انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:06pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 148 , 149 , 150 , 151 , 152 , 153 , 154 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

فاصله نوک تپه تاورودی 10متر ضمنا ورودی را شانسی واز روی کنجکاوی پیدا کردند

چهارشنبه 1 آبان1392 - 4:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ژنرال وپارسی عزیز یک راهنمایی برای عکس ص 150 بفرمایید

چهارشنبه 1 آبان1392 - 4:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام دوستان
چند وقت پیش با ردیاب 22 یک نقطه رو برای دوستی زدم که اون موقع به دلایلی نتونستیم اونجا کار کنیم امروز بهم زنگ زد و گفت در حال حفاری محله چیز های گفت که من از اساتید خواهشمندم که تفصیرش کنند اول اینکه خاک نقطه دستی و همراه با زغال و کوزه شکسته بوده که که معلومه درسته فقط چیز های گفت که برای من شده سوال میگه سنگهایی که داخلشه همشون مال رودخونه هستن رود خونه هم تقریبا 1000 متر از اونجا فاصله داره و تا حالا 250 کار کردن و رسیدن به یک سنگ بزرگ دوستم میگفت وقتی به عمق 2 متری رسیدن سنگها اکثرشون سیاه شدن و کمی هم چرب هستند آیا ممکنه اینها علامت خوبی باشند ؟

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

چهارشنبه 1 آبان1392 - 6:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ariya نوشته است:
دوستان در این قسمت میتونند تصاویر وسوالات خودشونو بذارند

بنظر من گذاشتن عکسها تو این پست باعث شلوغ بازاری شده که کاربران را هم گیج میکنه هم اساتید را بهتر نیست یک بخش مثل بخش تفسیر نمادها ونشانه ها ی باستانی بنام بخش سوالات با عکس بگذارید تا هر کاربر موضوع خودش را با عکس بذاره وپست خودش باشه تا با دیگران قاطی نشه چون من عکس را تو صفحه 149 سوال با عکس گذاشتم بعد من یکی دیگه امده یک عکس دیگه گذاشته موندیم جوابو از کجا بگیریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چهارشنبه 1 آبان1392 - 7:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ژنرال وپارسی عزیز یک راهنمایی برای عکس بفرمایید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 1 آبان1392 - 7:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
لطفا در مورد این سنگ نظرتون رو بفرمایین
با تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 1 آبان1392 - 8:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mani1063 نوشته است:
سلام دوستان
چند وقت پیش با ردیاب 22 یک نقطه رو برای دوستی زدم که اون موقع به دلایلی نتونستیم اونجا کار کنیم امروز بهم زنگ زد و گفت در حال حفاری محله چیز های گفت که من از اساتید خواهشمندم که تفصیرش کنند اول اینکه خاک نقطه دستی و همراه با زغال و کوزه شکسته بوده که که معلومه درسته فقط چیز های گفت که برای من شده سوال میگه سنگهایی که داخلشه همشون مال رودخونه هستن رود خونه هم تقریبا 1000 متر از اونجا فاصله داره و تا حالا 250 کار کردن و رسیدن به یک سنگ بزرگ دوستم میگفت وقتی به عمق 2 متری رسیدن سنگها اکثرشون سیاه شدن و کمی هم چرب هستند آیا ممکنه اینها علامت خوبی باشند ؟

سلام دوست گرامی ..اگه اینجور که میگین باشه ..سیاه و چرب بودن سنگها نشانه وجود طلا میباشد ...ایا بوی بد هم به مشام رسیده؟؟ اگه جواب مثبته احتمال وجود بار خیلی زیاده..

پنج شنبه 1 آبان1392 - 1:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
لطفا در مورد این سنگ نظرتون رو بفرمایین
با تشکر

درود به شما ..چون سنگ قابل جابجا شدن هست چیز خاصی نیست ولی شکلش مشکوکه مثل فلش میمونه شما دنبال نشانه بعدی یا وجود تپه مانندی در روبه رو باشید ...این نظر بندس از اساتید خواهش میکنم نظرشونو بگن..

پنج شنبه 1 آبان1392 - 1:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hm108 نوشته است:
hm108 نوشته است:
پیوست:
IMG.jpg
این دفینه دارد

دوستان نسبت به تصویر کسی پیشنهاد نظری راهنمایی کاملی نداره

سلام بار تخلیه شده وگرنه در تونل با تله مواجه میشدید
تله قبلا از کار افتاده و بار تخلیه شده :YMPEACE:

پنج شنبه 2 آبان1392 - 11:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mani1063 نوشته است:
سلام دوستان

سلام یکی از از علائم زیر خاک وجود سنگهای بادومی و قلوه سنگی رودخانه ای است سیاه و چرب بودن سنگها هم دلیل خوبی برای وجود بار هست ولی وقتی میگیم چرب چرب مانند هست ولی بهش دست که میزنی به دست نمیچسبه :YMPEACE:

پنج شنبه 2 آبان1392 - 11:13am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 148 , 149 , 150 , 151 , 152 , 153 , 154 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 410 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure