نویسنده |
پیغام |
mehdi 2915
|
که بعد این داستان جم نشدن من رفتم و یه نقطه زن کرایه کردم که انالوگ بودش و تفکیک هم به صورت یه عقربه میتر داشت خارجی بودش و لوپ شرکتی داشت و بردش عالی بود خلاصه رفتم سر همون زمین و یک جا رو شک کردم و دستور حفاری دادم در صورتی که 15 بار خودشون با انواع مختلف دستگاه ها حفاری کرده بودن و جنس به گفته خودشون حرکت کرده بود و بعد 2 متر حفاری متوجه شدم زمین خیلی نرم شده و دستگاه زدم بوقش نشون میداد که نزدیک شدیم به مال ولی بعد سی سانت کندن دستگاه زدم بوقی نداشت و همه دلسرد شدیم و جم کردیم دوباره پیش اون دعا نویس رفتیم امروز که گفت یک راه دیگه داره من از روش شیطانی میتونم استفاده کنم که یه لیوان شراب رو رو یه ایه میریزم و بعد خوندن یه سری دعا ها زمین برای من شکافته میشه و میتونم جای دفینه رو ببینم و گفت پولی هم نمیگیرم بابت این کار فقط کفارشو بدین بهم بسته که نفری سی تومن میشه و گفت حتی میتونم سکه ها رو بدون حفاری انتقال بدم تو اتاق خونتون ولی نمیدونیم چقدر حرفش راسته ولی دو سه تا کار عجیب برامون قبلان انجام داده و بهش ایمان داریم روی این جریان موندیم چون خیلی قبلان با دستگاه های تصویری و ردیاب های عجیب اومدن و نتونستن به مال برسن راه دیگه ای نمونده برامون حتی یکی امروز با جی پی ایکس 5000اومد گفت دستگاه من قاطی کرد نمیتونم کار کنم دیگه گیج شدیم فقط تنها راه ما همین دعا نویسه چون هیچ دستگاهی اینجا جواب نمیده
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 4:03pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
mehdi 2915 نوشته است: که بعد این داستان جم نشدن من رفتم و یه نقطه زن کرایه کردم که انالوگ بودش و تفکیک هم به صورت یه عقربه میتر داشت خارجی بودش و لوپ شرکتی داشت و بردش عالی بود خلاصه رفتم سر همون زمین و یک جا رو شک کردم و دستور حفاری دادم در صورتی که 15 بار خودشون با انواع مختلف دستگاه ها حفاری کرده بودن و جنس به گفته خودشون حرکت کرده بود و بعد 2 متر حفاری متوجه شدم زمین خیلی نرم شده و دستگاه زدم بوقش نشون میداد که نزدیک شدیم به مال ولی بعد سی سانت کندن دستگاه زدم بوقی نداشت و همه دلسرد شدیم و جم کردیم دوباره پیش اون دعا نویس رفتیم امروز که گفت یک راه دیگه داره من از روش شیطانی میتونم استفاده کنم که یه لیوان شراب رو رو یه ایه میریزم و بعد خوندن یه سری دعا ها زمین برای من شکافته میشه و میتونم جای دفینه رو ببینم و گفت پولی هم نمیگیرم بابت این کار فقط کفارشو بدین بهم بسته که نفری سی تومن میشه و گفت حتی میتونم سکه ها رو بدون حفاری انتقال بدم تو اتاق خونتون ولی نمیدونیم چقدر حرفش راسته ولی دو سه تا کار عجیب برامون قبلان انجام داده و بهش ایمان داریم روی این جریان موندیم چون خیلی قبلان با دستگاه های تصویری و ردیاب های عجیب اومدن و نتونستن به مال برسن راه دیگه ای نمونده برامون حتی یکی امروز با جی پی ایکس 5000اومد گفت دستگاه من قاطی کرد نمیتونم کار کنم دیگه گیج شدیم فقط تنها راه ما همین دعا نویسه چون هیچ دستگاهی اینجا جواب نمیده سلام دوست عزیز ساده نباشید اینها همه حرف بیهوده ای بیش نیستند بهتره به جای دست به دامن بنده شدن دست به دامن خدا باشید حضرت محمد هم چنین ادعاهایی نمیکرد اگر کمی واقع گرایانه باشید میفهمید که همه اینها کلاهبرداریه و جز خالی شدن جیب شما چیزی در بر نداره بهتره گول اینطور افراد گدا گشنه رو نخورید اون اگر بلد بود این کارا رو بکنه خودش سکه ها!!!!!!!!!!رو میبرد و به شما نمیداد نه اینکه دست گدایی به سمت شما دراز کنه من اگر جای شما بودم چند تا اردنگی بار طرف میکردم که حساب کار دستش بیاد دمش و بذاره رو کولش بره
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 5:21pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان تورو خدا گول این افراد شیاد و معتاد رو نخورید من جیبم تو این راه خیلی خالی شده که حتی پول موادش. و کرایه ماشینش رو از ما پیگرفت ولی ادعاش ببخشید کون خر را پاره میکرد خلاصه هیچی نصیبم نشد جز خالی جیب و اینکه چقدر ساده بودم که گول یه اوم بیسواد و از خدا بیخبر رو خوردیم کسی که به ایه قران خیانت میکنه به من و شما اصلا رحم نمیکنه کفاره این چیزا همش فیلمشونه
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 5:40pm |
|
|
mehdi 2915
|
ممنون دوستان من هم باهاش طی کردم گفتم تو این کار رو انجام بده بعد من در خدمتت هستم چون دوبار از ما پول گرفته ولی دفه اول هم گفت که هیچی نیستش ما پا فشاری میکنیم بعدش بدون اینکه جا رو بیاد ببینه از کل محیط اونجا بهمون گفت حتی سم کوچیک منو هم بهم گفت و اسم پدر و مادرم در صورتی که هیچ کس این ها رو بهش نگفته نبود در کل برای من هم مشکوک میزنه فقط این رو میخوام بدونم اگه جای سکه باشه میشه با دعا و یه سری از کارها به جای دیگه انتقال داد این ها رو ایا این قدرت تو وجود انسان هستش یا نه فقط میخوام خیالم جم باشه از این بابت این طرف میگه من میخوام بهتون کمک کنم و قبول هم کرده که پیش شما وا میستم اگه سکه داشت زمین انتقال میدم به خونه هر کدومتون که دوس دارین سکه ها اونجا باشه و بعد پول به من بدین
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 5:46pm |
|
|
mehdi 2915
|
برای من هم درک کردن این جریان خیلی سخته ولی برای یکی از دوستان ما این کار رو کرد و من دیدم که طرف به همه چی رسید با این کار و خودش هم گفت خودتون هم دیدین من برای دوستتون این کار رو هم انجام دادم میگه شما ها چرا پس شک دارین به کار من من از این میترسم که سکه ها رو جای دیگه انتقال بده
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 5:49pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
اخه دوست من اگه اون میتونست یه چنین کاری رو انجام هرچی دفینه تو زمین رو انتقال میداد خونه خودش بعد مینشست کیفشو میکرد نه گدایی بعد اون دوستت چقدر بهش اطمینان داری اطلاعات تو رو بهش نداده باشه در از ما گفتن اگر میخوای سرت کلاه نره یه امتحان ساده ازش بکن بگو یه قطعه طلای قایم شده رو که فقط خودت جاش رمیدونی ازش بخواه پیدا کنه و جابجاش کنه بیاره خونتون اگه بهانه نیاورد اینا همشون شیادن
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 5:58pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
در اوردن اسم فرد و پدرو مادر فردی کاری نداره راحت میشه ته و تو زندگی فردی رو دراورد اینها همه کارشونه برای اینکه یه لقمه نون بندازن پیششون و چندصباحی رو با کلاهبرداری افراد ساده دل بگذرونند بهتره اینطور افراد رو از خودتون دور کنید به خدا رو بیارید و همه چیز از اون بخواید الان قرن بیست و یک هستیم باید عقلانی فکر کنیم اگر دوستی از شما هم به جایی رسیده خدا خواسته اون طرف چسبونده به خودش کلا منطق گرا باشید
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 9:51pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mehdi 2915 نوشته است: ممنون دوستان من هم باهاش طی کردم گفتم تو این کار رو انجام بده بعد من در خدمتت هستم چون دوبار از ما پول گرفته ولی دفه اول هم گفت که هیچی نیستش ما پا فشاری میکنیم بعدش بدون اینکه جا رو بیاد ببینه از کل محیط اونجا بهمون گفت حتی سم کوچیک منو هم بهم گفت و اسم پدر و مادرم در صورتی که هیچ کس این ها رو بهش نگفته نبود در کل برای من هم مشکوک میزنه فقط این رو میخوام بدونم اگه جای سکه باشه میشه با دعا و یه سری از کارها به جای دیگه انتقال داد این ها رو ایا این قدرت تو وجود انسان هستش یا نه فقط میخوام خیالم جم باشه از این بابت این طرف میگه من میخوام بهتون کمک کنم و قبول هم کرده که پیش شما وا میستم اگه سکه داشت زمین انتقال میدم به خونه هر کدومتون که دوس دارین سکه ها اونجا باشه و بعد پول به من بدین سلام مهدی جان دوستان من هم یک دعا نویس اورده بودند خیلی ادعای عجیبی میکرد به بچه ها گفت جایی که شما کار میکنید بار داره و طلسم هم داره من طلسم رو میشکنم حفاری کنید تا 10 متر بار در میاد و میگفت من الان دارم جنس رو میبینم و تعداد و مقدارش رو هم گفت گفتیم حاجی گفت چیه گفتیم مطمینی اینجا بار داره گفت اره گفتیم چند متر پایین بریم گفت ده متر گفتیم باشه ما تا 15 متر میریم پایین اگه جنس در اومد شما با ما شریکید اما اگه چیزی در نیامد تو رو همون عمق چال میکنیم میریم . موافقید. دوستان قبول نکرد دمش رو رو کولش گذاشت رفت.مهدی جان شما هم بگو اگه در نیامد تو همون عمق شما رو دفن میکنم.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 24 بهمن1392 - 2:34am |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
mehdi 2915 نوشته است: که بعد این داستان جم نشدن من رفتم و یه نقطه زن کرایه کردم که انالوگ بودش و تفکیک هم به صورت یه عقربه میتر داشت خارجی بودش و لوپ شرکتی داشت و بردش عالی بود خلاصه رفتم سر همون زمین و یک جا رو شک کردم و دستور حفاری دادم در صورتی که 15 بار خودشون با انواع مختلف دستگاه ها حفاری کرده بودن و جنس به گفته خودشون حرکت کرده بود و بعد 2 متر حفاری متوجه شدم زمین خیلی نرم شده و دستگاه زدم بوقش نشون میداد که نزدیک شدیم به مال ولی بعد سی سانت کندن دستگاه زدم بوقی نداشت و همه دلسرد شدیم و جم کردیم دوباره پیش اون دعا نویس رفتیم امروز که گفت یک راه دیگه داره من از روش شیطانی میتونم استفاده کنم که یه لیوان شراب رو رو یه ایه میریزم و بعد خوندن یه سری دعا ها زمین برای من شکافته میشه و میتونم جای دفینه رو ببینم و گفت پولی هم نمیگیرم بابت این کار فقط کفارشو بدین بهم بسته که نفری سی تومن میشه و گفت حتی میتونم سکه ها رو بدون حفاری انتقال بدم تو اتاق خونتون ولی نمیدونیم چقدر حرفش راسته ولی دو سه تا کار عجیب برامون قبلان انجام داده و بهش ایمان داریم روی این جریان موندیم چون خیلی قبلان با دستگاه های تصویری و ردیاب های عجیب اومدن و نتونستن به مال برسن راه دیگه ای نمونده برامون حتی یکی امروز با جی پی ایکس 5000اومد گفت دستگاه من قاطی کرد نمیتونم کار کنم دیگه گیج شدیم فقط تنها راه ما همین دعا نویسه چون هیچ دستگاهی اینجا جواب نمیده واقعا که یعنی چی این تنها راهه فقط همین دعا نویسه؟ بر فرض هم که درست بگه که صددرصد دروغه فکر کردی نفری سی تومن کفاره میدین و دیگه تموم میشه؟ نه عزیز من تازه اول نکبت و بدبختیه یه قدری صبر داشته باش تامل کن بار جابه جا که نمیشه خلاصه اگر تو اون ملک چیزی باشه مطمئنا جابه جا نمیشه شما یک اپراتور خوب میخواید نه یک رمال بی غیرت که به خاطر مطرح کردن خودش دست به هر کاری میزنه
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
جمعه 25 بهمن1392 - 1:00pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
من تجربه مومیگم فقط علمه جفراگه کسی داشت میشه روش حساب کردتازه اونم شرایط داره والکی پانمیداوجانمیگاوچی بشه یه جاروبهت بگاوکلی واسه خودشون حساب کتاب دارن وواسه خودش 1سرسوزن م نبایدبگیره چون به مادیات فکرم اگه بکنه اون قدرتی که بهش دادن ازش گرفته میشه ه ه ه...پس به نظرم دستگاه واپراتوره خوب پیداکن داداش
|
جمعه 25 بهمن1392 - 10:47pm |
|
|
|