انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 11:01pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 279 , 280 , 281 , 282 , 283 , 284 , 285 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
arash99 نوشته است:
دوستان اعصابم خراب شد زدم مدارمو از وسط نصف کردم خداوکيلی ضله شدم ازفدست اين مدار اول خوب کار ميکردها ولی يه روز دادمش به پسرعموم برد بيابون ديگه مدار مدار اول نبود بايد دوباره يکى دىسگه بسازم [-(

ارش جان از وسط نصف کردن و نفت روش ریختن اتیش زدن :D مشکلی حل نمیشه ما باید دست به دست هم بدیم ایراد مدار رو پیدا کنیم که اگه یه موقع مشکلی پیش اومد که قطعا بعد از چند روز پیش میاد :D راحت بشه مشکل رو پیدا کرد باز هم دست استاد مهدی درد نکنه خیلی زحمت میکشند ولی ارش جان نگران اون بچه هایی که ساختند دیگه سر نمی زنند نباش سر ماه پیداشون میشه میان کمک بگیرند :))

فکر میکنم مشکل اصلی مدار عدم گسترش متناسب تراکاشه. بعضی جاها خیلی تو هم تو همه. از اونطرف یه جاهایی هم فضاهای خالی بلا استفاده افتاده. که باعث میشه هم اینکه نتونیم خازنای ولتاژ بالاتر استفاده کنیم و از طرفی ریسک اتصالی هم بالا میره. من بعد از اتمام چاپم روی فیبر و اسید و... با ذره بین 30X همه راهها رو دقیق نگاه کردم چند جا قشنگ اتصالی داشت که با چشم و حتی ذره بین 2x هم معلوم نبود.

سه شنبه 20 خرداد1393 - 1:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راستی استاد مهدی من ایسی رگولاتور 15 ولت رو از مدار بیرون کشیدم یه سر مثبت باطری 24 ولت رو به ورودی و یه سر منفی باطری رو به پایه وسط یا شاسی رگولاتور زدم بعد با اهمتر سر منفی پراب رو به ورودی یا مثبت باطری و سر مثبت پراب رو به خروجی ایسی پایه 3 زدم 10 ولت داشت ایا این درسته؟ خوب اگه درست باشه چطور تو مدار ولتاژ15 ولت درست میشه چون پایه 4 709 دقیقا به خروجی ایسی رگولاتور وصل شده نظر شما چیه :-?

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 20 خرداد1393 - 1:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از دوستان وارد به الکترونيک خواهشا يه فيبر جديد واسه تى ال طراحی کنند صواب داره از بس جامپر داره و فشردگي قطعات که نگو

سه شنبه 20 خرداد1393 - 1:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از دوستان وارد به الکترونيک خواهشا يه فيبر جديد واسه تى ال طراحی کنند صواب داره از بس جامپر داره و فشردگي قطعات که نگو

سه شنبه 20 خرداد1393 - 1:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
اسد جان
شما از سالم بودن مولتی متر مطمئنی؟ شما 2 سر باطری رو بگیر ببین همون 24 ولت رو داری؟ برای تست مولتی متر میگم
چون من یدفعه بچنین مشکلی برخودم که مشکل از مولتی متر بود

جناب محمود
من فایل پروتل اتلیوم دزاینر رو گذاشتم که بچه ها بدن بیرون با CNC بزنن هزینش هم 15 الی 20 تومن میشه عوضش نه قطعی داره نه اتصالی داره و اون جامپرها هم از روی برد خودشون میکشن
فیبر های جدید که بچه ها میگیرن که اتو کنن و خودشون بسازن همه جنسشون اشغاله و بعد مدتی ترکه و لاینها میشکنن یعنی جنس لایه مس یه حالت خشکی داره و کوچکترین ضربه میشکنن یا ترک میخورن

سه شنبه 20 خرداد1393 - 2:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
سلام
اسد جان
شما از سالم بودن مولتی متر مطمئنی؟ شما 2 سر باطری رو بگیر ببین همون 24 ولت رو داری؟ برای تست مولتی متر میگم
چون من یدفعه بچنین مشکلی برخودم که مشکل از مولتی متر بود

جناب محمود
من فایل پروتل اتلیوم دزاینر رو گذاشتم که بچه ها بدن بیرون با CNC بزنن هزینش هم 15 الی 20 تومن میشه عوضش نه قطعی داره نه اتصالی داره و اون جامپرها هم از روی برد خودشون میکشن
فیبر های جدید که بچه ها میگیرن که اتو کنن و خودشون بسازن همه جنسشون اشغاله و بعد مدتی ترکه و لاینها میشکنن یعنی جنس لایه مس یه حالت خشکی داره و کوچکترین ضربه میشکنن یا ترک میخورن

استاد مهدی من دوتا مولتی متر دارم به دوسر باطری که میزنم 26 ولت رو دارم و مولتی متر هم نشون میده ولی نمی دونم اخه چرا تو خروجی رگولاتور 9 ولت دارم رگولاتور هم سالمه چون پراب مشکی رو به وسط رگولاتور تو مدار میزنم و پراب قرمز هم به پایه 4 ایسی 709میزنم 16.5 ولت دارم

سه شنبه 20 خرداد1393 - 2:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اون دوستی که رگولاتور7915روچک کرده روشش درسته ولی به نظرم خروجی رونسبت به پایه وسط که دراصل برای رگولاتورمنفی به عنوان ورودی تعریف میشه سنجیده که دراینصورت اگه ازباطری 24ولت استفاده کرده باشه مقداری حدود10ولت قرائت میشه درغیراین صورت ودرصورت اندازه گیری نسبت به پایه کناری(زمین مدار)مطمئنارگولاتورخرابه
درموردفیبرهم بایدبگم که درچندصفحه قبل فیبراصلاح شده ای روکه چندتاجامپرش حذف شده ودراون 3عددپتانسیومترمولتی ترن نزدیک 4013هم لحاظ شده روقراردادم

سه شنبه 20 خرداد1393 - 2:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی جان اگه میتونید اون رگولاتور 15 ولت رو از مدار در بیار به ورودی همون 18 ولت یا 24 ولت بهش بده و منفی باطری که به پایه وسط بزن و نکته مهم یک سر پراب منفی اهمتر رو به مثبت باطری یا ورودی ایسی رگولاتور بزن و پراب قرمز رو به خروجی یا پایه 3 رگولاتور بزن ببین ایا شما هم 10 ولت ولتاژدارید من به رگولاتور شک دارم استاد ببخشید البته اگه زحمتی نمیشه

سه شنبه 20 خرداد1393 - 2:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد مهدی من اون روش رو که به شما گفتم علتش اینه که تو مدار دقیقا اینطوری ولتاژ گیری میکنیم پایه 4 ایسی میشه همون خروجی رگولاتور که پراب قرمز بهش وصل میشه اخه تعجب من اینه بیرون از مدار رگولاتور 10 ولت داره چطور داخل مدار به 15 ولت میرسه :-?

سه شنبه 20 خرداد1393 - 2:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
اسد جان اون خازنها رو که علامت زدم رو تعویض کن و رگولاتور 7915 رو هم یدونه سالم و نو بزن جاش و پروپ ها رو هم همونجور که گفتم بزن باید ولتاژ -15 باشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 20 خرداد1393 - 3:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 279 , 280 , 281 , 282 , 283 , 284 , 285 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: airjetna1 , engkhaled , Google , Meysam20200 , Unes و 101 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure