انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 10:59pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 278 , 279 , 280 , 281 , 282 , 283 , 284 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

arash99 نوشته است:
دوستان مهدی روشيک و اسدجان شرمنده ديشب از فرط خستگى سرميز مدار خوابم برد و. متوجه سوالات نشدم بايد عرض کنم آيسى 555کنار 4013داغ ميکنه

اون 555ای سی نوسانسازاصلی مداره که پایه 3اون درحالت عادی بایدفرکانسش روی 150هرتزتنظیم بشه وضمنانسبت به مثبت باطری اختلاف ولتی نبایدداشته باشه
برای کنترلش اول پایه 3اونوازبقیه مدارقطع کن ببین فرکانسش درسته وایابازهم داغ میکنه؟
1)اگه بازهم مشکل داره خودایسی ومولتی ترن بغلش ومقاوم1کیلووخازن22.میکرو وتغذیه اونوچک کن(بین پایه 8و1حدود15ولت بایدداشته باشی
2)واگه مشکل باقطع پایه 3ازبقیه مدارمرتفع شدباید4013وقطعات اطرافشوچک کنی خصوصا خودایسی4013
باهمه این تفاصیربنظرم درفیبرت جایی مشکل اتصالی ویانشتی داری

سه شنبه 20 خرداد1393 - 8:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
اسدجان درستش كردم فقط ميترش ميره به ته ميچسبه موقعي هم كه مولتي ترن رو ميچرخوني تا از بيزر صداي تق تق بياد ميتر درست به ته ميچسبه فكر ميكنم بايد يه مقاومت 5.6 كيلو باهاش سري كنم
فايل پرو تيوس مهدي جان هم pcb هست كه عكسش رو گرفتم اينجا آپش ميكنم

سلام نمی خواد مقاومت بهش اضافه کنید علتش اینه که شما اون پتانسیومتر بغل بلندگو که مال میتر هستش رو 100 یا کمتر گذاشتید که 500 کیلو بذار مشکلت حل میشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 20 خرداد1393 - 9:52am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
استاد مهندس مهدی عزیز جای مثبت و منفی در خازنهایی که مشخص کردم چرا فرق میکنه ! مسیر روی مدار که باهم یکی هست !

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 20 خرداد1393 - 10:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یعنی هفت تا ایسی مدار رو در اوردن و لتاژ گرفتن پایه 4 ایسی 709 واقعا خیلی سخته؟ :-o ایراد نداره من میخواستم با این کار مشکل رو سریع حل کنم دیگه خازنها رو بیرون نکشم ولی بعضی از دوستان تا یه ایراد کوچک پیش میاد میگن چرا کسی راهنمایی نمیکنه :(

سه شنبه 20 خرداد1393 - 12:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان اعصابم خراب شد زدم مدارمو از وسط نصف کردم خداوکيلی ضله شدم ازفدست اين مدار اول خوب کار ميکردها ولی يه روز دادمش به پسرعموم برد بيابون ديگه مدار مدار اول نبود بايد دوباره يکى دىسگه بسازم [-(

سه شنبه 20 خرداد1393 - 1:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوتا مداريکه ساختم هر دوتاش با بوق ممتد شروع شدن اينم ازشانس بد من نميدونم کجای کارم مي لنگه اگه مدارسومم با بوق ممتد شروع بشه ديگه دست از تی ال ميکشم

سه شنبه 20 خرداد1393 - 1:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
اسدف جان در حالت خالی هم -15 هست

ارش جان اعصابتو خرد نکن اروم ارو با حوصله کار کن اون مولتی ترن کنار 555 رو تنظیم کن
جناب مهدی عزیز اون خازنها قضیش فرق میکنه بخش dc/dc که بصورت step up هست باید پلاریته خازن ها برعکس اون پایینی ها باشه بخاطر اینکه در تولید ولتاژ-15 گراند مثبت باطری هست و در تغذیه امپها تغذیه متقارن بستگی به طراحی مدار و همچنین خط گراند داره
شما عکس زیر نگاه کن
بنظرت اگه قطب خازن C1 رو عوض کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ پس نمیشه قطب رو عوض کرد و خط GND یا گراند رو در این عکس ببین و در عکس بعد ببین

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 20 خرداد1393 - 1:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
دوستان اعصابم خراب شد زدم مدارمو از وسط نصف کردم خداوکيلی ضله شدم ازفدست اين مدار اول خوب کار ميکردها ولی يه روز دادمش به پسرعموم برد بيابون ديگه مدار مدار اول نبود بايد دوباره يکى دىسگه بسازم [-(

ارش جان از وسط نصف کردن و نفت روش ریختن اتیش زدن :D مشکلی حل نمیشه ما باید دست به دست هم بدیم ایراد مدار رو پیدا کنیم که اگه یه موقع مشکلی پیش اومد که قطعا بعد از چند روز پیش میاد :D راحت بشه مشکل رو پیدا کرد باز هم دست استاد مهدی درد نکنه خیلی زحمت میکشند ولی ارش جان نگران اون بچه هایی که ساختند دیگه سر نمی زنند نباش سر ماه پیداشون میشه میان کمک بگیرند :))

سه شنبه 20 خرداد1393 - 1:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
یعنی هفت تا ایسی مدار رو در اوردن و لتاژ گرفتن پایه 4 ایسی 709 واقعا خیلی سخته؟ :-o ایراد نداره من میخواستم با این کار مشکل رو سریع حل کنم دیگه خازنها رو بیرون نکشم ولی بعضی از دوستان تا یه ایراد کوچک پیش میاد میگن چرا کسی راهنمایی نمیکنه :(

ای بابا، چرا اینطوری عجولانه....... :( برای خود من که دیشب مقدور نبود. میخواستم امشب این کارو کنم. اگرچه با توجه به نحوه بستنش و سیمای کوتاه داخل جعبه بیرون کشیدنش از جعبه و در اوردن آیسیها یه مقدار مشکله ولی انجامش میدادم..... به هر حال اگر هنوز م نیازه که بدونی بگو تا انجامش بدم.

سه شنبه 20 خرداد1393 - 1:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
سلام
اسدف جان در حالت خالی هم -15 هست

ارش جان اعصابتو خرد نکن اروم ارو با حوصله کار کن اون مولتی ترن کنار 555 رو تنظیم کن
جناب مهدی عزیز اون خازنها قضیش فرق میکنه بخش dc/dc که بصورت step up هست باید پلاریته خازن ها برعکس اون پایینی ها باشه بخاطر اینکه در تولید ولتاژ-15 گراند مثبت باطری هست و در تغذیه امپها تغذیه متقارن بستگی به طراحی مدار و همچنین خط گراند داره
شما عکس زیر نگاه کن
بنظرت اگه قطب خازن C1 رو عوض کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ پس نمیشه قطب رو عوض کرد و خط GND یا گراند رو در این عکس ببین و در عکس بعد ببین

مرسی مهدی جان مال من در حالت خالی منفی 9 ولت هستش اون خازن بزرگ درایور هم عوض کردم فعلا هیچی باید اون قسمتها رو کاملا چک کنم مرسی جواب دادید @};-

سه شنبه 20 خرداد1393 - 1:26pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 278 , 279 , 280 , 281 , 282 , 283 , 284 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: airjetna1 , engkhaled , Google , Meysam20200 , Unes و 106 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure