نویسنده |
پیغام |
Hakhamanesh
|
Hakhamanesh نوشته است: با سلام خدمت اساتید گل.ما یه جا که علامت حکاکی شده داشت با ردیاب انجمن زدیم.کنار یک درخت داغداغان قیچی میزنه رو گلد.یه یک متری کندیم یه سنگ خاص دیدیم که عکسشو میزارم.بعد دستگاه هنوز اونجارو قیچی میزنه .و بعضی جاها خاک ها یه لایه نارنجی رنگ بهشوم چسبیده ، رنگ زنگال.الان پس از یک متر خاک سفت شده و سنگلاخی.نظر شما اساتید چیه؟
(دوستان من یوزر جدید نیستما.فقط به خاطر یه سری مسایل باعث شد یوزرمو عوض کنم..هوامو داشته باشید) کسی نمی خواد جواب مارو بده.(پست اصلی همراه با عکس صفحه 145)
|
یکشنبه 28 مهر1392 - 2:15pm |
|
|
bardia92
کاربر فعال
|
سلام به اساتید وتمام. دوستان .کسی هست که تفسیر سنگ اینه رو بدونه?اصلا یه همچین چیزی در اثار ونشانه های دفینه داریم? با تشکر
|
یکشنبه 28 مهر1392 - 4:02pm |
|
|
bardia92
کاربر فعال
|
سلام به اساتید وتمام. دوستان .کسی هست که تفسیر سنگ اینه رو بدونه?اصلا یه همچین چیزی در اثار ونشانه های دفینه داریم? با تشکر
|
یکشنبه 28 مهر1392 - 4:03pm |
|
|
معین
کاربر حرفه ای
|
bardia92 نوشته است: سلام به اساتید وتمام. دوستان .کسی هست که تفسیر سنگ اینه رو بدونه?اصلا یه همچین چیزی در اثار ونشانه های دفینه داریم? با تشکر دوست عزیز ..من از یه ادم با تجربه موضوع سنگ ایینه را شنیدم که برای علامت گذاری ونشانه دفینه بکار میره .چون خیلی صیغل داده شده و وقتی افتاب بهش میخوره یه نقطه رو نشون میده با انعکاس نور خورشید..
|
یکشنبه 28 مهر1392 - 5:03pm |
|
|
kelaran
کاربر فعال
|
majid_famali نوشته است: kelaran نوشته است: سلام میخواستم بدونم که این شکل مثلث طبیعیه یا مصنوعی.توضیح در مورد این شکل اینه که:این شکل روی یه سنگ خیلی بزرگه.(به ارتفاع 3 متر و عرض 5 متر)روی سنگ سه تا سوراخ قرار داره به شکل مثلث.دیواره غربی اون یه شیار تقریبا خمیده حکاکی شده.این مثلث هم روی دیواره قسمت شرقی اونه که شیب این دیواره 45درجه.اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره دریغ نکنه به ما بگه دوست عزیز سلام ! قبل از هر چیز لطف کن و عکس از زاویه ی دور تر هم بزار و سعی کن از تمام جهات باشه ...ضمنا جهت های اصلی رو هم روی عکس نشون بده ... یا حق. ممنون .دوستان متاسفانه جای این عکسها خیلی دوره اما جهت رو گفتم.این عکس روی یه سنگ خیلی بزرگه و در قسمت شرقی اون قرار داره و با شیب 45 درجه.بالای سنگ هم سه تا سوراخ(جوغی کوچیک)که تشکیل مثلث رو دادن.من توضیحات رو در قالب نقاشی نشون میدم.اینکه این مثلث طبیعی باشه واسم شک بر انگیزه.در حقیقت نوک مثلث رو به زمینه.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 28 مهر1392 - 6:58pm |
|
|
سومر
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز نظر بدید.
عکس اول و دوم که کنا ر یه رودخانه هست به گفته تمام مردم اون منطقه مربوط به یه اسیاب قدیمی هست . عکس سوم
هم که یه غار هست با طول کم و در حدود 6 متر که به فاصله 30 متری از اسیاب قرار داره .دو عکس اخری هم مربوط به
انتهای غار هستن . در ضمن اثار باستانی زیادی از اطراف این منطقه پیدا شده و محلش هم واقعا دور افتاده و صعب العبور
هست . با سپاس فراوان
قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )
|
یکشنبه 28 مهر1392 - 7:06pm |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
salam7 نوشته است: amir1377 نوشته است: سلام دوستان نماد لاكپشت يعني چي؟ دوتا جوغن هم روش هست. سلام دوست عزیز لاکپشت نشانه خزانه است از لاک پشت عکس بگیر دوستان کمکت کنن ممنون از راهنماييت دوست عزيز معمولا بار در كدام قسمت لاكپشت هستش؟؟؟؟
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
دوشنبه 29 مهر1392 - 8:47am |
|
|
goldenskull
تاریخ عضویت: پنج شنبه 4 مهر1392 - 6:09pm پست: 28 محل اقامت: ایران
|
با سلام
دوستان عزیز ممنون میشم نظرات خودتونو درباره این سنگ بفرمائید این سنگ در عمق تقریبا 1 متری بیرون اومده و بصورت 45 درجه و بسمت قبله بوده
البته این سنگ 6 ماه پیش بیرون اومده و زیرش هم کمی زغال و خاکستر بوده و تراوش آب از طرفین اجازه کندن بیشتر رو نداده در روی این سنگ هم علامتی به شکل تصویر اول بوده که بمرو زمان الان قابل مشاهده نیست با ردیاب محل رو زدم اما روی این محل چیزی رو نمیزنه اما تقریبا 1/5 متری به سمت قبله و 1/5 متر بسمت چپ که میریم ردیاب این محل رو میزنه عمق هم 3.5 متر رو نشون میده لطفا نظرات خودتونو راجب این سنگ و محل احتمالی دفینه بفرمائید...
یا حق...
|
دوشنبه 29 مهر1392 - 11:01am |
|
|
ELMIRA
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:19pm پست: 318 محل اقامت: البرز
|
سومر جان: انتهای غار خیلی خیلی مشکوکه.به نظر من یه ناخونک بزن.
|
دوشنبه 29 مهر1392 - 11:32am |
|
|
معین
کاربر حرفه ای
|
درود دوستان ..چند وقته از جناب بارسی خبری نیست ...//کسی از ایشون خبر داره؟؟
|
دوشنبه 29 مهر1392 - 11:46am |
|
|
|