نویسنده |
پیغام |
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
بله دوست گرامی جنابyasna2095
ارزش کاوش داره
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
پنج شنبه 9 آبان1392 - 7:07pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
سلام دوستان دوست عزیز واقعا غارت معرکه است اگه قبلا خالنی نشده باشه احتمال خیلی زیاد بار داشته باشه آرزومه که به یک غار اینجوری برخورد کنم موفق باشی
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
پنج شنبه 9 آبان1392 - 7:46pm |
|
|
aprin
کاربر فعال
|
yasna2095 نوشته است: سلام خدمت دوستان و اساتید محترم گروه عکسهایی که گذاشتم مربوط به دو غار میشه که کنار اون چیزی شبیه به حکاکی مطابق شکل 3 دیده میشه.توی غار شماره 1 چیز خاصی ندیدم و دسترسی به غار 2 هم ممکن نبود و شنیدم که توی غار 2 استخوان پیدا شده اگه دوستان لطف کنن و نظر بدن ممنون میشم که ارزش وقت گذاشتن داره یا نه سلام دوست عزیز شما با نمونه بسیار قابل توجه از گور دخمه ای روبرو شدید و اگر قبلا غارت نشده باشه داری بار ارزشمندی هستش اول کف این اتاقکها رو چک کنید و به اختمال زیاد در دیواره آنها داخل اتاقک اول هر دو غار البته به قول شما چون این مورد غار نیست و کاملا به صورت دستی کنده شده (با توجه به عکسی که در فایل rar از داخل اتاقک گذاشته اید) راهروی پلمب وجود دارد که پر از خاک هستش و بعد از ان به اتاق یا اتاقکهای بعدی میرسین موفق باشید
|
جمعه 9 آبان1392 - 3:06am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
yasna عزیز مورد شما مورد بسیار خوبیه، اما به احتمال بسیار زیاد قبلا تخلیه شده و با کمی توجه میشه به این پی پرد
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
جمعه 10 آبان1392 - 2:43pm |
|
|
salam7
کاربر حرفه ای
|
درود به همه دوستان من یک تندیس میشناسم . یک طرفش صورت دختر هست یک طرفش صورت پسر . این نشونه چی هست ?
|
یکشنبه 12 آبان1392 - 11:25am |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
salam7 نوشته است: درود به همه دوستان من یک تندیس میشناسم . یک طرفش صورت دختر هست یک طرفش صورت پسر . این نشونه چی هست ? لطف کن عکسش رو بذار
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
یکشنبه 12 آبان1392 - 11:40am |
|
|
salam7
کاربر حرفه ای
|
mani1063 نوشته است: salam7 نوشته است: درود به همه دوستان من یک تندیس میشناسم . یک طرفش صورت دختر هست یک طرفش صورت پسر . این نشونه چی هست ? لطف کن عکسش رو بذار دوست عزیز فعلا عکس ندارم . ایا نشون دفینه میتونه باشه ? (عکس بعدا میارم)
|
یکشنبه 12 آبان1392 - 12:54pm |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
درود بر اساتید و دوستان گرامی یه سوال داشتم . اگر ممکنه راهنمایی بفرمایین . دوستی تلفنی در مورد علایمی که پیدا کرده بهم گفته و میخوام بدونم تفسیرش چیه و آیا میتونه درست باشه ؟ دو تا حکاکی پیدا کرده . یکی نقش یک لاک پشت بالای دهانه یک غار و دیگری نقش یک زن در حال زایمان ( نه باردار ) که روی پاش 3 تا دایره وجود داره توی غار . البته در همین حد بهم گفته و باید برم ببینم . خواستم بپرسم در نگاه اول و بدون توجه به جزئیات آیا این دو علامت میتونه دارای بار باشه ؟ لطفا اگر اطلاعاتی دارین بفرمایین . خیلی ممنونم
|
یکشنبه 12 آبان1392 - 2:52pm |
|
|
yasna2095
تاریخ عضویت: شنبه 13 مهر1392 - 12:16pm پست: 24 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
دوستان عزیز در مورد عکسهایی که گذاشتم کسی میتونه بگه که به چه مواردی باید دقت کرد که معلوم بشه قبلا تخلیه شده یا نه؟اگه احتیاج به بازدید و عکس بیشتر باشه می تونم انجام بدم
|
یکشنبه 12 آبان1392 - 6:50pm |
|
|
aprin
کاربر فعال
|
yasna2095 نوشته است: دوستان عزیز در مورد عکسهایی که گذاشتم کسی میتونه بگه که به چه مواردی باید دقت کرد که معلوم بشه قبلا تخلیه شده یا نه؟اگه احتیاج به بازدید و عکس بیشتر باشه می تونم انجام بدم سلام دوست عزیز من رو حرف شما که گفتید تو یکی از اتاقکها استخوان هستش و اینکه پلمب در ورودی به نظر میشه که تخریب شده گفتم ممکنه بار رو برده باشن تو اینجور مورد ها ( گور دخمه ای)بار تو اتاقک اول نیست و شما به راحتی با بازدید ار محل و اینکه پلمبی تو اتاقک اول شکسته یا نشکسته میتونید متوجه بشید که بار هنوز هست یا نه اگه میتونید چندتا عکس از داخل اتاقکها طوری که دیواره ها و همینطور کف مشخص باشه بزارید تا اساتید نظر بدن موفق باشید
|
یکشنبه 12 آبان1392 - 7:19pm |
|
|
|