انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:18pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستانیکه این فلزیاب رو دارن یه فیلم تست ساده با همون سکه 500 تومنی خودمون بگیرید توی خونه کیفیت هم مهم نیست حداقل ببینیم صداش چجوره

جمعه 23 اسفند1392 - 6:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آريانا جان
منتظريم @};- @};- @};- @};- :ymapplause:
نميخواي يه فيلم از mdl بزاري؟
آقاي پنامنا
لطفا شما هم يك فيلم از مدارتون بزارين
در ضمن من ميتونم فايل هگز رو از آيسي ميكرو بيرون بكشم اگه يه همچين قصدي داشتين
ميتونين روم حساب كنين :ymhug:
@};- @};- @};- @};-

جمعه 23 اسفند1392 - 8:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
اقا من الان اگه با دوربینم فیلم بگیرم مثه تونل وحشت میمونه :))

ولی فردا میگیرم !!!!!راستی ناصر خان ما رو شما حساب نمیکنیم =)) شوخی

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

جمعه 23 اسفند1392 - 9:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان @};-

حالا میدونم این بچه ها چرا فیلم نمیزارن :D خدایش خیلی دنگ و فنگ داره \M/

خوب اول از همه عذر خواهی میکنم بخاطر اینکه دوربین گوشیم کیفیت نداره ولی بخاطر دوستان الخصوص مهندس حمید عزیز :ymhug: این فیلم رو با اینکه دست تنها بودم و یه دستم گوشی و یه دست دیگم سکه برای تست بود گرفتم خلاصه خودتون به بزرگواری خودتون مارو ببخشید @};-

ولی بلاخره طلسم تست mdl 8500 انگار با دست ما شکسته شد :))

از لینک زیر دانلود کنید حجمش هم 15.5 مگابایت هست...... :ymblushing:

http://uploadboy.com/mdnzqnsseroy.html

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

شنبه 24 اسفند1392 - 1:13pm
مدیر کل
مدیر کل

بسیار عالی. خیلی ممنون آریانای عزیز. :ymapplause: :ymhug:
چیزی که در فیلم دیده میشه بسیار جالب و شاید نزدیک به غیر قابل باور هست! سکه 500 تومنی توسط این دستگاه اون هم با یک لوپ واقعا درب و داغون داره حداقل از 70 سانتی سنس میشه! من حتی در فیلمها هم فلزیابی به این قدرت ندیدم! مسلما با لوپ مناسب و تحت شرایطی بهتر سنس تا میزان بیشتری هم امکانپذیره! @-)
حالا راستشو بگو اریانا جان اون خطکش اعدادش واقعیه؟ مطمئنی حقه تصویری در کار نیست؟ =)) البته شوخی میکنم و به شما اعتماد و اعتقاد خاصی دارم. :D
بهرحال دوستان من دیگه حرفی ندارم. با همین تست به اعتقاد من اون چیزی که باید مشخص میشد شد. دوستانی که دنبال کپی برداری از دستگاههای دیگه هستن بنظر من وقتشونو تلف میکنن. این فلزیاب MDL8500 قطعا چیز عادی نیست و قدرتش بیش از حد متعارف بالاتر از سایر فلزیابها بنظر میرسه. از همه دوستان خواهش میکنم تمام تلاش خودشون رو برای دستیابی به مدار و سیستم عملکرد و به امید خدا کپی کامل این دستگاه بذارن تا بالاخره فلزیابی داشته باشیم که بتونه همه رو راضی کنه. بنده به نوبه خودم کاملا قانع شدم و همونطور که بارها عرض کردم حاضر به همکاری هستم. حالا اگر دوستی دستگاه بدون عیب رو برای من میفرستاد که دیگه خیلی خوب میشد.

شنبه 24 اسفند1392 - 3:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
بسیار عالی. خیلی ممنون آریانای عزیز. :ymapplause: :ymhug:
چیزی که در فیلم دیده میشه بسیار جالب و شاید نزدیک به غیر قابل باور هست! سکه 500 تومنی توسط این دستگاه اون هم با یک لوپ واقعا درب و داغون داره حداقل از 70 سانتی سنس میشه! من حتی در فیلمها هم فلزیابی به این قدرت ندیدم! مسلما با لوپ مناسب و تحت شرایطی بهتر سنس تا میزان بیشتری هم امکانپذیره! @-)
حالا راستشو بگو اریانا جان اون خطکش اعدادش واقعیه؟ مطمئنی حقه تصویری در کار نیست؟ =)) البته شوخی میکنم و به شما اعتماد و اعتقاد خاصی دارم. :D
بهرحال دوستان من دیگه حرفی ندارم. با همین تست به اعتقاد من اون چیزی که باید مشخص میشد شد. دوستانی که دنبال کپی برداری از دستگاههای دیگه هستن بنظر من وقتشونو تلف میکنن. این فلزیاب MDL8500 قطعا چیز عادی نیست و قدرتش بیش از حد متعارف بالاتر از سایر فلزیابها بنظر میرسه. از همه دوستان خواهش میکنم تمام تلاش خودشون رو برای دستیابی به مدار و سیستم عملکرد و به امید خدا کپی کامل این دستگاه بذارن تا بالاخره فلزیابی داشته باشیم که بتونه همه رو راضی کنه. بنده به نوبه خودم کاملا قانع شدم و همونطور که بارها عرض کردم حاضر به همکاری هستم. حالا اگر دوستی دستگاه بدون عیب رو برای من میفرستاد که دیگه خیلی خوب میشد.

ممنون حمید جان :ymhug:

این یک خط کش t به اندازه 90 سانتی متر هستش حمید جان راستش من تا 60 سانتی متر علامت گذاشتم پیش خودم گفتم کفایت میکنه نمدونستم این لامصب تا 70 و حتی 80 هم سنس میکنه که علامت تا بالاتر هم بزارم :D

تازه حساسیتش رو 90 درصد بود تا 100 درصد هم داره :D

من خیلی دوست دارم این دستگاه رو بفرستم واسه استاد بزرگ خودم مهندس حمید ولی خدا گواهه همونطور که همه دوستان تو این کار حداقل با یکی دو نفر کار میکنند و شریکن بنده هم همچین شرایطی دارم و میدونم بچه ها قبول نمیکنن :-ss ولی یه روزی من این رو میفرستم واسه مهندس حمید حالا فعلا نمیشه بچه ها فعلا خیلی هیجان کار دارن :D

دکتر حسابی.

شنبه 24 اسفند1392 - 3:19pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

خیلی ازتون منونم که بالاخره ماهیت این ام دی ال رو روشن کردید
آقای آریانا و مهندس حمید ازتون ممنونم
همچنین از جناب محمود که شروع کننده این جریان بودن

بنده که فعلا نه دستگاه رو دارم و نه توان خریدش ولی
مطمئن باشید با زدن بار، هرطور شده اصلشو گیر میارم و واسه مهندس حمید میفرستم تا رویای همه ما تحقق پیدا کنه.

@};- @};- @};-

شنبه 24 اسفند1392 - 3:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

لطفا يكي از دوستان فايلي رو كه آريانا جان آپ كرده اند يه جايي آپ كنند كه من هم بتونم دانلودش كنم :-s
دستت درد نكنه آريانا جان
مهندس حميد خيلي خوشحالم كه اين فلزياب مورد پسند وتائيد شما قرارگرفت پس با اين حساب روش كار ميكنيم :D ;)

شنبه 24 اسفند1392 - 3:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
لطفا يكي از دوستان فايلي رو كه آريانا جان آپ كرده اند يه جايي آپ كنند كه من هم بتونم دانلودش كنم :-s
دستت درد نكنه آريانا جان
مهندس حميد خيلي خوشحالم كه اين فلزياب مورد پسند وتائيد شما قرارگرفت پس با اين حساب روش كار ميكنيم :D ;)

خواهش میکنم داداش :ymhug:

راستی مهندس حمید هر چند این اقا ناصر ما حاشیه زیاد داره ولی خدایش بچه با ظرفیتیه :D

دکتر حسابی.

شنبه 24 اسفند1392 - 3:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دمت گرم آریانا جان که آخرش طلسمو شکستی :YMAPPLAUSE: :YMAPPLAUSE: :YMAPPLAUSE:

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

شنبه 24 اسفند1392 - 4:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh و 270 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure