انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:18pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 151 , 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ما از اون زاويه ديد اون سه تا سنگ مورد اشاره رو شناسايي كرديم و رفتيم سراغشون . يه 500متري بامحل اوليه فاصله دارن و سه تا سنگ ايستاده به ارتفاع تقريبي2متر. بطوريكه وقتي كنارشون مي رسي سطح بالاي سنگها ديد نداره ولي وقتي روي اونها رفتيم روي يكي از اونها علامت 5تا كاسه ديده ميشه به ترتيب شكل زير

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 3 آبان1392 - 2:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

yoldash نوشته است:
صاحب نظران عزيز سلام
دوسه تا عكس دارم از يه محل كه قبلا هم گذاشته بودم ولي تفسيري براشون نشده بود .
لطفا يه نگاهي بيندازيد و نظرتون رواعلام كنيد.
تصوير اولي يه سنگه شبيه به هيكل يه حيوان كه بنا به گفته فردي از زير شكم اين هيكل بايد نگاه كرد و سه تا سنگ موازي هم رو مي بينيد كه نشانه دوم رو نشون ميده.
* تصوير هيكل+ زاويه ديد از زير شكم

سلام دوست عزیز روبروی مورد رو بررسی کن ببین چی میبینی یه فرورفتگی یا برجستگی ملایم

جمعه 3 آبان1392 - 3:50pm

عنوان: قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات

parsi نوشته است:
EX_NOR نوشته است:
EX_NOR نوشته است:
سلام دوستان.
توو محلی بر اساس نسخه ای که دوستم ادعا بر داشتنش می کرد
به قبری رسیدیم و دوتا کوزه بود و زیر قبر یه سنگ بود که عکس یه ماهی رووش کشیده شده بود. و پاییننتر هم به سنگ خوردیم.
نظری دارید در مورد اون عکس ماهی عایا ؟

سلام مورد خاصی نیست :YMPEACE:

سلام
خیلی ممنون در مورد اون عکس.فکر کردم شبیه سر انسان باشه کمی.
.........
در مورد محلی که کندیم و قبر بود و زیرش هم شکل ماهی روو سنگ بود چی دوستان ؟
با تشکر.

جمعه 3 آبان1392 - 6:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عکس بزار تا بهتر بتونن راهنماییت کنن

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

جمعه 3 آبان1392 - 7:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

parsi نوشته است:
yoldash نوشته است:
صاحب نظران عزيز سلام
دوسه تا عكس دارم از يه محل كه قبلا هم گذاشته بودم ولي تفسيري براشون نشده بود .
لطفا يه نگاهي بيندازيد و نظرتون رواعلام كنيد.
تصوير اولي يه سنگه شبيه به هيكل يه حيوان كه بنا به گفته فردي از زير شكم اين هيكل بايد نگاه كرد و سه تا سنگ موازي هم رو مي بينيد كه نشانه دوم رو نشون ميده.
* تصوير هيكل+ زاويه ديد از زير شكم

سلام دوست عزیز روبروی مورد رو بررسی کن ببین چی میبینی یه فرورفتگی یا برجستگی ملایم

عرض كنم خدمت استاد ارجمند كه اون محلي كه رفتيم و اين چندتا عكس رو ازشون گرفتم بعداز40 دقيقه راه آسفالت دو ساعتي جاده خاكي داره و دم دست نيست در صورت مراجعه به محل موردي كه شما فرموديد رو بررسي مي كنم.

جمعه 3 آبان1392 - 7:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جناب پارسی عزیز !
در مورد جوغن ها و سنگ قبری که گذاشته بودم فرمودین که بر اساس تجربه ای که دارین ارزش کاوش ندارن . میشه لطف بفرمایین و بگین که چه نوع جوغنی و با چه شرایطی نشونه قبر با ارزش کاوش هستش ؟
یادمه توی یه پست عکسی گذاشته بودین که مثل یه ستون کوچک بود و فرمودین که مثل صورت یه پیرمرده که داره به در ورودی اتاقک نگاه می کنه . خواستم خواهش کنم اون تصویر رو دوباره بذارین . چون ظاهرا حذف شده و من نتونستم پیداش کنم . البته توضیحاتش هست تو تاپیک مربوطه ولی اثری از تصویر نیست .
ممنون میشم اگه یه توضیح کلی در مورد قبوری که ارزش کاوش دارن بفرمایین .
بازم سپاسگزارم

جمعه 3 آبان1392 - 9:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان ما چندین بار از شما درخواست راهنمایی کردیم اما کسی جواب ما رو نداد.عکس گذاشتیم ،گفتین که باید واضح تر باشه.به علت دور بودن محل ،اومدم با نقاشی(صفحه 147) جزئیات رو دقیق کشیدم .اما هرچی درخواست راهنمای کردم انگار نه انگار که ماهم تو این انجمن عضویم :( ~X( X(

جمعه 3 آبان1392 - 10:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kelaran نوشته است:
دوستان ما چندین بار از شما درخواست راهنمایی کردیم اما کسی جواب ما رو نداد.عکس گذاشتیم ،گفتین که باید واضح تر باشه.به علت دور بودن محل ،اومدم با نقاشی(صفحه 147) جزئیات رو دقیق کشیدم .اما هرچی درخواست راهنمای کردم انگار نه انگار که ماهم تو این انجمن عضویم :( ~X( X(

کلارن عزیز بخاطر اینه که چیزی که یه تفسیر کننده توی عکس واقعی میبینی صد درجه با یه نقاشی فرق میکنه...اگر توجه کرده باشید به عکسایی که دوستان میزارن متوجه موضوع میشی...پس حتما عکس تهیه کن تا راهنمایی دقیقتر بشی...

جمعه 3 آبان1392 - 11:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست عزیز انصافا مسافت خیلی دوره.اما اگه به نقاشی نگاه کرده باشی.تمام جزییات رو ترسیم کردم.علاوه بر اینکه از اون مثلث عکس هم گرفتم که تو صفحه 146 قرار دادم.

جمعه 3 آبان1392 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kelaran نوشته است:
سلام میخواستم بدونم که این شکل مثلث طبیعیه یا مصنوعی.توضیح در مورد این شکل اینه که:این شکل روی یه سنگ خیلی بزرگه.(به ارتفاع 3 متر و عرض 5 متر)روی سنگ سه تا سوراخ قرار داره به شکل مثلث.دیواره غربی اون یه شیار تقریبا خمیده حکاکی شده.این مثلث هم روی دیواره قسمت شرقی اونه که شیب این دیواره 45درجه.اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره دریغ نکنه به ما بگه

کلارن جان طبیعی هستش این موردتون....اون محل رو هم عکس بزارید. :ymhug:

جمعه 3 آبان1392 - 11:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 151 , 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 435 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure