انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:45am

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی اقا درست میگن.علم اثار شناسی با تجربیات افراد مختلفی به وجود امده.ممکن چیزی رو شما تجربه کرده باشید استاد پارسی تجربه نکرده باشن یا بالعکس.از شما 2 استاد محترم میخوام که به این بحث ادامه ندید هر دوی شما برای ما محترم هستید
به نظر من وجود هر دوی شما برای ما لازم چون نظرات هر دوی شما بیشتر مواقع 180 درجه با هم فرق میکنه
بازم ازتون خواهش میکنم دیگه این بحث و ادامه ندید

چهارشنبه 15 آبان1392 - 2:07pm
YIM

آقای ALI.D اتفاقا" من با همین طرز فکر مشکل دارم و درست ازهمینجاست که با شما زاویه پیدا میکنم. مگه ما صرفا" دنبال طرح مباحث تئوریک و آکادمیک و جدل کردن هستیم که هرکسی اجازه داشته باشه هر استنباطی رو که داره به زبون بیاره؟! اینجا عرصه آزمون و خطا نیست که قصد داشته باشی هر فکر خامی رو تازه ساخته و پرداخته و ارائه کنی. اینجا باید با پشتوانه تجارب و اطلاعات جامع و کامل حرف آخر زده بشه. این روال برای شمایی که فقط علاقمند به این مباحث هستی اشکالی ایجاد نمیکنه ولی برای کسی مثل معین عزیز که به گفته های استاد!!! پارسی ایمان داره بسیار خطر آفرینه. ایشون احتمالا" بعد از توضیحات آقای پارسی در حالیکه داره قند تو دلش آب میشه, قصد داره بیل و کلنگ به دوش, با چند نفر دیگه بره حفاری!! راهنماییهای غلط همانا, دور شدن از هدف و طولانی شدن مدت حفاری همان!! اون وقته که اگه خدای نکرده در حین حفاری بوسیله برادران شریف و زحمتکش مخبر لو بره, 6ماه تا 3سال باید آب خنک بخوره و با توجه به اینکه همه جوره مورد لطف و عنایات ویژه ی!! بازپرسین محترم وزارتخانه قرار میگیره به گناه کرده و ناکردش اعتراف میکنه وچه بسا گناه تمام خلق الله رو هم گردن بگیره! و این میشه مصداق بارز آش نخورده و دهن سوخته. این واقعیت بسیار تلخیه که ما باهاش ممکنه مواجه بشیم وتا جای ممکن باید با در اختیار گرفتن امکانات و اطلاعات درست امنیت کارمون رو بالا ببریم و خودمون و همراهانمون رو از خطرات پیش رو دور نگه داریم.

چهارشنبه 15 آبان1392 - 2:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
[quote="miliarder"]قبلا" پیشاپیش از حضور تمامی عزیزان عذرخواهی میکنم. جناب مستطاب!!! حضرت استاد!!! علامه پارسی!!! کدوم عقل سلیمی تایید میکنه, بنده وشما بر اساس رای و نظر خودمون اجتهاد کنیم و بر مبنای سلیقه شخصی خودمون به تفسیر موضوعات مطرح شده بپردازیم که میگید هرکی میتونه نظر خودشو داشته باشه!! اینجا محل طرح فرضیات نیست. تو این کار اصلا" سلیقه و رای و نظر شخصی جا و معنایی نداره. من با شما هیچ خصومتی ندارم ولی با بیشتر تفاسیر ونظرات شما به شدت مخالف هستم و به هیچ عنوان ادعای استادی هم ندارم. اما شما الفبای علائم شناسی رو هم نمیدونید. برادر بزرگوار شناخت علائم هم یک فن محسوب میشه و بر مبنای پیش فرضهای اثبات شده ای شکل گرفته که از منطق و چارچوب مشخصی تبعیت میکنه. ولله شما اخلاقا" وشرعا"نسبت به تک تک نظراتی که میدید مسئول هستید. چه بسا با راهنمایی نادرست به واسطه افزایش مدت زمان کاوش و حفاری, امنیت اشخاص درگیر و محل حفاری رو به مخاطره بندازید. به عنوان مثال جایی مطلبی رو در مورد سنگ قورباغه مطرح کردید با این توضیح که از علامت سنگ قورباغه در کنار برکه و رود استفاده شده و باید اونطرف رود به دنبال نشانه دیگه ای باشیدو... من برای اثبات غلط بودن مدعای شما به یک نمونه عینی اشاره مینم: تو روستای جابون از توابع دماوند سنگ قورباغه بزرگی که بر روی صخره مرتفعی قرار گرفته, وجود داره که حداقل تا شعاع 500متری اون هیچ آبراه یا رودخونه یا برکه ای وجود نداره!!! (اهالی منطقه همگی اون سنگ رو به عنوان سنگ قورباغه میشناسن) آقای محترم خواهشا" این بازی ای که براه انداختی رو تمومش کن. این مسائل شوخی بردار نیستن.نتیجه رفتاری که شما در قبال عزیزانی که با هزار امید و آرزو و بعضا" با انبوهی از مشکلات مالی به دنبال یافتن پاسخ سوالاتشون هستن چیزی جز یاس و سرخوردگی و مواجهه با خطراتی که در بالا اشاره کردم نخواهد بود. یاحق.
آقای میلیادر:شماحق اینکه بانوشته های تمسخر آمیز کسی را متهم نمایید را ندارید. جناب مستطاب!!! حضرت استاد!!! علامه میلیادر!!! من هم گفته شما را قبول ندارم. [-X شما هم با دید خودتان دستور جهاد میدی.شما میتونی نظر بدی ولی حق توهین نداری.من خودم بانظرات آقای پارسی موافقم. حالا چرا؟دقیقا درمنطقه ای به نام خروس دره {به سمت همدان} سنگ قورباقه ای پیدا کردم /در ارتفاع 5متری از رودخانه.البته رودخانه خیلی کوچک. بعد متوجه شدم که آب چشمه از بالا به سمت جلوی قورباق سرازیر است. واز ایشان کمک خواستم وایشان دقیقا همین حرفی رو زد که شما مخالف حرفهای ایشان هستید.وبعد از بازدید مجدد رو بروی سنگ قورباغه علامت دوم که مکان پلمپ شده ای بود پیدا کردم{قورباقه در سراشیبی/عبور آب درجلوی دید قورباغه/وعلامت دوم حفره پلمپ شده} ودر این مورد به شخصه به من ثابت شده
به نظر بنده شما کمی تند رفتی.اینجانب به گفته های آقای پارسی اعتماد کامل دارم. واین هم عنوان کنم که استادهایی مثل آقای پارسی در انجمن به تعداد انگشت شماره///وهمین تعدادکم هم باعث پیشرفت انجمن شده. شما هم یه چند مدتی بیا و برو تا ببینیم چند مرده هلاجی. [-X [-X [-X

چهارشنبه 15 آبان1392 - 3:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
عرض سلام وادب

آقا این بحث ها دیگه فرسایشی شده بعضیها هنوز نیومده خودشونو خراب میکنن کسی هم که ادعاء داشته باشه من یکی اصلا قبولش ندارم اگه قراره به قول خودتان به خلق الله کمک بشه پس دیگه این جرو بحثها واسه چیه اگر هم غیر از این باشه یعنی خودنمایی وخودبرتر بینی که به قولا علم بزرگترین حجاب است وبه جایی نمیرسه جز هلاکت و نادانی

علم هیچکس درهیچ رشته ای مطلق نیست واگرکسی همچین ادعای داشته باشد نادانی بیش نیست

ولی شما جناب میلیاردر اگه واقعا هیچ نیتی در سر به جزء کمک به دوستان ندارید یه تاپیک جداگانه ای که تداخلی با این تاپیکی که جناب پارسی بیشتر فعالیت میکنند نداشته باشه باز کنید ودوستانی که مایلند به تاپیک شما مراجعه کنند واگر نظری دارید راجع به موضوعی در حد یه نظر به دیگران ارجاع دهید نه به چالش کشاندن تفسیر دیگران

ودر آخر حرف بسیار است عمل شرط است

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

چهارشنبه 15 آبان1392 - 3:40pm

آقای ALI.D :
ذکر ای نکته رو بسیار ضروری میدونم که اطلاعات مربوط به این فن به صورت مدون و مکتوب در اختیار خزانه دار حکومت مرکزی هریک از سلسله های پادشاهی بوده ودر صورت نیاز به استفاده از نمادی جدید, مختصات مربوط به اون و حالات مختلفش در این کتاب درج میشده. این روال در هر یک از ادوار پادشاهی تکرار میشده و از اوراتورها شروع شده وتا صفویه ادامه پیدا کرده. این کتاب اسرار دفائن نام داره و نسخه های خلاصه شده ای هم از اون وجود داره. پس منبع و ماخذ بسیاری از اطلاعاتی که تحت عنوان شناخت علائم در بین افراد فعال در این حوزه مطرح شده از این کتابه. افراد سودجو و شیادی امثال باقریها و صفریها از عنوان این کتاب و یا عناوین مشابه اون سوء استفاده کرده و بدون در اختیار داشتن اطلاعات این کتاب اقدام به کلاهبرداری وکسب درآمد میکنن. اصطلاحا" به این کتابها حالا در هر زمینه ای که میخواد باشه کتاب مرجع میگن و هرکس بخواد معنی علائم مختلف رو بدونه باید این کتاب رو در اختیار داشته باشه. پس بر این مبنا عملا" برای بنده و یا هر یک از دوستان چنین امکانی فراهم نبوده و نخواهد شد که بر اساس آزمون و خطا, اطلاعات مربوط به محل اختفای بار در هر یک از علائم و حالات مختلف اون رو بدست بیریم. به بیان ساده تر باید زندگیمونو تعطیل کنیم وشروع کنیم وجب به وجب خاک کشور عزیزمونو بگردیم و تازه بعد از پیدا کردن هر علامت, محل دفینه رو بر اساس گمانه زنی هامون پیدا کنیم و بعدش بیایم سوالات عزیزان رو جواب بدیم!! آیا اصلا" چنین چیزی ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! پس منابع اطلاعاتی ما برای پاسخگوئی به سوالات, تجربه ی شخصیمون نمیتونه باشه. تجربه یه چیزه, در اختیار داشتن اطلاعات این فن یه چیز دیگه!! پس لطفا" نفرمائید شما تجربتون یه اینو میگه, ایشون یه چیز دیگه ای. تجربه فقط نقش کاتالیزورو داره و روند رسیدنه به نتیجه رو سرعت میبخشه, همین. البته ممکنه اصطلاحا" سلیقه ی اوستایی که تو هر منطقه اقدام به دفن بار کرده باشه با اوستای جاهای دیگه متفاوت باشه. مثلا" ممکنه یکی جلوی علامت, از سنگ استفاده کنه اون یکی از تل. یا تو مسیر حفاری یکی از سنگ چین استفاده کرده باشه, یکی از یه سنگ بزرگ. اما کلیات باهم یکسانند. اگه 2تا علامت یکسان با یک پوزیشن در 2جای مختلف مثلا" یکی در شمال کشور و دیگری در جنوب کشور داشته باشیم هر دو علامت یک معنی رو میدن و مختصات محل اختفای بار در هر دو یکسانه. یاحق.

چهارشنبه 15 آبان1392 - 4:42pm

elmira جان
من نگفتم سنگ قورباغه رو نزدیک رودخونه نمیذارن بلکه عرض کردم ایشون ادعا دارن سنگ قورباغه رو فقط کنار رودخونه یا جایی که آب داره میذارن نه جای دیگه!
به هرحال برای همه آرزوی موفقیت دارم و اگه ناخواسته به بعضی از دوستان بی احترامی شد, عذرخواهی مینکم و امیدوارم بندرو حلال کنید. حق نگهدار همتون.

چهارشنبه 15 آبان1392 - 5:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
میلیاردر عزیز کجا میخوای بری؟ اومدی یه جو بد رو تو انجمن درست کردی حالا میخوا ی بری؟داداش شما اگه میتونین تو صفحه ی 11 تا 118 من چند تا عکس گذاشتم دوس داشتم این همه ادعا داری رو به ما ثابت کنی

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 15 آبان1392 - 5:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
واقعا استاد بارسی بههر ادمی که احتیاج داشته بدون هیچ منتی کمک کرده

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 15 آبان1392 - 5:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

miliarder نوشته است:
قبلا" پیشاپیش از حضور تمامی عزیزان عذرخواهی میکنم. جناب مستطاب!!! حضرت استاد!!! علامه پارسی!!! کدوم عقل سلیمی تایید میکنه, بنده وشما بر اساس رای و نظر خودمون اجتهاد کنیم و بر مبنای سلیقه شخصی خودمون به تفسیر موضوعات مطرح شده بپردازیم که میگید هرکی میتونه نظر خودشو داشته باشه!! اینجا محل طرح فرضیات نیست. تو این کار اصلا" سلیقه و رای و نظر شخصی جا و معنایی نداره. من با شما هیچ خصومتی ندارم ولی با بیشتر تفاسیر ونظرات شما به شدت مخالف هستم و به هیچ عنوان ادعای استادی هم ندارم. اما شما الفبای علائم شناسی رو هم نمیدونید. برادر بزرگوار شناخت علائم هم یک فن محسوب میشه و بر مبنای پیش فرضهای اثبات شده ای شکل گرفته که از منطق و چارچوب مشخصی تبعیت میکنه. ولله شما اخلاقا" وشرعا"نسبت به تک تک نظراتی که میدید مسئول هستید. چه بسا با راهنمایی نادرست به واسطه افزایش مدت زمان کاوش و حفاری, امنیت اشخاص درگیر و محل حفاری رو به مخاطره بندازید. به عنوان مثال جایی مطلبی رو در مورد سنگ قورباغه مطرح کردید با این توضیح که از علامت سنگ قورباغه در کنار برکه و رود استفاده شده و باید اونطرف رود به دنبال نشانه دیگه ای باشیدو... من برای اثبات غلط بودن مدعای شما به یک نمونه عینی اشاره مینم: تو روستای جابون از توابع دماوند سنگ قورباغه بزرگی که بر روی صخره مرتفعی قرار گرفته, وجود داره که حداقل تا شعاع 500متری اون هیچ آبراه یا رودخونه یا برکه ای وجود نداره!!! (اهالی منطقه همگی اون سنگ رو به عنوان سنگ قورباغه میشناسن) آقای محترم خواهشا" این بازی ای که براه انداختی رو تمومش کن. این مسائل شوخی بردار نیستن.نتیجه رفتاری که شما در قبال عزیزانی که با هزار امید و آرزو و بعضا" با انبوهی از مشکلات مالی به دنبال یافتن پاسخ سوالاتشون هستن چیزی جز یاس و سرخوردگی و مواجهه با خطراتی که در بالا اشاره کردم نخواهد بود. یاحق.
هر آنچه شرط بلاغ است ما گفتیم, خواه پند گیر خواه ملال

خوب میبینم که خیلی دور برداشتی جلوتو بپا نخوری زمین بچه
دیگه کار ما به جایی رسیده یه بچه بیست و چند ساله یا حتی زیر بیست ساله هم میخواد مارو درس بده پسر من به اندازه تعداد روزای عمر تو در کوه و در و دشت بودم نه مث تو که از پشت کامپیوتر تکون نخوردی
من که میدونم مشکل تو از کجا اب میخوره ولی تا دستت رو نشده زودتری جل و پلاستو جمع کن برو و نمیخواد پند و اندرز بدی
هر موقع خودت تنهایی شب و روز توکوه سیر کردی و از ترس خودتو خراب نکردی اونوقت تازه مرد شدی بیا نظر بده اما تا اون موقع بهتره اسه بیای اسه بری متین و بی سرو صدا
گنده تر از تو هم نتونستن عرض اندام کنن تو که جز جایی محسوب نمیشی بسیاری دوستان پاسخ تو رو دادن دیگه سرت به کار خودت باشه بچه بگو خوب
اگر عقده پست و مقام داری من در انجمن به کسی پست و مقام نمیدم باید به مدیران کل مراجعه کنید البته با پاچه خواری میتونی زودتر به مقصودت برسی
شما بهتره با همون اسم سابقت تو انجمن حاضر بشی هر چند انکارش میکنی و زیر بار چنین چیزی نمیری ولی بازی بچه گانه تو اخرش باخته و حنات رنگی نداره
در ضمن لقمه رو به اندازه گلوت بردار چون اگر زیادی بزرگ باشه گیر میکنه و خفه میشی
استادت اگر چیزی یادت داده بگو خودش بیاد تا ما از خودش یاد بگیریم ادم زنده وکیل وصی نمیخواد [-X
بنده در شان خودم نمیبینم با شخص افسار گسیخته و عقده ای مثل شما روبرو بشم بهتره با همسری خودت همنوا باشی اقای همه چیز فهم !!!!!!!!!!!!!! اینا رو هم گفتم که یه وقت خیال خام برت نداره وگرنه حوصله دهن به دهن شدن با افرادی چون تو رو ندارم
دوستان منو ببخشند همونطور که برخی پیام خصوصی دادن که جواب افراد سواستفاده گر رونده من هم به تبعیت از شما دوستان دیگر پاسخ افراد تازه به دوران رسیده رو نخواهم داد
دوستان میتونید با خوندن پستهای قبل به عمق و چرایی سخن و وجود این افراد تازه وارد در انجمن و مدعی پی ببرید که کاری جر خرابکاری ندارند چون اگر کسی قصدش کمک باشه .................
دوستان ببخشید که مصدع اوقات شما شدم پاسخ و قضاوت در مورد این افراد با شما
از ابراز لطف دوستان هم ممنونم دست همتون رو میبوسم ^:)^
یا علی
:YMPEACE:

چهارشنبه 15 آبان1392 - 5:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
پارسی برای ما استاد هست و استاد میمونه حالا هر کی هر چی دلش میخواد بلغور کنه خودش میدونه.
فقط از مدیران ارشد سایت تعجب میکنم که قدر دوستانی چون پارسی رو نمیدونن. پارسی تا الان بالای 1000 پست زده که حداقل 900 تاش در جواب سوال دوستان بوده و راهنمایی هایی که کردن همشون به نوعی کارساز بوده.
بنده چندیدن مورد باهاشون مشورت داشتم و خداییش اطلاعاتش خیلی خوبه و بعضی مواقع عالی عالیه. چون بر اساس شرایط آب و هوا و منطقه و فرهنگ ها علائم تغییرات جزئی و بعضا کلی داره و اختلافات هم ناشی از همین مورد هست.
متاسفم که بیشتر وقت انجمن صرف بگو مگو های بیخود میشه و این هم به نظرم به علت مدیریت نکردن انجمن هست. به جای اینکه به یکی لایک بدیم ده خط تشکر میکنیم برای اینکه به یکی بگیم مخالفم مثل اون افشین و یا یه اقایی مثل میلیاردر که متن 10 خطی خودشو 10 بار کپی پیست میکنه و وقت ملت رو میگیره تا بگه که مخالفم با این نظرت.
متاسفم متاسفم خصوصا برا مدیران سایت.

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

چهارشنبه 15 آبان1392 - 6:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 558 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure