نویسنده |
پیغام |
parsi
کاربر حرفه ای
|
mohammadreza نوشته است: ممنون از راهنمایی شما. حتما همین کارو میکنیم. سلام اگر شتر رو به بالا نگاه میکنه شما در بالای همون کوه باید دنبال دفینه موردنظر باشید ولی اتاقی هم که ذکر کردید مهم هست ولی باید بررسی بشه خوب
|
چهارشنبه 16 بهمن1392 - 7:02pm |
|
|
david45
|
felezjooo نوشته است: اساتید یه نظرتون در مورد این چیه.یه مجسمه شیر مانند که تخریب داشته و بالای سرش چند تا جوغن هست و کنار خود مجسمه هم همین طور.
با سلام دوست عزیز اگه یه عکس از فاصله دور بگیری شاید بهتر بشه کمک کرد با این حال ،در این جور صخره ها بخاطر تیپ زمین شناسیش ،درصد بالایی دال بر وجود یک سری قبر لابلای این صخره ها هست چون خودم از این مدل قبرها زیاد دیدم. با هیچ رد یاب یا نقطه زنی نخواهی توانست جای دقیقشو بفهمی باید دنبال ورودی خاصی به داخل لایه های صخره باشی ،آثاری که با محیط اطرافش متفاوت باشه ،مثلا جاییکه خاکش نسبت به اطراف بیشتر باشه یا سنگهای زیادی ریخته شده،در اینجور قبرها که دارای اموالی است جوری کار میذاشتند که دست انسانی یا حیوانی بهش نرسه. موفق باشید.
|
چهارشنبه 16 بهمن1392 - 10:29pm |
|
|
felezjooo
کاربر فعال
|
david45 نوشته است: felezjooo نوشته است: اساتید یه نظرتون در مورد این چیه.یه مجسمه شیر مانند که تخریب داشته و بالای سرش چند تا جوغن هست و کنار خود مجسمه هم همین طور.
با سلام دوست عزیز اگه یه عکس از فاصله دور بگیری شاید بهتر بشه کمک کرد با این حال ،در این جور صخره ها بخاطر تیپ زمین شناسیش ،درصد بالایی دال بر وجود یک سری قبر لابلای این صخره ها هست چون خودم از این مدل قبرها زیاد دیدم. با هیچ رد یاب یا نقطه زنی نخواهی توانست جای دقیقشو بفهمی باید دنبال ورودی خاصی به داخل لایه های صخره باشی ،آثاری که با محیط اطرافش متفاوت باشه ،مثلا جاییکه خاکش نسبت به اطراف بیشتر باشه یا سنگهای زیادی ریخته شده،در اینجور قبرها که دارای اموالی است جوری کار میذاشتند که دست انسانی یا حیوانی بهش نرسه. موفق باشید. ممنون.این چندتا عکسو ببینید:
دوشیمنرسیمجنگجنرهدربان <--
|
چهارشنبه 16 بهمن1392 - 11:19pm |
|
|
felezjooo
کاربر فعال
|
ادامه عکس.زیر مجسمه
|
چهارشنبه 16 بهمن1392 - 11:25pm |
|
|
reza-r
|
دوستان و اساتید نظر بدن این گل کار دسته یا ساخته طبیعت هست ؟؟؟ اگه کاره دسته نشونه چی هست ؟؟؟ ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 16 بهمن1392 - 12:57am |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام استاد پارسي خسته نباشين استاد ديشب با ردياب رفتم سراغ همون منطقه اي که چند روز پيش عکسشو گداشته بودم و گفتين قبر يک راهب هستش ،با گلد1 از هر چهار جهت ،وسط دو سنگ رو قيچي کرد اونم با قدرت هرچه تمام تر با گلد 2 هم همينطور ، چون منطقه در ارتفاع قرار داره و کوهستاني هست از سرما دستام کرخت شده بود طوري که به خدا اصلا نميتونستم دسته هاي رديابو بگيرم اما با اين همه سرما ،ردياب کارشو به نحو احسن انجام داد اما من ديگه نتونستم ادامه بدم برگشتم اومدم خونه، به نظرتون چيکار کنم؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
gladyator_089
|
پنج شنبه 17 بهمن1392 - 11:09am |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
gladyator_089 نوشته است: سلام استاد پارسي خسته نباشين استاد ديشب با ردياب رفتم سراغ همون منطقه اي که چند روز پيش عکسشو گداشته بودم و گفتين قبر يک راهب هستش ،با گلد1 از هر چهار جهت ،وسط دو سنگ رو قيچي کرد اونم با قدرت هرچه تمام تر با گلد 2 هم همينطور ، چون منطقه در ارتفاع قرار داره و کوهستاني هست از سرما دستام کرخت شده بود طوري که به خدا اصلا نميتونستم دسته هاي رديابو بگيرم اما با اين همه سرما ،ردياب کارشو به نحو احسن انجام داد اما من ديگه نتونستم ادامه بدم برگشتم اومدم خونه، به نظرتون چيکار کنم؟ سلام خوب خیلی خوبه باردیاب ابتدا حفره و سپس بار رو بگیرید و سپس حجمگیری کنید ببینید فضای بار چقدر هست و با توجه به این کارکردها وارد عمل بشید
|
پنج شنبه 17 بهمن1392 - 12:26pm |
|
|
david45
|
reza-r نوشته است: دوستان و اساتید نظر بدن این گل کار دسته یا ساخته طبیعت هست ؟؟؟ اگه کاره دسته نشونه چی هست ؟؟؟ ممنون با سلام شکل و تصویر عکس شما طبیعی است .
|
پنج شنبه 17 بهمن1392 - 1:54pm |
|
|
david45
|
felezjooo نوشته است: david45 نوشته است: felezjooo نوشته است: اساتید یه نظرتون در مورد این چیه.یه مجسمه شیر مانند که تخریب داشته و بالای سرش چند تا جوغن هست و کنار خود مجسمه هم همین طور.
با سلام دوست عزیز اگه یه عکس از فاصله دور بگیری شاید بهتر بشه کمک کرد با این حال ،در این جور صخره ها بخاطر تیپ زمین شناسیش ،درصد بالایی دال بر وجود یک سری قبر لابلای این صخره ها هست چون خودم از این مدل قبرها زیاد دیدم. با هیچ رد یاب یا نقطه زنی نخواهی توانست جای دقیقشو بفهمی باید دنبال ورودی خاصی به داخل لایه های صخره باشی ،آثاری که با محیط اطرافش متفاوت باشه ،مثلا جاییکه خاکش نسبت به اطراف بیشتر باشه یا سنگهای زیادی ریخته شده،در اینجور قبرها که دارای اموالی است جوری کار میذاشتند که دست انسانی یا حیوانی بهش نرسه. موفق باشید. ممنون.این چندتا عکسو ببینید: با سلام اول یه نکته را خاطر نشان کنم که جای شما صددرصد دارای یک یا چند قبر درون صخره ای بوده و خیلی با ارزش میباشد .فقط متاسفانه پیدا کردن راه ورود و دسترسی خیلی سخته چون از فرمول خاصی پیروی نمیکنه باید خیلی با دقت دنبال جایی باشی که بدون شکافتن سنگ بتونی راه ورودی را پیدا کنی.تا یادم نرفته بگم که اینجور صخره ها از دو یا چند لایه صخره روی هم تشکیل شده.که به طور کامل روی هم نیستند و هر کدام با زاویه خاصی از هم روی هم هست و این باعث میشه فضای خوبی مابین لایه ها ایجاد بشه که مناسب دفن و دفینه هست.پس دنبال جایی بگرد که ابتدای روی هم قرار گرفتن لایه ها هستش.همونجا راه وردی هست که با خاک یا مخلوط خاک وسنگ پر شده.با توجه به جوقن ها مال نزدیکته به احتمال زیاد زیر جوقن هاست پس لایه های صخره های زیری را خوب بررسی کن. در پست بعدی عکسی میفرست تا کمی بهت راهنمایی کنه در پناه حق
|
پنج شنبه 17 بهمن1392 - 2:08pm |
|
|
felezjooo
کاربر فعال
|
ممنون از راهنماییتون.حتما دوباره میرم و نکاتی که گفتید رو بررسی می کنم/ منتظر عکسی که می گید هستم.بازم منون[/quote]
|
پنج شنبه 17 بهمن1392 - 3:05pm |
|
|
|