نیست. با توجه به اینکه میبینید فرکانس و پهنای پالس و تمامی فاکتورهای موثر در فلزیاب پالسی در این طرح در رنج وسیعی قابل تنظیم هستن پس دیگه جای شبهه ای باقی نمیمونه و کسی هم در سیستم پالس نمیتونه از غیب فاکتوری به این داستان اضافه کنه!
بهرحال اینها رو عرض کردم که بگم مانور شما روی بعضی فاکتورها کلا اشتباه هست! بعنوان مثال بنده اینجا هم سعی کردم از میکرو بعنوان یک DSP استفاده کنم و موفق هم شدم. حالا شما اگر از یک DSP واقعی که سخت افزار قویتر و دقیق تری داره استفاده کنی ممکنه حداکثر به 5 درصد برد بیشتر برسی. مطمئن باش غیر این نیست و این میزان هم همون فاصله بردی هست که بین این مدار و لورنز وجود داره!!! در حالیکه مدار از نظر سادگی قابل قیاس نیست. پس از نظر من بخصوص برای یک مدار دستساز با قطعات داخل ایران نمیشه خیلی کار رو پیچیده تر کرد و آخرش هم فقط 5 درصد برد بیشتر داشت. تازه اگر به جواب برسه!
حالا هم حرفی نیست. شما در محضر این جماعت کاربران بفرما اون روش 2 برابر کردن برد رو ارائه بده بنده قول میدم سورس قسمتی رو که میخوای بهت بدم! در واقع اینکه برای من چیزی نیست چون کار رو انجام دادم و کدش رو از حفظ هم میتونم برات بگم! اما شما اگر ادعایی داری و میخوای تبادل اطلاعات داشته باشی اول باید ادعای خودت رو ثابت کنی که مشخص بشه حکایت مثل گذشته نیست!