انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:46pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 142 , 143 , 144 , 145 , 146 , 147 , 148 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

از همه دوستان تشکر میکنم.امیدوارم همه موفق باشید

جمعه 25 مهر1392 - 1:24am

سلام و من هم بهتون تبریک میگم و امید وارم که 100 برابر این طلا بینید

جمعه 25 مهر1392 - 2:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
tm 808 عزیز بهت تبریک میگم خیلی زیباست لذت بردم چقدر زیبا این نوشته یا قاضی الحاجات حک شده من اگه جای شما بودم میزدم به دیوار فقط نگاش میکردم مبارکت باشه ویه چیز دیگه اینو هیج وقت نفروش احساس میکنم یه پیامی واست داره بهش فکر کن

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

جمعه 26 مهر1392 - 2:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مرسی آریانای عزیز
این رو هدیه کردیم به مادر یکی از دوستانم چون خیلی مذهبی هستند و قرار شد از این ظرف بابت استفاده توی مراسمشون استفاده کنند.چون گویا کلا خوردن غذا در ظروف مسی و همچنین با این دعا براشون مبارکه....
البته ناگفته نماند این دوستمون خودشون بیشترین زحمت رو موقع حفاری کشیدند

جمعه 26 مهر1392 - 2:26pm
آواتار کاربر

با سلام خدمت اساتید گل.ما یه جا که علامت حکاکی شده داشت با ردیاب انجمن زدیم.کنار یک درخت داغداغان قیچی میزنه رو گلد.یه یک متری کندیم یه سنگ خاص دیدیم که عکسشو میزارم.بعد دستگاه هنوز اونجارو قیچی میزنه .و بعضی جاها خاک ها یه لایه نارنجی رنگ بهشوم چسبیده ، رنگ زنگال.الان پس از یک متر خاک سفت شده و سنگلاخی.نظر شما اساتید چیه؟

(دوستان من یوزر جدید نیستما.فقط به خاطر یه سری مسایل باعث شد یوزرمو عوض کنم..هوامو داشته باشید)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 26 مهر1392 - 5:03pm
آواتار کاربر

tm 808 جان تبریک میگم.انشالا ماهم زیر خاکیو هرچه زود تر تجربه کنیم.ایشالا از ای بهتراش نصیبت شه.

جمعه 26 مهر1392 - 5:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
سلام به همگی این یه غار هست اسمش 7بله هستش.. درب این غار به صورت بلمب بود نه با ساروج بلکه با سنکی از جنس خود غار.تقریبا شش سال بیش چند نفری این مکان رو حفاری کرده بودن که امروز من با یکی از اونها رفتم اونجا البته الان این غار کاملا بر شده از خاک ولی اون دوستم میگفت که داخل این غار که حفاری کردم در عمق یک متری تیکه کوزه هایی حدود ده سانتی رو بیدا کردیم و دیگه ادامه ندادیم و اما این غار دو تا تونل داخلش هست که یکیشون به دل کوه میره و یکی دیگشون که در سمت چب داخل غار هست به جایی دیگه .اینم چند تا عکس

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

جمعه 26 مهر1392 - 7:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستم یه جا رو حدود 1.5متر حفاری کرده بود به هفت جنازه برخورده بود البته اسکلت یه حفره زیزش بود بغل اطراف دیوار هم چیزی مثل کچ بود ولی خیلی سفت بود تو جنگل بود بعدش به احترام اون جنازه محل رو پر کردیم به نظر شما چی بود ؟
پارسی جون در مورد اون عکسها نظری ندارید؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 26 مهر1392 - 7:47pm
آواتار کاربر

[quote="ilam333"]سلام -
خواهشا اساتید نظر وکمک کنن
این تصویر مربوط به کنده کاری تصویر عقاب که بر پرتگاه مشرف میباشد وتقریبا تو ارتفاعات کوهستان است
و حدود 100 متر پایین تر تصویر جای پا روی سنگ حک شده که متاسفانه تصویرش فعلا در دسترس نیست
پیوست:
untitled.JPG
پیوست:
untitled.JPG

جمعه 26 مهر1392 - 8:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
ایلام جان عقاب اشاره به غار میکنه ایا در اون مکان غاری نیست یا بلمب باشه ... و اما ممکنه که جای با دومین نشانه باشه به هدف بس خیلی خوب اون مکان رو بررسی کن داداشم

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

جمعه 26 مهر1392 - 11:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 142 , 143 , 144 , 145 , 146 , 147 , 148 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 467 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure