نویسنده |
پیغام |
goldenskull
تاریخ عضویت: پنج شنبه 4 مهر1392 - 6:09pm پست: 28 محل اقامت: ایران
|
parsi نوشته است: goldenskull نوشته است: با سلام
دوستان عزیز ممنون میشم نظرات خودتونو درباره این سنگ بفرمائید این سنگ در عمق تقریبا 1 متری بیرون اومده و بصورت 45 درجه و بسمت قبله بوده
البته این سنگ 6 ماه پیش بیرون اومده و زیرش هم کمی زغال و خاکستر بوده و تراوش آب از طرفین اجازه کندن بیشتر رو نداده در روی این سنگ هم علامتی به شکل تصویر اول بوده که بمرو زمان الان قابل مشاهده نیست با ردیاب محل رو زدم اما روی این محل چیزی رو نمیزنه اما تقریبا 1/5 متری به سمت قبله و 1/5 متر بسمت چپ که میریم ردیاب این محل رو میزنه عمق هم 3.5 متر رو نشون میده لطفا نظرات خودتونو راجب این سنگ و محل احتمالی دفینه بفرمائید... سلام این سنگ بی قاعده و کج و معوج نمیتونه نشانه و علامت دفینه در زیر زمین باشه با سلام دوست عزیز نظرتون راجب اون شکل که بصورت 3 تا نقطه نمایش دادم و دو رد پایی که در روی سنگ دیده میشه چیه ؟ در ضمن اون سوراخ روی سنگ بصورت جوقن نیست و کلا سنگ در این محل سوراخ هست و آنطرف سنگ دیده میشه... که اینها نمیتونه طبیعی باشه! منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم...
یا حق...
|
پنج شنبه 2 آبان1392 - 9:44pm |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
استاد پارسی میشه بفرمایین چرا ارزش کاوش ندارن ؟ چه چیزی توی اونها دیدین که اینو میفرمایین ؟ ممنونم از نظرتون
|
پنج شنبه 2 آبان1392 - 10:36pm |
|
|
newgoldman
|
سلام دوستان یه سری به کتابناک بزنید.ketabnak.com
|
پنج شنبه 2 آبان1392 - 11:50pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
hamedkk نوشته است: استاد پارسی میشه بفرمایین چرا ارزش کاوش ندارن ؟ چه چیزی توی اونها دیدین که اینو میفرمایین ؟ ممنونم از نظرتون سلام بنده براساس شناختی که دارم این موضوع رو بیان کردم میتونید برای امتحان یکی از قبور رو بشکافید که سنگ چینشون هم معلوم هست
|
پنج شنبه 2 آبان1392 - 11:53pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
goldenskull نوشته است: parsi نوشته است: goldenskull نوشته است: با سلام
دوستان عزیز ممنون میشم نظرات خودتونو درباره این سنگ بفرمائید این سنگ در عمق تقریبا 1 متری بیرون اومده و بصورت 45 درجه و بسمت قبله بوده
البته این سنگ 6 ماه پیش بیرون اومده و زیرش هم کمی زغال و خاکستر بوده و تراوش آب از طرفین اجازه کندن بیشتر رو نداده در روی این سنگ هم علامتی به شکل تصویر اول بوده که بمرو زمان الان قابل مشاهده نیست با ردیاب محل رو زدم اما روی این محل چیزی رو نمیزنه اما تقریبا 1/5 متری به سمت قبله و 1/5 متر بسمت چپ که میریم ردیاب این محل رو میزنه عمق هم 3.5 متر رو نشون میده لطفا نظرات خودتونو راجب این سنگ و محل احتمالی دفینه بفرمائید... سلام این سنگ بی قاعده و کج و معوج نمیتونه نشانه و علامت دفینه در زیر زمین باشه با سلام دوست عزیز نظرتون راجب اون شکل که بصورت 3 تا نقطه نمایش دادم و دو رد پایی که در روی سنگ دیده میشه چیه ؟ در ضمن اون سوراخ روی سنگ بصورت جوقن نیست و کلا سنگ در این محل سوراخ هست و آنطرف سنگ دیده میشه... که اینها نمیتونه طبیعی باشه! منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم... سلام به هر حال علائم باید نشان دهنده و راهنمای ما باشند برای ادامه مسیر نه عامل گمراه کننده چیزی در این سنگ به صورت مشخصه ی خودش به کار نرفته از خود شکل سنگ تا علائم موجود
|
پنج شنبه 2 آبان1392 - 11:55pm |
|
|
EX_NOR
|
سلام دوستان. توو محلی بر اساس نسخه ای که دوستم ادعا بر داشتنش می کرد به قبری رسیدیم و دوتا کوزه بود و زیر قبر یه سنگ بود که عکس یه ماهی رووش کشیده شده بود. و پاییننتر هم به سنگ خوردیم. نظری دارید در مورد اون عکس ماهی عایا ؟
|
جمعه 2 آبان1392 - 12:28am |
|
|
EX_NOR
|
EX_NOR نوشته است: سلام دوستان. توو محلی بر اساس نسخه ای که دوستم ادعا بر داشتنش می کرد به قبری رسیدیم و دوتا کوزه بود و زیر قبر یه سنگ بود که عکس یه ماهی رووش کشیده شده بود. و پاییننتر هم به سنگ خوردیم. نظری دارید در مورد اون عکس ماهی عایا ؟ و همچنین راجب این عکس هم نظر بدید لطفا ممنون پیوست: IMG_20131016_172123.jpg
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 3 آبان1392 - 9:46am |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
EX_NOR نوشته است: EX_NOR نوشته است: سلام دوستان. توو محلی بر اساس نسخه ای که دوستم ادعا بر داشتنش می کرد به قبری رسیدیم و دوتا کوزه بود و زیر قبر یه سنگ بود که عکس یه ماهی رووش کشیده شده بود. و پاییننتر هم به سنگ خوردیم. نظری دارید در مورد اون عکس ماهی عایا ؟ و همچنین راجب این عکس هم نظر بدید لطفا ممنون پیوست: IMG_20131016_172123.jpg سلام مورد خاصی نیست
|
جمعه 3 آبان1392 - 12:37pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
EX_NOR نوشته است: EX_NOR نوشته است: سلام دوستان. توو محلی بر اساس نسخه ای که دوستم ادعا بر داشتنش می کرد به قبری رسیدیم و دوتا کوزه بود و زیر قبر یه سنگ بود که عکس یه ماهی رووش کشیده شده بود. و پاییننتر هم به سنگ خوردیم. نظری دارید در مورد اون عکس ماهی عایا ؟ و همچنین راجب این عکس هم نظر بدید لطفا ممنون پیوست: IMG_20131016_172123.jpg از نظر من که مورد خاصی توی این تصویر نیست
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
جمعه 3 آبان1392 - 12:38pm |
|
|
yoldash
کاربر فعال
|
صاحب نظران عزيز سلام دوسه تا عكس دارم از يه محل كه قبلا هم گذاشته بودم ولي تفسيري براشون نشده بود . لطفا يه نگاهي بيندازيد و نظرتون رواعلام كنيد. تصوير اولي يه سنگه شبيه به هيكل يه حيوان كه بنا به گفته فردي از زير شكم اين هيكل بايد نگاه كرد و سه تا سنگ موازي هم رو مي بينيد كه نشانه دوم رو نشون ميده. * تصوير هيكل+ زاويه ديد از زير شكم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 3 آبان1392 - 2:29pm |
|
|
|