miliarder نوشته است:
قبلا" پیشاپیش از حضور تمامی عزیزان عذرخواهی میکنم. جناب مستطاب!!! حضرت استاد!!! علامه پارسی!!! کدوم عقل سلیمی تایید میکنه, بنده وشما بر اساس رای و نظر خودمون اجتهاد کنیم و بر مبنای سلیقه شخصی خودمون به تفسیر موضوعات مطرح شده بپردازیم که میگید هرکی میتونه نظر خودشو داشته باشه!! اینجا محل طرح فرضیات نیست. تو این کار اصلا" سلیقه و رای و نظر شخصی جا و معنایی نداره. من با شما هیچ خصومتی ندارم ولی با بیشتر تفاسیر ونظرات شما به شدت مخالف هستم و به هیچ عنوان ادعای استادی هم ندارم. اما شما الفبای علائم شناسی رو هم نمیدونید. برادر بزرگوار شناخت علائم هم یک فن محسوب میشه و بر مبنای پیش فرضهای اثبات شده ای شکل گرفته که از منطق و چارچوب مشخصی تبعیت میکنه. ولله شما اخلاقا" وشرعا"نسبت به تک تک نظراتی که میدید مسئول هستید. چه بسا با راهنمایی نادرست به واسطه افزایش مدت زمان کاوش و حفاری, امنیت اشخاص درگیر و محل حفاری رو به مخاطره بندازید. به عنوان مثال جایی مطلبی رو در مورد سنگ قورباغه مطرح کردید با این توضیح که از علامت سنگ قورباغه در کنار برکه و رود استفاده شده و باید اونطرف رود به دنبال نشانه دیگه ای باشیدو... من برای اثبات غلط بودن مدعای شما به یک نمونه عینی اشاره مینم: تو روستای جابون از توابع دماوند سنگ قورباغه بزرگی که بر روی صخره مرتفعی قرار گرفته, وجود داره که حداقل تا شعاع 500متری اون هیچ آبراه یا رودخونه یا برکه ای وجود نداره!!! (اهالی منطقه همگی اون سنگ رو به عنوان سنگ قورباغه میشناسن) آقای محترم خواهشا" این بازی ای که براه انداختی رو تمومش کن. این مسائل شوخی بردار نیستن.نتیجه رفتاری که شما در قبال عزیزانی که با هزار امید و آرزو و بعضا" با انبوهی از مشکلات مالی به دنبال یافتن پاسخ سوالاتشون هستن چیزی جز یاس و سرخوردگی و مواجهه با خطراتی که در بالا اشاره کردم نخواهد بود. یاحق.
هر آنچه شرط بلاغ است ما گفتیم, خواه پند گیر خواه ملال
خوب میبینم که خیلی دور برداشتی جلوتو بپا نخوری زمین بچه
دیگه کار ما به جایی رسیده یه بچه بیست و چند ساله یا حتی زیر بیست ساله هم میخواد مارو درس بده پسر من به اندازه تعداد روزای عمر تو در کوه و در و دشت بودم نه مث تو که از پشت کامپیوتر تکون نخوردی
من که میدونم مشکل تو از کجا اب میخوره ولی تا دستت رو نشده زودتری جل و پلاستو جمع کن برو و نمیخواد پند و اندرز بدی
هر موقع خودت تنهایی شب و روز توکوه سیر کردی و از ترس خودتو خراب نکردی اونوقت تازه مرد شدی بیا نظر بده اما تا اون موقع بهتره اسه بیای اسه بری متین و بی سرو صدا
گنده تر از تو هم نتونستن عرض اندام کنن تو که جز جایی محسوب نمیشی بسیاری دوستان پاسخ تو رو دادن دیگه سرت به کار خودت باشه بچه بگو خوب
اگر عقده پست و مقام داری من در انجمن به کسی پست و مقام نمیدم باید به مدیران کل مراجعه کنید البته با پاچه خواری میتونی زودتر به مقصودت برسی
شما بهتره با همون اسم سابقت تو انجمن حاضر بشی هر چند انکارش میکنی و زیر بار چنین چیزی نمیری ولی بازی بچه گانه تو اخرش باخته و حنات رنگی نداره
در ضمن لقمه رو به اندازه گلوت بردار چون اگر زیادی بزرگ باشه گیر میکنه و خفه میشی
استادت اگر چیزی یادت داده بگو خودش بیاد تا ما از خودش یاد بگیریم ادم زنده وکیل وصی نمیخواد
بنده در شان خودم نمیبینم با شخص افسار گسیخته و عقده ای مثل شما روبرو بشم بهتره با همسری خودت همنوا باشی اقای همه چیز فهم !!!!!!!!!!!!!! اینا رو هم گفتم که یه وقت خیال خام برت نداره وگرنه حوصله دهن به دهن شدن با افرادی چون تو رو ندارم
دوستان منو ببخشند همونطور که برخی پیام خصوصی دادن که جواب افراد سواستفاده گر رونده من هم به تبعیت از شما دوستان دیگر پاسخ افراد تازه به دوران رسیده رو نخواهم داد
دوستان میتونید با خوندن پستهای قبل به عمق و چرایی سخن و وجود این افراد تازه وارد در انجمن و مدعی پی ببرید که کاری جر خرابکاری ندارند چون اگر کسی قصدش کمک باشه .................
دوستان ببخشید که مصدع اوقات شما شدم پاسخ و قضاوت در مورد این افراد با شما
از ابراز لطف دوستان هم ممنونم دست همتون رو میبوسم
یا علی