نویسنده |
پیغام |
parsi
کاربر حرفه ای
|
haloo نوشته است: بارسی جان میگم چرا خلع درجه شدی خیلی مشکوک میزنه این خلعه درجه شدنتون؟ مهم نیست دوست من خدا شاهد بر اعمال ماست و اوست که از ظاهر و باطن هرکس و من حقیر خبر داره بنده همیشه سرم بالاست چون ازاده زیستم و زیر بار حرف زور کسی نرفتم و همیشه از حق دفاع کردم و از کسی هم در ادای دینم در برابر حق واهمه نداشتم و چاپلوسی نکردم خدا را شکر که در نزد خدا سربلندم و سرافراز چون فقط از اومدد طلبیدم و قوت و نیرو
|
چهارشنبه 14 آبان1392 - 2:12am |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
واقعا بیاناتت هم مثل استاد بودند قابل ستایشه افرین به تو ادم ازاده من هم مثه شما همیشه دوس دارم سرم رو بالا بگیرم چون خدا خودش نظاره گر اعمال ماست
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
چهارشنبه 14 آبان1392 - 2:40am |
|
|
miliarder
|
قبلا" پیشاپیش از حضور تمامی عزیزان عذرخواهی میکنم. جناب مستطاب!!! حضرت استاد!!! علامه پارسی!!! کدوم عقل سلیمی تایید میکنه, بنده وشما بر اساس رای و نظر خودمون اجتهاد کنیم و بر مبنای سلیقه شخصی خودمون به تفسیر موضوعات مطرح شده بپردازیم که میگید هرکی میتونه نظر خودشو داشته باشه!! اینجا محل طرح فرضیات نیست. تو این کار اصلا" سلیقه و رای و نظر شخصی جا و معنایی نداره. من با شما هیچ خصومتی ندارم ولی با بیشتر تفاسیر ونظرات شما به شدت مخالف هستم و به هیچ عنوان ادعای استادی هم ندارم. اما شما الفبای علائم شناسی رو هم نمیدونید. برادر بزرگوار شناخت علائم هم یک فن محسوب میشه و بر مبنای پیش فرضهای اثبات شده ای شکل گرفته که از منطق و چارچوب مشخصی تبعیت میکنه. ولله شما اخلاقا" وشرعا"نسبت به تک تک نظراتی که میدید مسئول هستید. چه بسا با راهنمایی نادرست به واسطه افزایش مدت زمان کاوش و حفاری, امنیت اشخاص درگیر و محل حفاری رو به مخاطره بندازید. به عنوان مثال جایی مطلبی رو در مورد سنگ قورباغه مطرح کردید با این توضیح که از علامت سنگ قورباغه در کنار برکه و رود استفاده شده و باید اونطرف رود به دنبال نشانه دیگه ای باشیدو... من برای اثبات غلط بودن مدعای شما به یک نمونه عینی اشاره مینم: تو روستای جابون از توابع دماوند سنگ قورباغه بزرگی که بر روی صخره مرتفعی قرار گرفته, وجود داره که حداقل تا شعاع 500متری اون هیچ آبراه یا رودخونه یا برکه ای وجود نداره!!! (اهالی منطقه همگی اون سنگ رو به عنوان سنگ قورباغه میشناسن) آقای محترم خواهشا" این بازی ای که براه انداختی رو تمومش کن. این مسائل شوخی بردار نیستن.نتیجه رفتاری که شما در قبال عزیزانی که با هزار امید و آرزو و بعضا" با انبوهی از مشکلات مالی به دنبال یافتن پاسخ سوالاتشون هستن چیزی جز یاس و سرخوردگی و مواجهه با خطراتی که در بالا اشاره کردم نخواهد بود. یاحق. هر آنچه شرط بلاغ است ما گفتیم, خواه پند گیر خواه ملال
|
چهارشنبه 14 آبان1392 - 3:19am |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
میلیاردر عزیز شما در مورد سنگ قورباغه اشتباه برداشت کردین چون بارسی عزیز وقتی در مورد سنگ قورباغه حرف زدن گفتن که بیشترشون (بیشترشون9 در کنار برکه یا رودخانه هستن.مثلا ما مناطقمون کوهستانی هستش ولی در اونجا سنگ شتر داریم بر خلاف اینکه شتر وال بیابون هستش ولی در بعضی از جاها هم ازش استفاده میشده ....یه سوال داشتم ایا جوغن های سیقل داده شده یا همون هاوان ها همه نشانه ی بار هستن یا نه؟ من در قسمت تصاویر وسوالات در صفحه ی116و 117 و118 عس یه چوغن گذاشتم لطفا تفسیرش رو برام بگو ایا این جوغن نشانه ی بار هستش.یه کارشناس بود که میگفت اصلا باری نداره و میگفت در این مکان خونه های قدیمی هستن که در زیر خاک میباشن و یه چیز دیگه هم گفت میگفت این مکان محل کوزه گری بوده و یه چیز دیگه قطر و عمق این چوغن یا کاسه 23 سانت هستش
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
چهارشنبه 15 آبان1392 - 3:38am |
|
|
معین
کاربر حرفه ای
|
جناب میلیاردر .به ملیاردریت مینازی یا به چهارده بستت ...تازه از گرد راه رسیدی گردو خاک میکنی ..اولا استاد بارسی مرتکب هیچ اشتباهی نشدن تا جایی که من میدونم ..دوما اشتباه در ذات انسانه ..وای به روزی که خودتون اشتباه بکنین
|
چهارشنبه 15 آبان1392 - 10:49am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
دوستان خواهشا این بحث رو ادامه ندین.... جناب میلیاردر عزیز توی این مورد که توضیح دادید هر کدوم نظری دارید شک نداشته باشید که هر کسی اطلاعاتی داره و هیچ کس کامل نیست...شما میگی قورباغه ای دیدید که اصلا کنارش ابراه داشته...شاید چناب پارسی جایی اینو کنار ابراه دیده..هر کس نظری داره...الان یه نشونه بزارید اینجا هر کارشناسی هر کارشناسی اوردید به نظری میده..امکان نداره نظرشون یکی باشه..اینجا تفسیرای خودتون رو بگید دوستان خودشون بهتر میتونن تصمیم بگیرن چون توی منطقه هستن که کدوم یکی با عقل و منطق هست...به هر حال ممنون از زحمتهایی که هردوتون میکشید...موفق باشید
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
چهارشنبه 15 آبان1392 - 11:05am |
|
|
miliarder
|
آقای ALI.D اتفاقا" من با همین طرز فکر مشکل دارم و درست ازهمینجاست که با شما زاویه پیدا میکنم. مگه ما صرفا" دنبال طرح مباحث تئوریک و آکادمیک و جدل کردن هستیم که هرکسی اجازه داشته باشه هر استنباطی رو که داره به زبون بیاره؟! اینجا عرصه آزمون و خطا نیست که قصد داشته باشی هر فکر خامی رو تازه ساخته و پرداخته و ارائه کنی. اینجا باید با پشتوانه تجارب و اطلاعات جامع و کامل حرف آخر رو زد. این روال برای شمایی که فقط علاقمند به این مباحث هستی اشکالی ایجاد نمیکنه ولی برای کسی مثل معین عزیز که به گفته های استاد!!! پارسی ایمان داره بسیار خطر آفرینه. ایشون احتمالا" بعد از توضیحات آقای پارسی در حالیکه داره قند تو دلش آب میشه, قصد داره بیل و کلنگ به دوش, با چند نفر دیگه بره حفاری!! راهنماییهای غلط همانا, دور شدن از هدف و طولانی شدن مدت حفاری همان!! اون وقته اگه خدای نکرده در حین حفاری بوسیله برادران شریف و زحمتکش مخبر لو بره, 6ماه تا 3سال باید آب خنک بخوره و با توجه به اینکه همه جوره مورد لطف و عنایات ویژه ی!! بازپرسین محترم وزارتخانه قرار میگیره به گناه کرده و ناکردش اعتراف میکنه وچه بسا گناه تمام خلق الله رو هم گردن بگیره! اونوقته که میشه مصداق بارز آش نخورده و دهن سوخته. این واقعیت بسیار تلخیه که ما باهاش ممکنه مواجه بشیم وتا جای ممکن باید با در اختیار گرفتن امکانات و اطلاعات درست امنیت کارمون رو بالا ببریم و خودمون و همراهانمون رو از خطرات پیش رو دور نگه داریم.
|
چهارشنبه 15 آبان1392 - 1:07pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
parsi نوشته است: haloo نوشته است: بارسی جان میگم چرا خلع درجه شدی خیلی مشکوک میزنه این خلعه درجه شدنتون؟ مهم نیست دوست من خدا شاهد بر اعمال ماست و اوست که از ظاهر و باطن هرکس و من حقیر خبر داره بنده همیشه سرم بالاست چون ازاده زیستم و زیر بار حرف زور کسی نرفتم و همیشه از حق دفاع کردم و از کسی هم در ادای دینم در برابر حق واهمه نداشتم و چاپلوسی نکردم خدا را شکر که در نزد خدا سربلندم و سرافراز چون فقط از اومدد طلبیدم و قوت و نیرو از مديراني كه استاد پارسي رو خلع كردن چندتا سوال داشتم. 1-علت اينكار چي بوده شفاف بگن تا ما هم بدونيم. 2-زماني كه مديران نبودن كه سوال اين كاربرها رو جواب بدن كي بود كه حداقل جواب اينا رو ميداد 3-وقتي اساتيد با چندتا حرف قهر مي كردن و ظرفيت خودشون رو نشون ميدادن چرا پارسي با اين همه فشار نرفت و موند. 4من كاري به اشتباهات جناب پارسي ندارم ولي اين بي انصافي بود. اميدوارم كسي جواب من رو بده
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 15 آبان1392 - 1:09pm |
|
|
miliarder
|
آقای ALI.D اتفاقا" من با همین طرز فکر مشکل دارم و درست ازهمینجاست که با شما زاویه پیدا میکنم. مگه ما صرفا" دنبال طرح مباحث تئوریک و آکادمیک و جدل کردن هستیم که هرکسی اجازه داشته باشه هر استنباطی رو که داره به زبون بیاره؟! اینجا عرصه آزمون و خطا نیست که قصد داشته باشی هر فکر خامی رو تازه ساخته و پرداخته و ارائه کنی. اینجا باید با پشتوانه تجارب و اطلاعات جامع و کامل حرف آخر رو زد. این روال برای شمایی که فقط علاقمند به این مباحث هستی اشکالی ایجاد نمیکنه ولی برای کسی مثل معین عزیز که به گفته های استاد!!! پارسی ایمان داره بسیار خطر آفرینه. ایشون احتمالا" بعد از توضیحات آقای پارسی در حالیکه داره قند تو دلش آب میشه, قصد داره بیل و کلنگ به دوش, با چند نفر دیگه بره حفاری!! راهنماییهای غلط همانا, دور شدن از هدف و طولانی شدن مدت حفاری همان!! اون وقته اگه خدای نکرده در حین حفاری بوسیله برادران شریف و زحمتکش مخبر لو بره, 6ماه تا 3سال باید آب خنک بخوره و با توجه به اینکه همه جوره مورد لطف و عنایات ویژه ی!! بازپرسین محترم وزارتخانه قرار میگیره به گناه کرده و ناکردش اعتراف میکنه وچه بسا گناه تمام خلق الله رو هم گردن بگیره! اونوقته که میشه مصداق بارز آش نخورده و دهن سوخته. این واقعیت بسیار تلخیه که ما باهاش ممکنه مواجه بشیم وتا جای ممکن باید با در اختیار گرفتن امکانات و اطلاعات درست امنیت کارمون رو بالا ببریم و خودمون و همراهانمون رو از خطرات پیش رو دور نگه داریم.
|
چهارشنبه 15 آبان1392 - 1:12pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
پارسي عزيز من از شما بعنوان يه برادر كوچك تر خواهش مي كنم با دوستان ديگه و اساتيد ديگه درگير نشيد.من اين رو بعنوان يه برادر كوچك تر بهتون ميگم و ازتون خواهش مي كنم يكم ادبيات خودتون رو بهتر كنيد.ديگه واقعا نميدونم چي بايد بگم
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 15 آبان1392 - 1:21pm |
|
|
|